Τετάρτη 30 Οκτωβρίου 2013

Πρώτο κόμμα η Χρυσή Αυγή στην δημοσκόπηση του Zougla.gr - ΒΙΝΤΕΟ.

Ο εκπρόσωπος Τύπου της Χρυσής Αυγής μίλησε σήμερα στην διαδικτυακή τηλεόραση του zougla.gr. 

Στην εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου "Ο άγνωστος Μ" ο Ηλίας Κασιδιάρης έδωσε απαντήσεις σε όλα τα ζητήματα της τρέχουσας επικαιρότητας και κυρίως για την βρώμικη σκευωρία που στήθηκε κατά της Χρυσής Αυγής που οδήγησε στις παράνομες πολιτικές διώξεις.
Παράλληλα, έγινε και μια μεγάλη αποκάλυψη: 

Η Χρυσή Αυγή είναι πρώτη στην δημοσκόπηση του zougla.gr και στην μεγάλη ανοιχτή δημοσκόπηση, αλλά και στο σταθμισμένο δείγμα

Να τονίσουμε ....

Έτος-"ταφόπλακα" το 2014 για το Δημόσιο: Προς κατάργηση-συγχώνευση 800(!) οργανισμοί / Ετοιμάζουν "σφαγή" 30.000 υπαλλήλων .

Στο στόχαστρο μπαίνουν 800 οργανισμοί, οι οποίοι, μετά από αξιολόγηση 

(ΣΧΟΛΙΟ Α.Α.: Έχοντας φάει κι από αυτό το φρούτο καταλαβαίνουμε ότι "αξιολόγηση" για την διεφθαρμένη και παλαιοπολιτικάντικη χουντάρα συνεπάγεται ΟΡΙΖΟΝΤΙΑ ΚΑΙ ΤΥΦΛΑ ΛΟΥΚΕΤΑ με διάσωση ημετέρων και κομματόσκυλων), θα συγχωνευτούν ή θα καταργηθούν, σύμφωνα με πρωτοσέλιδο ρεπορτάζ της Ελευθεροτυπίας.  

Πρόκειται για οργανισμούς και εταιρείες του Δημοσίου που υπάγονται στα υπουργεία Οικονομικών, Ανάπτυξης, Παιδείας, Πολιτισμού, Διοικητικής Μεταρρύθμισης, Υγείας, Εργασίας, Αγροτικής Ανάπτυξης, Μεταφορών και Περιβάλλοντος. (ΠΡΟΣΘΗΚΗ Α.Α.: Με λίγα λόγια, τίποτα χρήσιμο δεν πρόκειται να απομείνει όρθιο.)

Σε όλες αυτές τις υπηρεσίες υπηρετούν, σύμφωνα με τους υπολογισμούς, 30.000 υπάλληλοι, οι οποίοι είτε θα μπουν στο πρόγραμμα της διαθεσιμότητας είτε άρα θα απολυθούν. 

Αυτοί οι οργανισμοί θα αποτελέσουν στην ουσία  τη δεξαμενή εργαζομένων απ’ όπου θα προέλθουν οι προς απόλυση και προς διαθεσιμότητα υπάλληλοι.

Οι βασικοί άξονες στους οποίους υποτίθεται ότι θα στηριχθεί η αξιολόγηση των δομών των φορέων της δημόσιας διοίκησης είναι:

-Καθορισμός πολιτικών, στόχων, αρμοδιοτήτων που θα πρέπει να διατηρηθούν, ή να καταργηθούν, ή να αποκεντρωθούν, ή να παρέχονται από τρίτους, ή των οποίων το πεδίο εφαρμογής χρήζει διεύρυνσης

-Προσδιορισμός των υπερστελεχωμένων / υποστελεχωμένων μονάδων/φορέων

-Δυνατότητα ανακατανομής προσωπικού (εντός ή εκτός φορέα)

-Βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών και αξιοποίησης των πόρων.

Δείτε αναλυτικά τη λίστα με τους 800 οργανισμούς:

Εμετική στήριξη των νταβατζήδων στις φονικές δηλώσεις του big-fat bastard: Προδότες οι βρυκόλακες του Ελληνισμού .

