Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2013

ΙΔΟΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ...ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ...!!!

Φωτογραφία: ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ . ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ
Τα δώρα του “Εβραϊκού Λόμπι” στο Σαμαρά
ΠΡΟΓΕΥΜΑ Α.ΣΑΜΑΡΑ -AJC 
September 30, 2013   Ελλάδα, Έλληνας Πρωθυπουργός, Ισραήλ 
Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προχωρήσει μέχρι το τέλος στο ξερίζωμα και στην απαξίωση της Χρυσής Αυγής διεμήνυσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σήμερα στο American Jewish Committee.

«Η υπόθεση της Χρυσής Αυγής έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Θα κάνουμε τα πάντα. Οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής έχουν συλληφθεί για εγκληματική δραστηριότητα και θα δικαστούν με δημοκρατικό τρόπο. Εμπιστεύομαι την ελληνική Δικαιοσύνη που ξεκίνησε σωστά και θα τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο την υπόθεση», τόνισε.

Ο κ. Σαμαράς διευκρίνισε, πάντως, στο ακροατήριό του που τον χειροκρότησε, όταν αναφέρθηκε «στην σύλληψη του αρχηγού της οργάνωσης που θα δικαστεί», ότι «είναι η Δικαιοσύνη και το δικαστικό σύστημα που έχει επιληφθεί, όχι η κυβέρνηση». 

Σημείωσε δε ότι η Ελλάδα είναι μοναδικό φαινόμενο στην Ευρώπη όσον αφορά τη σύλληψη της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής παρ’ ότι κι άλλες χώρες έχουν παρόμοια προβλήματα με νεοναζιστικές οργανώσεις. Εξήγησε, πάντως, στα μέλη της εβραϊκής κοινότητας ότι οι ψηφοφόροι της Χρυσής Αυγής δεν είναι νεοναζί, η ηγεσία της οργάνωσης είναι. Οι ψηφοφόροι της είναι άνθρωποι που έχουν πληγεί από την οικονομική κρίση και από την υψηλή ανεργία που μαστίζει την χώρα, είπε και εξέφρασε τη βεβαιότητα ότι ο ελληνικός έχει πολιτική αντίληψη και θα απομονώσει τους νεοναζί. 

Ο πρωθυπουργός περιέγραψε στα μέλη του πανίσχυρου εβραϊκού λόμπυ τη δύσκολη κατάσταση της χώρας, αλλά και την αισιόδοξη προοπτική της.

«Η χώρα περνά μακρά κρίση για 6η συνεχή χρονιά. Το ΑΕΠ της έχει μειωθεί κατά 25%, η ανεργία έχει φθάσει στο 27% και στους νέους το 60%, οι πολίτες έχουν δει το εισόδημά τους να μειώνεται κατά 40%. Η κατάσταση συγκρίνεται μόνο με την κρίση στην αμερική την δεκαετία του 1930. Οι Έλληνες, όμως, έδειξαν υπομονή και αποφασιστικότητα και η χώρα βγαίνει βήμα-βήμα από την κρίση», σημείωσε και πρόσθεσε ότι, πάντως μία κατηγορία Ελλήνων παρασύρθηκε από το λαϊκισμό και τον εξτρεμισμό. 

Ο Α. Σαμαράς υπογράμμισε ότι τους τελευταίους 14 μήνες η χώρα έχει διανύσει μεγάλη απόσταση: «Το Grexit ήταν πολύ δημοφιλές πριν από 14 μήνες, πολύ μιλούσαν για την έξοδο της χώρας από την Ευρωζώνη. Σήμερα κανείς δεν μιλά πια για έξοδο, αλλά για Grecovery.Η Ελλάδα ήταν πρόβλημα σε μία ασταθή περιοχή, σήμερα αντίθετα είναι παράγοντας σταθερότητας», είπε και σημείωσε ότι η χώρα πετυχαίνει τους στόχους που έχει βάλει, ότι φέτος θα πετύχει πρωτογενές πλεόνασμα και ότι έχει γίνει φιλική για διεθνείς επενδύσεις. 

Ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στις σχέσεις Ελλάδας – Ισραήλ, που «είναι καλύτερες από ποτέ, καθώς τα τελευταία τρία χρόνια δυνάμωσαν πολύ» και πρόσθεσε ότι την επόμενη Δευτέρα θα επισκεφθεί την Ιερουσαλήμ, για την κοινή σύσκεψη των υπουργικών συμβουλίων των δύο χωρών, στο πλαίσιο «της οικοδόμησης στρατηγικής σχέσης». 

Εκτεταμένη αναφορά έκανε στο πεδίο που ανοίγεται για συνεργασία Ελλάδας – Κύπρου – Ισραήλ στον ενεργειακό τομέα και στην αξιοποίηση των κοιτασμάτων φυσικού αερίου που έχουν βρεθεί.Ήδη, είπε, στην Κύπρο ενεργοποιείται εταιρεία αμερικανοϊσραηλινών συμφερόντων και πρόσθεσε ότι οι πηγές του αερίου είναι εκεί και ότι είναι πολύ μεγαλύτερες από ό,τι μπορούμε να φανταστούμε. 

Ενδεικτικά δε ανέφερε ότι αν επιβεβαιωθούν οι προβλέψεις, τα κοιτάσματα φυσικού αερίου των τριών χωρών θα καλύπτουν το 50% των αναγκών της Ευρώπης στα επόμενα 30 χρόνια. 

Οι εκπρόσωποι του American Jewish Committee επεφύλαξαν θερμή υποδοχή στον Α. Σαμαρά και τον χειροκρότησαν κατά την διάρκεια της ομιλίας του, όταν αναφερόταν στις προσπάθειες για την εκρίζωση της Χρυσής Αυγής, ο δε ισχυρός άνδρας της οργάνωσης Ντέιβιντ Χάρις τόνισε ότι «οι αποφάσεις που παίρνει ο πρωθυπουργός είναι δύσκολες, ωστόσο ο κ. Σαμαράς και η κυβέρνησή του κάνουν το καλύτερο δυνατό για την χώρα». 

Στο τέλος έκανε χιούμορ, λέγοντας ότι για τις στιγμές που χαλαρώνει – «αν και γνωρίζει ότι δεν υπάρχουν»- του κάνει δώρο την αμερικανική κωμική σειρά Seinfield στην οποία πρωταγωνιστεί μία παρέα εβραίων και η οποία είναι ιδιαίτερα δημοφιλής στους Εβραίους της Αμερικής. Επίσης του έκανε δώρο έναν αναμνηστικό πάπυρο που βεβαιώνει ότι η Επιτροπή τον θεωρεί καλό της φίλο.

Πηγή: Του απεσταλμένου του ΑΠΕ-ΜΠΕ Σπύρου Γκουτζάνη / ANA-MPA


Read more: http://mignatiou.com/?p=13409#ixzz2gOz5LE16
ΙΔΟΥ Η ΑΠΟΔΕΙΞΗ . ΕΚΤΕΛΟΥΜΕΝ ΕΝΤΟΛΕΣ ΚΑΙ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ
Τα δώρα του “Εβραϊκού Λόμπι” στο Σαμαρά
ΠΡΟΓΕΥΜΑ Α.ΣΑΜΑΡΑ -AJC 

September 30, 2013 Ελλάδα, Έλληνας Πρωθυπουργός, Ισραήλ
Την αποφασιστικότητα της κυβέρνησης να προχωρήσει μέχρι το τέλος στο ξερίζωμα και στην απαξίωση της Χρυσής Αυγής διεμήνυσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μιλώντας σήμερα στο American Jewish Committee.

«Η υπόθεση της Χρυσής Αυγής έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης. Θα κάνουμε τα πάντα. Οι ηγέτες της Χρυσής Αυγής έχουν συλληφθεί για εγκληματική δραστηριότητα και θα δικαστούν με δημοκρατικό τρόπο. 

Εμπιστεύομαι την ελληνική Δικαιοσύνη που ξεκίνησε σωστά και θα τελειώσει με τον καλύτερο τρόπο την υπόθεση», τόνισε.....

