Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ "Frisian Flag": NATΟϊκό σενάριο επίθεσης στον Βόρειο Στόλο του ρωσικού Ναυτικού και στο Καλίνιγκραντ.

Το ΝΑΤΟ άρχισε σήμερα μεγάλη αεροπορική άσκηση στον Βόρειο Ωκεανό και τις Κάτω Χώρες, υπό πραγματικές συνθήκες πολεμικών επιχειρήσεων,με την επωνυμία Frisian Flag και την συμμετοχή περίπου 50 αεροσκάφων από εννέα χώρες του ΝΑΤΟ.

Η άσκηση έχει επίκεντρο την αεροπορική βάση του Leeuwarden στην Ολλανδία , ανέφερε το υπουργείο Άμυνας του Βελγίου και των Κάτω Χωρών (Ολλανδία) .

Οι ασκήσεις αφορούν στην εκτέλεση πολύπλοκων συνδυασμένων αεροπορικών επιχειρήσεων για την εξασφάλιση αεροπορικής υπεροχής , επιθέσεις επι στόχων στο έδαφος, όπως και στην υποστήριξη στρατευμάτων, αναφέρει το ITAR -TASS

«Η άσκηση θα εκτελεσθεί με βάση τις πραγματικές ....

ΙΔΟΥ ΓΙΑΤΙ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ...ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ΜΕΙΩΣΕΙΣ ..ΣΤΙΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ...!! Οι εισαγγελείς διαφθοράς άσκησαν ποινική δίωξη εναντίον του διοικητή του ΙΚΑ....

Ποινική δίωξη για απιστία σε βαθμό κακουργήματος με την επιβαρυντική περίσταση της κατάχρησης δημόσιου χρήματος ασκήθηκε από τους εισαγγελείς διαφθοράς Γιάννη Δραγάτση και Αντώνη Ελευθεριάνου, κατά του διοικητή του ΙΚΑ, Ροβέρτου Σπυρόπουλου.

Ο κ. Σπυρόπουλος φέρεται να έδωσε διπλή εντολή να αρθεί η....

Το Όνειδος του ... Κοινοβουλίου! Ο βουλιμικός της εξουσίας... βιντεο.

Ο βίος η πολιτεία αλλά κυρίως το θράσος του κ. Βενιζέλου είναι γνωστά σε όλους μας εδώ και καιρό. 

Τελευταία όμως δείχνει σημάδια πανικού μια και καταλαβαίνει ότι μετά την .... απαξίωση όλων μας απέναντι στο πρόσωπο του έρχεται και η ώρα που θα κληθεί να λογοδοτήσει για πολλά από τα πεπραγμένα του. 

Φυσικά δεν μπορούν να του ζητηθούν ευθύνες για τον περίφημο νομό έκτρωμα που εμπνεύστηκε για την ασυλία και την παραγραφή των αδικημάτων του συναφιού του αλλά σίγουρα θα πρέπει να μας πει για το στικάκι που κράταγε για πολύ καιρό .....

Σκληρή προειδοποίηση Μόσχας προς Ουκρανία: Μην ενταχθείτε στο NATO.

Η προειδοποίηση της Μόσχας ήλθε καθώς οι υπουργοί Εξωτερικών της Συμμαχίας συνεδριάζουν στις Βρυξέλλες, με τον γενικό γραμματέα της Συμμαχίας Άντερς Φο Ράσμουσεν να διαψεύδει τις πληροφορίες που ήθελαν τα ρωσικά στρατεύματα που έχουν συγκεντρωθεί κοντά στη ρωσο-ουκρανική μεθόριο να αποσύρονται προς τη ρωσική ενδοχώρα.

Σκληρή προειδοποίηση προς την Ουκρανία για τις συνέπειες που θα προκαλούσε ενδεχόμενη .....

Το success story συνεχίζεται…. αύξηση των αυτοκτονιών..

Το success story συνεχίζεται…. αύξηση των αυτοκτονιών..

Από την Ελληνική Στατιστική Αρχή ανακοινώνονται τα στατιστικά στοιχεία που αποτυπώνουν τις αιτίες θανάτων για το έτος 2012. 
Πηγή των στοιχείων αυτών είναι τα πιστοποιητικά θανάτου που υποβάλλουν οι ιατροί και, για τις περιπτώσεις αιφνιδίων ή βίαιων θανάτων, οι Ιατροδικαστικές Υπηρεσίες.
Οι θάνατοι, κατά το 2012, παρουσίασαν αύξηση κατά 5% και ανήλθαν σε 116.670, (60.137 άντρες και 56.533 γυναίκες) έναντι 111.099 (57.999 άντρες και 53.100 γυναίκες) που ήταν το 2011.
Όπως συμβαίνει τα τελευταία χρόνια, κυριότερες αιτίες....

