Κυριακή 7 Ιουλίου 2013

ΠΡΑΞΑΤΕ ,ΤΑ ΕΚ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ ΑΠΟΡΡΕΟΝΤΑ ΚΥΡΙΟΙ !!!! Ο ΛΑΟΣ ΑΝΑΜΕΝΕΙ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ , ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΑΣ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ !!!ΕΚΤΑΚΤΟ:Αποπειρα πραξικοπηματος στον Στρατο;


undefined
«Η 5η φάλαγγα στήνει παγίδες στον Στρατό» λένε οι πρόεδροι των απόστρατων!

Πρωτοφανής για τα ελληνικά χρονικά προβοκάτσια εις βάρος του Αρχηγού ΓΕΕΘΑ Μιχάλη Κωσταράκου, καθώς στις τάξεις των απόστρατων αξιωματικών στα Χανιά διακινήθηκε έγγραφο που πρότεινε «πραξικόπημα» από εν ενεργεία και αποστρατεία στελέχη με αμφισβήτηση στο πρόσωπο του Αρχηγού, με σκοπό να τον εξαναγκάσουν σε παραίτηση...

Η ιδέα, προφανώς, ήρθε από τον τρόπο με τον οποίο ο αιγυπτιακός στρατός «έριξε» τον πρόεδρο Μόρσι.

Αποσύρθηκε η πρόταση για περαιτέρω μείωση Συντάξεων στους Αποστράτους των Ε.Δ και Σ.Α.

 Φαίνεται πως βγήκε πλέον «από το τραπέζι» η μείωση των συντάξεων  στους Αποστράτους Αξιωματικούς των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας . «Δεν υπάρχει πλέον τέτοιο θέμα» ανέφερε αξιωματούχος κοντά στο γραφείο του Υπουργού Οικονομικών !



Αν πηγαίναμε σε περαιτέρω μειώσεις στις συντάξεις των Αποστράτων θα είχαμε εξελίξεις μη προβλεπόμενες  ανέφερε Αξιωματούχος του Υπουργείου Οικονομικών και συμφώνησαν άπαντες .....

Πλειστηριασμοί σπιτιών με διαδικασίες εξπρές για όσους έχουν χρέη στο Δημόσιο.

Πολλοί ιδιοκτήτες ακινήτων, των οποίων τα σπίτια έχουν κατασχεθεί για χρέη στο Δημόσιο, αναμένεται να βρεθούν αντιμέτωποι με τον πλειστηριασμό του σπιτιού τους. 
Εως τώρα οι Εφορίες απέφευγαν να το προχωρήσουν σε κατάσχεση ειδικά για την πρώτη και μοναδική κατοικία.
Tο μεγαλύτερο πρόβλημα στους πλειστηριασμούς είναι πως σύμφωνα με το νόμο δεν μπορούν να πουληθούν σε τιμή χαμηλότερη της αντικειμενικής αξίας, παρά μόνο εάν .....

ΧΑΡΑΤΣΙ ΕΦ' ΟΡΟΥ ΖΩΗΣ Μόνιμος ο φόρος ακινήτων - Το μόνο που ξέρουν είναι να εισπράττουν.

Φόρο-«νοίκι» για την περιουσία τους θα πληρώνουν από το 2014 και εφ’ όρου ζωής 5.569.000 ιδιοκτήτες κατοικιών, γραφείων και καταστημάτων βάσει μιας νέας διευρυμένης φορολογικής κλίμακας με 33 ξεχωριστούς συντελεστές, οι οποίοι διαφοροποιούνται ανάλογα με την τιμή ζώνης της περιοχής όπου βρίσκεται η κατοικία, το γραφείο ή το κατάστημα. Πρόκειται για ένα διευρυμένο χαράτσι και μαζί με τη φορολογία των αγροτεμαχίων ο εισπρακτικός στόχος διαμορφώνεται στα 2,7 δισ. ευρώ.
Στη διαμόρφωση της κλίμακας που παρουσιάζει κατ’ αποκλειστικότητα «Το Βήμα της Κυριακής» έχουν συνυπολογιστεί τόσο το «χαράτσι» μέσω της ΔΕΗ όσο και ο Φόρος Ακίνητης Περιουσίας που ισχύει τα τελευταία χρόνια με αφορολόγητο ατομικής περιουσίας 200.000 ευρώ, αλλά ακόμη....

ΙΕΡΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ 120 ΚΑΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟ (24\11\2011) ΔΙΑΡΚΟΎΣ ΚΑΚΟΥΡΓΗΜΑΤΟΣ ΚΑΤΑΠΑΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΟΡΚΟΥ

undefined

  • Ιερή δήλωση και καταγγελία κατα του απο 24\11\2011 διαρκους καγουργηματος καταπατησης των ιερών δεσμεύσεων και κατα της υποδούλωσής μας .

    Ημερομηνία: ……......................ΚΑΤΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ, ΔΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ.........................................Όνομα: ….............................................Επώνυμο: ...........................................Όνομα Πατρός: ....................................Όνομα Μητρός: .................................. Διεύθυνση: ..........................................Περιοχή: ............................Τ.Κ.: .............................. Αριθμός Ταυτότητας: ............................Αρχή Έκδοσης: ...................Ημερ. Έκδοσης: .............Ημερομηνία Γεννήσεως: ........................Επάγγελμα: ........................ Υπηκοότητα: ........................................Θρήσκευμα: .......................Συμπληρωματική και σχετική, της από 05/05/2012 και υπ αριθμόν 9009|20|27 κατάθεσης,δηλώσεως- αίτησης – καταγγελίας.
     
  • Προς τον…......................................................... (αρμόδιο εισαγγελέα) 
  • Και προς :     

ΜΑΣ ΤΑ ΔΙΝΕΤΕ ΟΛΑ Ή ΣΑΣ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΝΕΞΕΛΕΚΤΟ ΠΟΛΕΜΟ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ…ΠΟΥ ΘΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΑΜΕΛΙΣΜΟ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΦΤΙΑΞΑΜΕ»!!!

undefined
Του Περικλή Αθανασόπουλου


Η λογική του καπιταλιστικού Νεοφιλελευθερίστικου συστήματος είναι ανά τακτά χρονικά διαστήματα να τα παίρνουν όλα από τους λαούς με κάποιο τρόπο.

Αυτό σήμερα το πετυχαίνουν πολύ ποιο εύκολα με την χρήση της τεχνολογίας του διαδικτυακού συστήματος έχοντας καταφέρει να ελέγχουν με ακρίβεια τα παρακάτω:

  1. Τον πλήρη έλεγχο των   .....

ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ !



Έπραξαν εις γνώση τους και Ενάντια στο Διεθνές Δίκαιο με βάση το από το 1962 ενσωματωμένο Δόγμα Κάλβο, που ορίζει το δικαίωμα προστασίας της Εθνικής Κυριαρχίας και του Εθνικού Συμφέροντος:

"Το κάθε κράτος μπορεί νόμιμα –ως ελεύθερη και χωρίς προϋποθέσεις, εξωτερικές και εσωτερικές, έκφραση, πραγμάτωση και αυτοπροστασία της Εθνικής του Κυριαρχίας- να κατάσχει (σε περίπτωση παράνομων πράξεων), να απαλλοτριώσει, ή να εθνικοποιήσει, ημεδαπές και αλλοδαπές, κρατικές και ιδιωτικές, ιδιοκτησίες και επενδύσεις στην εδαφική του επικράτεια, με αναγκαστικά κύριο και πρωταρχικό σκοπό την διασφάλιση και προστασία της Εθνικής του Κυριαρχίας και γενικότερα του Δημοσίου του Συμφέροντος (νοουμένου εδώ και με την δευτερεύουσα οικονομική, αλλά κυρίως με την πρωταρχική έννοια του, ήτοι αυτή της Εθνικής του Κυριαρχίας), με ή χωρίς αποζημίωση των πρώην ιδιοκτητών (Συντ. 1,17,106)."