Ο κ. Σαμαράς διευκρίνισε, πάντως, στο ακροατήριό του που τον χειροκρότησε, όταν αναφέρθηκε «στην σύλληψη του αρχηγού της οργάνωσης που θα δικαστεί», ότι «είναι η Δικαιοσύνη και το δικαστικό σύστημα που έχει επιληφθεί, όχι η κυβέρνηση» (ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ ...).

Σημείωσε δε ότι η Ελλάδα είναι μοναδικό φαινόμενο στην Ευρώπη όσον αφορά τη σύλληψη της ηγεσίας της Χρυσής Αυγής παρ’ ότι κι άλλες χώρες έχουν παρόμοια προβλήματα με νεοναζιστικές οργανώσεις.

ΚΕΡΑΥΝΟΙ ΑΠΟ ΕΚΚΛΗΣΙΑ .. Μητροπολίτης Παύλος: "Βάζουν φυλακή τα θύματα αντί να βάλουν τους θύτες"


“Κάντε αυτά που πρέπει κι αφήστε αυτά που σας λέει η τρόικα” διεμήνυσε στους πολιτικούς ο Μητροπολίτης ενώ τόνισε ακόμη: 

“Είναι κι άλλοι πολιτικοί παλιοί που χρωστάνε λεφτά στο κράτος.


 Και μερικοί την έχουν γλιτώσει. 


Ο λαός ξέρει πόσοι πολιτικοί έπρεπε να είναι φυλακή, κι αντί αυτού βάζουν μέσα τα θύματα...”.

Mε αυτή την φράση ο Μητροπολίτης Γλυφάδας Παύλος, και ένας από τους δημοφιλέστερους και με μεγαλύτερη επιρροή στην Ιερά Σύνοδο ιεράρχης, τοποθετείται για τις τελευταίες πολιτικές εξελίξεις και τις διώξεις της ηγεσίας και των βουλευτών του ριζοσπαστικού κόμματος του Λαϊκού Συνδέσμου από την κυβέρνηση.


Είναι η δεύτερη παρέμβαση-φωτιά για τις πρόσφατες διώξεις από την ευρύτερη "περιοχή" της Εκκλησίας....

ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΓΝΩΣΗ: ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΦΟΡΟΥΣ!

ΟΚΤΩ ΦΟΡΕΣ ΠΑΝΩ ΟΙ ΦΟΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ 2008 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ.

ΟΙ ΦΟΡΟΙ...ΔΗΜΕΥΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ!


Η φορολεηλασία κατά των ιδιοκτητών ακινήτων κατά την μνημονιακή περίοδο (χαρακτηριστικά οι
φόροι στα ακίνητα είναι οκτώ φορές υψηλότεροι σήμερα σε σχέση με το 2008 ) έχει οδηγήσει σην εκτίμηση ότι δεν θα είναι σε θέση να πληρώσουν τις φορολογικές τους υποχρεώσεις πάνω από τους μισούς ιδιοκτήτες ακινήτων, σύμφωνα με έρευνα της εταιρείας MARC με θέμα «Οι τάσεις στην αγορά ακινήτων», που παρουσιάστηκε την Τετάρτη (2/10) από τον διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρείας Θωμά Γεράκη, στο συνέδριο για την ανάπτυξη και αξιοποίηση ακινήτων της Prodexpo.


Ειδικότερα, το 25,1% των ερωτηθέντων απαντά αρνητικά στην ερώτηση «πιστεύετε ότι θα μπορέσετε να πληρώσετε τους φόρους που αφορούν το ακίνητο σας;», ενώ ένα επιπλέον 20,3% απαντά μάλλον «όχι».

«Ναι», απαντά το 18,9% και «μάλλον ναι» το 35,7%.

Ο κίνδυνος δήμευσης της κατοικίας χιλιάδων πολιτών μοιάζει, πλέον, κάτι παραπάνω από ορατός στη χώρα μας.

Η ΝΤΡΟΠΗ της Ελληνικής «ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ»....!!


