Δευτέρα 30 Νοεμβρίου 2015

ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΠΑΝΤΟΥ !!

Την περασμένη εβδομάδα ήρθε στο γραφείο μου μια κυρία. 

Αυτή και ο άνδρας της είχαν...

Με τιμές εθνικού ήρωα και υπό την παρουσία του Sergueï Choïgou η Ρωσία υποδέχθηκε τη σωρό του ρώσου πιλότου. ΒΙΝΤΕΟ.

Επιτελάρχης – παραδειγματική θα είναι η τιμωρία αυτών που σχεδίασαν και υλοποίησαν αυτήν την προδοσία 

δξδξξδ

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: ΜΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ ΥΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΜΕΓΑ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

---000_trapeza-trapezes
ΠΩΣ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΕΧΑΣΕ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 40 ΔΙΣ. ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΕ ΞΕΝΑ ΧΕΡΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΨΩΜΙ
Ένα τόσο μεγάλο σκάνδαλο όπως αυτό της επονομαζόμενηςψευδώς“ανακεφαλαιοποίησης” των συστημικών ελληνικών τραπεζών δεν έχει προηγούμενο όχι μόνο στην ελληνική ιστορία αλλά μάλλον και στην παγκόσμια.
Δεν υπάρχει πουθενά προηγούμενο να χάνειτο ελληνικό Δημόσιο μέσα σε ένα βράδυ, μετά από σκοτεινές μεθοδεύσεις, πάνω από 40 δισ. που έχει τοποθετήσει στις τράπεζες, ενώ με 5 δισ.περίπου οι τέσσερις συστημικές ……

ΕΥΡΩΠΗ, «ΟΙ ΜΕΡΕΣ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΡΗΜΕΝΕΣ», (βίντεο)

foto1

«Φύλακες γρηγορείτε!»

Αποτέλεσμα εικόνας για έλληνες
Πάει και τούτος ο μήνας. Πάει και τούτος ο χρόνος άπραγος, άκαρπος και μίζερος. Ήρθε πάλι η εποχή που την Ελλάδα την μαστίζει η έλλειψη των ανδρείων και ευνουχίστηκε η ορμή. 

Με μάτια γεμάτα απορία και πίκρα συλλογιέμαι εάν τούτος ο τόπος είναι η Ελλάδα που λάτρεψα, εάν οι εθελόδουλοι τούτοι άνθρωποι είναι οι Έλληνες που πίστεψα, εάν τα όσα ανάποδα ζω είναι η πραγματικότης ή ζω σε εφιάλτη. 

Κοιτάζω γύρω μου με απελπισία και διαπιστώνω ότι οι εχθροί είναι τόσο
πολλοί, τόσο πολλοί οι προσκυνημένοι και οι γενναίοι τόσο λίγοι, τόσο λίγοι οι μπροστάρηδες του Έθνους για να δείξουν τον δρόμο που ακολουθούν όσοι θέλουν να νοιώθουν πάντα νέοι και πάντα ωραίοι σ’ αυτή την γωνιά της Γης, που δεν κουράστηκε να ξαναγεννιέται κάθε φορά από την στάχτη της!!!

Και το’ φερε η Ιστορία να δούμε σήμερα, μιά «κυβέρνηση» που από αριστερή αποδείχθηκε σοκαριστικά νεοφιλελεύθερη, τα γκρέμισε όλα και απέτυχε παταγωδώς. 

Μιά κυβερνητική οπερέτα που πρόδωσε τον Λαό, την Δημοκρατία, τον Στρατό, την Πατρίδα και το Έθνος. Μιά ερμαφρόδιτη δισυπόστατη «κυβέρνηση» ιδιοκτησία των τραπεζών που για τα συμφέροντά της δολοφονείται ένα ολόκληρο έθνος. 

Μιά «κυβέρνηση» προαγωγό της εξαθλίωσης και του ανήκουστου εξευτελισμού του εθνικού κράτους. Μιά «κυβέρνηση» που.....

