Πέμπτη 10 Δεκεμβρίου 2015

Συνελήφθη ο δημιουργός του Bitcoin με το που έγινε γνωστό το όνομά του.

Έφοδο πραγματοποίησαν οι αυστραλιανές αρχές στο σπίτι και το γραφείο του δημιουργού του εικονικού νομίσματος Bitcoin στο Σίδνεϊ. 

Σύμφωνα με την αστυνομία η επιχείρηση σύλληψης
αφορά φορολογικά θέματα και δεν έχει .....

«Βόμβα» από την Bild: Η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει επιδοτήσεις €6,5 δισ.

«Κίνδυνος επιστροφής κοινοτικών επιδοτήσεων για την Ελλάδα. Λόγω χάους στις υπηρεσίες», προειδοποεί η Bild σε σημερινό της δημοσίευμα.

«Η Ελλάδα οφείλει να επιστρέψει κοινοτικές επιδοτήσεις ύψους έως και 6,5 δις ευρώ, διότι
66 συμπεφωνημένα πρότζεκτ δεν πρόκειται να ολοκληρωθούν μέχρι τα τέλη του 2015», γράφει η Bild.

Και συνεχίζει: «Σύμφωνα με έκθεση της....

Βίντεο τρόμος για την Ελλάδα που δολοφονήθηκε…. (ΒΙΝΤΕΟ)

eladaapopsila
Ο κίνδυνος για την εξάλειψη του πολιτισμού της κάθε χώρας φαίνεται πως αυξάνεται με την πάροδο της κάθε μέρας, αφού το μαζικό κύμα μετανάστευσης πρόκειται να επηρεάσει ριζικά την κάθε χώρα αποδέκτη. 
Από την κρίση δεν εξαιρείται η Ελλάδα καθώς, αποτελεί μια από τις χώρες με την μεγαλύτερη συγκέντρωση μεταναστών, αναλογικά με τον πληθυσμό της.
Όπως μπορείτε να δείτε στο βίντεο που ακολουθεί, η μαζική ροή μεταναστών, σε συνδυασμό με τα εξαιρετικά χαμηλά επίπεδα γεννήσεων (1.3 παιδιά ανά οικογένεια), πρόκειται να ........οδηγήσουν στην σταδιακή εξάλειψη του ελληνικού πολιτισμού, και κατ’ επέκταση τ

Η Ελλάδα συμφωνεί με την επέκταση των κυρώσεων της ΕΕ στην Ρωσία την ώρα που οι Τούρκοι είναι « εκτός παιχνιδιού» !

ellada-yfesi-akropoli
Ελλάδα και  Ουγγαρία δεν έχουν σκοπό να ασκήσουν βέτο στην απόφαση της ΕΕ για παράταση άλλων έξι μηνών στις οικονομικές κυρώσεις  κατά της Ρωσίας. Προς το παρόν, οι κυρώσεις επισήμως λήγουν την  31η  Ιανουαρίου του 2016.
Οι δύο χώρες ανήκουν στο μπλοκ των χωρών των «ευρωσκεπτικιστών»,   και μέχρι στιγμής δεν έχουν κάνει γνωστό το εάν θα ασκήσουν  βέτο στην αναμενόμενη απόφαση για την επέκταση των κυρώσεων στην Μόσχα, πιθανότατα για  άλλους έξι μήνες, δήλωσε στο πρακτορείο ειδήσεων  RIA Novosti σήμερα  Τετάρτη , σύμφωνα με έγκυρη  ευρωπαϊκή διπλωματική πηγή.
«Μέχρι στιγμής, κανένας από Ελλάδα ή την Ουγγαρία, δεν έχει υποβάλει  επίσημες ενστάσεις για το θέμα αυτό»,  δήλωσε  Ευρωπαίος εκπρόσωπος.
Για ποιο λόγο αφήνουμε τις Βρυξέλλες ( στην ουσία την Γερμανία ) να «παίζουν» μόνες τους , σύμφωνα με.....

Για τις ηγεσίες των στρατιωτικών Ενώσεων Αποστράτων Αξιωματικών...

Politiki-epam-o-siriza-pnigei-tin-foni-apo-ta-kommata-ipostirixis-tou-ochi
Μετά την τοποθέτηση του Γενικού Γραμματέα του ΕΠΑΜ κ. Δημήτρη Καζάκηγια την στάση των απόστρατων αξιωματικών των Ενόπλων Δυνάμεων  και την ακόλουθη απάντηση του Συντονιστικού των τριών Ενώσεων  τους (Ε.Α.Α.Σ.-Ε.Α.Α.Ν.-Ε.Α.Α.Α.), στα όσα ειπώθηκαν, η Πολιτική Γραμματεία του ΕΠΑΜ δηλώνει:
Το ΕΠΑΜ συγκροτήθηκε προτάσσοντας την ανάκτηση της εθνικής κυριαρχίας και ανεξαρτησίας προς όφελος του ελληνικού λαού, την κοινωνική απελευθέρωση, την απρόσκοπτη λειτουργία της δικαιοσύνης.  
Συγκροτήθηκε για να γίνει καταλυτικός ενωτικός παράγοντας του ελληνικού λαού χωρίς διχαστικούς ιδεολογικούς ή άλλους διαχωρισμούς, σύμφωνα με τους αγώνες και τα ιδανικά όσων τίμησαν στο παρελθόν τις  έννοιες της Ελευθερίας και της Πατρίδας. Όσων μένουν πιστοί στις Συνταγματικές επιταγές της Εθνικής Ανεξαρτησίας, της Λαϊκής Κυριαρχίας και της Δημοκρατίας, που σήμερα ευτελίζονται από τους συνεχείς εκβιασμούς των «θεσμών» των δυνάμεων της οικονομικής κατοχής και της χρεοκρατίας και τον δωσιλογισμό των όποιων κυβερνώντων! 
Γι’ αυτό και εναντιώνεται σε ....

Τρόμος στη Γερμανία! Καταρρέει η Deutsche Bank…

douchebank
Μπορεί οι Ευρωπαίοι και κυρίως η Γερμανία να «χτυπάνε καμπανάκι» για τους κινδύνους που δημιουργούνται από τις υπερτροφικές τράπεζες, ωστόσο αποδεικνύεται πως η μεγαλύτερη απειλή για το ευρωπαϊκό τραπεζικό σύστημα είναι η Deutsche Bank. 
Η γερμανική τράπεζα έχει «μαύρη τρύπα» από τοξικά προϊόντα αξίας περίπου 35 τρισ. ευρώ. Αυτός είναι ο λόγος που κάποιοι οικονομολόγοι την χαρακτηρίζουν ως «πυριτιδαποθήκη» και κάποιοι άλλοι σαν βραδυφλεγή βόμβα.
Πάντως από τη μακρά λίστα των σκανδάλων, στα οποία εμπλέκεται η Deutsche Bank, δεν φαίνεται να λείπει τίποτα. Χειραγώγηση επιτοκίων, δημιουργία και πώληση «τοξικών» χρηματοπιστωτικών προϊόντων – παραγώγων, συμβολή στη «φούσκα» της αμερικανικής αγοράς ακινήτων και «σκελετοί» στον ισολογισμό της. 
Και όσο κι αν επιμένουν οι επικεφαλής της ότι πρόκειται για αμαρτίες του παρελθόντος, το μόνο σίγουρο είναι πως η φήμη της μεγάλης γερμανικής τράπεζας έχει πληγεί ανεπανόρθωτα από .....