από Προμηθέας


Για όσους ενδιαφέρονται, ακολουθεί το πλήρες άρθρο:

Το «δόγμα Calvo»: 

Σσσσσ ....η φύση ησυχάζει ....Στο σφυρί και το Ελαφονήσι με τη Γραμβούσα !

Και οι Κρητικοί, κύριε; Οι Κρητικοί, ΓΙΑΤΙ δεν έχουν πάρει ακόμα τα όπλα;

Πόπη Σουφλή


Image

 51 ακίνητα σε όλη την Κρήτη στο στόχαστρο του ΤΑΙΠΕΔ

“Τα πουλάμε όλα και την κοπανάμε”μοιάζουν να λένε τα…συνεταιράκια της κυβέρνησης, που έχουν βάλει στο στόχαστρο του ΤΑΙΠΕΔ το σύνολο της ακίνητης περιουσίας της Ελλάδας.

51 φιλέτα σε όλη την Κρήτη από τα οποία 16 στο νομό Χανίων μπαίνουν στη διαδικασία αξιολόγησης για ξεπούλημα. Πρόκειται για κτίρια, οικόπεδα, πάρκα, και αγροτεμάχια μεταξύ αυτών στο Λαφονήσι και στη Γραμβούσα.

Συνολικά στην Ελλάδα μιλάμε για 

Η κόλαση που σε περιμένει μετά τον Σεπτέμβριο. Η κατάρρευση Κίνας-ΗΠΑ!

Η απόφαση του κ. Draghi να δηλώσει ότι θα κρατήσει τα επιτόκια του ευρώ χαμηλά –και γιατί όχι να τα μειώσει ακόμα περισσότερο– δεν ξάφνιασε τους αναλυτές αλλά... ανακούφισε όπως φάνηκε τις αγορές.

Γιατί; Γιατί έδειξε ότι η ΕΚΤ δεν... τρελάθηκε να ακολουθήσει την FED στην προετοιμασία απόσυρσης των έκτακτων μέτρων παροχής ρευστότητας.

Δεν είναι όμως το μήνυμα του κ. Draghi αυτό μόνο. Τα επιχειρήματα που χρησιμοποίησε για να εξηγήσει την απόφαση ....

ΟΧΙ ΣΕ ΝΔ+ΠΑΣΟΚ+ΤΡΟΙΚΑ Ελάτε όλοι μαζί να τους διώξουμε .

Ο πέρα και πάνω από κόμματα κ. Βαγγέλης Σαμαράς από το συνέδριο της ΝΔ, μας κάλεσε όλους, μνημονιακούς και αντιμνημονιακούς, δεξιούς και ακροδεξιούς, και σοσιαλφιλελεύθερους νεομαρξιστές, «να φτιάξουμε με ενωτική διάθεση», τη «Νέα Γελάδα», αφήνοντας στο χθες τις κομματικές διαμάχες μας, με το ΠΑΤΣΟΚ και τον ΣΥΡΙΖΑ, διότι η ΝΔ «μας χωράει όλους», αφού τα σύνορα της, φθάνουν μέχρι τη «φιλελεύθερη σοσιαλδημοκρατία», και τις δυνάμεις που έχουν μεταρρυθμιστικό, φιλοευρωπαϊκό και εκσυγχρονιστικό στίγμα.

Αφού ξεπεράστηκε οριστικά η αντίθεση μνημόνιο και αντιμνημόνιο, παλεύουμε μαζί, με τους εθνικούς εργολάβους και τους εθνικούς τραπεζίτες μας να βγούμε από τα μνημόνια. Ενωμένοι. Προδότες και πατριώτες. Χριστιανοί και μουσουλμάνοι. Πλούσιοι και φτωχοί.
Όλοι ένας αχταρμάς ενός λαού «Μπένετον» με «φιλελεύθερες» «προοδευτικές» και gay parade, ιδέες. 

ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ ΦΙΛΟΛΟΓΕ - ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ...

