Κυριακή 17 Ιανουαρίου 2016

Βάζουν νέο χαράτσι σε όλα τα ακίνητα και το βαφτίζουν… «ενεργειακό»: Θα ξεκινά από €150 (λίστα).

Αλλάζει το τοπίο στις πωλήσεις και τις εκμισθώσεις ακινήτων το νέο ενεργειακό χαράτσι, καθώς από την 1η Ιανουαρίου είναι πλέον υποχρεωτική η
έκδοση ενεργειακών πιστοποιητικών για όλα τα 
κτίσματα προκειμένου οι ιδιοκτήτες τους να τα πουλήσουν ή να τα νοικιάσουν.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», το κόστος έκδοσης ξεκινά από τα 150 ευρώ για τα διαμερίσματα και φτάνει τα 200 ευρώ για μονοκατοικίες.
Από 1.000 έως ....

Πόσοι Έλληνες Επιστήμονες εργάζονται στη Γερμανία; Πόσα χρήματα ξόδεψε η Ελλάδα για τις σπουδές τους και τώρα τους διώχνει ;

ΥΜΝΟΙ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ: ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ ΗΡΘΑΝ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΑΣΑΝ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ

Σχόλιο...Η μετανάστευση εξειδικευμένου επιστημονικού προσωπικού προς τις χώρες της δυτικής Ευρώπης και ιδίως προς την Γερμανία είναι ένα σκάνδαλο μεγατόνων που κανείς δε μιλάει. Για κάθε επιστήμονα έχει επενδυθεί στη Πατρίδα μας το ποσό των 200.000 €, που σημαίνει ότι με την μετανάστευση να υπάρχει μια ¨κρυφή¨ μετακίνηση πόρων, μια ¨κρυφή¨ χρηματοδότηση από την χώρα μας στην Ευρώπη και δη στη Γερμανία. 
Αν πολλαπλασιάσετε τον αριθμό των Ελλήνων μεταναστών  με αυτό το ποσό θα δείτε την τρομακτική αφαίμαξη που υφίσταται η Πατρίδα μας. Και μην παραμυθιάζεστε με αυτά που σας ....

Γιατί τα κοστούμια βγήκαν να διαδηλώσουν μετά από 6 χρόνια κρίση;

Και τα κοστούμια έχουν ψυχή

Και τα κοστούμια έχουν ψυχή
Η πρόσφατη πανδικηγορική-επιστημονική πορεία που πραγματοποιήθηκε έναντι στο νέο σχέδιο νόμου του Ασφαλιστικού παρουσίασε μεγάλη προσέλευση και δέχθηκε πληθώρα κομπλιμέντων για το καλόγουστο ( ή μη) ντύσιμο των διαδηλωτών.
Εκτός των πολλών θετικών σχολίων, ήμουν δέκτης και πολλών σχολίων όπως «Γιατί τα κοστούμια βγήκαν να διαδηλώσουν μετά από 6 χρόνια κρίση; 
Ξαφνικά θυμήθηκαν πως προσβάλλονται; 
Αφού μπορούν να ζήσουν πλουσιοπάροχα μάλιστα, ζητώντας (ακόμα και σήμερα) αμοιβές των 1.000 ευρώ !!!»
Θα σας σοκάρω....

Γεωπολιτική Ανάλυση: Οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή και η Νέα Στρατηγική Τάξη που επιβάλλει η Ρωσία.

geopol__article

Οι παράγοντες που επηρεάζουν τις γεωπολιτικές εξελίξεις στην Μέση Ανατολή είναι το Χαλιφάτο του Ισλαμικού Κράτους, το Ισραήλ, οι ΗΠΑ, η Τουρκία-Κουρδιστάν και η Ρωσία.

ΧΑΛΙΦΑΤΟ ΙΣΛΑΜΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ

Ο δηλωμένος στόχος του Ισλαμικού Κράτους και η επιδίωξη του είναι η διάλυση των συνόρων που έχουν θεσπιστεί στην Μέση Ανατολή το 1916 με την συμφωνία Sykes-Picot, έτσι ώστε να επανασχεδιαστεί το σύνολο της Αραβικής Χερσονήσου.

Η επιθετική και  επεκτατική στρατηγική του Χαλιφάτου απαιτεί υπακοή από όλους τους μουσουλμάνους και ο στόχος αυτής της στρατηγικής είναι η ένταξη όλου του μουσουλμανικού κόσμου στην .....

ΒΡΙΖΟΝΤΑΙ ΕΠΕΙΔΗ… ΣΥΜΦΩΝΟΥΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ ...!!

Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ. ψήφισαν το ίδιο Mνημόνιο. Ψήφισαν την ίδια δανειακή σύμβαση. Συμφώνησαν στο ίδιο κείμενο της 13ης Ιουλίου, αφού προηγουμένως είχαν συμφωνήσει και σε αυτό της 20ής Φεβρουάριου.
Ο ΣΥΡΙΖΑ και η Ν.Δ. (μαζί με το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι) υπέγραψαν ότι η κυβέρνηση – η όποια μονοκομματική, δικομματική, οικουμενική κυβέρνηση:  
α) Ελέγχεται σε «τριμηνιαία βάση» από τους εταίρους. 
β) «Δεσμεύεται να διαβουλεύεται και να συμφωνεί με την Ευρωπαϊκή Επιτροπή, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο για όλες τις ενέργειες που αφορούν την επίτευξη των στόχων του μνημονίου».
γ) Θα εφαρμόζει την πολιτική του μνημονίου που θα είναι «συνεχής» και θα διαρκέσει «επί πολλά έτη».
δ) «Το ταμείο....

Το πάμε φιρί-φιρί για 4ο μνημόνιο.

Σε αντίθεση με την Κύπρο που ετοιμάζεται να βγει από το μνημόνιο, η Ελλάδα εμφανίζεται να ετοιμάζει το έδαφος για το τέταρτο. Συνηγορούν υπέρ αυτού κάποια πράγματα που συμβαίνουν.
Ένα χρόνο πριν, η χώρα είχε την ευκαιρία να τελειώσει με το 2ο ευρωπαϊκό μνημόνιο και δεν το έκανε.
Σε κάποιο σημείο στους μήνες που ακολούθησαν, η στήλη είχε τίτλο πως η χώρα πήγαινε σε 3ο μνημόνιο.
Το τελευταίο έγινε πραγματικότητα το περασμένο καλοκαίρι.
Κατόπιν, η κυβέρνηση προέβαλε το επιχείρημα ότι το νέο μνημόνιο είχε χαμηλότερους και πιο βατούς δημοσιονομικούς στόχους. Παρ’ όλα αυτά κλήθηκε και έλαβε περιοριστικά μέτρα, κυρίως αυξήσεις φόρων, ύψους 5,7 δισ. ευρώ, για να ....

Οι ΗΠΑ κατηγορούνται για συνολική παραβίαση όλων νόμων και των δικαιωμάτων του κόσμου.

ceb3-cf80ceb1ceb3cebacebfcf83cebcceb9cebfcf83-cf80cebfcebbceb5cebccebfcf834
Ο πασίγνωστος  Αμερικανός οικονομολόγος και αρθρογράφος Paul Craig Roberts στην ιστοσελίδα  Opednews.com, με άρθρο του παρουσιάζει  με πολύ καυστικό τρόπο  την πολιτική της χώρας του στο παγκόσμιο γίγνεσθαι.
Ο ίδιος τονίζει την άκρως επιθετική πολιτική των ΗΠΑ η οποία αγνοεί παντελώς  όλους τους διεθνείς κανόνες και άγραφους  νόμους .
«Η  αμερικανική κυβέρνηση επιμένει ότι οι νόμοι και οι κανονισμοί της υπερισχύουν της  κυριαρχίας όλων των υπολοίπων  κρατών. Η Ουάσινγκτον τονίζει σε όλους τους τόνους  ότι η δύναμη των δικαστηρίων των ΗΠΑ κατά  ξένων υπηκόων και  κατά ξένων χωρών είναι μοναδική »,  τονίζει ο εμπειρογνώμονας, σύμφωνα με δημοσίευμα .
Παραδείγματα άλλωστε υπάρχουν  πάμπολλα. Στην αρχή, η Ουάσιγκτον ανάγκασε την ελβετική κυβέρνηση να παραβιάσει τους δικούς της  νόμους για τις τράπεζες και τις τραπεζικές δραστηριότητες, και η .....

ΜΕ ΤΑ ΚΥΠ-ΑΤΖΗΔΙΚΑ ΣΕΝΑΡΙΑ ΠΕΡΙ ΝΟΜΙΣΜΑΤΟΚΟΠΕΙΟΥ ΕΠΙΣΠΕΥΔΟΥΝ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥΣ.

