Δευτέρα 18 Ιουλίου 2016

WIKILEAKS: Δίνουν σύντομα έγγραφα για το πραξικόπημα οπερέτα στην Τουρκία!

WIKILEAKS: Δίνουν σύντομα έγγραφα για το πραξικόπημα οπερέτα στην Τουρκία!
Τα Wikileaks είναι τα μόνα που έλειπαν αυτή τη στιγμή στον Ταγίπ Ερντογάν! Πριν μερικές ώρες ανακοίνωσαν μέσω twitter ότι σύντομα θα δώσουν στη δημοσιότητα πλήθος εγγράφων που θα αποκαλύπτουν πολλά για το επιχειρούμενο πραξικόπημα!
Τις τελευταίες 48 ώρες έχουν αρχίσει να ....

Oι ΗΠΑ απείλησαν ευθέως την Τουρκία με αποβολή από το ΝΑΤΟ – Δηλώσεις Τ.Κέρι

«ΡΩΓΜΕΣ» ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΣΥΜΜΑΧΙΑ
του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου
Με αποβολή της Τουρκίας από το ΝΑΤΟ απείλησε ο Αμερικανός ΥΠΕΞ Τζον Κέρι εάν η τουρκική κυβέρνηση δεν σταματήσει να προβαίνει σε συστηματικές εκκαθαρίσεις σε Αστυνομία και  Ένοπλες Δυνάμεις καθώς θα θεωρηθεί ότι παραβιάζει τις δημοκρατικές αρχές με πρόσχημα το αποτυχημένο πραξικόπημα της Παρασκευής 

Περί τους οκτώ χιλιάδες αστυνομικούς και έξι χιλιάδες στρατιωτικούς, αλλά και ...

Χρυσή Αυγή κατά Μοσκοβισί: “Τελειώνει η Ε.Ε. των τοκογλύφων, έρχεται η Ευρώπη των Εθνών και των Πατρίδων”

2016-07-18_185259

Ακολουθεί το βίντεο με την τοποθέτηση του βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου, που προκάλεσε την αντίδραση των υπαλλήλων της Μέρκελ και του Γιουνκέρ (Σύριζα και σία) που αυτή την στιγμή διοικούν την Ελλάδα:

ΚΑΖΑΚΗΣ : Θα υπάρχουν ελληνικές ένοπλες δυνάμεις μετά το 2018;

ΕΝ
Μάλλον όχι, αν κρίνουμε από το νέο δόγμα του ΝΑΤΟ. Στην πιο σημαντική σύνοδο του ΝΑΤΟ μετά τον ψυχρό πόλεμο, όπως διαφημίστηκε η πρόσφατη σύνοδος ηγετών του στη Βαρσοβία, η Ουάσινγκτον πέρασε αυτά που ήθελε. Και τι ήταν αυτό που ήθελε;
Το ΝΑΤΟ να επαναπροσδιορίσει την αποστολή του. Από την κατά προτεραιότητα αντιμετώπιση της «τρομοκρατίας» και των απειλών «χαμηλής έντασης», όπως έλεγε το ίδιο, στην αντιμετώπιση πιθανής απειλής «υψηλής έντασης» από την Ρωσία.
Δηλαδή με άλλα λόγια το ΝΑΤΟ προετοιμάζεται ακόμη και για μετωπική αναμέτρηση με τη Ρωσία, την οποία μάλιστα για πρώτη φορά χαρακτηρίζει επίσημα ως τη Νο 1 απειλή, μετά τους χαλιφάτους. Έτσι το ΝΑΤΟ επαναφέρει επίσημα πια την εποχή του ψυχρού πολέμου εναντίον της Ρωσίας. Και μάλιστα θεωρεί ως πιθανό θέατρο αναμέτρησης με τη Ρωσία, την Ευρώπη.
Με τον τρόπο αυτό το ΝΑΤΟ πήρε δυο .....

Η πρώτη απόφαση με το Γ΄ Μνημόνιο: Σύνταξη 80€ βασική ( ΜΕΙΚΤΑ) και 29€ επικουρική.

Η πρώτη απόφαση με το Γ΄ Μνημόνιο: Σύνταξη 80€ βασική και 29€ επικουρική - Εικόνα 0
Με 20 χρόνια προϋπηρεσία δεν δίνουν σε 62χρονη ούτε την ελάχιστη εθνική των 384 ευρώ που υποσχόταν ο ΣΥΡΙΖΑ – Πλήρη σύνταξη 464 ευρώ θα πάρει μετά από 5 χρόνια, όταν θα γίνει 67 ετών. Χαμένοι 120.000 εργαζόμενοι.
Στα όρια της απελπισίας έφτασε 62χρονη ασφαλισμένη όταν πήρε στα χέρια της τη συνταξιοδοτική απόφαση του ΙΚΑ που της κοινοποιούσε ότι μετά από 20 χρόνια ασφάλισης η κύρια σύνταξη που της αντιστοιχεί δεν υπερβαίνει τα 80 ευρώ τον μήνα και η επικουρική τα 29,22 ευρώ.
Η ασφαλισμένη ανέμενε βέβαια μικρή σύνταξη καθώς γνώριζε ότι θα υποστεί το πέναλτι του 30% λόγω πρόωρης συνταξιοδότησης, δεν φανταζόταν ωστόσο ότι θα πέσει θύμα της .....

Μπράβο ρε παλικάρια: «Χρυσά» 2 ελληνόπουλα στο ευρωπαϊκό παίδων!!!

http://www.athensmagazine.gr/photos/articles/thumbs_large/492f3cca6b32a079409767016bd5097d.jpg
Λαμπρό μέλλον! Τα πρώτα της μετάλλια στην ιστορία του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παίδων/Κορασίδων-και μάλιστα χρυσά- κατέκτησε η Ελλάδα στην σφαιροβολία και το άλμα εις μήκος, στη δεύτερη ημέρα της διοργάνωσης στην Τιφλίδα.

Ο Οδυσσέας Μουζενίδης κατάφερε να ρίξει πιο μακριά απ’ όλους τη σφαίρα και φυσικά να πανηγυρίσει -στην έναρξη της αθλητικής του καριέρας- μια σπουδαία διάκριση, κατακτώντας το χρυσό μετάλλιο στη ....

Ίσως να μην υπάρχει τίποτα που να μπορεί να ξυπνήσει το αγελαίο πλήθος από τον ύπνο του.

Κάποιοι έχουν την εντύπωση πως αυτοί που ελέγχουν τον πλανήτη, θέλουν να κάνουν πολέμους, να δουν ανθρώπους να βασανίζονται και γενικά να μας κάνουν κακό. Όμως τα πράγματα δεν είναι ακριβώς έτσι. 

Ο σκοπός της Νέας Τάξης είναι να στήσει μία παγκόσμια χούντα, όπου όλοι οι πολίτες θα παρακολουθούνται 24 ώρες το 24ωρο και θα πρέπει να είναι υπάκουοι και ελεγχόμενοι, για την διατήρηση της ασφάλειας και της ειρήνης. 

Για να πετύχει όμως κάτι τέτοιο, πρέπει να εφαρμόσει τα κλασικά βήματα, δίνοντας πρώτα το ...

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Μισθό έως 100 ευρώ παίρνουν 126.956 εργαζόμενοι! Το υπουργείο Εργασίας ομολογεί τον εργασιακό Μεσαίωνα.

http://www.financialbox.gr/wp-content/uploads/2016/07/adiloti-ergasia-600x337.jpg
Στοιχεία-σοκ για την κατάσταση στην αγορά εργασίας στον ιδιωτικό τομέα περιλαμβάνει η απάντηση 33 σελίδων που έστειλε το υπουργείο Εργασίας στους δανειστές. Για να απαντήσει σημείο προς σημείο στις νέες απαιτήσεις τους για ακόμη χαμηλότερους μισθούς, πιο εύκολες απολύσεις και… επέκταση της εργασιακής ζούγκλας.

Η έκθεση, που αποκαλύπτει η «Real News, δείχνει ότι επικρατεί ήδη εργασιακός μεσαίωνας, καθώς 126.956 εργαζόμενοι αμείβονται µε μισθό έως 100 ευρώ τον μήνα! 

Αυτό προβλέπει ....

Δημιούργημα της CIA η Ευρωπαϊκή ΄Ενωση, Ως «Εργαστήριο για την Παγκοσμιοποίηση».

Του Μιχαήλ Στυλιανού

H « Ευρωπαϊκή ΄Ενωση» είναι ένα από τα νόθα τέκνα της CIA, η πατρότητα του οποίου, εκ λόγων σεμνοτυφίας, αποδόθηκε στους Γάλλους συνεργάτες της, Ζαν Μονέ και Μωρίς Σουμάν.


Ας μην σπεύσουν οι ρωμαντικοί (;) λάτρεις της «ευρωπαϊκής ιδέας» να μιλήσουν για συνωμοσιολογική παράκρουση. Η στήλη δεν διεκδικεί την πατρότητα της ανακάλυψης.


Πρώτη επισήμανση στα ευρωπαϊκά ΜΜΕ έγινε πριν 16 χρόνια, στη βρετανική συντηρητική Νταίηλυ Τέλεγκραφ, από τον οικονομικό συντάκτη της Αμπρόουζ ΄Ηβανς Πρίτσαρντ, βασιζόμενον σε αποχαρακτηρισμένα έγγραφα του Σταίητ Ντηπάρτμεντ.

Ο ίδιος, βαθύς γνώστης των μηχανισμών της ΕΕ, πρέπει να εβάρυνε στη πρόσφατη θέση της Τέλεγκραφ υπέρ του Brexit, με μακροσκελές...

Σόιμπλε Η Γερμανία δεν έχει εθνική κυριαρχία από το 1945 – ΒΙΝΤΕΟ.

2016-07-18_091110
Που σημαίνει ότι: – Δεν έχει ακόμα ΣΥΝΘΗΚΗ ΕΙΡΗΝΗΣ, αν και κατά το ΔΙΕΘΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟ, ΑΝΩΤΑΤΟ ΟΡΙΟ ΚΑΤΟΧΗΣ ΜΙΑΣ ΧΩΡΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΑ 60 ΧΡΟΝΙΑ, μετά πρέπει να της δοθεί το δικαίωμα της απελευθέρωσής της.

– Βρίσκεται ακόμα σε ΕΜΠΟΛΕΜΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, με 50 τόσες χώρες σε Προσωρινή ΚΑΤΑΠΑΥΣΗ ΠΥΡΟΣ! 

– Βρίσκεται ακόμα ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ με ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣ και....

Η καλύτερη ανάλυση της κατάστασης στην Τουρκία από το PKK.

Η καλύτερη ανάλυση της κατάστασης στην Τουρκία από το PKK
Ανακοίνωση εξέδωσε και το PKK για τα όσα διαδραματίζονται στην Τουρκία, η οποία φέρει την υπογραφή του KCK (Ένωση Κοινοτήτων του Κουρδιστάν που ίδρυσε το PKK και στην οποία συνυπάρχουν όλα τα πολιτικά και στρατιωτικά σκέλη του κινήματος σε Τουρκία, Ιράν, Ιράκ και Συρία) και στην οποία υπογραμμίζεται:

«Υπήρξε μια απόπειρα πραξικοπήματος από πρόσωπα των οποίων η ταυτότητα και ο σκοπός δεν έχουν ακόμη ξεκαθαριστεί.

Είναι άξιο προσοχής ότι αυτή η προσπάθεια έρχεται σε μια στιγμή που ο Ταγίπ Ερντογάν ήταν έτοιμος να ......

Δραματική η κατάσταση στην αγορά - Πώς το «φέσι» φέρνει... λουκέτα.

Με μορφή επιδημίας φαίνεται πως μεταδίδεται από κρίκο σε κρίκο της παραγωγικής αλυσίδας, η «μόλυνση» κάθε επιχείρησης, που αναγκάζεται να βάλει λουκέτο. Το «φέσι» που αφήνει πίσω της σε προμηθευτές, τράπεζες, Δημόσιο, λειτουργεί σε βάθος χρόνου και απειλεί να δημιουργήσει έναν νέο γύρο πτωχεύσεων… Οι αριθμοί το αποδεικνύουν.

Σύμφωνα με....

ΚΑΤΕΒΗΚΕ Ο ΤΟΥΡΚΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ;;

img58680_a7d60219f2c427caae06a0a58cc4518
Όλοι είδαμε δεκάδες χιλιάδες Τούρκους πολίτες να πλημμυρίζουν τους δρόμους της Κωνσταντινούπολης και να δέρνουν, ακόμα και να αποκεφαλίζουν στρατιώτες. Όλοι υποθέσαμε ότι ευτυχώς ο λαός της Τουρκίας έσωσε τη δημοκρατία του. 

Ποιοι όμως ήταν όλοι αυτοί που βγήκαν στους δρόμους;

Σύμφωνα με ανταπόκριση δημοσιογράφου από την Τουρκία, αυτοί που κατέβηκαν στους δρόμους ήταν ..

Τόσα εκατομμύρια Λαθρο που έχουν μπει τα τελευταία 20 χρόνια... μόνο ευχαριστίες που προτίμησαν την χώρα μας για την παραμονή τους ...έχουμε ακούσει !!

Το προφητικό δημοσίευμα 30/5/2016 του Foreign Affairs για το πραξικόπημα στην Τουρκία.

Μπορεί ο υπουργός εξωτερικών των ΗΠΑ να δήλωσε ότι δεν γνώριζαν τίποτε οι μυστικές υπηρεσίες για το πραξικόπημα στην Τουρκία ωστόσο το Foreign Affairs σε δημοσίευμα του στις 30 Μαΐου του 2016 προειδοποιούσε για το επόμενο στρατιωτικό πραξικόπημα της Τουρκίας

«Στην Τουρκία η αυταρχική εξουσία 
υπό τον Πρόεδρο της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πολλαπλασιάζεται. 

 Πολλοί πίστευαν ότι ο πρώην επικεφαλής του Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (ΑΚΡ) θα μείνει στην ιστορία ως ο ηγέτης που εξημέρωσε τελικά την στρατιωτική Τουρκίας και επίλυσε τις συγκρούσεις για 10ετές με τους κούρδους. 

Τέτοιες ελπίδες όμως φαντάζουν εξωφρενικά άστοχες.

Ο  Ερντογάν έδωσε στην στρατιωτική ηγεσία λευκή επιταγή για να πολεμήσει  εναντίον ...