Παρασκευή 1 Νοεμβρίου 2013

ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΓΙΝΕΙ Η ΟΡΓΗ ΚΑΡΙΚΑΤΟΥΡΑ

Δύο χρόνια πριν, και κατ’ εξοχήν στη διάρκεια του 2011, με αποκορύφωμα τις διαδηλώσεις της 28ης Οκτωβρίου, οι Έλληνες πλημμύριζαν τους δρόμους και τις πλατείες, πυροδοτώντας το μεγαλύτερο κίνημα «Αγανακτισμένων» όλου του κόσμου, που κατέληξε και στην πτώση του Γεωργίου Παπανδρέου.... 

Και το κύμα της αγανάκτησης θα συνεχιστεί μέχρι τον χειμώνα του 2012. Πώς και γιατί λοιπόν πέρασαν, δύο χρόνια μετά, από την αγανάκτηση στην κατάθλιψη;
 
Η απάντηση είναι εν τέλει απλή. Αλλά, ίσως δεν θέλουμε να την παραδεχτούμε. 

Μέχρι τότε, δίναμε μία αμυντική μάχη ενάντια στον απρόκλητο και αιφνίδιο πόλεμο που μας κήρυξαν οι αγορές και η γερμανική Ευρώπη. Μια μάχη που είχε ως συνέπεια τον βίαιο καταποντισμό του ΠΑΣΟΚ (και ας μην ξεχνάμε το 43% των εκλογών του 2009) και τη γενικευμένη απογοήτευση, μίσος και δυσπιστία απέναντι στο πολιτικό σύστημα, τους βουλευτές, τις ελίτ. Έκτοτε, το κλίμα...

Αρχίζει να μεταβάλλεται. Οι συγκεντρώσεις γίνονται όλο και πιο άμαζες, οι μπαχαλάκηδες και τα δακρυγόνα περνάνε και πάλι στην πρώτη γραμμή και οι Έλληνες προσανατολίζονται μάλλον προς την εσωστρέφεια ή, στην καλύτερη περίπτωση, προς το.....

Βαρώνος της κοκαΐνης κέρδισε 606 φορές σε ένα χρόνο Λόττο, Τζόκερ και Στοίχημα!

Είχαν στήσει ολόκληρο δίκτυο για να αγοράζουν κερδισμένα δελτία από τα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ Βαρώνοι της κοκαΐνης εμφανίζονταν να κερδίζουν... τρία δελτία την ημέρα, με κέρδη 1 εκατ. ευρώ! 

 Ως φορτίο μπανάνες προσπάθησαν να περάσουν στην Ελλάδα 146 κιλά κοκαΐνης από το Εκουαδόρ .


Στο στόχαστρο τα ακίνητα και οι τουριστικές μονάδες σε Ελλάδα και Αλβανία που είχε αγοράσει το κύκλωμα.


Αυτό κι αν ήταν... μεγάλο κόλπο! Για να νομιμοποιούν τα κέρδη από το εμπόριο ναρκωτικών, εμφανίζονταν να κερδίζουν... κάθε μέρα στα τυχερά παιχνίδια του ΟΠΑΠ!

Οι έμποροι ναρκωτικών «κέρδιζαν» σχεδόν τρία δελτία την ημέρα και σε ένα χρόνο είχαν κέρδη ύψους 1 εκατομμυρίου ευρώ! 


Μάλιστα, ένας από αυτούς, όπως ...

Δημοσκόπηση zougla.gr: Πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή. Στα ύψη η δημοφιλία του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής μετά την προφυλάκιση.

  • Στα ύψη η δημοτικότητα του Αρχηγού της Χρυσής Αυγής, Νικόλαου Γ. Μιχαλολιάκου μετά την παράνομη προφυλάκιση
  • Πρώτο αίτημα της κοινωνίας η τιμωρία των κλεφτών και των απατεώνων πολιτικών
  • Φυλλορροούν ΝΔ και Σύριζα μετά την άθλια σύμπραξή τους ενάντια στον Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή
Ως πρόλογο για την παρουσίαση των δεδομένων από την δημοσκόπηση του zougla.gr, η οποία δεν θα δημοσιευτεί, διότι παρουσιάζει με σαφήνεια και πέραν πάσης αμφιβολίας την ανατροπή που έχει σημειωθεί στο πολιτικό σκηνικό, θα θυμίσουμε κάτι πολύ σημαντικό. 

Οι δημοσκοπήσεις της εν λόγω ιστοσελίδας έχουν αποδειχτεί οι πιο αξιόπιστες, πολύ απλά διότι στις εκλογές – πρόκληση για τους δημοσκόπους του Μαΐου του 2012 – η zougla.gr ήταν αυτή που πλησίασε εγγύτερα στα πραγματικά αποτελέσματα, όταν την ίδια ώρα οι εταιρίες που συνεργάζονται με τα κανάλια των εργολάβων φρόντιζαν να κόβουν στην μέση τα ποσοστά του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή.

Τί θέλουν .....Θέλουν να κατάσχουν όλη την χώρα! Δημόσια και Ιδιωτική Περιουσία ...

Κυριολεκτικά.

Όλη!

Όχι μόνον τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, όχι μόνον τις μεγάλες κρατικές επιχειρήσεις και
βιομηχανίες, αλλά τα πάντα.


Ακόμα και το τελευταίο σπιτάκι στο τελευταίο χωριό. Και την παραμικρή ιδιοκτησία.


Οι ''ιθαγενείς'' δεν θα πρέπει να κατέχουν καμία περιουσία.

Πρέπει ο λαός κι η χώρα να γίνουν οι νέες ''Φιλιππίνες'' ή η Κίνα του 19ου αιώνα: 


Μία τριτοκοσμική-τεταρτοκοσμική αποικία, όπου και η παραμικρή ιδιοκτησία θα ανήκει σε αλλοεθνείς, και όπου οι ντόπιοι θα υπάρχουν ως είλωτες, έχοντας ως μόνο δικαίωμα την εργασία-μεροκάματο-μεροφάϊ εφ' όρου ζωής!

Δεν είναι φαντασία, ούτε σενάριο .....

Η Κομισιόν φροντίζει και για το ...καζανάκι της τουαλέτας σας..


Αυτό είναι ...είδηση.



Γιατί μας αφορά..


Και γι΄αυτό φρόντισε ... η (καλή μας) Κομισιόν!


΄Υστερα από έρευνες σχεδόν τριών ετών, που κόστισαν εν μέσω κρίσης δεκάδες χιλιάδες ευρώ στους Ευρωπαίους φορολογούμενους, η Κομισιόν αποφάσισε να φροντίσει για ...το καζανάκι της τουαλέτας στο σπίτι σας!!!


Τόσο κοντά μας είναι, η...Κομισιόν κι εσείς αχάριστοι δεν το εκτιμάτε!!!!

Τώρα,λοιπόν, κατάφερε να ορίσει την..

Ενα βαρύγλυκο, παρακαλώ!!

Νάτη η κυρία μπροστά μας πάλι!!
Με το καλαθάκι της να μαζεύει ρώγες!!

Λίγες από συνταξιούχους, άλλες από μισθωτούς,
τους άνεργους και τους αδύναμους.
Κάτι αρπάζει από τα φάρμακα, κάτι από σχολειά. 
Από ασφαλιστικά ταμεία, και κεραμίδια,
από ασημικά, από παξιμάδια.

Δακρυσμένη, ταλαιπωρημένη, αγκομαχούσα.

Το πέτυχαν και αυτό…

Από τη μια ένα τσούρμο αλήτες, τυχοδιώκτες, παρασιτικοί επαγγελματίες με κανένα ένσημο στο ενεργητικό τους, πολλοί από αυτούς ψυχικά και σωματικά ανώμαλοι, βιτσιόζοι, κλέφτες και προδότες, αφού σκύλευαν επί χρόνια πάνω στο κουφάρι της χώρας τώρα έρχονται να πουλήσουν και τα κόκκαλα της.