Αυτές τις μέρες ζήσαμε το αποκορύφωμα του αίσχους της ελληνικής δημοσιογραφίας σε όλες του τις διαστάσεις που πραγματικά αποτελούν μαύρη κηλίδα στον χώρο.

Διαστρεβλώθηκε και καταστρατηγήθηκε με τον πιο ασυνείδητο τρόπο το θεμελιώδες αξίωμα της δημοσιογραφίας, που είναι πρωτίστως η αμερόληπτη και τεκμηριωμένη ενημέρωση.

Αντί αυτού, είχαμε το παραλήρημα μιας μαύρης απροκάλυπτα προκατειλημμένης δημογραφίας βλέποντας τους μεγάλο-«δημοσιογράφους» να μετατρέπονται σε ανακριτές, εισαγγελείς και δικαστές, καταδικάζοντας στην κυριολεξία όσους αντιτίθενται στην μνημονιακη προδοσία. 

Έφτασε μάλιστα ο περιώνυμος πανκριτής «δημοσιογράφος» του μεγάλου καναλιού, να χαρακτηρίσει σαν αλητεία όλους τους ποινικολόγους και συνταγματολόγους που είχαν επικρίνει έντονα από την αρχή αυτή την φαρσοκωμωδία της Χρυσής Αυγής. 

ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ: ΕΓΚΑΛΕΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΙΣ !! Ωμή παρέμβαση Ε.Βενιζέλου στην Δικαιοσύνη !!



Στο ΠΑΣΟΚ, μετά το αρχικό μούδιασμα, έκδηλη ήταν χθες μια διάχυτη δυσαρέσκεια πρωτίστως προς την πλευρά του υπουργού Δικαιοσύνης, αναφέρει η εφημερίδα ΤΑ ΝΕΑ.

Την ίδια στιγμή ο Ε.Βενιζέλος, καλώντας όλους τους θεσμούς να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων, άφησε αιχμές για τη Δικαιοσύνη, στην ανεξαρτησία και την αξιοπιστία της οποίας - όπως είπε - βασίζεται η ακεραιότητα της δημοκρατίας και του κράτους δικαίου.]

Η επέμβαση του Ε.Βενιζέλου στα εσωτερικά της Δικαιοσύνης (επειδή οι ανακριτές άφησαν ελέυθερους τους βουλευτές συναδέλφους του, αλλά πολιτικούς του αντιπάλου;!) ξεκίνησε από χθες με έμμεσες απειλές σε ανακριτκή και εισαγγελέα.

Ο Α.ΝΤΑΒΟΥΤΟΓΛΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΠΑΝΤΟΥ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΤΙΣΤΟΥΝ ΤΕΜΕΝΗ Η Άγκυρα απαιτεί τον ... εξισλαμισμό της Ελλάδας!

(Aρχικό κείμενο 13.14): Eκχώρηση εθνικής κυριαρχίας από την Ελλάδα, προκειμένου η Τουρκία να συναινέσει στο πάγιο αίτημα για επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής της Χάλκης, ζήτησε ο "φίλος" του Ε.Βενιε΄ζλου, ο Α.Νταβούτογλου μιλώντας στο τουρκικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN Turk.
Και νομίζουμε ότι κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσει αυτό το ανέκδοτο με την Χάλκη. Η Ελλάδα πρέπει να το βγάλει από την κύρι ατζέντα των ελληνοτουρκικών και να αφήσει το Πατριαρχείο να το χειριστεί αποκλειστικά.
Σε τελική ανάλυση, όταν οι ίδιες οι ΗΠΑ ζητούν να επαναλειτουργήσει η Χάλκη, τι περισσότερο να προσφέρει το αίτημα της Αθήνας; Απλά χρησιμοποιείται ως μοχλός πίεσης από την Άγκυρα για να προωθεί τις εξωφρενικές της απαιτήσεις.
Έτσι λοιπόν ο υπουργός Εξωτερικών της γείτονος, Αχμέτ Νταβούτογλου, και θεωρητικός του νεο-οθωμανισμού δήλωσε οτι "η τουρκική πλευρά επιθυμεί την εκλογή μουφτή στην Ξάνθη και τη λειτουργία τζαμιού στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. 
Καλώ την Ελλάδα να μεταρρυθμίσει τον εαυτό της"!
Μιλώντας το βράδυ της Τετάρτης σχετικά με τη δέσμη μέτρων εκδημοκρατισμού, που ανακοίνωσε την περασμένη Δευτέρα ο Τούρκος πρωθυπουργός Ταγίπ Ερντογάν και απαντώντας συγκεκριμένα στην ερώτηση γιατί δεν συμπεριλήφθηκε στη δέσμη η επαναλειτουργία της Θεολογικής Σχολής, ο κ. Νταβούτογλου έκανε λόγο για βήματα που πρέπει να κάνει η Ελλάδα.

