Σάββατο 6 Απριλίου 2013

Έλληνες γρηγορείτε ΤΟ ΕΛΙΣΣΟΜΕΝΟ ΦΙΔΙ.....

Επειδή η φορά των γεγονότων, μάλλον ανατρέπει τις προσδοκίες του Συνεδρίου της ματαιότητας και ως φαίνεται τα πράγματα δεν εξελίσσονται προς τις επιθυμητές, για αυτούς κατευθύνσεις, για αυτό ο φόβος τους είναι μεγάλος, δηλαδή μήπως καμιά χώρα της Ευρώπης, που είναι στην ΟΝΕ, ξεφύγει από τον κλοιό της Ευρωπαϊκής κεντρικής τράπεζας ( ΕΚΤ ), πού είναι δική τους,

ΟΧΙ ΣΤΟ ΤΖΑΜΙ Εδώ και τώρα να ματαιώσουμε το Τζαμί των τρομοκρατών στον Ελαιώνα ....

του Σπύρου Χατζάρα

Η Αθήνα δεν είναι μουσουλμανική πόλη και δεν θα γίνει, και δεν είναι δυνατόν να δεχθούμε την ανέγερση Τεμένους στην Καρδιά της Αρχαίας Αθήνας, δίπλα στην ελιά του Πλάτωνα,(που την έκοψαν για καυσόξυλα). 


Και δεν μπορούμε να ανεχθούμε να γίνει το Τζαμί πριν ολοκληρωθεί στην πρωτεύσασα της Ελεύθερης Ελλάδας, ο Ναός, στο όνομα του Σωτήρος Χριστού, που περιμένει 184 χρόνια. 

Προβλέψεις....

Το Investment Research and Advice της Citi Private Bank, έκανε την αισιόδοξη πρόβλεψη ότι, η Ελλάδα «θα επανέλθει σε θετικούς ρυθμούς ανάπτυξης το 2016». 

Ο κ. Ρομπόλης της ΓΣΕΕ που είχε προβλέψει την άφιξη της «μανδάμ Ανάπτυξις» το 2027, είναι απαισιόδοξος. 

Η Ciribank περιμένει θετικό ρυθμό 0,5% στην ευρωζώνη το 2013.

 Ο επικεφαλής οικονομολόγος του ΔΝΤ Ολιβιέ Μπλανσάρ, κατάλαβε με την εμπειρία τριών ετών (από την αρχή της κρίσης χρέους στην Ευρωζώνη) ότι δεν είναι λογικό όλο το βάρος προσαρμογής να πέφτει στους μισθούς

Η Ελλάς κατέχεται από τους σατανάδες Ρότσιλντ Σπόρτιγκ .....ΠΕΣΤΑ ΟΛΑ ΜΕΓΑΛΕΕΕ !!!!

Σπύρος Χατζάρας - Το ΧΡΕΟΣ του ΕΘΝΟΥΣ











ΠΡΩΤΟΦΑΝΗΣ ΠΡΟΚΛΗΣΗ - ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΞΕΠΕΣΜΟΣ....

Ρεσιτάλ «αξιοπρέπειας» δίνει τις τελευταίες ώρες το άθλιο τσίρκο που μας κυβερνά - Το χορό άνοιξε ο σιχαμερότερος των σιχαμένων, ο τζάμπα μάγκας με το «αριστερό» πρόσημο στο δόξα πατρί, που γράφει ανάγλυφα τη φράση «πολιτικός απατεώνας»...

Αυτός ο καταλύτης της αθλιότητας που περιφρονώντας μαζί με τα συνεταιράκι του ακόμη και ρητή απόφαση του ΣτΕ προσυπέγραψε τη μονιμοποίηση του κεφαλικού φόρου που όμοιό του δεν τόλμησαν να επιβάλλουν στον τόπο μας ούτε οι Οθωμανοί.

