Κυριακή 19 Ιουνίου 2016

Κράτη όπως η Ιταλία και η Γαλλία, θα θελήσουν να κόψουν τον άλυτο γόρδιο δεσμό και να αποδράσουν από τη φυλακή του ευρώ – η απόφαση όμως θα ληφθεί από τις ΗΠΑ

Η ΕΕ διστάζει να υιοθετήσει την από κοινού ευθύνη όλων των μελών της, όσον αφορά τις τραπεζικές καταθέσεις – ενώ η Γερμανία απαιτεί το δικαίωμα του βέτο, σε σχέση με τις ενδεχόμενες διασώσεις τραπεζών. 

Σε κάθε περίπτωση, η Ευρωζώνη δεν είναι προετοιμασμένη για κάποιο χρηματοπιστωτικό κραχ, με ενδεχόμενη αφετηρία την Ιταλία, όταν ταυτόχρονα καθυστερεί η τραπεζική ένωση – με τις πιθανότητες δημοσιονομικής και πολιτικής ένωσης, χωρίς την οποία θα καταρρεύσει αργά η γρήγορα η ζώνη του ευρώ, να είναι ελάχιστες.

Η αιτία είναι το ότι η Ευρωζώνη, με τη σημερινή κατασκευή της, δεν διαθέτει κανένα μηχανισμό αντιμετώπισης οικονομικών κρίσεων – με αποτέλεσμα η κρίση του 2008 να έχει δημιουργήσει πάρα πολλά προβλήματα σε αρκετά κράτη της, τα οποία δεν τα/την έχουν διαλύσει ακόμη, επειδή η ΕΚΤ χρησιμοποίησε μη συμβατικά όπλα, συνεπικουρούμενη από τις άλλες μεγάλες κεντρικές τράπεζες του πλανήτη. 

Εν τούτοις, πλησιάζει στα ανώτατα όρια των δυνατοτήτων της, τα οποία υπολογίζεται πως .....

Προειδοποίηση Ρωσίας προς ΗΠΑ: «Εάν επιτεθείτε στον Άσσαντ θα παρασυρθούμε στο χάος»

Η Ρωσία αντιδρώντας σήμερα στην είδηση ότι Αμερικανοί διπλωμάτες συγκεντρώνουν υπογραφές για επίθεση εναντίον του Άσσαντ είπε πως είναι αντίθετη σε οποιαδήποτε στρατιωτική λύση στην περιοχή.
Πιο συγκεκριμένα αξιωματούχος του Κρεμλίνου είπε πως κάτι τέτοιο «θα οδηγήσει όλη την περιοχή σε ένα απόλυτο χάος».
Ο Αμερικανός υπουργός Εξωτερικών Τζον Κέρι είπε ότι το έγγραφο που υπογράφουν 50 Αμερικανοί διπλωμάτες είναι «μια σοβαρή υπόθεση» και θα την κοιτάξει όταν επιστρέψει ο ίδιος στην Ουάσιγκτον.
«Είναι ένα σημαντικό έγγραφο και σέβομαι τη διαδικασία απόλυτα. Θα έχω την ευκαιρία να....

ΑΗΘΗΣ ΕΠΙΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ ΣΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΒΛΑΔΙΜΗΡ ΠΟΥΤΙΝ!

2016-06-17_011248.png
Οι μάσκες έπεσαν και σε εποχή Ομολογίας φαίνεται πλέον ξεκάθαρα ποιοι υπηρετούν την δαιμονική Νέα Τάξη και ποιοι προσπαθούν να αντισταθούν και να ανασχέσουν την παγκόσμια λεηλασία της.

Ο προκαθήμενος τους Φαναριού, αναφερόμενος στην ιστορική για πολλούς συνάντηση του Ιησουίτη Πάπα Φραγκίσκου με τον Πατριάρχη της Μόσχας Αλέξιο στην Κουβά, για να δηλώσουν την θέληση τους να προστατευόσουν τους χριστιανούς της Μέσης Ανατολής από το μαρτυρικό δράμα που ζουν εξ’ αιτίας των δολοφόνων Τζιχαντιστών, επιτέθηκε ανοιχτά κατά του Πούτιν, προειδοποιώντας μάλιστα τον «συνάδελφο» του Φραγκίσκο να προσέχει τους Ρώσους για να μην…

Πυρετώδεις προετοιμασίες για τον Γ’ Παγκόσμιο Πόλεμο.

102.jpg
- Το ΝΑΤΟ ίσως να σχεδιάζει επίθεση τον Αύγουστο

- O πόλεμος μάλλον θα ξεκινήσει στα Βαλκάνια

Γράφει ο Krassimir Ivandjiiski, συντάκτης του περιοδικού “Strogo Sekretno”

Απόδοση: "Ας Μιλήσουμε Επιτέλους!"