ΟΡΓΗ ΣΤΟΝ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΧΩΡΟ Στην απομόνωση ο Ν.Μιχαλολιάκος - "Ο πρώτος πολιτικός κρατούμενος μετά το '74".

Στον Κορυδαλλό βρίσκεται από τις 5  το απόγευμα ο προφυλακισμένος ηγέτης του ριζοσπαστικού - όπως χαρακτήρισε το κόμμα η "Φωνή της Ρωσίας - του κόμματος του Λαϊκού Συνδέσμου, Νίκος Μιχαλολιάκος.
Είναι η πρώτος πολιτικός κρατούμενος που μπαίνει στην φυλακή μετά το 1974.
Μαζί με τον  Μιχαλολιάκο στον Κορυδαλλό οδηγήθηκε και ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιάννη Λαγός, ο οποίος -μετά την ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα το πρωί της Τετάρτης- κρίθηκε προφυλακιστέος για άγνωστους λόγους, αφού ακόμα δεν έχουν κοινοποιηθεί οι λόγοι της προφυλάκισης. Κρίθηκε υποπτος φυγής; Κρίθηκε ότι θα μπορούσε να διαπράξει "το ίδιο έγκλημα";
Πάντως στον πατριωτικό-εθνικιστικό χώρο επικρατεί αναβρασμός, καθώς θεωρείται μια κακοστημένη συνωμοσία ξένων κέντρων που εκτελέστηκε με γελοίο τρόπο από την κυβέρνηση. Θα έχουν σίγουρα εξελίξεις...
Θεωρούν τον Ν.Μιχαλολιάκο τον "πρώτο πολιτικό κρατούμενο μετά το 1974"...

"ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΝΓΚ ΣΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ" ΝΥΤ: "Νομικά και συνταγματικά έωλη η επιχείρηση κατά της Χρυσής Αυγής"

Νομικά και συνταγματικά έωλη χαρακτηρίζουν την επιχείρηση κατά της Χρυσής Αυγής οι New York Times και εκτιμούν πώς μπορεί να γυρίσει μπούμερανγκ σε βάρος της κυβέρνησης, καθώς δημιουργήθηκε η πεποίθηση στην κοινή γνώμη πώς οι διώξεις ήταν πολιτικές και δεν στοιχειοθετήθηκαν κατηγορίες κατά των βουλευτών και της ηγεσίας του κόμματος του Λαικού Συνδέσμου.
 
Δεν κρύβουν δηλαδή η ΝΥΤ πώς μετά την απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα να αφεθούν ελέυθεροι οι Κασιδιάρης, Παναγιώταρος και Μίχος με περιοριστικούς όρους, μπορεί να επιτευχθεί το αντίθετο αποτέλεσμα από ότι επιδιώκει η κυβέρνηση. 
 
Σε δημοσίευμά τους οι New York Times, εκφράζουν ...

ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΜΑΣ ΠΑΡΑΔΙΔΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΟΧΙΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ...

ΚΛΕΕΕΕΕΦΤΕΣ!!!!

Τα κλειδιά των σπιτιών των Ελλήνων ζητάει και επισήμως η κυβέρνηση μέσω των εφοριών προκειμένου να μην τους βάλει στη φυλακή για οφειλές προς το Δημόσιο. Το κράτος εξελίσσει πλέον τακτικές χειρότερες και από αυτές των τοκογλύφων και τις περνάει με νόμους από τη Βουλή...