Το χορό συνέχισε ο δηλωσίας πρωθυπουργός του μηδενικού πολιτικού φιλότιμου και της ανύπαρκτης προσωπικής αξιοπρέπειας που παραμένει σιωπηλός ακόμη και όταν με τρόπο προκλητικό ο υπαλληλίσκος της τρόικας απολύει από τηλεοράσεως τον ίδιο του τον υπουργό.

ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΟΓΑΛΙΑ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΔΕΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΑΝ ΤΑ ΑΝΑΔΡΟΜΙΚΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥΣ...

Το ανώτατο δικαστήριο της χώρας τίναξε στον αέρα το κατοχικό μνημόνιο και έβαλε φωτιά στα πατζάκια της κυβέρνησης Κοέλιο...

Την ίδια περίοδο στην Ελλάδα, οι δικαστές δεν τόλμησαν να τρίψουν στα μούτρα των ανδρεικέλων τις συμβάσεις της ντροπής. 

Αυτή η στάση αποθράσυνε τους αχυρανθρώπους της κατοχής, σε βαθμό ωστε να περιφρονήσουν ακόμη και αυτή την άτολμη απόφαση του ΣτΕ, αναφορικά με το χαράτσι. 

Η απόφαση του ΣτΕ προέβλεπε τη δυνατότητα εφαρμογής του περιοριστικά...

ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΥΛΛΛΗΨΗΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑ....!!!

Θα έρθει λέει στην προανακριτική "αν του το επιτρέψουν οι υποχρεώσεις στην Αμερική"...



Πρόταση:

Επικήρυξη, έκδοση διεθνούς εντάλματος, σύλληψη κατά προτίμηση σε δημόσιο χώρο, και βίαιη προσαγωγή στην ανάκριση. 

Να σου πω εγώ αν τολμάει μετά να... 

Ξεστομίσει πάλι τέτοια φράση..

Η ΜΑΧΗ ΤΩΝ ΟΧΥΡΩΝ (6 ΑΠΡΙΛΙΟΥ 1941) - ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ "ΟΧΙ" ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.


Το δραματικό τέλος της Εαρινής Επίθεσης των Ιταλών τον Μάρτιο του 1941, βρήκε τους Ελληνες μαχητές νικητές, με το ηθικό τους αναπτερωμένο. Ενώ όμως οι επιχειρήσεις στο αλβανικό μέτωπο στέφονταν με επιτυχίες, οι δυνατότητες του Ελληνικού Στρατού έφθαναν στα όριά τους...

του Κωνσταντίνου Κανακάρη 
(τ. καθηγητή Στρατιωτικής Ιστορίας ΣΣΣ) *
 
Ο Ελληνικός Στρατός ήταν εξαντλημένος, όχι μόνο λόγω της φυσικής κόπωσης των ανδρών του, αλλά κυρίως λόγω των ελλείψεων σε μέσα και υλικά. Τα πυρομαχικά και τα ελαφρά όπλα του πεζικού δεν αποτελούσαν ιδιαίτερο πρόβλημα, αφού

''ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΚΟΡΕΑΣ''........Θα Κτυπήσει Η Ουάσιγκτον Πρώτη Τη Β. Κορέα; – Μεγάλη Συγκέντρωση Βομβαρδιστικών .

Την ανάληψη προληπτικής δράσης έναντι της Βόρειας Κορέας εξετάζουν οι ΗΠΑ σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το αμερικανικό ιστολόγιο homelandsecurityus.com. 

Στο ρεπορτάζ του το αμερικανικό δίκτυο και επικαλούμενο πηγές από το αμερικανικό υπουργείο Άμυνας αναφέρει πως στο Λευκό Οίκο εξετάζεται η πιθανότητα ανάληψης «προληπτικής δράσης» όπως είναι η........

Θα σας εξαφανίσωμεν!


Το χαράτσι καταργήθηκε όπως το είχε υποσχεθεί ο Σαμαράς στην προεκλογική του εκστρατεία όταν μιλούσε για άλλο «μίγμα πολιτικής».

Ευτυχώς όμως που είναι ο Κουβέλης στην Κυβέρνηση και έβαλε τις κόκκινες γραμμές για να σωθεί η κυβέρνηση και ο τόπος.