ΔΗΛΩΣΗ ΠΑΝΑΓ. ΛΑΦΑΖΑΝΗ, ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ ΛΑ.Ε      
»Με αφετηρία τις βρομιές Γ. Στουρνάρα και με την πλήρη κάλυψη της κυβέρνησης Τσίπρα,σκοτεινά κέντρα του εξωτερικού και του εσωτερικού μαζί με τα δημοσιογραφικά »παπαγαλάκια» τους, συνεχίζουν τις πρωτοφανείς συκοφαντίες για δήθεν κατάληψη τουΝομισματοκοπείου, η οποία ,τάχα, αποσκοπούσε να περάσει η χώρα στο εθνικό νόμισμα, μετατρέποντας μια πολιτική επιλογή σε αστεία »αστυνομική» υπόθεση!.
Νέο επεισόδια στο άθλιο αυτό σίριαλ είναι οι Κυπα- τζήδικες ιστορίες με τις οποίες ο Αλέξης Τσίπρας, στην κρίσιμη φάση, πριν να υπογράψει το νέο κατάπτυστο μνημόνιο, έδωσε εντολή, άκουσον – άκουσον, στην ΕΥΠ να φυλάξει το Νομισματοκοπείο από τους επίδοξους ....

Η Ρωσία «βάζει φρένο» στην γερμανική επεκτατικότητα στα Βαλκάνια αλλάζοντας τις ισορροπίες.

pgt5
Η Γερμανία από το 1990 έχει θέσει σε εφαρμογή  ένα προμελετημένο και καλά σχεδιασμένο σχέδιο, με το οποίο  προσπάθησε να ελέγξει ολόκληρη την περιοχή των Βαλκανίων.
Από την εποχή την διάλυσης της πρώην Γιουγκοσλαβίας μέχρι την σημερινή εποχή των μνημονίων  της Ελλάδας , το Βερολίνο προσπαθεί να «κυριεύσει» οικονομικά και πολιτικά την περιοχή αυτή. Οι παρεμβάσεις των γερμανικών κυβερνήσεων σε όλες τις βαλκανικές χώρες είναι πλέον συχνό φαινόμενο.  
Έτσι τώρα και στην περίπτωση της Σερβίας και της «υποψηφιότητας» της στο ΝΑΤΟ οι Γερμανοί έχουν και λόγο και άποψη .
«Η Σερβία εξακολουθεί να «επιθυμεί» να λάβει  την ιδιότητα του μέλους του ΝΑΤΟ, παρά το γεγονός ότι ...

«Η Ελλάδα δεν έχει μέλλον στην ευρωζώνη».

Αθεράπευτα απαισιόδοξος παραμένει ο οικονομολόγος Χανς-Βέρνερ Ζιν παραδίδοντας σε λίγες εβδομάδες τα ηνία του Ινστιτούτου IFO του Μονάχου. Απόλυτη προτεραιότητα για το Βερολίνο η τήρηση των όρων από την Ελλάδα.

H επίσκεψη του Ευκλείδη Τσακαλώτου στο γερμανικό υπουργείο Οικονομικών έγινε μέσα σε
μια διαφορετική συγκυρία, όπου το προσφυγικό βρίσκεται σε έξαρση και στις δύο χώρες. 

Υπό αυτό το πρίσμα η οικονομική εφημερίδα Handelsblatt του Ντίσελντορφ διαπιστώνει ότι οι ....

Αντιτορπιλικά των ΗΠΑ στην ανατολική Μεσόγειο.

Οι Ηνωμένες Πολιτείες μετακινούν μοίρα του Στόλου της Δυτικής Μεσογείου στην ανατολικά της Κύπρου περιοχή, δήλωσε αξιωματικός στη ναυτική βάση του ΝΑΤΟ/ΗΠΑ στη Ρότα της Ισπανίας. Δεν ανέφερε πότε θα γίνει η μετακίνηση.

Τέσσερα αντιτορπιλικά θα περιπολούν περιοδικά στα
ανοικτά των ακτών ...

ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΟΥΜΕ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΕΥΡΩ.

Όλα δείχνουν ότι δεν μπορούμε να προχωρήσουμε άλλο μέσα στο ευρώ. Αργά ή γρήγορα θα φανεί το αδιέξοδο που οδηγούμαστε ή μας οδηγούν (δεν έχει διαφορά).

Θα έχετε διαπιστώσει όλοι σας ότι
ακόμα και άτομα που ήταν φανατικά υπέρ του ευρώ, ήδη βλέπουν ότι η κατάσταση δεν πάει άλλο.

Οι επιχειρήσεις φεύγουν από τη χώρα, τα εργατικά χέρια και οι επιστήμονες ...