Σάββατο 7 Φεβρουαρίου 2015

Η Γερμανία προσπαθεί να μας πατήσει με τη μπότα…

Αναμενόμενη ήταν η αντίδραση της Γερμανίας στην Ελλάδα άλλωστε κανείς δεν περίμενε κάτι λιγότερο…
Μας είχε προϊδεάσει και το άρθρο δεξιάς γερμανικής εφημερίδας «Ντι Βελτ» όταν έλεγε ότι «Αν η καγκελάριος αποδειχθεί τώρα αδύναμη, τελικά το μοντέλο Τσίπρα θα αποδειχθεί επιτυχημένο και θα αποτελέσει οδηγό χρήσης για τους λαϊκιστές σε όλη την Ευρώπη».
Έτσι αναμένεται να μην καμφθούν αλλά να κλιμακώσουν τις πιέσεις τους οι Γερμανοί στην Ελλάδα........

H EΛΛΑΔΑ ΕΧΕΙ ΔΕΚΑΟΚΤΩ ΕΠΙΛΟΓΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΙΝΑΞΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΝΚΑ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ…

newego_LARGE_t_1101_54461275
Στις κρίσιμες στιγμές η αποφασιστικότητα μετράει διπλά.
Η Ελλάδα προσφέρθηκε να μην κάνει μονομερείς κινήσεις σε σχέση με τους δανειστές της.
Αυτό δεν εκτιμήθηκε όπως έπρεπε και προέκυψαν τρεις μονομερείς κινήσεις των δανειστών ως σήμερα.
Η πρώτη ήταν η απαγόρευση της χρηματοδότησης των Ελληνικών τραπεζών από την ΕΚΤ  από τις 11.2.2015 με ενέχυρο Ελληνικά ομόλογα, εφόσον η Ελλάδα δεν βρίσκεται σε πρόγραμμα βοήθειας.
Η δεύτερη ήταν η μείωση της πιστοληπτικής ικανότητας της Ελλάδας από τον οίκο αξιολόγησης S @P από το  Β στο B-.
Και το τρίτο χτύπημα ήταν ο ορισμός......

ΝΑ ΑΠΟΔΟΘΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ«ΠΛΗΓΩΣΑΝ» ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ..

vouli-ellada-elliniki-simaia-eurokinissi-570-800x533
Από τον Εφιάλτη που γνώρισε η Ελλάδα μέχρι και την προδοσία της Κύπρου από τους χουντικούς, η χώρα έχει υποστεί με πολύ πικρό τρόπο την απόπειρα κατάλυσης του πολιτεύματος από ανθρώπους που σαφώς έκαναν κατάχρηση της ιδιότητάς τους ως όργανα του κράτους ή σφετερίστηκαν την ιδιότητα αυτή ή άσκησαν εξουσία που κατέλαβαν με αθέμιτα μέσα, όπως ορίζει το άρθρο 134 του Ποινικού Κώδικα.
Σε πολλές περιπτώσεις οι κατηγορηθέντες δεν.....

Αμερικανοί αναλυτές προτρέπουν την Ελλάδα να φύγει από το ευρώ – Είναι νόμισμα απάτη!

Τελικά-οι-ευρωκράτες-πρέπει-να-τρέμουν-πολύ-τον-ελληνικό-λαό-840x420
Να εγκαταλείψει το ευρώ προτρέπουν την Ελλάδα Αμερικανοί αναλυτές, τονίζοντας ότι αποτελεί τη μόνη ρεαλιστική λύση για να σωθεί η χώρα.
Ειδικότερα επισημαίνουν ότι η Ελλάδα ως μέλος της Ευρωζώνης τα μόνα κέρδη που έχει αποκομίσει είναι τέσσερα χρόνια ψεμάτων, λιτότητας και δουλοπαροικίας.
«Μία τεράστια ταλαιπωρία για τους Έλληνες πολίτες και όλα αυτά για το τίποτα, ενώ το χρέος παραμένει» σημειώνουν και συμπληρώνουν ότι «η Ελλάδα σπατάλησε τέσσερα χρόνια όπου έκανε τα πάντα έχοντας την λανθασμένη εντύπωση ότι το ευρώ αξίζει τα πάντα!».
«Η αλήθεια είναι ότι το ευρώ δεν αξίζει τίποτα, το κοινό νόμισμα είναι μία απάτη!».
Παράλληλα σημειώνεται ότι ......

Αρθρογράφος των FT τα βάζει με όσους έστησαν στον τοίχο την Ελλάδα: Η Ευρώπη χρωστάει στη χώρα.