Χρειάστηκαν μερικές μόλις ώρες για να δικαιωθεί ο Προκόπης Παυλοπουλος που χθες το βραδυ έκανε μια “ακραία” δηλωση για τις εγκληματικές δηλώσεις Παγκάλου. (Βόμβα Προκόπη Παυλόπουλου πριν απο λιγο: Ο Πάγκαλος προωθεί ύποπτες σκοπιμότητες των “νταβατζήδων”!)

Οι μεγάλες φυλλάδες της διαπλοκής, στα σημερινά φύλλα τους δεν κρατούν ουτε τα προσχήματα, κάνοντας “κουπεπε” στον επικίνδυνο πολιτικάντη, αποδεικνύοντας όχι μονον ότι δεν έχει το ακαταλόγιστο, αλλα οτι ειναι φερέφωνο σκοτεινών συμφερόντων. 

Αυτων που κατέστρεψαν τον Ελληνισμό. Των βαμπίρ που κάποτε θα πρεπει να τιμωρήσουμε για να λευτερωθούμε.

Πριν από λίγο, ερωτώμενος ο Παυλόπουλος από την Τσαπανίδου της οποίας ήταν φιλοξενούμενος στο Star, σχετικά με τις δηλώσεις Πάγκαλου όσον αφορά τις "Παρακολουθήσει" Αμερικανών Πρεσβευτών, ο τέως υπουργός είπε:

Βασικός Νόμος της Ιστορίας: "Η Ηθική και ο Πατριωτισμός είναι απαραίτητα προαπαιτούμενα για την στοιχειώδη επιβίωση και την πρόοδο των λαών και των Εθνών".

Το κεντρικό κτήριο του Φιλολογικού συλλόγου "Παρνασσού" σήμερα
 Στις 11 Ιανουαρίου 1872 ο Κωνσταντίνος Παπαρρηγόπουλος εκφώνησε έναν σημαντικό λόγο στον φιλολογικό σύλλογο του Παρνασσού με θέμα "Ποιόν το εκ της Ιστορίας όφελος και πως δέον να σπουδάζομεν αυτήν"

Σε αυτή την ομιλία ένας από τους κεντρικούς άξονες γύρω από τον οποίο επιχειρηματολογεί ο Παπαρρηγόπουλος είναι ποια είναι τελικά η πρακτική χρησιμότητα της γνώσης της Ιστορίας και πως μπορούν να ...

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ , ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ....;;;;;


ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ

Τα πράγματα δεν έχουν λογική και ο σκεπτόμενος Έλληνας τα γνωρίζει. 

Όπως γνωρίζει πολύ καλά ο εντολοδόχος και κυρίαρχος λαός…. ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΔΩΣΕ ΑΝΑΛΟΓΗ ΕΝΤΟΛΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑΣ ΣΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ , ΤΟΣΟ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ Ν.Δ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟ , ΟΙ ΠΑΡΑΝΟΜΩΣ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΘΕΝΤΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΤΟ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΝ ΘΑ ΠΑΝΕ ΠΑΚΕΤΟ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΛΘΑΝ. 

ΟΙ ΔΕ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΑΝΩΤΕΡΩ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΠΡΑΞΗΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΟΥΝ ΑΥΣΤΗΡΑ.

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ

Γιατί οι «οικονομικοί» και άλλοι «μετανάστες» δεν πήγανε σε χώρες κοντά στον τόπο από όπου αναγκαστήκανε να φύγουν, αλλά διέσχισαν την αχανή Τουρκία και θαλασσοπνίγηκαν για την παράνομη εγκατάσταση στην Ελλάδα; 

Και κάποιοι αφού παρανόμως τους έχουν νομιμοποιήσει τα τελευταία χρόνια ,τώρα θέλουν να συνεχίσουν να τους δίνουν κυριαρχικά δικαιώματα μέσω της απόδοσης της Ελληνικής Ιθαγένειας ;

 Βάζεις κάποιον στο σπίτι σου, τον φιλοξενείς , τον κοιμίζεις ,τον ταΐζεις και μετά αφού για χρόνια τον φρόντιζες σου ζητάει χιλιοστά του σπιτιού σου λόγω χρησικτησίας? Και εσύ τι κάνεις ? 

Πηγαίνεις στο συμβολαιογράφο να του μεταβιβάσεις τα χιλιοστά που σου ζητάει? 

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΚΑΘΗΚΟΝ Η ΠΑΛΛΑΪΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΜΜΕ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΦΕΛΛΗΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΙΣΗ ΤΩΝ ΜΝΗΜΟΝΙΩΝ ΚΑΙ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ ΝΕΟΨΗΦΙΣΘΕΝΤΩΝ ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΝΟΜΩΝ, ΝΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΜΙΑ ΚΑΘΟΛΙΚΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΠΟΥ ΔΙΔΟΥΝ ΣΤΟ ΛΑΟ.

ΤΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ-ΑΠΟΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ.

ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΖΕΥΤΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΚΟΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΡΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΗΡΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗ ΚΑΙ ...

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ !!! ( ΒΙΝΤΕΟ.) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΔΕΛΦΙΑ !!!

Με λένε Ελλάδα, είμαι μητέρα και τα παιδιά μου είναι οι Έλληνες! 

Βρίσκομαι στην Ευρώπη! Είμαι μικρή χώρα, μια κουκκίδα στον παγκόσμιο χάρτη, έχω όμως το καλύτερο "οικόπεδο" στον πλανήτη...!

Διακρίνομαι για την Ιστορία μου...,
τους Αγώνες μου..., 
την Αντίστασή μου..., 
την Ψυχή και τον Πατριωτισμό μου!!! 


Όλοι με ζηλεύουν... Πάντα με ζήλευαν γι αυτό και πάντα είχα εχθρούς! 
Πολεμούσα κι Αντιστεκόμουν με όλη μου την δύναμη...
και στο τέλος τα κατάφερνα!!!

Κι εκεί που όλα ήταν ήσυχα... μ αιφνιδίασαν και τρόμαξα!!!
Ο εχθρός με χτύπησε εσωτερικά...

Πρώτη φορά στην Ιστορία θα γεννηθούν Έλληνες Σκλάβοι από κούνια...

Πρώτη φορά στην Ιστορία θα γεννηθούν Έλληνες Σκλάβοι από κούνια...
Του Γιάννη Κουντουρογιάννη
Πρώτη φορά στην Ιστορία θα γεννηθούν Έλληνες Σκλάβοι από κούνια...
Παρέλασε μια ξέκωλη και αναπτερώθηκε το εθνικό μας ταμπεραμέντο... Παραληρήσαμε οι περισσότεροι σύγκορμοι και ανάδελφοι... Κατουρηθήκαμε πάνω σας από ακράτεια...

Λες και δεν έχουμε ξαναδεί κώλο μέσα σε κολάν πάνω σε γόβα στιλέτο..
Μόνο που τα είδαμε όλα αυτά για πρώτη φορά δίπλα στα παιδιά μας... σε ώρα εθνικής εορτής και μας εξίταρε η φάση...


Έτσι θα μας πάρουν όχι μόνο τα σπίτια και τις δουλειές, αλλά και τα παιδιά μας...

Για ένα πήδημα δια γυμνού οφθαλμού και εξ αποστάσεως μόνο.., θα τα τους τα δώσουμε εκούσια σχεδόν όλα.

Η ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑΣ , ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΑΔΙΚΗΜΑ ΑΛΛΑ ΕΓΚΛΗΜΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ !


Μπορούμε πλέον να μιλάμε για τον Γολγοθά του Ελληνικού λαού και την διάλυση της όποιας κατ΄επίφαση δημοκρατίας 

Σήμερα, μπορούμε πλέον να γνωρίζουμε ποιος είναι ο «εχθρός» του λαού , που μέχρι και χθες κρυβόταν πίσω από προσχήματα και ωραιοποιημένες εκθέσεις ιδεών.