Λαβροφ: «Να Παραδώσουμε Αντιαεροπορικά Όπλα στην Ελλάδα!!! Άρνηση Ρώσων Στρατηγών: H Ελλάδα έχει χάσει την Κυριαρχία της!!!


Ηρθε απο το πιο επισημο χειλη του ιδιου του Βλατιμιρ Πουτιν! ( Οταν αλλα site-blog, και μεγαλα ΜΜΕ, γραφανε αλλα ντ αλλων!)

ΜΟΣΧΑ – Ο Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε την Πέμπτη ότι η Ρωσία είχε ενημερώσει εκ των προτέρων τις Ηνωμένες Πολιτείες για την διαδρομή πτήσης του αεροπλάνου (Su24 ) από την Συρία προς τα Τουρκίκα σύνορα 
.

 «Η αμερικανική πλευρά, η οποία οδηγεί τον συνασπισμό των Ανταρτων της αντιπολίτευσης στην Συρια, αλλα και του ISIS μαζι με την Τουρκία, γνώριζε για την τοποθεσία και την ώρα της πτήσης του αεροπλάνου μας, και μας χτύπησε ακριβώς εκεί και εκείνη τη στιγμή», δήλωσε ο Πούτιν σε .....

ΣΟΚ: Θα πωλούν απευθείας τα «κόκκινα» δάνεια σε distress funds

ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ 2016 ΘΑ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΛΑΙΣΙΟ

Θα πωλούνται ελεύθερα τα ελληνικά κόκκινα δάνεια σε distress funds; Κι αν όχι πόσο προστατευτικοί θα είναι οι κανόνες;

Της Μαρίνα Πρωτονοταρίου

Αυτό είναι ίσως το κυριότερο ερώτημα που ακόμη δεν έχει απαντηθεί σε σχέση με τη διαχείριση των κόκκινων δανείων, για τα οποία .....

ΚΑΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΤΟΝ «ΧΟΡΟ» ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ … ΤΟΥΡΚΟΥΣ.

http://agiotokos-kappadokia.gr/wp-content/uploads/2015/11/nazi-zombies.jpgΓράφει ο Νίκος Χειλαδάκης

Συνεχίζονται τα επικίνδυνα παιχνίδια με την «φωτιά» καθώς κάποιοι εκεί στην Γερμανία εμφανίζονται πρόθυμοι να συνδράμουν με τους Τούρκους στα σχέδια τους να εισβάλλουν στην Συρία, με την αποστολή ακόμα και στρατιωτικών δυνάμεων στην Τουρκία.

Όπως αναφέρουν τα τουρκικά ΜΜΕ, η Άγκυρα υποδέχτηκε θετικά την είδηση από το Βερολίνο ότι η Γερμανία αποστέλλει στην Τουρκία 1.200 άντρες για να συμμετάσχουν σε χερσαία στρατιωτική επιχείρηση που ....

Λαβρόφ σε Κοτζιά: «Ελάτε να Καταρρίψουμε Μαζί στο Αιγαίο τα Τουρκικά Μαχητικά»!!!

https://hellasforce.files.wordpress.com/2015/11/ceb5cf80ceb9cebacebfceb9cebdcf89cebdceb9ceb1-cebacebfcf84ceb6ceb9ceb1-cebbceb1ceb2cf81cebfcf86.jpgΑποκαλύπτοντας τι Τρόμαξε τους Τούρκους και Σταμάτησαν Προσωρινά τις Παραβιάσεις Πάνω από το Αιγαίο!

Το Εμετικό Προδοτικό Δημοσίευμα από το Πρώτο Θέμα!

Η κόντρα ανάμεσα στη Ρωσία και την Τουρκία φαίνεται πως εβαλε ενα μικρο και προσωρινό φρένο στους «τσαμπουκάδες» των Τούρκων στο Αιγαίο.

Οι Τούρκοι σταμάτησαν να παραβιάζουν τον ελληνικό εναέριο χώρο στο Αιγαίο μετά την κατάρριψη του ρωσικού Su-24 την περασμένη Τρίτη μεταδίδει το Russia Today επικαλούμενο μάλιστα Έλληνα αξιωματούχο. 