Όταν στο όνομα της αποδόμησης του «εθνικού αφηγήματος» και των «εθνικών μύθων», ανεχτήκαμε, ή/και υποστηρίξαμε ορισμένοι, τη ρεπούσια αθλιότητα της περιφρόνησης, υποβάθμισης και κατασυκοφάντησης της αντιστασιακής παράδοσης του ελληνισμού...

Και ξαφνικά εμείς οι φιλόλογοι, η ελίτ του σχολείου, οι θεματοφύλακες της ελληνικής παιδείας, συνειδητοποιήσαμε ότι εν τέλει μπορεί και να μην είμαστε τόσο απαραίτητοι στο σχολείο της αποικίας Ελλάδα και ότι υπάρχουν κι άλλοι που μπορούν να διδάξουν τα πολυπληθή και πολυποίκιλα διδακτικά μας αντικείμενα.

ΠΡΩΤΟΦΑΝΕΙΣ ΔΙΑΛΟΓΟΙ ΝΤΡΟΠΗΣ ΤΩΝ ΚΑΤΟΧΙΚΩΝ ΜΕ ΤΑ ΝΤΟΠΙΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΤΟΥΣ.


Αυτές οι πόρνες της ιστορίας, δεν διαπραγματεύονται με κανέναν και τίποτε...

Αυτό που κάνουν είναι να παραδίδουν μαθήματα αναξιοπρέπειας και ταπείνωσης, δουλικότητας και ραγιαδισμού, σε βαθμό που να εντυπωσιάζουν με την πρωτοφανή στάση τους, ακόμη και τους εντεταλμένους υπαλληλίσκους.

Αυτοί κυβερνούν τον τόπο μας. Προσκυνημένοι πολιτικοί που μετέτρεψαν τον όρκο τους στο Σύνταγμα και στο όνομα του Ελληνικού λαού, σε φερετζέ πίσω από τον οποίο επιχειρούν να κρύψουν την ταπεινωμένη φιγούρα του δωσίλογου και του γερμανοπροσκυνημένου.

Αυτό το τσίρκο των πολιτικών ανδρεικέλων, είναι έτοιμο να ....

"Κοροϊδεύουμε τους Έλληνες με τις γερμανικές αποζημιώσεις" - Ομολογία Γερμανού.

Τα παιχνίδια όλων των γερμανικών κυβερνήσεων με τις πολεμικές αποζημιώσεις προκάλεσαν ένα αντιγερμανικό κύμα στην Ελλάδα που δεν είναι διόλου ακατανόητο δηλώνει ο Γερμανός ιστορικός Χ. Φλάισερ. 

Στην εφημερίδα Tagesspiegel, ο Γερμανός ιστορικός Χάγκεν Φλάισερ, ο οποίος εδώ και 35 χρόνια ζει και εργάζεται στην Αθήνα, παρεχώρησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συνέντευξη. 

Ανάμεσα σε άλλα ρωτήθηκε και για τις γερμανικές επανορθώσεις

ΕΘΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ....

undefined

Γεώργιος Αγαλιώτης


Οποιοσδήποτε σοβαρός κυβερνήτης σε σοβαρή αναπτυγμένη χώρα εδω και 5 χρόνια τώρα θα είχε ετοιμάσει ένα στρατηγικό,αξιόπιστο και οικονομετρημένο σχέδιο εξόδου από τη κρίση σε συνεργασία με think tanks εντός και εκτός των πυλών.


To σχέδιο-πλάνο αυτό θα μπορούσε να τρέχει παράλληλα με το υπογραμμένο μνημόνιο ως πλάνο Β, καλύπτοντας αστοχίες και παράπλευρες απώλειες, του έτσι κι αλλιώς ατελούς και εκτός ελληνικής πραγματικότητας εφαρμοζόμενου πλάνου.

Στο πλάνο αυτό θα...