Το υπουργείο Οικονομικών έχει ετοιμάσει νομοθετική ρύθμιση, που θα καταθέσει στο νομοσχέδιο για την φορολογία των ακινήτων, σύμφωνα με την οποία θα καλούνται οι πολίτες να πουλήσουν τα ακίνητα τους για να εξοφλήσουν τα πάσης φύσεως χρέη τους προς το Δημόσιο. 

Και βέβαια δεν πρόκειται για πώληση, αλλά για κατάσχεση, αφού υπάρχει η απειλή της φυλάκισης σε περίπτωση μη εξόφλησης χρεών.
Θα γίνεται συμψηφισμός οφειλών με την αξία του ακινήτου που θα αποτιμάται βέβαια με τιμές του 2013, όπου...

Η αγορά ακινήτων είναι ανύπαρκτη και οι τιμές στα… τάρταρα. 

Θα παίρνει δηλαδή το κράτος τα σπίτια των Ελλήνων για ένα κομμάτι ψωμί, υπό την απειλή των ποινικών διώξεων και της φυλάκισης.

Επειδή ο κ. Στουρνάρας και η παρέα του στο υπουργείο Οικονομικών είναι όμως καλά παιδιά, δίνουν και δεύτερη επιλογή στους οφειλέτες του Δημοσίου. 

Να μεταβιβάσουν σε τρίτον την πλήρη κυριότητα του ακινήτου με ταυτόχρονη εκχώρηση της απαίτησης καταβολής του τιμήματος ή μέρους αυτού στο Ελληνικό Δημόσιο. Έξυπνο το κόλπο. 

Αφενός να πάρουν να πετάξουν στο δρόμο τον οφειλέτη και αφετέρου να δεσμεύουν και τον επόμενο για να εισπράττουν τα χαράτσια.
Α, και μία λεπτομέρεια που ....

Στα σκουπίδια τους Εφέδρους και τους ''γελοίους αποστράτους ''...Προτείνει ο Χαρδαβέλλας ! ΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ....ΚΥΡΙΟ;;;;

Φαντάσματα και βρικόλακες
Κανονικά αυτοί οι γελοίοι απόστρατοι που ονειρεύονται χούντες και τάνκς θα έπρεπε να τους πετάξουμε στα σκουπίδια και ούτε καν να ασχολούμαστε μαζί τους.

 
Αν το κάνουν όμως σήμερα είναι γιατί έχει γίνει φανερό πλέον ότι υπάρχει ένα σάπιο κομμάτι στην ελληνική κοινωνία που ονειρεύεται πάλι δεσμά για όλους μας που δεν σέβονται θεσμούς και νόμους.

Για όλους αυτούς μια αντιμετώπιση μόνο υπάρχει: Όπως στα χρόνια της Χούντας έστελναν σε τόπους εξορίας και βασάνων όσους ήταν αντίθετοι στη Δικτατορία, έτσι να στέλνουν τώρα στις εξορίες όσοι είναι αντίθετοι στη Δημοκρατία.

Σκληρή άποψη θα μου πείτε και ακραία. Και ουτοπική. Γιατί η Δημοκρατία δεν εξορίζει αντιφρονούντες και εχθρούς της. (Exθροί της Δημοκρατίας οι Απόστρατοι Αξιωματικοί κ.Χαρδαβέλλα απο πότε ;)

Αρχισαν τα όργανα :Λαός, Στρατός και Σύνταγμα θα σας πνίξουν...Ενας Συνταγματάρχης γράφει !


Πρωτοφανής είναι, τις τελευταίες ημέρες, ο διασυρμός των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ). 

Ύποπτα συμφέροντα προσπαθούν να κηλιδώσουν όποιον πιστεύει στην αγιοσύνη των ΕΔ και των Σωμάτων Ασφαλείας (Σ.Α), υπονομεύοντας -ταυτόχρονα- το ηθικό των στελεχών τους και...θέτοντας υπό αμφισβήτηση το θεσμικό τους ρόλο.