Η τελευταία φορά που τουρκικά μαχητικά εντοπίστηκαν στον ελληνικό εναέριο χώρο ήταν στις 25 Νοεμβρίου, αλλα αυτο κρατησε μονο ....

Ελληνική Κυβέρνηση στα «Τέσσερα»… Οι δανειστές διορίζουν δικό τους Γραμματέα Εσόδων στο υπουργείο Οικονομικών!

https://hellasforce.files.wordpress.com/2015/11/ceb4ceb1cebdceb5ceb9cf83cf84ceb5cf83.jpgΚΑΙ ΝΕΑ ΔΙΑΤΑΓΗ…

Την ώρα που ο πρωθυπουργός ερχόταν σε μετωπική σύγκρουση με τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς στο προεδρικό Μέγαρο για το Ασφαλιστικό, στο μυαλό του είχε μία άλλη είδηση που έσκασε στο υπουργείο οικονομικών την Πέμπτη το μεσημέρι.


Η νέα βόμβα αφορά στην απαίτηση- σοκ των δανειστών να καλύψουν.....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΣΟΚ: ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ & ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ.

http://www.ertopen.com/media/k2/items/cache/f10e33d7c25212d2d52d070fcff4bf62_L.jpg?t=-62169984000..ΠΟΥ ΘΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ !!!

REVERSE MORTGAGE : ΔΩΣΕ ΜΑΣ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΑΞΗ !!!


REVERSE MORTGAGE : Η ΝΕΑ ΑΠΑΛΛΟΤΡΙΩΤΙΚΗ ΒΟΜΒΑ ΤΗΣ ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ


Δώσε το σπίτι σου να παίρνεις σύνταξη !!!

COMING SOON & ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!


Όσο μεγαλύτερος είσαι, τόσο μεγαλύτερη θα είναι η σύνταξη που θα σου δίνουν, αφού το ραντεβού σου με το ΧΑΡΟ είναι κλεισμένο νωρίτερα !!!

ΕΤΣΙ ΘΑ ΧΑΘΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ & ΤΩΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΔΥΝΑΤΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΑΠΕΞΕΛΘΟΥΝ ΣΤΙΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ !!!


Έχουμε αναφερθεί αναλυτικά...

Ο Πούτιν τους χτυπάει εκεί που πονάνε... Αναγνωρίζει τη γενοκτονία των Ποντίων και κάνει συμμαχία με την Ελλαδα... Τι κερδίζουμε από αυτό;

http://1.bp.blogspot.com/-OnIVLRlEV8Y/Vlv9brufWhI/AAAAAAAADGY/TqmlMU-9lFk/s320/tromaktikpo.jpgΝέο ηχηρό χαστούκι στην Τουρκία και στον Ρ.Τ. Ερντογάν ετοιμάζει ο Ρώσος Πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν...

Πληροφορίες αναφέρουν πώς η κρατική Δούμα προχωρά σε ενέργειες προκειμένου να αναγνωρίσει τις γενοκτονίες των Ελλήνων του Πόντου και των Αρμενίων από τους Τούρκους.

 Μια εξέλιξη ιδιαίτερα θετική για την Ελλάδα αν όντως επιβεβαιωθεί.

Ο Β. Πούτιν φέρεται αποφασισμένος μετά την κατάρριψη του ρωσικού Su-24 από τουρκικά μαχητικά να απαντήσει με πλήγματα κατά της Τουρκίας σε όλα τα επίπεδα. Να σφίξει τη θηλιά γύρο από το λαιμό του Ρ.Τ. Ερντογάν προκειμένου να διαισθανθεί πώς δεν μπορεί να παίζει παιχνίδια σε βάρος της Ρωσίας.