Και να ξεπουλήσουν και την τελευταία πέτρα που βρίσκεται πάνω στο έδαφός της.

Πεφωτισμένες ηγεσίες από πλασιέ βιβλίων μέχρι κοιλιόδουλους και κρυφοπουτάνες, θέλουν να καθοδηγήσουν τη χώρα σε ένα μέλλον που τα συμφέροντά της θα ταυτίζονται με τα δικά τους…

Εκεί όπου εθνικό και αληθές θα είναι ο μπεζαχτάς και οι κάβλες του κάθε πολιτικού…

Από την άλλη πάλι ένας λαός υποτακτικός, οσφυοκάμπτης που ....

ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΑΝΕ ?? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΣΤΟΧΟΣ ΤΟΥΣ ??

Ο στόχος τους είναι μια γραφειοκρατική δικτατορία των Βρυξελλών υπό γερμανικό έλεγχο, φυσικά. 

Σε κάθε ευρωπαϊκό έθνος επικεφαλής θα τεθούν ένα ντόπιο ανδρείκελο κι ένας Γερμανός γκαουλαιτερ. 

Κουμάντο θα κάνουν υπάλληλοι-γραφειοκράτες (κάτι σαν την τρόικα…) που κανείς δεν έχει εκλέξει και κανείς δεν ελέγχει.

Τα ανδρείκελα έχουν ήδη εγκατασταθεί σε αρκετές χώρες. Ακόμα και με εκλογές πολλές φορές. Υπάρχουν πολλές μέθοδοι για κάτι τέτοιο.

Στο όνομα της αντιμετώπισης της ¨στημένης¨ κρίσης σαρώνονται τα δικαιώματα των λαών και τρίζουν τα κόκαλα αυτών που οραματίστηκαν την Ευρωπαϊκή Ένωση των Ελεύθερων Εθνών.

Μέσα στην οικονομική κρίση που ζούμε, το σχέδιο τους είναι εξίσου σαφές. Να μην μείνει ίχνος οικονομικής και εργασιακής αξιοπρέπειας, αυτάρκειας και αυτονομίας. 

Όλοι πρέπει να δουλεύουμε ως δούλοι στις πολυεθνικές τους, ως εξαρτήματα της μηχανής τους, χωρίς ....

Ούτε μια σπιθαμή γης στα γουρούνια!

«Μόνο ένα κτήνος μπορεί να συνιστά στους φτωχούς να κάνουν οικονομία .... το να συνιστούμε οικονομία στους φτωχούς είναι κάτι τόσο εξωφρενικό, όσο και υβριστικό. Είναι σαν να συμβουλεύουμε έναν που πεινάει να τρώει λιγότερο.» 

Όσκαρ Ουάιλντ , «The Soul of Man και under Socialism» 1891. 
_______________
ΔΕΔΟΜΕΝΟ 1ο
     

Στις 22 και 23 Οκτώβρη, πριν 7 μέρες δηλαδή, πραγματοποιήθηκε η «4η  Ελληνογερμανική Συνέλευση των Δημάρχων της Νυρεμβέργης», με τον χαριτωμένο τίτλο « Ο Δήμος του μέλλοντος», στην οποία συμμετείχε το ... crème de la crème των δωσιλόγων Δημάρχων   κι ο εντεταλμένος της Μέρκελ στην Ελλάδα, Χάνς Γιόαχιμ Φούχτελ.