21892802
Τα επικριτικά, ή ακόμη και επιθετικά, ξένα δημοσιεύματα περίσσευαν τις τελευταίες ημέρες, κατά τη διάρκεια των επισκέψεων που έκαναν ο Αλέξης Τσίπρας και ο Γιάνης Βαρουφάκης στις ευρωπαϊκές πρωτεύουσες. 
Στον αντίποδα, αρθρογράφος των Financial Times αποφάσισε να τα βάλει με όσους έστησαν στον τοίχο την Ελλάδα.
Πρόκειται για τον Πίτερ Ασπντεν, ο οποίος γράφει για το «χρέος» της Ευρώπης προς τη χώρα μας. Στη στήλη του, ο αρθρογράφος για πολιτιστικά θέματα υπενθυμίζει στους αναγνώστες ότι έχει και ελληνικό αίμα στις φλέβες του- από την πλευρά της μητέρας του- πριν προχωρήσει στην ανάλυσή του.
Οπως σημειώνει, τις τελευταίες ημέρες παρακολούθησε τα όσα .....

ΠΡΟΣ ΤΙ Ο ΣΥΝΕΧΗΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ; ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΑΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΕΘΑΙΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ;

Καλά όλα τα άλλα, αλλά αυτό το «οι Έλληνες είναι διεφθαρμένοι και δεν πληρώνουν τους φόρους τους» και γι' αυτό δεν έχει λεφτά το κράτος, πραγματικά δεν μπορώ να το χωνέψω. 

Κάθε εκπρόσωπος της...
κυβέρνησης τα τελευταία χρόνια αυτή την καραμέλα πιπιλάει στο εξωτερικό και κλαίγεται ότι ο Έλληνας δεν πληρώνει.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ;;; 

Ποιος είναι αυτός ο Έλληνας που δεν πληρώνει φόρους και αυτομάτως στιγματίζει και τους υπόλοιπους;

Μήπως αυτός που έχει γονατίσει από τις υποχρεώσεις και τα χρέη; 

Που βλέπει τους λογαριασμούς να έρχονται.......

ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΟΧΙΚΟ ΕΡΓΑΛΕΙΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ!

Ως αδυναμία της κυβέρνησης να επιβάλλει τις αποφάσεις της αντιμετωπίζεται η απόφαση να μην απομακρυνθούν άμεσα από τις θέσεις τους ο πρόεδρος του ΤΑΙΠΕΔ Μανώλης Κονδύλης και ο διευθύνων σύμβουλος Πασχάλης Μπουχώρης, όπως τους είχε πολύ σωστά ζητήσει η αναπληρώτρια υπουργός Οικονομικών, Νάντια Βαλαβάνη...

Η απόφαση μετατέθηκε για τις προγραμματικές δηλώσεις του πρωθυπουργού με πιθανά σενάρια την.......

ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ Ι.ΜΕΤΑΞΑ ΤΟ 1940 ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ Η ΔΗΜΟΦΙΛΙΑ ΤΟΥ: ΤΟ 72% ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΝ Με τον λαό μαζί του ο Α.Τσίπρας έτοιμος για πόλεμο «μέχρι τέλους» κατά της Γερμανίας

Η πλειονότητα των ψηφοφόρων σχεδόν όλων των κομμάτων εγκρίνει τη στάση της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ που δείχνει να αντιστέκεται στις αξιώσεις των δανειστών και να μην υποτάσσεται στους εκβιασμούς και στις απειλές των χαρτογιακάδων των Βρυξελλών. 
 
Η δημοσκόπηση και η εκτίμηση των μετεκλογικών εξελίξεων του Πανεπιστημίου της Μακεδονίας που έγινε για λογαριασμό του Σκάι καταδεικνύει πώς οι Έλληνες πολίτες είναι αποφασισμένοι για όλα και να στηρίξουν την κυβέρνηση να τραβήξει την κατάσταση μέχρι τέλους.
 
Το στοιχείο αυτό επιχειρεί.......

Π.Καμμένος: "Τα τείχη του Βερολίνου πέφτουν από τους λαούς - Δεν κάνουμε πίσω"

«Τα τείχη Βερολίνου συνήθως πέφτουν. Πέφτουν από τους λαούς», δήλωσε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος, διαβεβαιώνοντας ότι η ελληνική κυβέρνηση θα μείνει σταθερή στις θέσεις της.
«Ο ελληνικός λαός έχει φτάσει πια στην εξαθλίωση. Δεν πρόκειται να κάνουμε πίσω» ανέφερε μεταξύ άλλων ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Αμυνας Πάνος Καμμένος, μιλώντας.....

