Κυριακή 18 Ιουνίου 2017

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΞΑΝΑΡΧΟΝΤΑΙ ...Καίγονται οι Γερμανοί για ΑΟΖ, γερμανική βάση και ΝΑΤΟική παρουσία στο Αιγαίο.

Ο  αρχηγός των Ελληνικών ενόπλων δυνάμεων Ναύαρχος Ευάγγελος Αποστολάκης ΠΝ συναντήθηκε με τον Γερμανό αρχηγό στρατού (Bundeswehr), στρατηγό Volker Wieker, για να συζητήσουν σύμφωνα με τον ελληνικό ..
τύπο  και το «καυτό θέμα» της μετακόμισης της γερμανικής βάσης από το Ιντσιρλίκ στην πατρίδα μας,  διότι η  Ιορδανία αποτελεί μια μη ασφαλή χώρα ελέω του ισλαμικού στρατού.
Σίγουρα η συγκυρία είναι περίεργη μιας και   πραγματοποιήθηκε  .....

Γιατί θα πάρουμε πενιχρή ΣΥΝΤΑΞΗ...

Η γήρανση του πληθυσμού, η αύξηση της ανεργίας και η αδήλωτη εργασία είναι τα βασικά συστατικά του «εκρηκτικού μηχανισμού» που απειλεί να τινάξει στον αέρα το Συνταξιοδοτικό, τουλάχιστον με την σημερινή του μορφή που στηρίζεται στα Ταμεία Κοινωνικής Ασφάλισης.
Με βάση τα σημερινά δεδομένα οι πιθανότητες κάποιος που σήμερα εργάζεται να λάβει ικανοποιητική σύνταξη στο τέλος του εργασιακού του βίου είναι από ελάχιστες έως μηδαμινές, για αυτό δεν είναι τυχαίο που....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Να γιατί οι Γερμανοί χτυπούν την Ελληνική Ναυτιλία.

111
Την πτώχευση της ανακοίνωσε η γερμανική ναυτιλιακή εταιρεία Rickmers Holding, η τρίτη μεγαλύτερη ναυτιλιακή της Γερμανίας, μετά την άρνηση της πιστώτριας τράπεζας να συναινέσει σε συμφωνία αναδιάρθρωσης του δανεισμού της.
Όπως αναφέρει σε δημοσίευμα της η Καθημερινή η εταιρεία, που έχει συνολικά χρέη 1,3 δισ. δολ. αποτελεί εμβληματικό γερμανικό ναυτιλιακό όμιλο.
Η αίτησή της να υπαχθεί σε καθεστώς πτώχευσης έρχεται να καταδείξει τα προβλήματα τα οποία αντιμετωπίζει η γερμανική ναυτιλία και τα οποία ....

1,5 εκατ. εργαζόμενοι δουλεύουν απλήρωτοι!

Συνολικά 1,5 εκατ. εργαζόμενοι στην Ελλάδα δουλεύουν απλήρωτοι για διάστημα από έναν έως έξι μήνες, σύμφωνα με εκτιμήσεις συνδικαλιστικών οργανώσεων.
Την ίδια ώρα, το...“Βήμα” παρουσιάζει η μελέτη των καθηγητών Σάββα Ρομπόλη (ομότιμου καθηγητή του Παντείου) και Βασίλη Μπέτση (υποψηφίου διδάκτορα του Παντείου) στην οποία περιγράφεται η δραματική εικόνα της αγοράς εργασίας και οι συνθήκες ζούγκλας που έχουν παγιωθεί – ύστερα από 7 χρόνια εφαρμογής ...