Αυστριακοί πολίτες ....«δώστε μας πίσω τα χρήματά μας».

Με τον τίτλο «Δεν σας χρωστάμε χρήματα» η αυστριακή εφημερίδα «Wiener Zeitung» αναφέρεται στις μεταβολές που έχει υποστεί η εικόνα των Ελλήνων που ζουν στην Αυστρία, εξαιτίας της κρίσης στη χώρα μας, αλλά και στις αντιδράσεις τους απέναντι στην αντιμετώπισή 
τους από τους Αυστριακούς πολίτες και τα αυστριακά Μέσα Ενημέρωσης.

Συγκεκριμένα το δημοσίευμα αναφέρει ότι «ο λαός

Δ.Καζάκης για γεωστρατηγικές σχέσεις Ρωσσίας-Τουρκίας-Ισραήλ-Ελλάδας.‏ (ΒΙΝΤΕΟ HXHTIKO)

Στο συγκεκριμένο απόσπασμα ο Δ.Καζάκης κάνει λόγο για:

α) Τις κινήσεις της Ρωσσίας για δημιουργία νέου φορολογικού παραδείσου για τους ρώσσους ολιγάρχες (και όχι μόνο) μετά την κατάρρευση της Κύπρου.

β) Την επαναπροσέγγιση Τουρκίας-Ισραήλ και τι αυτή σημαίνει (αναφέροντας την επιβεβαίωση της δικής του από τριετίας εκτίμηση του πόσο επισφαλής θα ήταν μια γεωστρατηγική συμμαχία μεταξύ Ελλάδας-Ισραήλ).

ΤΕΤΟΙΑ ΕΥΡΩΠΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΧΑΡΙΖΟΥΜΕ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΩΝ ΒΡΥΞΕΛΛΩΝ.... Απορρίφθηκε το δικαίωμα των Ευρωπαίων να γνωρίζουν ποια μεταλλαγμένα προϊόντα τρώνε.


Η Ολομέλεια του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου απέρριψε την υποχρεωτική σήμανση τροφίμων που προέρχονται από ζώα που έχουν τραφεί με γενετικά τροποποιημένες τροφές.

Αν και η σχετική τροπολογία κέρδισε την πλειοψηφία των ψήφων του Ευρωκοινοβουλίου, λόγω της

Τι θα συμβεί στο κόσμο αν χρησιμοποιηθούν πυρηνικά όπλα; Στοιχεία που συγκλονίζουν.


Όλοι γνωρίζουμε ότι η χρήση των πυρηνικών όπλων απειλεί με καταστροφή την ανθρωπότητα. Όμως τι ακριβώς σημαίνει αυτό; 

Η Πανελλήνια Ιατρική Εταιρεία για την προστασία του περιβάλλοντος και κατά της πυρηνικής και βιοχημικής απειλής,παρουσιάζει μία σειρά πραγματικά συγκλονιστικών 
στοιχείων. 


Που αφορούν στη περιορισμένη έστω

Πατριωτισμός, εθνομηδενιστές και φασίστες.‏


Του Σταύρου Βιτάλη, Προέδρου του Πατριωτικού Μετώπου.

Καιρό τώρα, και με δεδομένη την εν πολλοίς καλλιεργούμενη σύγκρουση, εθνομηδενιστών-εθνικιστών, ερευνώ για μια ακόμη φορά αυτήν την υπόθεση που έχει να κάνει με την ιστορική και 
φιλοσοφική καταγωγή των εννοιών:Πατριωτισμός, Εθνικισμός, Εθνομηδενισμός, Φασισμός.

Όπως κάθε φορά που ξαναγυρνώ στην

Μαριάς: Στο ίδιο νεοφιλελεύθερο έργο πρωταγωνιστές Ντάισελμπλουμ και Ρεν.


Τις δηλώσεις του “Ολι Ρεν για το ενδεχόμενο «κουρέματος» των καταθέσεων σχολίασε πριν λίγο ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Νότης Μαριάς.
Διαβάστε τι λέει:

Ούτε οι Γερμανοί εμπιστεύονται την Μέρκελ για την ασφάλεια των καταθέσεών τους !!!