Εκτός λοιπόν από τον οικονομικό τομέα, τον στρατιωτικό και τον ενεργειακό τομέα, η Ρωσία ετοιμάζει και ένα ακόμη χτύπημα, όσον αφορά στην ιστορία με τεράστιες ωστόσο και συμβολικές διαστάσεις.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα .....

Ἕλλην ναύτης καὶ φόβος δὲν συναντήθηκαν ποτέ! Θωρηκτὸ Ἀβέρωφ!

Ἕλλην ναύτης καὶ φόβος δὲν συναντήθηκαν ποτέ! Θωρηκτὸ Ἀβέρωφ! 1Εἶναι καὶ τὰ ἄψυχα ποὺ ἒδωσαν ζωὴ στὴν Ἑλλάδα, καὶ ἐλπίδα· καὶ ποὺ ἔδωσαν πάλι τὸ δικαίωμα νὰ ὀνειρεύεται ὁ λαβωμένος λαός. 

Καὶ τὰ ἄψυχα αὐτὰ, ἀπέκτησαν μαγικὴ ὑπόστασι καὶ διάστασι θρυλική. 

Λατρεύτηκαν, ἀποθεώθηκαν καὶ πῆραν τὴν θέσι ποὺ τοὺς ἀξίζει στὴν καρδιὰ τῶν Ἑλλήνων καὶ στὴν Ἱστορία…

     Ἀβέρωφ, θωρηκτὸ καὶ καταδρομικὸ. Τὸ «διαβολοκάραβο» ὅπως τὸ ἒλεγαν οἱ Τοῦρκοι ποὺ ὅταν τὸ ἒβλεπαν τὰ πλοῖα τους, ἔτρεχαν νὰ κρυφτοῦν στὰ Δαρδανέλλια… 

     Ἡ τακτικὴ τοῦ Τουρκικοῦ στόλου ἦταν νὰ βγαίνουν ἔως τὴν ἄκρη τῶν στενῶν, νὰ κοιτάζουν μήπως .....

Περιουσιολόγιο - Τα στοιχεία του καθενός θα είναι ανά πάσα στιγμή υποψήφια προς χακάρισμα και η αρπαγή των περιουσιών!

http://pygmi.wpengine.netdna-cdn.com/wp-content/uploads/2015/11/periousiologio.jpg
Και ενώ στην κοινή γνώμη δίνονται παραπολιτικά γεγονότα να έχει να ασχολείται με τις διαβουλεύσεις για τα σενάρια νέας συγκυβέρνησης μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και άλλων κομμάτων να φουντώνει, το παγκοσμιοποιητικής έμπνευσης περιουσιολόγιο μπαίνει για τα καλά στις ζωές μας από την κυβέρνηση της Αριστεράς!

Καταθέσεις, πίνακες, ρολόγια, κοσμήματα μεγάλης αξίας, ακίνητα και κινητά περιουσιακά στοιχεία, τα «πάντα όλα» να ...

Η Ρωσία ετοιμάζεται για αποβατική ενέργεια στα Δαρδανέλια σε περίπτωση «μπλακ άουτ» από Τουρκία.

http://cdn-pentapostagma.pressidium.com/wp-content/uploads/2015/11/tyrkey2.jpgΕΚΤΑΚΤΟ! Η Τουρκία απειλεί μέσω ασκήσεων για «το κλείσιμο» των στενών του Βοσπόρου!), παρουσιάσαμε πρώτοι ότι η Τουρκία μέσω ασκήσεων του λιμενικού σώματος στον Βόσπορο, απειλεί στην ουσία με κλείσιμο των στενών, μετά από προσωπική εντολή του Ερντογάν.

Η απάντηση ήρθε από τον Ρώσο Γεωπολιτικό αναλυτή Κοσταντίν Σίσκωφ, Υποδιευθυντή της Ακαδημίας μελετών στην Μόσχα και προσωπικό σύμβουλο του Ρώσου Προέδρου Β.Πούτιν.

Όπως είπε ο ίδιος ,στο πλαίσιο της τρέχουσας αιφνιδιαστικής επιδείνωσης των σχέσεων, η Τουρκία μπορεί όντως να «κλείσει» τα στενά του Βοσπόρου και των Δαρδανελίων στον ρωσικό στόλο. 