Πλέον, η όποια διαμαρτυρία στρατιωτικών θα βαρύνεται από τη σκιά των δήθεν «πραξικοπηματιών», ακυρώνοντας αυτομάτως κάθε δίκαιο αίτημα.

Οι τίτλοι «Άνδρες των Ε.Δ εκπαιδεύουν νεοναζί» και «Απόστρατοι και έφεδροι ετοιμάζουν πραξικόπημα!»... μονοπωλούν την επικαιρότητα, την ώρα που η Ελλάδα καλείται να παίξει πρωταγωνιστικό ρόλο -εν μέσω οικονομικής κρίσης- σε γεωπολιτικό επίπεδο λόγω της περιφερειακής αναταραχής περί τη Μεσόγειο.

Ο “φασισμός των γραβατοφόρων”, φυλακίζει τον “φασισμό των ροπαλοφόρων” ....

Το κατοχικό Ολιγαρχικό καθεστώς των Μνημονιοφυλάκων, έδειξε ότι διαθέτει ισχυρά αντανακλαστικά, προκειμένου να διατηρεί, όσο μπορεί καλύτερα, τη μάσκα της Δημοκρατίας που φορά, προκειμένου να παίζει ασφαλέστερα τον ρόλο του επιτηρητή των όρων της παράδοσης της Χώρας (διάβαζε “Μνημόνια”) στους πάτρωνές του.

Άδραξε την ευκαιρία από τη δολοφονία ενός άτυχου συμπολίτη μας και, με νομικές διαδικασίες αμφιβόλου εγκυρότητας (σύμφωνα με όλους τους έγκριτους εξωκομματικούς νομομαθείς που ρωτήθηκαν δημοσίως) εμφανίζεται στα βοθροκάναλα της κρατικής προπαγάνδας και προβάλλεται ως προασπιστής της Δημοκρατίας !!!


Ποιοί;

Αυτοί που σύστησαν και λειτούργησαν, όλα αυτά τα χρόνια της “μεταπολίτευσης” τις συμμορίες του Πα.Σο.Κ, της ΝΔ και των άλλων δημοκρατικών δυνάμεων” που ρήμαξαν εξαντλητικά τη Χώρα, μέχρι την πτώχευσή της, ή συνέτειναν με την αδράνειά τους για αποφυγή αυτής της πορείας, κατηγορούν άλλους για “σύσταση συμμορίας”..

Αυτοί που έχουν καταλύσει τη Δημοκρατία, εκχωρόντας την ίδια την Ελευθερία της Χώρας (με την παράδοση της Εθνικής κυριαρχίας επί του πλέον ζωτικού εθνικού χώρου, αυτού της Οικονομίας) και (εντελώς φαασιστικά) σφετερίζονται τη νομιμοποίηση που τους περέχει η λειτουργία των δημοκρατικών θεσμών (Βουλή, Κυβέρνηση, Προεδρία Δημοκρατίας, Δικαιοσύνη, Δημ. Διοίκηση) προκειμένου να διατηρείται η πορεία προς την τέλεια και ολοκληρωμένη λεηλασία της Ελληνικής κοινωνίας, προς όφελος των έξωθι πατρόνων τους.

Αυτοί που ασκούν τον “φασισμό της γραβάτας”, που έχει οδηγήσει στην απελπισία το μεγαλύτερο κομμάτι της κοινωνίας μας και στην αυτοκτονία χιλιάδες συμπολίτες μας, αποδεικνύοντας ότι .....

Σταύρος Λυγερός: “Φοβάμαι πως η Χρυσή Αυγή θα τσιμεντώσει τα ποσοστά της..και ειδικά στη νεολαία..”


ΣΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ REALFM ΚΑΙ ΣΕ ΣΧΟΛΙΟ ΤΟΥ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ ΛΥΓΕΡΟΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΠΩΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΤΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΑ ΠΟΣΟΣΤΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΑΝΤΙΘΕΤΑ ΘΑ ΤΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΣΕΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ.

ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΞΕΧΝΩ ΤΟ ΔΙΛΕΠΤΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΘΗΓΗΤΗ !! ΕΣΥ ;;;;;;