Το 59% των Γερμανών δεν εμπιστεύεται τις διαβεβαιώσεις της καγκελαρίου Μέρκελ για την ασφάλεια των τραπεζικών καταθέσεων, ενώ μόλις το 28% θεωρεί ότι το βιβλιάριο των καταθέσεων αποτελεί αξιόπιστη επένδυση, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης του Ινστιστούτου Forsa για λογαριασμό της οικονομικής εφημερίδας «Der Handelsblatt».

Ιδού τα ονόματα και οι διευθύνσεις των 107 ελληνικών εταιρειών με έδρα της Παρθένες Νήσους [λίστα].



Ελάχιστοι γνωρίζουν ποιοι είναι οι πραγματικοί ιδιοκτήτες πίσω από τον πέπλο ανωνυμίας που τις καλύπτει. Από τις 107 υπεράκτιες εταιρείες ελληνικών συμφερόντων, που διέρρευσαν από τον φορολογικό παράδεισο των Βρετανικών Παρθένων Νήσων και αποκτήθηκαν από τη

Νέο «καμπανάκι» από τον Ρεν: Αν καταρρεύσουν οι τράπεζες ετοιμάζουμε «κούρεμα» στις καταθέσεις...

Την αποκάλυψε ότι η Ευρωπαϊκή Ένωση σχεδιάζει νόμο για κούρεμα μεγάλων καταθέσεων σε περίπτωση κατάρρευσης των τραπεζών έκανε ο επίτροπος Οικονομίας Όλι Ρεν.  Διευκρίνισε όμως, μιλώντας στο φιλανδικό κανάλι YLE, πως οι καταθέσεις που θα κουρευτούν...

Σωτηρία μέσα από συνολική συμφωνία με τη Ρωσία.

Του Μίκη Θεοδωράκη 

Ο Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος υπήρξε για μεγάλο διάστημα ο εκλεγμένος Γεν. Γραμματέας της Σπίθας. Πριν απ’ αυτό ήταν μέλος της Συμβουλευτικής Επιτροπής και είμαι εγώ που τον επέλεξα, λόγω των εξαιρετικών δυνατοτήτων που διαθέτει ως δημοσιογράφος και όχι μόνο. 

Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΧΤΥΠΑ ΤΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΠΛΗΡΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΚΑΙ ΠΩΛΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΣΕ ΞΕΝΑ ΕΠΕΝΔΥΤΙΚΑ FUND.

Η ΒΡΑΔΥΦΛΕΓΗ ΒΟΜΒΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΣΤΕΓΑΣΤΙΚΑ ΔΑΝΕΙΑ. ΤΟ 20% ΑΥΤΩΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΟΥΜΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΥΨΟΣ ΑΥΤΩΝ ΑΝΕΡΧΕΤΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΤΟ 38,5% ΤΟΥ ΑΕΠ. 
Κλικ στην εικόνα

Τροπολογία της ντροπής - επιτύμβια πλάκα της Μεταπολίτε​υσης.


Η τελευταία τροπολογία που πέρασε χθες η κυβέρνηση δια τριών βουλευτών της ΝΔ (Χριστογιάννης, Τσουμάνης, Σταμενίτης) και τυπικά επικυρώνεται την Τρίτη, αποτελεί την επιτύμβια πλάκα του καθεστώτος της Μεταπολίτευσης. 

Η Χρυσή Αυγή αποκαλύπτει πως...

Πούτιν: Αφερέγγυες οι δυτικές τράπεζες.

πουτιν 2
Βαθαίνει το ρήγμα μεταξύ Ρωσίας και Δύσης
Ο πρόεδρος της Ρωσίας, Βλαντίμιρ Πούτιν, σε  συνέντευξη που παραχώρησε στο γερμανικό τηλεοπτικό κανάλι ARD, την παραμονή της επίσκεψής του στη Γερμανία και στην Ολλανδία, αναφέρθηκε στην περιπέτεια της Κύπρου σχολιάζοντας πως ο εσφαλμένος τρόπος διαχείρισης του προβλήματος από την Ε.Ε. θα αποβεί προς όφελος της δικής του χώρας.