Οι  τελευταίες κυβερνήσεις των αθλίων Εθνοπροδοτών και φαύλων πολιτικών, που δεν τολμούν να κυκλοφορήσουν στους δρόμους χωρίς την προστασία αστυνομικών, σπρώχνει τη χώρα σε οικονομική (και όχι μόνο) καταστροφή, καταστρέφοντας ολοκληρωτικά μία ολόκληρη γενιά και επιβάλλοντας το όριο της φτώχειας σε επίπεδα εύρεσης της καθημερινής τροφής!!!

Από σήμερα εμείς οι πολίτες είμαστε απολύτως υπεύθυνοι για όσα θα μας συμβούν.
 Γιατί; 

Επειδή έχουμε ένα μεγάλο, ουσιαστικό, πραγματικό και ιστορικό για την χώρα, για εμάς και τις επόμενες γενιές δίλημμα:

Προσοχή μην παρασυρθείτε και πάρετε τις φοροκάρτες...


Η Κυβέρνηση θυμίζει αγρίμι σε κλουβί. Προσπαθεί με κάθε τρόπο να επιβάλλει φορομπηχτικές πολιτικές και ο απώτερος στόχος είναι να διεισδύσει στις ζωές όλων μας. Όχι για να εφαρμόσει πιο δίκαιες πολιτικές. Αλλά για να ξεζουμίσει κάθε εναπομείνουσα σταγόνα δύναμης που σας έχει απομείνει. Και εξηγούμε:

  1. Πολλά είναι τα μέτρα εκείνα που εξαγγέλθηκαν με σκοπό να μας υποκινήσουν να ωφεληθούμε. Ένα παράδειγμα: Επιδοτήσεις για φωτοβολταϊκά. Μόλις μπήκαν οι Έλληνες στο τρυπάκι, αυξήθηκαν κατακόρυφα οι φόροι οδηγώντας την αγορά στο τέλος της. Την ίδια στιγμή, όμως το Κράτος απέφυγε αντίστοιχες επενδύσεις σε άλλες μορφές και πέτυχε δια της παραπλανήσεως μας, να αυξήσει τους φόρους μέσω μιας άλλης πηγής.

  2. Επί Παπακωνσταντίνου, αρχίσαμε να μαζεύουμε αποδείξεις για τα πάντα εκτός λίγων εξαιρέσεων. Γεμίσαμε χαρτούρες και το μέτρο δεν απέφερε σπουδαία αποτελέσματα. 

  3. Μπήκαν στις καταθέσεις μας, σπάζοντας κάθε έννοια απόρρητου, και άρχισαν τον χορό των κατασχέσεων και σε επίπεδα κάτω των ορίων που είχαν θεσπίσει. Ακόμα και για λίγα ευρώ σήμερα κατάσχονται καταθέσεις, μισθοί κλπ

H Ελλάδα της μικροιδιοκτησίας, τελειώνει....

 Αυτό που πρόκειται να συμβεί μέσα στους επόμενους 24 μήνες στην αγορά των εμπορικών ακινήτων δεν έχει ιστορικό προηγούμενο.

Η Ελλάδα πρόκειται να βιώσει την μεγαλύτερη στην ιστορία της, σημαντικότερη σιωπηρή μεταφορά ιδιωτικού πλούτου σε θεσμικούς επενδυτές. 

Η χώρα με το υψηλότερο ποσοστό ιδιοκτησίας ακινήτων στην Ευρώπη (άνω του 80%) σταδιακά μεταφέρει την ιδιοκτησία στους θεσμικούς επενδυτές του χώρου.

Η οδός Ερμού, η λεωφόρος Κηφησίας στην Αθήνα, η Τσιμισκή στη Θεσσαλονίκη, με τα εκατοντάδες καταστήματα και γραφεία που κάποτε αποτελούσαν προικώα, κληροδοτήματα πλουσίων υιών και θυγατέρων, πηγή σταθερών εσόδων για τους εισοδηματίες όλων των κοινωνικών κατηγοριών, σήμερα ξεπουλιώνται όσο-όσο σε μεγάλες Εταιρείες Επενδύσεων Ακίνητης Περιουσίας (ΑΕΕΑΠ), σε funds του εξωτερικού, σε εταιρείες ανάπτυξης επαγγελματικών ακινήτων.