ΜΕΓΑΛΟ «ΦΑΓΟΠΟΤΙ» ΜΕ ΤΑ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΜΑΤΑ: Μαφιόζικο κύκλωμα λυμαίνεται αμύθητη περιουσία του Δημοσίου.

undefined

Οικονομικό σκάνδαλο διαρκείας, που στερεί από τα δημόσια ταμεία εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ κάθε χρόνο, αποτελεί η απουσία ελέγχου, η αδιαφάνεια, η κακοδιαχείριση και το «μεγάλο φαγοπότι» που λαμβάνει χώρα στα εθνικά κληροδοτήματα και τις σχολάζουσες κληρονομιές....
Το υπουργείο Οικονομικών, με το νομοσχέδιο που έχει καταθέσει, επιχειρεί να βάλει τάξη στο χάος που επικρατεί στα σχεδόν 11 χιλιάδες κληροδοτήματα των οποίων η αξία υπολογίζεται σε περισσότερα από 10 δισ. ευρώ, ένας θησαυρός που τις περισσότερες φορές μένει αναξιοποίητος.

Η εφορία... γκρεμίζει το σπίτι του Παύλου Μελά....

Η εφορία "πολιορκεί" το σπίτι του Μακεδονομάχου Παύλου Μελά...

Μακεδονομάχος Παύλος Μελάς: "Δεν υπήκουσα παρά εις μίαν ιδέαν, να φανώ χρήσιμος εις το πλησίον και τον τόπον μου".

Σε απόγνωση η εγγονή του μακεδονομάχου

Υπό καθεστώς τριπλής πολιορκίας βρίσκεται πλέον ένα ιστορικό μνημείο, το σπίτι των στιγμών της οικογενειακής ευτυχίας που πρόλαβε να ζήσει ο μακεδονομάχος Παύλος Μελάς στην Κηφισιά. 

ΝΑΙ ! ΡΕ !..... ΑΡΝΟΥΜΑΙ.....

 
Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιονδήποτε νόμο έχει μπει σε ισχύ από την ώρα που προδότες μετατρέψανε την χώρα μου σε χρεοκοπημένο υποκατάστημα παγκόσμιας τράπεζας. 


Υπάρχει μια αόρατη γραμμή μεταξύ εκείνης της ημέρας και της προηγούμενης . 

Στέκομαι πάνω της κοντά τρία χρόνια σαν να βρίσκομαι στην ζώνη πολέμου μεταξύ της χώρας μου και του κράτους τους.

Αρνούμαι να αποδεχθώ οποιαδήποτε απόφαση δικαστηρίου που θα στηρίζεται σε αυτούς τους κατοχικούς νόμους και βεβαίως δεν πρόκειται να δείξω κανέναν σεβασμό στους δικαστές που θα κληθούν να με κρίνουν.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: "ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ..Ο ΡΑΙΧΕΧΕΝΜΠΑΧ ΘΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΕΣ ΣΤΟΝ ΕΟΠΥΥ" .

Πλήρης επιβεβαίωση της Realnews για τον ΕΟΠΥΥ
O υπουργός Υγείας επιβεβαίωσε το πρωτοσέλιδο της Realnews. 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να τοποθετηθούν μάνατζερ που θα προέρχονται από το εξωτερικό σε θέσεις «κλειδιά» στον ΕΟΠΥΥ.

Το πρώτο θέμα της Realnews που κυκλοφορεί αυτή την Κυριακή αποκαλύπτει την απόρρητη έκθεση Ραϊχενμπαχ για τη δημόσια υγεία. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας «ευρωπαίοι μάνατζερ προβλέπεται να είναι τα «αφεντικά" του ΕΟΠΥΥ».

Ξεφτίλα! Τούρκικη σημαία ανεμίζει στην Τρίπολη που απελευθέρωσε ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης!!

Στην Τρίπολη, την πόλη που απελευθέρωσε με το αίμα του ο Θεόδωρος Κολοκοτρώνης και τα παλικάρια του, στην πλατεία Άρεως, λίγες δεκάδες μέτρα από τον ανδριάντα και τα οστά του Ήρωα, λίγα μέτρα από το ιστορικό μνημείο των Αρχιερέων και Προκρίτων βρίσκεται το ξενοδοχείο που “φιλοξενεί” τουρκικό ορειβατικό σύλλογο, όπου χωρίς κανένα σεβασμό στη φιλοξενία, ξεδίπλωσαν την τουρκική σημαία εκεί που δεν έπρεπε να εμφανισθεί!!!