ΣΤΟΧΟΣ είναι η διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων ! (Ηχητικό).ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ Ε.Δ ΣΤΟ ΠΡΟΤΕΚΤΟΡΑΤΟ ΤΟΥΣ !!

ΕΠΑΜ, Δ.Καζάκης στον Μaximum FM, 5 Απριλίου 2013.


ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΑΙ ΟΙ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΝ ΤΙΣ Ε.Δ ...






Κύπρος: «The party is over».

the party is over
Ένα κείμενο-άποψη για το πως έφτασε η Κύπρος στην οικονομική κρίση και μάλιστα γραμμένο στην κυπριακή διάλεκτο, κάνει θραύση στο διαδίκτυο.
Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα από το κείμενο που δημοσιεύται στον Φιλελεύθερο:
«Εμείς επληρώναμεν την Κοκούλλαν τηλεφωνήτριαν στο δημόσιον 2,000 ευρώ τον μήνα για την πολλά δύσκολην δουλειάν να…απαντά τα τηλέφωνα, τον Μήτσιον αρκάτην στο Τμήμαν Υδάτων 2,500 για να φακκά γυρόν τα χωρκά τζιε να πίννει καφέν στον καφενέν του Κκελετζή στο Αρεθκιού ως η ώρα 2.30 το μεσημέριν

ΚΑΝΟΥΝ ..ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΜΑΣ..Ελλιπής η ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στα νησιά του Αιγαίου.

αιγαιο πελαγος
Χωρίς γιατρό είναι εδώ και μία εβδομάδα ο Αϊ-Στράτης, ενώ η Πάρος, τα Κύθηρα, η Κύθνος, η Πάτμος, η Σέριφος έμειναν χωρίς παιδίατρο. Στο Καστελόριζο έκλεισε το φαρμακείο και οι κάτοικοι για μια ασπιρίνη ή ένα ντεπόν πετάγονται απέναντι στην Τουρκία.
Λόγω της υποστελέχωσης των κέντρων υγείας, των νοσοκομείων, καθώς και της ελλιπούς ακτοπλοϊκής σύνδεσης, μεγάλα και μικρά νησιά, μακριά ή και κοντά σε μεγάλα αστικά ή περιφερειακά κέντρα, δηλώνουν αδυναμία να αντιμετωπίσουν ακόμα και καθημερινά θέματα υγείας,...

Business Insider: «Ο διεφθαρμένος Νότος και οι Ιρλανδοί θα οδηγήσουν την Ευρώπη σε πόλεμο»

war_in_europe
Πέφτουν οι μάσκες των Δυτικών…
Με ένα γεμάτο εμπάθεια φασιστικό δημοσίευμα ο οικονομικός ειδησεογραφικός ιστότοπος Business Insider, θεωρεί ότι η παραμονή των «διαφθαρμένων χωρών» του Ευρωπαϊκού Νότου στην ΕΕ θα οδηγήσει σε πόλεμο. 
Κλασσικά οι ευθύνες ενδεχόμενης κλιμάκωσης σε παγκόσμιο επίπεδο επιρρίπτονται στους μεσογειακούς πληθυσμός και στους Ιρλανδούς από τους απογόνους των ιεροεξεταστών του Μεσαίωνα.

Το γιγαντιαίο δίκτυο των φοροφυγάδων...

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη διαρροή στοιχείων στην ιστορία: ανώνυμοι πληροφοριοδότες παρέδωσαν σε δίκτυο δημοσιογράφων 2,5 εκατομμύρια αρχεία για τους φορολογικούς παραδείσους του κόσμου.
Τα στοιχεία αποκαλύπτουν 120.000 «εταιρίες γραμματοκιβώτια», οφσόρ λογαριασμούς και άλλες σκοτεινές επιχειρηματικές δραστηριότητες σε περισσότερες από 170 χώρες του κόσμου, όπως.....