Το σενάριο αυτό έχει έτοιμη «λύση» η οποία υπάρχει εδώ και πολλά χρόνια στα «συρτάρια» του ρωσικού γενικού επιτελείου, απλά αναμένει την πολιτική απόφαση . 

Θα πρέπει όμως να απαντηθεί το πρωταρχικό ερώτημα, σύμφωνα με το οποίο με ποιόν τρόπο θα πραγματοποιείται από .....

Το μεγάλο κόλπο του με τις τράπεζες είναι γεγονός.

http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2015/11/29/647195/main/mauroxrima.jpgΠοιος μπορεί να ξεχάσει τις προεκλογικές... κορώνες του Αλέξη Τσίπρα και του Πάνου Καμμένου για τις τράπεζες, που θα περνούσαν υπό τον πλήρη κρατικό έλεγχο, λόγω των δισεκατομμυρίων που χρεώθηκε ο ελληνικός λαός για την ανακεφαλαιοποίησή τους επί ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας;

Ποιος μπορεί να ξεχάσει τις προεκλογικές... υστερίες των δύο συγκυβερνητών αυτής της χώρας, που με μια... φωνή καθιστούσαν σαφείς τις δεσμευτικές προθέσεις τους απέναντι στο λαό, πως κανένα σπίτι δεν θα κατέληγε σε χέρια τραπεζίτη;

Τελικά, με μια κίνηση - ματ, η πρώτη φορά.....

"ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑΥΑΡΧΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΜΠΑΜΑ ΓΙΑ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ!"

Πολλοί ανώτατοι αλλά και νέοι αξιωματικοί έχουν αντιληφθεί ότι η χώρα τους κυβερνάται από μια εγκληματική συμμορία Χαζάρων, οι οποίοι ελέγχουν το τραπεζικό σύστημα και το Πεντάγωνο, και χρησιμοποιούν τις ένοπλες δυνάμεις των ΗΠΑ για να διεξαγάγουν παράνομους πολέμους στο εξωτερικό, για λογαριασμό του Ισραήλ.

ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ ΝΑΥΑΡΧΟΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΑΝΟΙΧΤΑ.....

Το Περιουσιολόγιο «τελειώνει» την κατάθεση πινακίδων κυκλοφορίας ΙΧ.

690_3776d2744ffc053264a719bff724d04c.JPG
Του Γιώργου Κ. Ανδρή

Προ των πυλών βρίσκεται το περίφημο Περιουσιολόγιο το οποίο αναμένεται να αποτελέσει μια δυσάρεστη έκπληξη για τους ιδιοκτήτες αυτοκινήτων και σκαφών που θα διατηρούν σε καθεστώς φορολογικής ακινησίας.

Ειδικότερα σύμφωνα με όσα έχει ανακοινώσει ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών κ. Τρύφων Αλεξιάδης στο Περιουσιολόγιο θα....

ΗΠΑ προς Ερντογάν: "Κλείσε τα σύνορα με τη Συρία ΤΩΡΑ"- Μήνυμα τελεσίγραφο.

Οι Ευρωπαίοι με πρώτη και καλύτερη τη Γερμανία έχουν επιλέξει να πληρώσουν κάτι παραπάνω στον Ερντογάν για να κρύψει κάτω από το χαλί το μέγα πρόβλημα των προσφύγων.Οι ΗΠΑ όμως έχουν τελείως διαφορετική προσέγγιση για το τι πρέπει να κάνει ο Ερντογάν: να κλείσει το στόμα του αλλά και τα σύνορά της Τουρκίας με τη Συρία.
Για την ακρίβεια απαιτούν να τα σφραγίσει.
Δύο δημοσιεύματα ,ένα από τη Wall Street Journal στις ΗΠΑ κι ένα από τον Independent στη Βρετανία δίνουν το στίγμα.
Σύμφωνα με την WSJ μόλις τη περασμένη εβδομάδα, η Ουάσινγκτον έστειλε στον Ερντογάν το μήνυμα που.....