Βαρουφάκης: Και το 1940 είχαμε πει όχι, προτιμότερος ο θάνατος για την αξιοπρέπεια της Ελλάδας.

Αν και οι Έλληνες πολίτες αρνούνται να πιστέψουν ότι ο ΣΥΡΙΖΑ δεν σκοπεύει να κάνει καμία κωλοτούμπα, τα στελέχη του κόμματος επιμένουν να είναι ιδιαίτερα ειλικρινή ως προς τις πραγματικές διαθέσεις τους.
Μιλώντας σήμερα σε γαλλική εφημερίδα, ο Γιάννης Βαρουφάκης είπε τα εξής, σύμφωνα με το TheToc:…

Ή ΕΛΛΑΔΑ Ή ΜΠΑΝΑΝΙΑ, Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ.......

20140913_EUD000_0Οι «μάσκες» έπεσαν πολύ πιο γρήγορα από ότι περίμεναν μερικοί, ή έλπιζαν κάποιοι άλλοι!

Αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση δεν είναι η Ένωση των Ευρωπαίων που διαπνέεται από την αλληλεγγύη των λαών, από την κοινή προσπάθεια για την ανάπτυξη και την ευημερία της γηραιάς ηπείρου, από την κοινή στόχευση για την εξασφάλιση της ειρήνης σε μια Ευρώπη που ταλαιπωρήθηκε από δυο παγκοσμίους πολέμους εξ αιτίας των Γερμανών, για να μην ξεχνιόμαστε. 


Αυτή η Ευρωπαϊκή Ένωση είναι ένα γερμανικό τέρας που οικοδομήθηκε μέσω ενός διαβολικού νομίσματος που ο στόχος του είναι να επιβάλει μια στυγνή γερμανική δικτατορία στις άλλες χώρες ετέρους, όπου δεν .....

ΝΕΑ ΠΡΟΔΟΣΙΑ… Ο Βενιζέλος καταδίκασε τη χώρα στο αγγλικό Δίκαιο, ενώ είχαν βρει λύση οι Αμερικανοί! Kι όμως, κυκλοφορεί ελεύθερος....

Του Κώστα Βαξεβάνη
Ο Ευάγγελος Βενιζέλος, ως υπουργός Οικονομικών, ήταν αυτός που πήρε την απόφαση να προχωρήσει στο PSI και να εντάξει τη διαδικασία στο Αγγλικό Δίκαιο, υποθηκεύοντας την ανεξαρτησία της χώρας και τα περιουσιακά της στοιχεία (έσοδα από ενέργεια, αποθέματα χρυσού, πλουτοπαραγωγικές πηγές) παρά τις αντίθετες προτάσεις της αμερικανικής εταιρείας συμβούλου, που προσέλαβε και πλήρωσε για να εξασφαλίσει τα...ελληνικά συμφέροντα.

Τα έγγραφα που αποκαλύπτει το koutipandoras.gr και τα οποία δεν αφήνουν καμιά αμφιβολία πως ο τότε υπουργός Οικονομικών λειτούργησε με γνώμονα ξένα συμφέροντα, δημοσιεύονται για .......

Μπράβο ρε λεβεντιά: Η εκπληκτική απάντηση Έλληνα σε Γερμανό που έστειλε ειρωνική επιστολή για τα χρέη της χώρας μας!

Μπράβο ρε λεβεντιά: Η εκπληκτική απάντηση Έλληνα σε Γερμανό που έστειλε ειρωνική επιστολή για τα χρέη της χώρας μας!
Απίστευτος διάλογος στο γερμανικό περιοδικό Stern – Αξίζει να διαβάσετε την εκπληκτική απάντηση στην επιστολή του Γερμανού συντάκτη!
Η παρακάτω ανοιχτή επιστολή του Walτer Wuellenweber, προς τους Έλληνες πολίτες…
με τίτλο «Αγαπητοί μας Έλληνες», δημοσιεύεται σε πρόσφατο τεύχος του γερμανικού εβδομαδιαίου περιοδικού, Stern, για να λάβει την εκπληκτική απάντηση του Έλληνα.
Ο υπέρτιτλος του άρθρου Walτer Wuellenweber 
αναφέρει:
«Μετά τις τράπεζες, θα πρέπει τώρα οι Γερμανοί να σώσουν και την Ελλάδα. Πρώτα έκαναν αλχημείες οι Έλληνες στο ευρώ και τώρα, αντί να κάνουν οικονομίες, απεργούν».
Αγαπητοί Έλληνες, από το 1981 ανήκουμε......