Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2016

ΕΥΡΩΠΗ Η…ΙΣΛΑΜΑΜΠΑΤ ; ΕΛΛΑΔΑ Ή… ΕΛΛΑΔΑΜΠΑΤ ; (3 βίντεο)

σαρια
Όσο συνεχίζεται η αθρόα έλευση των μεταναστών όλες οι χώρες και κυρίως η Ελλάδα, πλέον θα χάσουν την ταυτότητά τους και θα είναι απλώς ένα μείγμα ανάμεικτων φυλών κατάλληλο για πολιτιστικό… κιμά!
Δείτε για παράδειγμα το παρακάτω βίντεο.
Μήπως είναι το Islamabad ή το Abbottabad;
Κι όμως είναι το… Λονδινιστάν!

Μην αδιαφορείς για το καθεστώς κατοχής της πατρίδας σου, γιατί εκεί είναι το πρόβλημα!

του Δημήτρη Καζάκη
Οι αγρότες βρίσκονται ήδη επί ποδός πολέμου. Οι δικηγόροι, οι γιατροί, οι μηχανικοί και γενικά όλοι οι ελευθεροεπαγγελματίες. Γιατί; Διότι η πολιτική της φορολεηλασίας, της διάλυσης του κοινωνικοασφαλι-στικού και το τσάκισμα της οικονομίας που εκδηλώ-νεται στα λουκέτα, την αναδουλειά, την εξαθλίωση έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο ιστορικό ρεκόρ από την εποχή συγκρότησης της ελληνικής οικονομίας τον 19ο αιώνα.
Τώρα πια τίθεται πλέον ξεκάθαρα ζήτημα επιβίωσης ακόμη και για στρώματα, ή κατηγορίες επαγγελμάτων που δεν αντιμετώπιζαν άμεσα τόσο κρίσιμο πρόβλημα. Ο αγρότης -ειδικά ο μικρός και ...

80 ΤΟΝΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΥΣΟΥ ΕΦΥΓΑΝ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΓΙΑ ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ

ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΔΙΣ ΚΛΑΠΗΣΑΝ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΚΑΙ ΚΑΤΕΛΗΞΑΝ ΟΛΑ ΣΕ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΠΟΛΛΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΑΖΑΚΗ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΟΕΒΛΕΨΕ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ ΧΡΟΝΙΑ, ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΛΗΘΙΝΟΣ.