Σάββατο 10 Αυγούστου 2013

Θρίαμβος!

     
Νενικήκαμεν!

     Μετά την συνάντηση του''πρωθυπουργού'' με τον Capo De Tutti Capi, μπορούμε πιά ν' ανασαίνουμε ελεύθερα!


     Μετράτε επιτυχίες:

     Παραχωρήθηκε στον ελληνικό λαόγια είκοσι ακόμη χρόνια η χρήση της ελληνικής γης απ' τον Έβρο μέχρι το Ταίναρο συν τα νησιά του Αιγαίου και του Ιονίου!


     Αρκεί να παραδώσουν τις περιουσίες τους κινητές και ακίνητες, να εργάζονται σκληρά μεμισθούς Βουλγαρίας, και να πληρώνουν κανονικά το ενοίκιο για χρήση γης στην Ευρωπαϊκή Ένωση και το ΔΝΤ.

     Θα μπορούμε με τα ενεργειακά μας αποθέματα σε υδρογονάνθρακες και ηλιακή ενέργεια να τροφοδοτούμε ....

ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ. Το success story του Σαμαρά γίνεται ήδη thriller story με εφιαλτικό φινάλε.

... ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ!

H καταστροφική πορεία της Ελλάδος έχει ήδη πάρει θέση για το salto mortale.

 Και πρώτοι το ξέρουν οι εθνοπροδότες, οι υπηρέτες των νεοκατακτητών της Πατρίδας μας.

 Το σχέδιο το υπηρετούν πειθήνεια. 

Προσποιούνται αγώνα για τη σωτηρία της χώρας, μοιράζοντας αφειδώς κούφιες ......

«Πατώσαμε… Τα παιδία παίζειν καταστρέφοντας τη χώρα…»

ΘΕΟΧΑΡΗΣ -ΔΙΑΜΑΝΤΟΥΡΟΣ -ΝΤΟΛΚΑΣ -ΜΠΟΥΤΑΡΗΣ -ΤΣΟΥΚΑΣ
  — Δες τον Χάρη Θεοχάρη στο βίντεο, Από το 53:14 έως τέλος!!!!  

Το σχετικό βίντεο υπάρχει στη  διεύθυνση 

http://www.blod.gr/lectures/Pages/viewlecture.aspx?LectureID=726

  — ….Αυτόν που τον είχαν βάλει από υπουργικό γλύφτη, σε θέση Γενικού Γραμματέα Πληροφοριακών Συστημάτων, για να τα κάνει σκατά και να αποδειχθεί ότι ήταν απολύτως ΞΕΝΟΣ με το όποιο τυπικό γνωστικό του αντικείμενο…. Το υποκείμενο….

  — Αυτόν, που μας τον φόρτωσαν πλέον σαν Γενικό Γραμματέα Εσόδων και ως έτσι τον κάλεσαν οι υπόλοιποι άσχετοι στη συνάθροιση κρατικοδίαιτων παρακρατικών κοπριτών, με άκαιρο και άσχετο με την ασχετοσύνη τους βαρύγδουπο θέμα «Χωρίς ριζική διοικητική μεταρρύθμιση, δεν μπορεί να υπάρξει ανάπτυξη!!!!!»

  — Αυτόν, που τον βλέπουμε να κοιμάται όρθιος και ασυνάρτητα να λέει στο μικρόφωνο:

ΤΟ ΚΑΘΗΚΙ ΞΑΝΑΜΙΛΗΣΕ ...Ρέσλερ: «Όχι» σε νέο «κούρεμα» του ελληνικού χρέους...

«Η Ελλάδα δεν μπορεί να κάνει άλλο κούρεμα στο χρέος της, εάν θέλει να διατηρήσει την εμπιστοσύνη που τελευταία κερδίζει μέσα στην Ευρωζώνη», τόνισε ο υπουργός Οικονομίας της Γερμανίας Φίλιπ Ρέσλερ σε συνέντευξή του πρακτορείο DPA.

Όπως σημείωσε ο γερμανός υπουργός, η κατάσταση στην Ελλάδα καλύτερη από ό,τι ένα χρόνο πριν.

Ο Observer καλεί την Ελλάδα να εγκαταλείψει το ευρώ: Λιτότητα και κοινό νόμισμα σας σκοτώνουν....

Με σκηνή εγκλήματος παρομοιάζει η βρετανική εφημερίδα Observer την Ελλάδα, τονίζοντας ότι η λιτότητα και το ευρώ σκοτώνουν τη χώρα και επισημαίνει ότι μόνη λύση είναι να εγκαταλείψει το ενιαίο νόμισμα.

Ο δημοσιογράφος και οικονομολόγος της εφημερίδας, Γκρέρκορι Πάλαστ, εξαπολύει σφοδρή επίθεση κατά των μέχρι τώρα πολιτικών επιλογών και σημειώνει ότι «η Ελλάδα πεθαίνει και η λιτότητα είναι ένα από τα πράγματα που την σκοτώνουν».

AΨΥΧΟΣ ΚΑΙ ΑΔΥΝΑΜΟΣ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ / ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ….ΤΥΠΙΚΟΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ Ο ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ. - ΓΡΑΦΕΙ Ο ΔΡ ΑΘΑΝΑΣΙΟΣ.Ε.ΔΡΟΥΓΟΣ.

AΔΕΙΑΣΜΑ ΟΜΠΑΜΑ ΣΕ ΣΑΜΑΡΑ, ΜΕΡΚΕΛΙΣΜΟ ΚΑΙ ΛΙΤΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ, ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ. Ο ΟΜΠΑΜΑ ΕΠΕΜΕΙΝΕ ΣΕ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΜΑ ΘΕΣΕΩΝ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,

ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΟΙ ΕΔΩ ΕΝΤΟΛΟΔΟΧΟΙ ΤΩΝ ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΚΩΝ ΒΕΡΟΛΙΝΕΖΙΚΩΝ ΣΥΜΠΛΕΓΜΑΤΩΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝΕ ΠΑΡΕΙ ΕΙΔΗΣΗ, ΚΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ….ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΑΛΛΑ..

ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΕΙΔΕ ΓΙΑ ΜΙΑ ΩΡΑ, ΟΤΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ ΗΓΕΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΕΧΕΤΑΙ 2-3-4 ΩΡΕΣ, ΔΕΙΧΝΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΙ ΓΙΑ ΠΟΛΥ….ΚΑΙ ΤΟ ΞΕΡΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΛΛΟΝ.

Γερμανία:Ας λέει ο Ομπάμα ότι θέλει - Επιμένουμε σε λιτότητα και «ψαλίδι» μισθών.

«Στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα» λέει ο σοφός κατά τα άλλα λαός μας, όμως αυτό δεν το έχει ακουστά το Βερολίνο.

Τι και αν βγήκε ο Πρόεδρος των ΗΠΑ ανοιχτά και απέρριψε την συνταγή ανθρωποθυσιών της φράου Μέρκελ και του χερ Σόιμπλε, δε κάηκε «καρφάκι» στους Γερμανούς.

Αν και το Βερολίνο απέφυγε να κάνει έστω και το παραμικρό επίσημο σχόλιο για τα όσα διημείφθησαν στη συνάντηση Σαμαρά-Ομπάμα, ωστόσο μέσω διαρροών τους απάντησαν ορθά κοφτά πως παραπέμπουν τους πάντες σε προηγούμενες τοποθετήσεις τους για το ποια είναι η λύση όχι μόνο για την Ελλάδα, αλλά και για τις υπόλοιπες χώρες της Ευρωζώνης που αντιμετωπίζουν παρόμοια οικονομικά προβλήματα: 


Δηλαδή λιτότητα (η οποία θεωρούν ότι θα φέρει ανάπτυξη από μόνη της) με ταυτόχρονη βελτίωση της ανταγωνιστικότητας, μέσω συνεχών μειώσεων των μισθών στις χώρες αυτές και κυρίως στην Ελλάδα!

ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ: "20 ΔΙΣ ΕΥΡΩ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΨΕΙ ΣΕ ΜΠΑΟΥΛΑ ΚΑΙ ΣΤΡΩΜΑΤΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΑ ΦΕΡΟΥΝ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ"! - ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ; ΜΗΠΩΣ ΗΛΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΛΙΓΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ;;; ΜΗΠΩΣ ;;;

ΕΔΩΣΕ ΣΥΝΘΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΚΑΚΟΠΟΙΟΥΣ ΝΑ ΡΗΜΑΞΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΕΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΠΑΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΡΩΜΑΤΑ!!! ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΛΗΤΕΙΑ

Περάστε στο...θείο Στουρνάρα, που για μια ακόμη φορά προσπαθεί να πιάσει κότσο τον Έλληνα!


Διαβάστε με προσοχή τι δήλωσε:

"Πρέπει να επιστρέψουν οι καταθέσεις στις τράπεζες. Περίπου 20 δισ. ευρώ βρίσκονται σε μπαούλα, μαξιλάρια και σε... στρώματα. Αν δεν επιστρέψουν οι καταθέσεις δεν θα αποκατασταθεί η ρευστότητα στην αγορά", είπε και τόνισε πως "δεν υπάρχει κίνδυνος για κούρεμα καταθέσεων. Όσα ακούγονται για «bail in» δεν ισχύουν".

Το πιάσατε; Επιστρέψτε τις καταθέσεις σας στις τράπεζες μια και σας το διαβεβαιώνει ο Στουρνάρας ότι δεν υπάρχει κίνδυνος να...κουρευτούν!!!

Ολοταχώς καλοκαιριάτικα για την "πώληση" της ΕΥΔΑΠ ! Πριν έδιναν μόνο γη, τώρα δίνουν και ύδωρ!

Εάλω η Ελλάς.  Παλιά μας τέχνη κόσκινο λοιπόν από τα όργανα καταστροφής, που ξεπουλούν καλοκαιριάτικα, οτιδήποτε ελληνικό, οτιδήποτε δεν τους ανήκει. Τη πιο ζωτική μας ανάγκη... το νερό! 
Με τεχνοκρατικές ταχυδακτυλουργίες περνούν σε ιδιωτικά χέρια και την ΕΥΔΑΠ.  
Και για την ενημέρωση ιδού τα εξοργιστικά γεγονότα : 
Προ των πυλών βρίσκεται η ιδιωτικοποίηση της ΕΥΔΑΠ, καθώς η έκτακτη γενική συνέλευση των μετόχων τροποποίησε το καταστατικό της εισηγμένης, αίροντας και το τελευταίο τυπικό «εμπόδιο» που προέβλεπε πλειοψηφικό ποσοστό του Δημοσίου στην εταιρεία. 
Ο όλος σχεδιασμός ξεκίνησε με τη μετοχοποίση της δημόσιας αυτής επιχείρησης και το ανακάτεμά της στο χρηματιστηριακό ταμπλώ!
Ειδικότερα, η γενική συνέλευση της ΕΥΔΑΠ ...

Σε «κατεπείγοντα» λογιστικό έλεγχο του δημόσιου χρέους προχωρά η Κίνα .

 Σε αντίθεση με τις Ελληνικές κυβερνήσεις που αρνούνται πεισματικά να κάνουν τον αυτονόητο και απολύτως απαραίτητο λογιστικό έλεγχο του απεχθούς Ελληνικού δημοσίου χρέους (ίσως για να προστατέψουν κάποια διαπλεκόμενα εγχώρια και διεθνή συμφέροντα), η κυβέρνηση της Κίνας πρόκειται να προχωρήσει σε έναν «κατεπείγοντα» λογιστικό έλεγχο του συνόλου του δημόσιου χρέους, όπως ανακοίνωσε την Κυριακή το Ελεγκτικό Συνέδριο της χώρας.
«Συμμορφούμενο προς ένα αίτημα το οποίο υποβλήθηκε προ ημερών από το Συμβούλιο της Επικρατείας, το εθνικό Ελεγκτικό Συνέδριο θα οργανώσει στο σύνολο της χώρας έναν έλεγχο του δημόσιου χρέους», ανέφερε το Συνέδριο σε μια λακωνική ανακοίνωσή του στον ιστότοπό του στο Διαδίκτυο.

