Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

ΤΙ ΕΙΠΕ για την 'Παγκόσμια ΕΛΙΤ', ο Ντ.Τράμπ;

(ΑΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΟΣ!)

Ο Ντόναλντ Τράμπ, στην εορταστική εκδήλωση της Φλώριδα, για τον ένα μήνα του στην προεδρία των ΗΠΑ, ΔΕΝ παρέλειψε να αναφερθεί και για την ...'παγκόσμια Ελίτ':

ΚΟΛΑΣΗ! ΔΙΝΟΥΜΕ 2 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΕΤΗΣΙΩΣ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΣΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ! ΑΚΟΜΗ 77.718 ΑΤΟΜΑ ΑΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΤΗΣ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑΣ, ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΣΥΝΤΑΞΗ, ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΟ ΙΚΑ!

Γράφει ο Ιωάννης Παπαζήσης…

ΠΡΙΝ 5 ΕΤΗ ΕΓΙΝΑΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΟΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ ΠΟΥ...

ΕΙΣΗΛΘΑΝ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΑΝ ΕΔΩ ΥΠΟ ΚΑΘΕΣΤΩΣ ΗΜΙΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ 700 ΕΥΡΩ ΜΕ 300 ΜΟΝΟΝ ΕΝΣΗΜΑ.ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΤΗΚΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΙΚΑ Ε ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΤΗΝ 1-8-2011 Η ΟΠΟΙΑ ΛΕΓΕΙ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΡΕΥΝΗΘΗΚΕ ΤΟ ΟΛΟ ΘΕΜΑ. ΕΠΙ ΛΕΞΕΙ ΛΕΓΕΙ...


» Αλλαγή στον τρόπο υπολογισμού της σύνταξης στον τομέα των προσαυξήσεων των Κατωτάτων Ορίων των συντάξεων για την ορθή εφαρμογή της εθνικής νομοθεσίας σε συνδυασμό με τις κοινοτικές διατάξεις (εγκύκλιος 41/2011). 


Με τις νέες οδηγίες άλλαξε ο τρόπος υπολογισμού των .....

Βαυαρός ΥΠΟΙΚ: Η Ελλάδα να δώσει χρυσό και ακίνητα για εγγύηση.

Μια άκρως προκλητική πρόταση κατέθεσε ο υπουργός Οικονομικών της Βαυαρίας και μέλος του CSU, Μάρκους Σέντερ, αναφορικά με την περαιτέρω χρηματοδότηση της Ελλάδας. 

Ο Γερμανός πολιτικής συνέδεσε την χρηματοδότηση με εγγυήσεις υπό την μορφή χρυσού ή ακινήτων.

«Η Ελλάδα μπορεί να πάρει νέα δισ. ευρώ, μόνο ...

Μέρκελ: Υπάρχει ένα πρόβλημα με την αξία του ευρώ.


Η γερμανίδα καγκελάριος Άγγελα Μέρκελ δήλωσε σήμερα ότι υπάρχει ένα 'πρόβλημα' με την αξία του ευρώ επειδή η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα προσαρμόζει την πολιτική της στα ασθενέστερα μέλη της ευρωζώνης και όχι αυστηρά στη Γερμανία.

'Έχουμε βεβαίως αυτή τη στιγμή στην ευρωζώνη ένα πρόβλημα με την αξία του ευρώ', δήλωσε η Μέρκελ στη Διάσκεψη του Μονάχου για την Ασφάλεια, κάνοντας μια μάλλον ασυνήθιστη....

Guardian: Από το κακό στο χειρότερο η Ελλάδα.

Με ένα ακόμη πακέτο διάσωσης έτοιμο να φέρει νέες περικοπές, η έξοδος από το ευρώ έρχεται και πάλι στην ατζέντα, σημειώνει η ανταποκρίτρια του Guardian, Helena Smith σε άρθρο της. 

Καθώς η Αθήνα οδεύει σε μια ακόμη σύγκρουση με τους δανειστές, η ερώτηση γιατί τα πράγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο βρίσκεται στο στόμα πολλών. 