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΤΩΝ ΜΟΪΚΑΝΩΝ Η.... «Ζουλού», «Σιού» και απόγονοι μαχητών του Αττίλα στην επόμενη Βουλή!

Στον αστερισμό της τρόικας κινείται για ακόμη μία φορά η πολιτική ζωή της χώρας: η Κυβέρνηση προσπαθεί να βρει τη χρυσή τομή σε μια σειρά ζητημάτων, να στείλει στις καλένδες διάφορα «προαπαιτούμενα», να εξηγήσει το πλάνο της, να θυσιάσει για μία ακόμη φορά τα λιγότερα δυνατά.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ ΣΗΜΕΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΠΟΒΙΩΣΑΝΤΟΣ Ναυάρχου ε.α. Παππά Νικολάου ΠΝ.

Το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού (ΓΕΝ) έδωσε τιμητικά  στην δημοσιότητα, το βιογραφικό του κυβερνήτη του θρυλικου αντιτορπιλικού ΒΕΛΟΣ, πρώην Α/ΓΕΝ, του  ναυάρχου Νίκου Παππά. Αξίζει να το διαβάσουμε, ως ελάχιστο φόρο τιμής στον αποθανόντα ναύαρχο Παππά Νικόλαο, έναν άνθρωπο και αξιωματικό που άφησε την δική του σφραγίδα και παρακαταθήκη στο Πολεμικό Ναυτικό, τις Ένοπλες Δυνάμεις  και την πατρίδα. GBAL

Σπάσε Επιτέλους τις αλυσίδες του Φόβου.

Σπάσε Επιτέλους τις αλυσίδες του Φόβου
ΣΠΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΤΟΥ ΦΟΒΟΥ!!!
Πόσο ακόμα μπορούν τα αφτιά σου να ακούν λόγια και υποσχέσεις?
Τα στόματα αλλάζουνε μόνο…
…οι σκοπιμότητες, οι λόγοι, τα συμφέροντα και τα δεδομένα είναι πάντα ίδια.

Πόσο ακόμα μπορεί η ψυχή σου να ανέχεται και να καταπίνει ψέματα και υποκρισίες?

Συντάξεις! Μεγάλης κλοπής συνέχεια.....


 Αγαπητοί φίλοι, Απόστρατοι όλων των κλάδων Ε.Δ.
     Θα σας υπενθυμίσω άλλη μία αδικία που συνεχίζει να γίνεται, παρότι ετέθη από τα τέλη Ιουλίου του 2010 με τη ψήφιση του Ν.3865/21-7-2010 που αφορούσε την λεγόμενη Εισφορά Αλληλεγγύης. Το θέμα ετέθη εκ νέου με τη ψήφιση του.....

Αλλάζει ο τρόπος υπολογισμού του εφάπαξ.


 Στο εφάπαξ έρχονται νέες ανατροπές για 1,5 εκατομμύριο ασφαλισμένους, που δεν ξέρουν ακόμα πώς θα γίνει ο υπολογισμός του βοηθήματος, από την 1η Ιανουαρίου του 2014 και μετά.
 

  Το μόνο δεδομένο, σύμφωνα με την εφημερίδα «Έθνος», είναι ότι θα υπάρξει και νέο «κούρεμα» στο εφάπαξ.

ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΙ ... ΤΩΡΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ....Στην Πορτογαλία έκαναν το καθήκον τους - Αντισυνταγματικό κρίθηκε το μνημόνιο!


To πόσο αναγκη έχουμε στην Ελλάδα ένα συνταγματικό δικαστήριο φάνηκε μετά την απόφαση συντριβή, στην Πορτογαλία όπου το μνημόνιο κρίθηκε επί της ουσίας αντισυνταγματικό.
Σε κατάσταση “σοκ” βρίσκεται η κυβέρνηση της Πορτογαλίας έπειτα από την απόφαση του Συνταγματικού Δικαστηρίου της χώρας που έκρινε αντισυνταγματικά ορισμένα μέτρα που προβλέπονταν στον προϋπολογισμό του 2013. 