Επί της ουσίας, σκοπός του παραπάνω πανηγυριού ήταν να δοθούν μαθήματα και οδηγίες για το πώς οι δήμοι θα επιβάλλουν τοπική φορολογία στους πολίτες, το πώς θα ιδιωτικοποιηθούν δημοτικές υπηρεσίες, πως θα απαλλαγούν από υπηρεσίες δημόσιου και κοινωνικού χαρακτήρα, με ποια διαδικασία θα δώσουν τα απορρίμματα σε ιδιώτες επιχειρηματίες, πως ενδεχομένως θα γίνουν οικονομικές ζώνες γερμανικών συμφερόντων στην Ελλάδα κ.λ.π.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ! ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΙΛΗΣΕ…

Aγαπητοί συμπατριώτες,
Ο εχθρός είναι πλέον εντός τών πυλών. Απομονωνένη ή χώρα από τήν ανικανότητα τών πολιτικών μας ταγών καί πλήρως παραδωμένη στά χέρια τών εχθρών καί φίλων ξεψυχά.
Οί τελευταίες δηλώσεις Πούτιν – Μέργκελ καί οί υποδείξεις Ομπάμα καταδεικνύουν ότι η χώρα μας αποτελεί αντικείμενο κερδοκοπικών επιδιώξεων καί γεωπολιτικών σχεδίων.
Τά επεισόδια στή Πρεμετή καί οί τουρκικές προκλήσεις αποδεικνύουν αυτό γιά τό οποίο εδώ καί 3 μήνες βοώ.
Πέρα από τήν ανεπανόρθωτη οικονομική καταστροφή η οποία επιτελέστηκε τό τόξο Τουρκίας-Σκοπίων-Αλβανίας επιβουλεύεται τήν εδαφική μας ανεξαρτησία.
Τά κόμματα εντός καί εκτός κοινοβουλίου δέν είναι σέ θέση νά προασπίσουν τήν χώρα.
Η μόνη διέξοδος είναι η μαζική εξέγερση καί γενική ανυπακοή, ώστε ο ίδιος ο λαός νά αναλάβει τήν τύχη του μέσα από ουσιαστικές δημοκρατικές διαδικασίες.
Τό 80% τών Ελλήνων δέν αναγνωρίζουν τήν παρούσα κυβέρνηση η οποία εκτός από ανίκανη καί υποκεινούμενη είναι καί επικίνδυνη.
Κύριε Σαμαρά παραιτήσου άμεσα μαζί μέ τούς συγκυβερνώντες σου. Κύριε πρόεδρε τής Δημοκρατίας πράξε τό επιβεβλημένον ιστορικά καθήκον σου μέ τήν παραίτησή σου.
Κύριοι αρχηγοί τών Ε.Δ. η πιέσατε τήν κυβέρνηση σέ παραίτηση ή παραιτηθείται.
Σέ αντίθετη περίπτωση ο λαός θά ορκίσει μόνος του νέα κυβέρνηση.
Παραθέτω τό κατωτέρω άρθρο τό οποίο αποτελεί κώδωνα κινδύνου γιά τήν χώρα.Αν είναι δυνατόν καταργήσαν τό Α’ Σώμα Στρατού κατ’εντολήν τών “προστατών” μας αφήνοντας ουσιαστικά τήν Μακεδονία απροστάτευτη!!!
Φωτεινός Παλαιολόγος.

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΤΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ – Μαζικές αποποιήσεις κληρονομιών για να αποφύγουν τη δήμευση μέσω φορολογίας.


Η υπερφορολόγηση της ακίνητης περιουσίας οδηγεί πλέον τους Έλληνες να αποποιούνται ακόμη και τις κληρονομιές από τους γονείς και τους παππούδες τους προκειμένου να αποφύγουν τη νέα καταιγίδα φόρων που προωθεί η κυβέρνηση για να ικανοποιήσει τους δανειστές. 
Τους εξαναγκάζουν δηλαδή να παρατούν ολόκληρες περιουσίες για να μην τις δεσμεύσει η εφορία και τους πάρει ακόμη και το σπίτι, αφού δεν μπορούν να πληρώσουν άλλους φόρους.Όπως εξελίσσεται η κατάσταση προσομοιάζει σε περιόδους στρατιωτικής εισβολής, όπου ο ξένος κατακτητής δέσμευε τις περιουσίες του λαού και τον εξωθούσε να εγκαταλείψει τα εδάφη του ή τον σκότωνε επί τόπου. Έ, αν λάβουμε υπόψη μας τις αυτοκτονίες λόγω χρεών και τις συνεχείς κατασχέσεις περιουσίων από εφορία, τράπεζες, οι οποίοι αργά ή γρήγορα θα καταλήξουν σε ξένα funds, η μόνη διαφορά θα είναι ότι δεν χρησιμοποιούνται όπλα.