Περίεργες κινήσεις: σκηνικό Κριμαίας στήνει το κόμμα Σαδίκ στη Θράκη.

Περίεργες κινήσεις: σκηνικό Κριμαίας στήνει το κόμμα Σαδίκ στη Θράκη



Σε μείζον πολιτικό δίλημμα βρίσκεται αυτές τις ημέρες ο Τούρκος πρόξενος στην Κομοτηνή Ιλχάν Σενέρ, καθώς πρέπει να αποφασίσει σε συνεργασία με τους προϊσταμένους του στην Αγκυρα ποια τακτική θα ακολουθήσει η μειονότητα στις προσεχείς ευρωεκλογές: 
Θα επιδιώξει την εκλογή ευρωβουλευτή μέσω του κόμματος της Δημοκρατικής Αριστεράς του Φώτη Κουβέλη, ο οποίος έχει προτείνει στον πολιτευτή Αχμέτ Ιλχάν να περιληφθεί στη λίστα και να δώσει τη μάχη της σταυροδοσίας, ή θα κατεβάσει για πρώτη φορά αυτονομιστικό μειονοτικό συνδυασμό το κόμμα DEP του οποίου ο....

Φέτος η Ελλάδα θα καταρρεύσει...

Εδώ και μερικούς μήνες τόσο η «κυβέρνηση» του Ιούδα Σαμαρά, όσο και τα διαπλεκόμενα ΜΜΕ, μας παρουσιάζουν μία δήθεν «ειδυλλιακή» εικόνα της κατάστασης της χώρας: δημιουργούν σε Έλληνες και ξένους την ψευδαίσθηση ότι η Ελλάδα «τα κατάφερε» και (σύντομα) «βγαίνει από την κρίση»...

Στην προσπάθειά τους αυτή, «κυβέρνηση» και καθεστωτικά ΜΜΕ προωθούν ένα σωρό αισχρά ψεύδη, όπως π.χ. το περιβόητο «πρωτογενές πλεόνασμα». 


Πώς είναι όμως δυνατόν μία χώρα να έχει «πρωτογενές πλεόνασμα», την ώρα ακριβώς που το συνολικό της χρέος αυξάνεται; 

Φαίνεται ότι απευθύνονται σε ανόητους, διότι κανείς σοβαρός άνθρωπος δεν μπορεί να πιστέψει το καθαρά προεκλογικό τρικ περί «πρωτογενούς πλεονάσματος»! 

Οδηγούν λοιπόν τον τόπο, μέσω αυτής της απίστευτης πλάνης, στην πλήρη καταστροφή!.....

Σώζουν τους τραπεζίτες, όχι τις τράπεζες...


Από το βήμα της Βουλής, η βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Ραχήλ Μακρή εξαπέλυσε φοβερές καταγγελίες για τις ελληνικές τράπεζες, καταθέτοντας αποδείξεις ότι κάποια από αυτές, μετέφερε στα νησιά Κέυμαν, 25 δισεκατομμύρια ευρώ ενεργητικών κεφαλαίων.

Η απάντηση, κατά πάσα πιθανότητα, θα δοθεί αρμοδίως και εξίσου πιθανά, τίποτα παράνομο δεν διημείφθη και είναι καθ’ όλα νόμιμη αυτή η εξασφάλιση και η κ. βουλευτής "ψεκασμένη". 

Εφόσον είναι νόμιμη, θα είναι και ηθική η πράξη, αυτά τα ζητήματα έχουν λυθεί προ πολλού.

Εν τω μεταξύ, μας λένε ότι το εγκληματικό P.S.I. (που μην ξεχνάμε ότι το μεθόδευσε ο ίδιος, αυτός ο παρασυνταγματολόγος που και από το έδρανο του «Πρωθυπουργού» μέσα στη Βουλή, ευτελίζει καθημερινά τους θεσμούς εξαπολύοντας τακτικές, αήθεις επιθέσεις στην κοινή μας λογική) ζημίωσε και τις τράπεζες που πρέπει κι αυτές να στηριχθούν.

Να στηριχθούν, λένε, οι τράπεζες επειδή στις τράπεζες έχομε εμπιστευθεί τις ρευστές οικονομίες μας. Μάλιστα, ορθόν. 

Τι σου φταίει ο παππούλης ή η γιαγιάκα να χάσουν το κομπόδεμα που φυλάνε για τα εγγόνια τους? 

Στην πραγματικότητα όμως, οι Ολετήρες που μας κυβερνούν, δεν υποστηρίζουν τις τράπεζες και τις καταθέσεις μας, όπως ωρύονται ψευδόμενοι∙ υποστηρίζουν τους τραπεζίτες!

Υποστηρίζουν αυτή τη φάρα που .....