Στις 8 και 9 Ιουλίου, η Βαρσοβία θα φιλοξενήσει την σύνοδο κορυφής του ΝΑΤΟ, η οποία θα παρουσιαστεί τυπικά ως "σύνοδος του Βορειοατλαντικού Συμβουλίου".

Θα είναι η 25η (και επετειακή) σύνοδος κορυφής του ΝΑΤΟ, αλλά συγχρόνως και μία επαλήθευση εκείνου για το οποίο είχαμε προειδοποιήσει εδώ και χρόνια, ότι δηλαδή η πρώτη γραμμή του Γ’ Παγκοσμίου Πολέμου μετατοπίζεται προς την Ανατολική Ευρώπη, η οποία, σε περίπτωση ανοικτών συρράξεων, θα καταστραφεί εντελώς. Αυτός, προφανώς, είναι ο στόχος των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ.

Αυτή τη στιγμή, πεδία δράσης είναι η Πολωνία στον βορρά, και η Ρουμανία, η Βουλγαρία και η Τουρκία στο νότο. 


Οι ΗΠΑ και το ΝΑΤΟ έχουν κατακλύσει τη Βαλτική και τη Μαύρη Θάλασσα με νέες βάσεις και πλοία, ενώ παράλληλα έχουν ενισχύσει το μέτωπο στο έδαφος, στα κράτη της Βαλτικής, αλλά και στην Πολωνία, την Ουκρανία, την Ρουμανία,τη Βουλγαρία και την Τουρκία.

Το μέτωπο του πολέμου έχει ήδη αρχίσει να ....

BREXIT … Και Η Τράπεζας Της Αγγλίας … Απλά … Να Γίνει Το Αντίπαλο Δέος Της Φραγκφούρτης …

Καλησπέρα σας From HEIL GAP (or mind the GAP) 

Προφανώς το Brexit = (η έξοδος της Βρετανίας από την ΕΕ ... προήλθε από τις λέξεις Βρετανία και exit =έξοδος) … πρέπει να είναι πολύ ανησυχητικό για κάποιους τύπους σαν και αυτούς της λέσχης Bilderberg … 
Μια ημέρα μετά τη μυστηριώδη ετήσια συνεδρίασή τους στη Δρέσδη ... οι παρατηρήσεις του Henri de Castries ... του διευθύνοντα σύμβουλου και πρόεδρου της Λέσχης Bilderberg … ήταν ... πως υπάρχει μια «εξαιρετικά υψηλή» πιθανότητα να ψηφίσουν στο Ηνωμένο Βασίλειο … για να εγκαταλείψουν την Ευρωπαϊκή Ένωση και οτι οι επενδυτές θα αντιμετωπίσουν «ένα πραγματικό τοπίο της αβεβαιότητας» … 
Και πως να μην είναι ανησυχητική …

Έκτακτη είδηση,η Ρωσία σήκωσε το γάντι..πολεμική επιθεώρηση του Ρώσου υπ/αμ Σόιγκου στην Συρία!Επισκέφτηκε εκτάκτως την βάση της Λατάκια!!

Μία μέρα μετά τις πληροφορίες για αμερικανική επίθεση στην Συρία κατά των δυνάμεων του Άσαντ,η Ρωσία σήκωσε το γάντι και ταξίδεψε εσπευσμένα με εντολή Πούτιν,σήμερα στην βάση της Λατάκια,ο Ρώσος υπάμ Σεργκέι Σόιγκου,για πολεμική επιθεώρηση.


Ιδιαίτερα επιθεώρησε τους .....

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ DIE WELT: «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΦΟΠΛΙΣΤΕΣ ΚΑΘΟΡΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΕΜΠΟΡΙΟ ΟΣΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΘΝΟΣ»...!!!

mediadefaultimagesnautilia.jpg
Η αξία του ελληνικού εμπορικού στόλου ανέρχεται σε 90 δισ. δολάρια και είναι κατά πολύ μεγαλύτερη από την αξία των στόλων άλλων κρατών. Οι Έλληνες εφοπλιστές αγοράζουν και πάλι πλοία, αλλά η ίδια η χώρα τους δεν ωφελείται από αυτό, επισημαίνει δημοσίευμα της Die Welt.