Άρειος Πάγος: Στοπ στις απολύσεις αρχαιότερων υπαλλήλων.


 Ο Άρειος Πάγος έφτασε σε μια απόφαση-σταθμό για το καθεστώς των απολύσεων και συνάμα κόλαφο στην πρακτική επιχειρήσεων και εργοδοτών να “ξεφορτώνονται” τους αρχαιότερους, άρα και... ακριβότερους, εργαζομένους σε περίπτωση αναδιαρθρώσεων.
 

  Σύμφωνα με την απόφαση 31/2013 ο Άρειος Πάγος αποφαίνεται πως σε περίπτωση καταγγελίας της συμβάσεως εργασίας για

Κύπρος: Προς αμερικανο-εβραϊκή συμφωνία για μεταφορά φυσικού αερίου.


  Τα μέλη αμερικανο-εβραϊκής αντιπροσωπείας είχαν συνάντηση με τον Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη, ενώ συνοδεύονταν από ιδιώτες επιχειρηματίες, οι οποίοι κατέθεσαν πρόταση για μεταφορά φυσικού αερίου από τα κυπριακά τεμάχια, μέσω πλωτών μονάδων αποϋγροποίησης (LNG).

  Παρουσία του υπουργού Ενέργειας, Γιώργου Λακκοτρύπη, οι ιδιώτες εξέφρασαν ενδιαφέρον για το οικόπεδο 3, το οποίο κατοχυρώθηκε στην εταιρεία ΕΝΙ.

Γερμανία, ένα χρηματοοικονομικό πρακτορείο των Rothschilds.

Η Γερμανία, όπως και οι ΗΠΑ, είναι ένα εργαλείο που χρησιμοποιεί ο Ηγεμόνας, το σύστημα Rothschild, για τον έλεγχό και την καθυπόταξη του Πλανήτη. Και για να μήν φαίνεται ό ίδιος που κρύβεται απο πίσω τους. Επιπλέον η Γερμανία δεν είναι ένα ανεξάρτητο, κυρίαρχο κράτος.

Τι σημαίνει για την παγκόσμια κοινότητα η κορεατική κρίση.

Παιχνίδια υψηλού ρίσκου. Μία κρίση, που κρατεί πάνω από μισό αιώνα, κλιμακώνεται για μία ακόμα φορά, προκαλώντας έντονη ανησυχία σε πολλούς...συνδικαιούχους. Από αυτούς, ο καθένας έχει τους δικούς του λόγους για να υπάρχει ειρήνη στην περιοχή. 

ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ...ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΕΠΙΟΡΚΕ ;;ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΤΗΝ "ΕΛΙΤ" Αφήνουν χωρίς προσωπικό τις Ειδικές Δυνάμεις - Yπονόμευση του σχεδίου ταχείας αντίδρασης;

Ελλείψεις προσωπικού στις πλέον επίλεκτες δυνάμεις των Ένοπλων Δυνάμεων παρατηρείται, καθώς κυβέρνηση και τρόικα έχουν κλείσει τη «στρόφιγγα» των προσλήψεων. Τα προβλήματα είναι εμφανή στη ΔΥΚ και τη Ζ’ ΜΑΚ και κάνει ορισμένους να αναρωτιούνται, μήπως πρόκειται για σχέδιο υπονόμευσης των ειδικών δυνάμεων;
Από το «εμπάργκο» που υποβλήθηκε στις προσλήψεις στελεχών στις Ένοπλες Δυνάμεις κανείς δεν σκέφτηκε ή δεν μπόρεσε να εξαιρέσει τους ιδιαίτερα ευαίσθητους τομείς, όπως οι ειδικές δυνάμεις; 

ΠΡΟ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ Η ΠΡΟΤΟΓΑΛΙΑ.... Aντισυνταγματικά τα μέτρα για τις περικοπές.

