Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου 2017

Τα μετρητά είναι βασιλιάς.

300
Ο καλύτερος τρόπος άμυνας απέναντι στον κίνδυνο ενός κραχ είναι η ρευστοποίηση των επενδύσεων και η τοποθέτηση τους σε μετρητά – εκτός του τραπεζικού συστήματος, καθώς επίσης σε ασφαλή νομίσματα, μακριά από το ευρώ.
Άρθρο
Οι κεντρικές τράπεζες δεν κατάφεραν μεν να εξυγιάνουν την πραγματική οικονομία με τη νομισματική πολιτική τους, αλλά ασφαλώς είχαν τεράστια επιτυχία, όσον αφορά τις χρηματοπιστωτικές αγορές – στις οποίες αυξήθηκαν τα πάγια περιουσιακά στοιχεία, με σχετικά ασφαλείς προβλεπόμενες ....

ΜΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΥΠΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ - «Όχι» της Γερμανίας στον εξοπλισμό της Ελλάδας. Τι δεν καταλαβαίνεις;;;

του Θεόφραστου Ανδρεόπουλου

Το Βερολίνο απαιτεί από την Ελλάδα να μείνει ανυπεράσπιστη απέναντι στην Τουρκία και άρα υπό τουρκικό έλεγχο και με δημοσίευμα της Bild που εκφράζει απόψεις της γερμανικής κυβέρνησης λένε «όχι» (nein) προσπάθεια της χώρας για στοιχειώδη αυτοάμυνα.

«Οι χρεοκοπημένοι Έλληνες δαπανούν χρήματα για να αγοράσουν πολεμικά αεροσκάφη την ώρα που το φάντασμα του "Grexit" πλανάται και πάλι ...

Ο πανικός των ελίτ από την εκλογή Trump.

292
.
Η φιλελεύθερη Ευρώπη, η ελίτ της ηπείρου μας καλύτερα, θεωρεί πως ο νέος αμερικανός πρόεδρος αποτελεί απειλή για τη δική της ευρωπαϊκή τάξη πραγμάτων – ενώ ευρίσκεται σε πλήρη σύγχυση, όσον αφορά τη συμπεριφορά του. Κατά την ίδια, δεν ακολουθεί τις αρχές της φιλελεύθερης δημοκρατίας, οπότε (η ελίτ) έχει τις εξής δύο επιλογές:
(α) Την ήρεμη ....

ΠΟΙΟΙ ΚΡΥΒΟΝΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ Μ.Κ.Ο. ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ.

ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΟΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΜΚΟ ΠΟΥ ΦΤΑΝΟΥΝ ΤΙΣ 30,000 ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ… ΦΑΓΑΝΑ ΚΑΙ ΠΛΙΑΤΣΙΚΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΡΜΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ…

ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΑ ΑΚΙΝΗΤΑ ΣΕ ΜΚΟ

7 ΧΡΟΝΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑΣ. 7 ΧΡΟΝΙΑ ΝΤΡΟΠΗΣ. 7 ΧΡΟΝΙΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. 7 ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΑΤΗΣ…

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ.

120-anonumous

Η ΤΕΛΕΙΑ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

Την ιδέα μου την έδωσαν οι ίδιοι οι ευρωλάγνοι με την τρομοκρατία που ασκούν στους Έλληνες για το Grexit.
brexit-grexit
«Αν επιστρέψουμε στη δραχμή» μας λένε, «με την υποτίμηση που θα προκύψει, όσοι έχουν βγάλει τα λεφτά τους έξω, θα τα αγοράσουν όλα κοψοχρονιά. 
Το δε χρέος μας που παραμένει σε ευρώ, θα εκτοξευτεί, εκτός αν κηρύξουμε πτώχευση, αλλά τότε υπάρχει κίνδυνος να κατασχεθούν οι καταθέσεις των Ελλήνων στο εξωτερικό.»

Να τη λοιπόν η ΤΕΛΕΙΑ λύση για ...

«Τα χρέη της Ελλάδας μπορούν να διαγραφούν μόνο εκτός της ευρωζώνης».

Η Ελλάδα θα πρέπει να αποχωρήσει από την ευρωζώνη και μετά να της δοθεί ελάφρυνση χρέους, δήλωσε σήμερα σε γερμανικό ραδιοφωνικό σταθμό ο επικεφαλής του γερμανικού κόμματος Ελεύθεροι Δημοκράτες (FDP).

Η Ελλάδα θα πρέπει, ωστόσο, να παραμείνει στην Ευρωπαϊκή Ένωση, δήλωσε ο ηγέτης του FDP Κρίστιαν Λίντνερ στο Deutschlandfunk, προκειμένου να μπορεί.....

Η ΕΕ ΕΧΕΙ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΣΕ ΑΝΑΠΟΔΡΑΣΤΗ ΠΟΡΕΙΑ ΔΙΑΛΥΣΗΣ.

Όλοι πλέον το βλέπουμε ότι ο ευρωσκεπτικισμός φουντώνει συνεχώς σε όλη την ΕΕ. 

Αυτή η κατάσταση δεν πρόκειται να ανακοπεί και θα έχει νομοτελειακά ως αποτέλεσμα τη διάλυση της Ευρωζώνης και φυσικά και της ΕΕ, η οποία δεν θα έχει πια λόγο ύπαρξης.

Γι’ αυτό λοιπόν, όσο πιο γρήγορα το συνειδητοποιήσουμε όλοι και όσο πιο πολλοί συστρατευτούμε στις,,,,

Καταλυτικός ο ρόλος του Τραμπ στη διαμάχη Ευρωζώνης - ΔΝΤ για την Ελλάδα, λέει Ευρωπαίος αναλυτής.

Η αποσαφήνιση της θέσης του νέου προέδρου των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ, ως προς το ελληνικό ζήτημα θα αποτελέσει τον καταλύτη στη διαμάχη της Ευρωζώνης με το ΔΝΤ.

Αυτή είναι η εκτίμηση στην οποία καταλήγει, μιλώντας
στο ΑΠΕ - ΜΠΕ, ένας από τους σημαντικότερους αναλυτές των ευρωπαϊκών θεμάτων, ο Ντάνιελ Γκρος, διευθυντής του Κέντρου Μελετών Ευρωπαϊκής Πολιτικής (CEPS), το οποίο έχει έδρα στις Βρυξέλλες. 

Άλλωστε, αυτήν την άποψη συμμερίζονται και αξιωματούχοι της Ευρωζώνης, οι οποίοι θεωρούν ότι δεν υπάρχει καμία .....