Χωρίς τους Έλληνες δεν λειτουργεί τίποτα στην παγκόσμια ναυσιπλοΐα.Έστω και αν ονόματα ναυτιλιακών εταιρειών όπως Thenamaris, Dynacom Tankers, GasLog Ltd., Danaos Shipping ή Maran Tankers δεν είναι γνωστά στο ευρύτερο κοινό αλλά μόνο στους ειδικούς περί τα ναυτιλιακά, οι Έλληνες εφοπλιστές καθορίζουν το παγκόσμιο εμπόριο όσο κανένα άλλο έθνος.

Οι Έλληνες πλοιοκτήτες κατέχουν ....

Βάλτε λίγο νεράκι και για αυτά αδέλφια.....

"ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΝ ΔΩ ΚΡΕΜΑΣΜΕΝΟ"

...σε αφηνουν να δουλευεις, να κυκλοφορεις, νομιζεις οτι εχεις ειρηνη ομως εχουμε ΠΟΛΕΜΟ


ΑΚΟΜΑ ΤΟΥΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ;;;;;;






Όλα μπορούν να γίνουν, αρκεί να μην είσαι πουλημένο τομάρι, νεοραγιάς!

Η Ισλανδία και πτώχευση κήρυξε και το ΔΝΤ αγνόησε και τραπεζίτες μπαγλάρωσε και πρωθυπουργό άλλαξε και πέναλτι κέρδισε και γκολ έβαλε, γιατί είχε πρόγραμμα

Θα στραγγίξουν τη χώρα μέχρι να καταρρεύσει.

Άλλο ένα «μαξιλάρι» για την αποφυγή της ενεργοποίησης του δημοσιονομικού κόφτη θα αποτελέσουν τα αποθεματικά των δημοσίων οργανισμών σε τραπεζικές καταθέσεις οι οποίες θα περιέλθουν και επίσημα στον πλήρη έλεγχο του υπουργείου Οικονομικών και μάλιστα με την σφραγίδα της τρόικας!
Σύμφωνα με όσα αναφέρει η Realnews, με το αναθεωρημένο μνημόνιο, στην κατεύθυνση εξομάλυνσης της «στρέβλωσης» όπως αποκαλείται, η διατήρηση αποθεματικών σε διάσπαρτους τραπεζικούς λογαριασμούς από φορείς του δημοσίου και στην κατεύθυνση της ενοποίησης της διαχείρισης των δημοσίων αποθεματικών προβλέπεται η δημιουργία μιας νέα επιτροπής διαχείρισης.
Η επιτροπή αυτή θα έχει ως μέλη εξειδικευμένα στελέχη από το Γενικό Λογιστήριο του Κράτους, τον ΟΔΔΗΧ και την νεοσύστατη Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων.
Αποστολή της θα είναι να ελέγχει εφεξής τη διαχείριση των αποθεματικών των δημοσίων …

Όταν μία χώρα δεν παραδέχεται επίσημα πως έχει χρεοκοπήσει, κινδυνέυει με απώλεια εδαφών!

Όταν μία χώρα δεν θέλει να παραδεχθεί πως έχει χρεοκοπήσει, δηλώνοντας το επίσημα μέσω της άμεσης στάσης πληρωμών, χάνει ακόμη και τα εδάφη της.

Ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδαςο αντιπρόσωπος της ΕΚΤ στη χώρα μας, έγραψε στους FT ότι, «Η Ελλάδα χρειάζεται τώρα μία νέα συμφωνία με τους εταίρους της» – καθώς επίσης πως «Τώρα είναι η κατάλληλη ώρα να βρούμε τη σωστή ισορροπία μεταξύ των μεταρρυθμίσεων και της ελάφρυνσης του χρέους».
Ο άνθρωπος λοιπόν που, μαζί με το διοικητή της ΕΚΤ, υποχρέωσε, εκβίασε και …

Στη γαλέρα της αποικιοκρατίας.

Οικονομούμεν άνευ μαλακίας και ζούμε μετ’ ευτελείας. Πώς τα μπερδέψαμε έτσι;
Ολόκληρη η υψηλή κουλτούρα (και λογοτεχνία;) του δυτικού κόσμου (της μικρής μας χώρας συμπεριλαμβανομένης) αναπτύσσεται πλέον στα χωράφια όχι ηθικών αξιών, ή του έρωτα, ή των μεγάλων, άλυτων αινιγμάτων, αλλά στα ξερικά του οικονομισμού. Κατάντια για το ανθρώπινο είδος, αλλά, για κοιτάξτε: προέχει η διασφάλιση της τρυφηλής ζωής των ελίτ και κάπου στο βάθος η επιβίωση των αδυνάτων στρωμάτων της κοινωνίας (και είναι πολλά τούτα τα στρώματα…).
Επικροτούμε και χειροκροτούμε οι κοινοί θνητοί αφού αρνιόμαστε να κάνουμε θυσίες για το καλό…