 Σε μείζονα κυβερνητική κρίση εισέρχεται η Πορτογαλία από σήμερα καθώς το ανώτατο δικαστήριο της χώρας απέρριψε τις περικοπές ύψους 1,32 δισ.€ που είχε προτείνει η κυβέρνηση του  Pedro Passos Coelho στο πλαίσιο των μέτρων δημοσιονομικής πειθαρχίας της χώρας που είχε επιβάλλει η τρόικά.

Αυτό γιατί όπως είχε πει ο ίδιος ο πρωθυπουργός της χώρας πριν την απόφαση του δικαστηρίου εάν

Φοροπαγίδες για εισοδήματα κάτω των 5.000 ευρώ. Τι χαράτσια κρύβουν οι αποδείξεις.

Όσοι έχουν σπίτι, Ι.Χ ή σκάφος κινδυνεύουν να πιαστούν στην τσιμπίδα των τεκμηρίων και να κληθούν από την εφορία να πληρώσουν. 

Τεκμήρια-παγίδες για 2,4 εκατ. φορολογουμένους....

Ζερβός – Αθανασόπουλος: Ελεύθεροι Με Περιοριστικούς Όρους Για Το Σκάνδαλο Της ΔΕΗ!!!

… Ένας Ζερβός ο οποίος, από τη μία τσέπη μοίραζε ένα σκασμό λεφτά-κάποιοι κάνουν λόγο για 12 εκατομμύρια ευρώ-σε διαφημίσεις του ρεύματος(!) και από την άλλη ζητούσε ιλιγγιώδεις, αρρωστημένες αυξήσεις στα τιμολόγια plus και το χυδαίο χαράτσι. 

Όσο για τον κ. Αθανασόπουλο, τα έργα και οι ημέρες του γνωστά ανά το Πανελλήνιο… Ελεύθεροι με περιοριστικούς όρους και με την καταβολή εγγύησης 30.000 ευρώ αφέθηκαν

ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΣΤΟ ΣΚΑΙ… ΝΟΘΕΥΟΥΝ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!!!!

«Η singularLogic,εταιρία συμφερόντων Βγενόπουλου,νόθευσε τα αποτελέσματα των εκλογών του Ιουνίου του 2012…»

Όταν φωνάζουμε ότι δεν υπήρξαν ποτέ εκλογές , μας λέτε συνομοσιολόγους ε ?

πάρτε αυτό τώρα !

Περισσότερα σε λίγο…

ΒΙΝΤΕΟ - Αξιότιμε κύριε τραπεζίτη ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ.


Ένα απίστευτο βίντεο με πρωταγωνιστή τον Κύπριο συγγραφέα Χριστόφορο Τορναρίτη, να βγάζει διάγγελμα αυτός στους τραπεζίτες κάνει από χτες το γύρο του διαδικτύου

Η επιστολή :


Αξιότιμε κύριε τραπεζίτη,

Επικοινωνώ μαζί σας για να σας ενημερώσω σχετικά με απόφασή μου που έχω λάβει και που αφορά το οικιστικό δάνειο που έχουμε συνάψει κατά το περασμένο έτος. 

"ΠΗΔΑΕΙ" ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΤΗΣ ΔΙΝΟΥΝ 68% ΔΗΜΟΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΚΑΠΩΣ ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 1933 ΚΑΙ Ο ΑΔΟΛΦΟΣ;

Στο 68% η δημοτικότητα της Μέρκελ στη Γερμανία

Η Άγκελα Μέρκελ είναι η πολιτικός με τον μεγαλύτερο βαθμό αποδοχής (68%) στην Γερμανία, σύμφωνα με τα αποτελέσματα δημοσκόπησης που διενεργήθηκε από την..

Οι Γερμανοί έβαλαν στο μάτι την Εθνική Τράπεζα. !!

Με πρωτοφανείς απαιτήσεις και επιχειρήματα, η τρόικα, εκτελώντας εντολές του Βερολίνου επιχειρεί να τινάξει στον αέρα τη συγχώνευση Εθνικής-Eurobank.

Παρά το γεγονός ότι ήδη έχει ανακοινωθεί και συμφωνηθεί η συγχώνευση των δύο τραπεζών, η..