Ἡ μείωσις τοῦ ἀξιομάχου τῶν Ἐνόπλων Δυνάμεων.


undefinedΜὲ τὴν πάροδο τοῦ χρόνου, γίνεται πεποίθηση, ἀκόμη καὶ στὸν πλέον ἀδαῆ περὶ τὰ στρατιωτικά, πὼς ἕνας ἀπὸ τοὺς ἀντικειμενικοὺς σκοποὺς τοῦ μνημονίου εἶναι καὶ ὁ περιορισμὸς τῆς μαχητικῆς ἰσχύος τῶν Ἐνόπλων Δυνάμεων τῆς Ἑλλάδος. 

Στὰ πλαίσια τῆς ὑλοποιήσεως αὐτοῦ τοῦ στόχου καὶ μὲ πρόσχημα τὴν ἄσχημη οἰκονομικὴ κατάστασι τῆς χώρας, ἡ κυβέρνηση, ἀρχικῶς περιώρισε σὲ μεγάλο βαθμὸ τὰ ποσά, ποὺ διατίθενται γιὰ τὶς ἀμυντικὲς δαπάνες καὶ ἐκεῖνα, ποὺ ἀπαιτοῦνται γιὰ τὴν διεξαγωγὴ μεγάλης κλίμακος ἀσκήσεων καὶ ἄλλων ἐκπαιδευτικῶν δραστηριοτήτων. 

Στὴν συνέχεια, ἔκανε ἕνα ἀκόμη βῆμα μὲ τὴν δραματικὴ περικοπὴ τῶν ἀποδοχῶν (μισθούς, συντάξεις κ.λπ.) τοῦ προσωπικοῦ, ἀδιαφορῶντας γιὰ τὸν κίνδυνο νὰ μειωθῆ τὸ ἠθικό του λόγῳ τῶν τεραστίων προβλημάτων, ἀκόμη καὶ ἐπιβιώσεως, ποὺ ἀντιμετωπίζει. 


Ἀπὸ τὸ ἴδιο πνεῦμα διακατέχεται ἡ ἀπόφαση γιὰ περιορισμὸ τοῦ ἀριθμοῦ τῶν εἰσαγομένων στὶς Στρατιωτικὲς Σχολὲς καὶ τὴν διετῆ ἀναστολὴ τῆς λειτουργίας τῶν Ἀστυνομικῶν Σχολῶν.

 Ἀλλὰ καὶ ἡ ἐν δυνάμει κυβέρνηση, ἡ ἀξιωματικὴ ἀντιπολίτευση δηλαδή, φαίνεται πὼς δὲν ἐπιφυλάσσει καλύτερη τύχη στὶς Ἔνοπλες Δυνάμεις. 

ΕΘΝΙΚΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ......Έλληνες βουλευτές χειροκρότησαν τον Μουεζίνογλου που μίλησε για "κομμένο χέρι" στη Θράκη


undefined

Βουλευτές του ελληνικού κοινοβουλίου χειροκρότησαν την ομιλία του Τούρκου υπουργού Υγείας στην Θράκη στην οποία μίλησε για “κομμένο χέρι” της Τουρκίας στην περιοχή.

Οι διαμαρτυρίες που δέχτηκε το Onalert είναι πολλές και έχουν να κάνουν όχι μόνο με τα όσα απαράδεκτα είπε ο Μουεζίνογλου, αλλά και με την παρουσία εκλεγμένων στο Ελληνικό Κοινοβούλιο βουλευτών οι οποίοι όπως μας μεταφέρουν ....