 Όπως σημειώνει η αρθρογράφος, η μάχη της χώρας για να αποφύγει...

Η Γερμανία μαζεύει το χρυσό της – Περισσότερα από 13 δισ δολάρια χρυσού έφτασαν ήδη από τις ΗΠΑ.

Η Bundesbank σχεδιάζει να αποσύρει όλο τον χρυσό που διαθέτει στο Παρίσι ενώ έχει ήδη μεταφέρει από εκεί στη Φρανκφούρτη 293 τόνους και απομένουν 91 τόνοι «Οι Γερμανοί που δεν ήταν υπέρμαχοι του ευρώ μπορεί να κοιμούνται σήμερα πιο ήσυχα, αφού επί σειρά ετών βρίσκονταν στο εξωτερικό, τα αποθέματα χρυσού της Γερμανίας –ή τουλάχιστον το μεγαλύτερο μέρος τους– και τώρα είναι ξανά στη Φρανκφούρτη» αναφέρει σε δημοσίευμα της η Καθημερινή. 

Αναφερόμενη στο «χρυσό της Γερμανίας» που για χρόνια φυλασσόταν σε αμερικανικά σεντούκια το δημοσίευμα περιγράφει τον επαναπατρισμό του. 


Δεν υπήρχε κίνδυνος να κλαπεί ο χρυσός της Γερμανίας, όπως ...

ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΑΧ ΕΛΛΑΣ
ΑΧ ΕΛΛΑΣ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΓΕΝΝΑΣ!!! ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗ ΤΟΥ 

 Με πολλούς τσαμπουκάδες οι αριστερόστροφοι επαναστάτες της οκάς γαύγισαν, έβγαλαν τα δόντια τους εξω αλλά τελικά υπέκυψαν… με την ουρά στα σκέλια… με την πλάτη κάτω και τα πόδια τεντωμένα ψηλά… τα υπέγραψαν όλα και με το παραπάνω…υπόγραψαν να κρατούν τον Έλληνα δεκαετίες δεσμευμένο στην πλήρη οικονομική καταστροφή του για ίσως τα επόμενα εκατό χρόνια. 

 Την στιγμή που ο ασθενής βρίσκετε στην εντατική, οι πιστωτές ζητάνε και άλλο νέο αίμα…....συνεχώς νέες μεταρρυθμίσεις σε μια χώρα-άρρωστη που αιμορραγεί …

Η ΠΑΝΑΡΧΑΙΑ ΣΧΕΣΗ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΡΩΣΩΝ.

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΛΛΑΣ ΡΩΣΙΑ
Τα τελευταία χρόνια παρατηρούμε ότι η σημερινή Ρωσία,μετά το μεγάλο σοκ που υπέστει από την ταχεία και σχεδόν «εν μιά νυχτί» κατάρρευση της κραταιάς και άρχουσας στην Ανατ.Ευρώπη ΕΣΣΔ (Ένωση Σοβιετικών Σοσιαλιστικών Δημοκρατιών ), ανακάμπτει ταχέως,
ιδίως από το 2000 οπου τα ηνία της χώρας πήρε ο Βλαντιμίρ Πούτιν και αναλαμβάνει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στην παγκόσμια γεωστρατηγική σκακιέρα. Συγρόνως επιδιώκει να αναπτύξει ιδιαίτερους δεσμούς με την χώρα μας.

Θα πούνε τώρα κάποιοι και πολύ σωστά,ότι η Ρωσία είχε και έχει οικονομικά συμφέροντα στην περιοχή μας και στην Μεσόγειο,ιδιαίτερα στην ανατολική και γι’αυτό θέλει αυτές τις σχέσεις μαζί μας !!! 

Ακόμα,ότι επειδή και οι δύο λαοί είμαστε χριστιανοί ορθόδοξοι.Σίγουρα ισχύουν αυτά και κάθε κράτος ενεργεί βάση των συμφερόντων του .

Έχετε όμως αναρωτηθεί ποτέ, μήπως....