Τρίτη 29 Ιουλίου 2014

Ωμη παρέμβαση του Αμερικάνικου Υπουργείου Εξωτερικών (sate deparment) κατά της Ελληνικής Ορθόδοξης Εκκλησίας..

Το State Department βάζει στο στόχαστρο του την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία και εγκαλεί την κυβέρνηση γιατί της παρέχει προνόμια σε βάρος, άκουσον άκουσον άλλων θρησκευτικών ομάδων. Ποιων δηλαδή; Της μουσουλμανικής μειονότητας στη Δυτική Θράκη, που η Άγκυρα θέλει να την μετατρέψει σε «τουρκική» με τη βοήθεια βέβαια της κυβέρνησης που ολιγωρεί και εγκληματεί σε ένα τόσο σοβαρό ζήτημα αφήνοντας το προξενείο της Κομοτηνής να λύνει και να δένει.

Στην ετήσια έκθεση του για τις «Θρησκευτικές Ελευθερίες» το State

Το κόλπο των 2,5 δις της οικογένειας Παπανδρέου. ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ..

2,5 δις ευρώ θα είναι τα κέρδη της Οικογένειας Παπανδρέου από το κόλπο με το ΔΝΤ. Το τελευταίο κόλπο της συμμορίας των Τσαντ πριν εγκαταλείψουν την χώρα.
"Χρήματα υπάρχουν"… έλεγε με έναν σχεδόν υστερικό τρόπο ο Γιωργάκης ελάχιστες ημέρες πριν τις εκλογές. Με τα αδύναμα ελληνικά του προσπαθούσε πάση θυσία να μας πείσει ότι μας έλεγε την αλήθεια. Με τη ρητορική δεινότητα μιας ξεδοντιασμένης γριάς δεν άφηνε πεζοδρόμιο, μπαλκόνι ή μικρόφωνο, που να μην επαναλάβει τα ίδια. Ο κατά γενική ομολογία κουτός Γιωργάκης προσπαθούσε να μας πείσει ότι "έβλεπε" αυτά, τα οποία δεν "έβλεπε" κανένας άλλος Έλληνας. Τι συνέβαινε; Τόσο βλάκας ήταν; Δεν γνώριζε ότι ήταν θέμα χρόνου να αποκαλυφθεί η αλήθεια; Τόσο παθιασμένος ήταν, ώστε ....

Και θα χάνουμε τα σπίτια και θα συνεχίζουμε να εξοφλούμε την τράπεζα. Καλό, ε;;;

poioi-wfelountai-apo-to-sxedio-gia-ta-kokkina-daneia_1.w_lΑπίστευτης αστειότητας μέτρο μελετούν να εισάγουν, σύμφωνα με πληροφορίες, για τα «κόκκινα» στεγαστικά δάνεια. 
Προφανώς η αστειότητα έχει να κάνει με αυτό που προπαγανδίζεται ως λύση και όχι με αυτό που πραγματικά θα συμβαίνει, δηλαδή με την απώλεια των ακινήτων του κόσμου.
Τι κάθισαν λοιπόν και σκέφτηκαν και μάλιστα το παρουσιάζουν και ως κοινωνικό μέτρο!!!! 
Σκέφτηκαν, όχι μόνο να παίρνουν οι τράπεζες τα σπίτια των πολιτών που αδυνατούν να αποπληρώσουν τα δάνειά τους, αλλά,...

Δεν ειναι παράφρονας....ΔΕΙΤΕ

1. Έκανε τέσσερις (4) εξεταστικές για τα σκάνδαλα Καραμανλή! Και αντί για Καραμανλης του βγήκε: Τσοχατζοπουλος, Τσουκάτος, Μαντέλης, Παπαντωνίου, Χριστοδουλάκης, Βερελής, Βενιζέλος και Σημιτης! Έτρεχε μετά ο αρχιδιεφθαρμένος να κουκουλώσει τις εξεταστικές που ο ίδιος διέταξε για να γλιτώσει την πράσινη συμμορία!


2. Έθαψε το σκανδαλο του C4i αφού εμπλέκονταν ο κολλητός του, Τρεπεκλής στην προμήθεια!


3. Διέλυσε το Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο με το πρωτοφανές πλιάτσικο που έκανε ο κολλητός του διοικητής, μαζί με μέλη της οικογένειας του!


4. Έδωσε κέρδη δεκάδων δισεκατομμυρίων απο την καταστροφη της Ελλαδας σε κολλητούς του. Σορος, Κλιντον, Πώλσον κλπ.


5. Έδωσε 8 δις επιδοτήσεις απο τα λεφτα που “δεν υπήρχαν” στα ...