Ο ΡΟΛΟΣ ΤΗΣ CIA ΣΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΤΗΣ ΑΙΓΥΠΤΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ.

Ας παρακολουθήσουμε την αμερικανική πολιτική προς την Αίγυπτο για να δείτε την υποκρισία του παρεμβατισμού της κυβέρνησης:

Πρώτα η Αμερικανική στήριξη στον μη εκλεγμένο Χόσνι Μουμπάρακ για δεκαετίες, ξοδεύοντας δεκάδες δισεκατομμύρια δολάρια για να τον κρατήσουν στην εξουσία.
Στη συνέχεια οι ΗΠΑ παρέχουν βοήθεια σε όσους το 2011 με επιτυχία ανέτρεψαν τον Μουμπάρακ. Στη συνέχεια οι ΗΠΑ απαιτούν εκλογές. Οι Αιγύπτιοι πραγματοποίησαν μια εκλογή που κρίθηκε <ελεύθερη> και <δίκαια>, και λίγο αργότερα ο χρηματοδοτούμενος στρατός από τις ΗΠΑ ανατρέπουν τον εκλεγμένο πρόεδρο.
Στη συνέχεια, η κυβέρνηση των ΗΠΑ προειδοποιεί ......

Πουλήθηκε σε Τούρκους η μαρίνα του Πυθαγορείου Σάμου.

Βάφουν το Αιγαίο κόκκινο και οι πάντες σιωπούν....
Επόμενος στόχος είναι η Χίος....
Επικίνδυνη κατηφόρα που στο όνομα του χρέους θα δημιουργήσει τεράστια θέματα στο Αιγαίο και στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου
Ο Βουλευτής Επικρατείας και Τομεάρχης Εξωτερικών των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Τέρενς Κουίκ, έκανε απόψε (06.07.13) την εξής δήλωση:
«Μόλις τώρα μου επιβεβαιώθηκε ότι στα χέρια των Τούρκων πέρασε και η μαρίνα του Πυθαγορείου Σάμου!

Τα κοράκια άρχισαν την μεγάλη αρπαχτή.

katakolo-500x344
Κοράκια πολιτικοί και δημοσιογράφοι αγοράζουν εκτάσεις φιλέτα στις περιοχές με πλούσια κοιτάσματα, ενώ εσύ μετράς τα χαράτσια!

Αν για κάτι θα μπορούσε να σοκάρει η είδηση που ακολουθεί είναι για τα γρήγορα αντανακλαστικά που διαθέτουν τα εγχώρια πολιτικά λαμόγια και κάποιοι κορυφαίοι δημοσιογράφοι οι οποίοι σε συνεργασία με συγκεκριμένα ιδρύματα αφού μυρίστηκαν την λεία τους σπεύδουν επί τόπου.
Για την ακρίβεια μυρίστηκαν πετρέλαιο. Ετσι καθώς εσύ παρατηρείς αποσβολωμένος τα νέα χαράτσια να σου πριονίζουν την ζωή -για να μην γίνουμε Ταχρίρ,- συγγενείς πολιτικών και δημοσιογράφοι έχοντας ανά χείρας .....

Η Ελλάδα βγαίνει απο το μνημόνιο?

ΚΑΤΑΙΓΙΣΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ...
Πληροφορίες φέρουν την Ελλάδα να βγαίνει από το μνημόνιο μετά από γεγονότα πού θα προλάβουν ακόμα και τις γερμανικές εκλογές όπου θεωρείται βέβαιο και το τέλος της Μέρκελ.
Όπως ακούγετε , καταιγιστικές εξελίξεις θα φέρουν πρό τετελεσμένου καταστάσεις πού θα αναγκάσουν την διάλυση ...