«Δεν σε φοβάμαι»: Το συγκινητικό βίντεο για την Ελλάδα που κάνει το γύρο του κόσμου! (βίντεο)

«Δεν σε φοβάμαι»: Το συγκινητικό βίντεο για την Ελλάδα που κάνει το γύρο του κόσμου! (βίντεο)
Ένα συγκλονιστικό βίντεο αφιερωμένο στην Ελλάδα, που έχει προβληθεί σε 148 χώρες με βάσητα στατιστικά του Youtube και είναι πιο επίκαιρο από ποτέ, λόγω των όσων ζούμε στη χώρα μας, κάνει το γύρο του κόσμου.
Το τραγούδι που «ντύνει» τις εικόνες ονομάζεται «Μελίνα», αν και η φράση που «μένει» από το κομμάτι είναι το «δεν σε φοβάμαι».
Δείτε το βίντεο που....

Βρέθηκε ο τρόπος το ελληνικό κράτος να πάρει πίσω τα 40 δισ. που επένδυσε στις τράπεζες….με την θεωρία των Σουμέριων

Βρέθηκε ο τρόπος το ελληνικό κράτος να πάρει πίσω τα 40 δισ. που επένδυσε στις τράπεζες….με την θεωρία των Σουμέριων
Και όμως το ελληνικό κράτος μπορεί να ανακτήσει τα 40 δισεκ. που επένδυσε στις ελληνικές τράπεζες....
Το τελευταίο χρονικό διάστημα – συμπεριλαμβανομένων και των δημοσιευμάτων του bankingnews.gr – έχει υπάρξει μπαράζ αναλύσεων για το πώς το ΤΧΣ και κατ΄ επέκταση το ελληνικό δημόσιο έχασαν 40 δισεκ. που επένδυσαν στις ελληνικές τράπεζες.

Πολλοί εστιάζονται στις αιτίες. 

Άλλοι στις αφορμές. 

Άλλοι στο γεγονός στην εθνική καταστροφή και άλλοι διερωτώνται πως το ελληνικό κράτος αποδέχθηκε να χάσει 40 δισεκ. ένα τόσο τεράστιας κλίμακας κεφάλαιο που ούτως ή άλλως δυστυχώς ο Έλληνας φορολογούμενος θα το πληρώσει. 

Το αμερικανικό δημόσιο όταν κρατικοποίησε τις αμερικανικές τράπεζες και μεταξύ αυτών και την Citigroup εν συνεχεία πούλησε μέσω placement τα ποσοστά που είχε αποκτήσει και πήρε περισσότερα από αυτά που επένδυσε. 

Η άποψη μας το 2013 και το 2015 ήταν .....

Citigroup: Βρισκόμαστε μπροστά σε παγκόσμια κατάρρευση; - Σε επίπεδα ρεκόρ το ρίσκο διεθνώς.

Citigroup: Βρισκόμαστε μπροστά σε παγκόσμια κατάρρευση; - Σε επίπεδα ρεκόρ το ρίσκο διεθνώς
Και ενώ η διεθνής οικονομία αναπτύσσεται αργά μια παγκόσμια ύφεση θα μπορούσε να επιδεινώσει περαιτέρω τους πολιτικούς κινδύνους εκτιμάει η Citigroup
Το παγκόσμιο ρίσκο έχει αυξηθεί σε επίπεδα ρεκόρ και η αύξηση αυτή μήπως αποτελεί σήμα ότι βρισκόμαστε εμπρός σε μια παγκόσμια κατάρρευση αναφέρει σε ειδική ανάλυση της η Citigroup σε έκθεση της στις 27 Νοεμβρίου που αποτελεί update πρόσφατης έκθεσης για το γεωπολιτικό ρίσκο.  

Οι κίνδυνοι όσον αφορά την διαχείριση της ροής των προσφύγων που εγκαταλείπουν την Συρία έχει καταστεί πλέον σοβαρό....