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ...Ο Αυστριακός που θα δικάσει την τρόικα θεωρεί ολέθριο λάθος τη μείωση του κατώτατου μισθού στην Ελλάδα

Ο Αυστριακός που θα δικάσει την τρόικα θεωρεί ολέθριο λάθος τη μείωση του κατώτατου μισθού στην ΕλλάδαΟ αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου Οτμάρ Κάρας,θεωρεί πως το διερευνητικό έργο θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί στις αρχές του 2014.

Η Επιτροπή Οικονομικών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου πρόκειται να αναλάβει τον έλεγχο του έργου της τρόικας σε Ελλάδα, Κύπρο, Πορτογαλία και Ιρλανδία, ορίζοντας ως επικεφαλής της ομάδας που θα διενεργήσει τους ελέγχους τον Αυστριακό ευρωβουλευτή και αντιπρόεδρο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, αλλά και μέλος του προεδρείου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος, Ότμαρ Κάρας, γράφει σε σημερινό δημοσίευμά της η αυστριακή εφημερίδα «Ντι Πρέσε» με τίτλο «Η τρόικα αποκτά έναν κοινοβουλευτικό ελεγκτή».
Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο Ότμαρ Κάρας, ο οποίος θα αναλάβει τη θέση του εισηγητή τού κοινοβουλευτικού ελέγχου -έπειτα από σχετική συμφωνία των παρατάξεων και το “πράσινο φως” που θα δώσει επίσημα το προεδρείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (η εντολή αναμένεται για τις 14 Νοεμβρίου)- θα προΐσταται της διερεύνησης του έργου της τρόικας, θα διευθύνει τις πολιτικές διαπραγματεύσεις ως προς τις προτάσεις βελτίωσης και θα συντάξει την τελική έκθεση.

Μισοί μισθοί απο 1η Νοεμβρίου!

Μειώσεις αποδοχών από 32% έως και 55% φέρνει από αύριο, 1η Νοεμβρίου, για 500.000 εμποροϋπαλλήλους η οριστική λήξη της ισχύος της κλαδικής σύμβασης των εμπορικών επιχειρήσεων και η δυνατότητα επαναρρύθμισης των αμοιβών (μισθών και επιδομάτων) με ατομικές συμβάσεις εργασίας.

Την ανατροπή (η οποία έρχεται ως αποτέλεσμα της μη υπογραφής νέας κλαδικής σύμβασης εργασίας στο τρίμηνο Ιουλίου – Οκτωβρίου, δηλαδή από τη λήξη της προηγούμενης σύμβασης και για 3 μήνες, όπως προβλέπει το νέο καθεστώς) γνωστοποίησε χθες ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ελληνικού Εμπορίου Β. Κορκίδης υπογραμμίζοντας ότι “η έναρξη της μετενέργειας, από 1/11/2013, θα σημάνει την μετατροπή των συμβάσεων σε ατομικές ενώ για τους νεο προσλαμβανόμενους υπαλλήλους θα ισχύουν τα κατώτατα όρια μισθών που είναι 586 ευρώ και 511 ευρώ για τους εργαζόμενους κάτω των 25 ετών, αντί των 860 ευρώ” (-31,8% και – 40,58%, αντίστοιχα). Οι μειώσεις των αποδοχών θα είναι, ωστόσο, ακόμη υψηλότερες αν συνυπολογιστούν οι απώλειες από: