Τετάρτη 5 Μαρτίου 2014

Τα Ίμια δεν ανήκουν στην Ελλάδα, αλλά τα διεκδικούν Ελλάδα και Τουρκία (Βιβλίο Ιστορίας Γυμνασίου)

Τα τελευταία χρόνια έχουμε συνηθίσει να διαβάζουμε «τέρατα» στα βιβλία Ιστορίας που διδάσκονται τα ελληνόπουλα στα σχολεία.

Στο βιβλίο Ιστορίας της Γ” Γυμνασίου τα παιδιά μας μαθαίνουν ότι τα Ίμια δεν είναι ελληνικά, αλλά τα διεκδικούμε τόσο εμείς όσο και οι Τούρκοι.

Επίσης, στο ίδιο απαράδεκτο βιβλίο, παραμένει ασαφές το γεγονός ότι η Τουρκία έκανε απόβαση σε αυτά και θεωρείται «ασήμαντη» – και φυσικά μη αναφερόμενη – λεπτομέρεια το ότι έχασαν τη ζωή τους τρεις αξιωματικοί του Πολεμικού μας Ναυτικού. 


Ακόμα, δεν γίνεται πουθενά λόγος για πολεμική επιχείρηση, εκ μέρους της Τουρκίας, με στόχο την κατάληψή τους, πόσο μάλλον ...

ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΑΣ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΡΩΣΙΑ.

Η κρίση της Ουκρανίας, όπως και ο εμφύλιος της Συρίας, ανέδειξε πολλά καινούργια δεδομένα που καθορίζουν πλέον με τελείως διαφορετικό τρόπο τις γεωπολιτικές ισορροπίες από τα δεδομένα που είχαμε μετά την κατάρρευση του ανατολικού μπλοκ, την διάλυση της Γιουγκοσλαβίας και κυρίως την 11 Σεπτεμβρίου 2001. 

Την περίοδο εκείνη μια διαλυμένη μετάσοβιετική Ρωσία αντιμετώπιζε ακόμα και το φάσμα της πείνας. Αρκέστηκε όμως μια ικανοτάτη πολιτική ηγεσία για να ξαναφέρει την Ρωσία στην φυσική της θέση της υπερδύναμης που παίζει με ίσους ορούς τις διεθνείς ισορροπίες

Με τα δεδομένα αυτά εκείνο που πρέπει να εξετάσουμε σήμερα είναι που εξυπηρετούνται σήμερα καλύτερα τα συμφέροντα της Ελλάδας. 


Η πραγματικότητα είναι πως στις διεθνείς σχέσεις δεν υπάρχουν συναισθήματα φιλίες αλλά γεωστρατηγικά και γεωοικονομικά συμφέροντα. 

Και υπάρχουν πολλοί λόγοι που δείχνουν ότι....

Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ ΞΕΜΠΡΟΣΤΙΑΖΕΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣΟΝΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.ΤΟΥΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ !! BINTEO.



ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ. Συμφωνεί δεν συμφωνεί κανείς με το Κασιδιάρη και την χρυσή αυγή αυτά που είπε σήμερα ο εκπρόσωπος τύπου της χρυσής αυγής ΠΡΩΤΗ φορά ακούγονται στο ελλ.κοινοβούλιο!

Φυσικα δεν είχε κανείς τα άντερα να τον σταματήσει ούτε ο πρόεδρος της βουλής.


Απο δω και πέρα βέβαια ο κασιδιάρης ας ετοιμάζει την βαλίτσα του για τον Κορυδαλλό!!!.

Συγκλονιστικές αποκαλύψεις Γ. Τράγκα για τον πόλεμο των αγωγών και την πτώση Καραμανλή! BINTEO.

Σε αποκαλύψεις για το σκοτεινό παρασκήνιο που οδήγησε στην πτώση του Κώστα Καραμανλή, προέβη ο Γιώργος Τράγκας και η εκπομπή «Απαγορευμένη Ζώνη».

Δείτε τα όσα λέει ο Γ. Τράγκας για την μυστική επίσκεψη που δέχθηκε ο Κ. Καραμανλής στο Μέγαρο Μαξίμου και το προειδοποιητικό-απειλητικό μήνυμα.....

Η ΜΕΤΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΚΛΑΣΙΚΟΥ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΣΤΙΣ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ...

Μπορεί κανείς να φανταστεί ένα Σούπερ Μάρκετ χωρίς ψωμί,αυγά,γάλα,αλεύρι,ζάχαρη ;
Μπορούμε να δούμε πόσο γυμνή θα είναι η Ερμού χωρίς εμπορικάκαταστήματα ρούχων-υποδημάτων ;
Είναι δυνατόν να φανταστούμε το Πασαλιμάνι ή την Περαία χωρίς καταστήματα εστίασης ;;
Ερωτήματα που έχουν προφανείς απαντήσεις και δίνουν την απάντηση στην καθοδηγούμενη καταστροφή του Εμπορικού ιστού της Ελλάδας, στο όνομα της ....

Αυτοί είναι! Κατάσχεση 2 ευρώ απο λογαριασμό απόρου την ίδια στιγμή που ο Προβόπουλος “αγνοεί” ρεμούλες δις τραπεζιτών!

Να ποιοί κυβερνούν! Δεν υπάρχει κανένα όριο στην τραπεζική – κυβερνητική ασυδοσία παρά τις διαβεβαιώσεις για το αντίθετο. 

Οι κρατικοδίαιτοι ανακεφαλαιοποιημένοι τραπεζίτες κάνουν πλιάτσικο στην περιουσία των Ελλήνων πολιτών με μαέστρο τον Προβόπουλο, την ίδια στιγμή που η κυβέρνηση διαβεβαιώνει ....

ΠΟΥΤΙΝ ΠΡΟΣ ΟΜΠΑΜΑ : ”ΑΝ ΕΜΠΛΕΞΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΘΑ ΦΤΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΑΙΓΑΙΟ!!!”

ΤΟ ΒΑΡΥΣΗΜΑΝΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΣΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ 90ΛΕΠΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΤΟΥ ΣΑΒΒΑΤΟΥ ΤΗΣ 1ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ!

Μετά την έκκληση του πρωθυπουργού της Κριμαίας Sergey Aksyonov προς τον Ρώσο πρόεδρο Πούτιν “να συνδράμει στην εξασφάλιση της ειρήνης και της ηρεμίας”, άμεση ήταν η απάντηση του Κρεμλίνου που σε ανακοίνωσή του, σύμφωνα με το Γαλλικό Πρακτορείo Ειδήσεων ανέφερε ότι η
Ρωσία θα λάβει σοβαρά υπόψη το αίτημα του πρωθυπουργού για βοήθεια. 


Όπως δημοσιεύεται στο greekamericannewsagency.com, παράλληλα με την έκκληση για την συνδρομή της Ρωσίας, ο Aksyonov ανακοίνωσε ότι στις 30 Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί το δημοψήφισμα για το μέλλον της Κριμαίας, σχεδόν δύο μήνες νωρίτερα από ό, τι είχε προηγουμένως προγραμματιστεί (25 Μαΐου).

Η αμερικανική εταιρία αναλύσεων stratfor που παρακολουθεί στενά τα γεγονότα, σε ανάλυσή της διατυπώνει την άποψη ότι ....

Προσοχή: Σε 2 εβδομάδες ξεκινούν κατασχέσεις καταθέσεων για όσους χρωστούν στο Δημόσιο – Καμία ειδοποίηση στους οφειλέτες για να μην κάνουν αναλήψεις.

- Μέσα σε ελάχιστες ημέρες θα γίνονται πλέον οι κατασχέσεις καταθέσεων σε όσους έχουν ληξιπρόθεσμα χρέη προς το δημόσιο...

- Οι εφορίες θα στέλνουν ένα απλό e mail στις τράπεζες και αμέσως θα μαθαίνουν τα υπόλοιπα των τραπεζικών λογαριασμών των οφειλετών


- Αμέσως μετά την απάντηση των τραπεζών η εφορία θα....

Ρωσία: Θα κατάσχουμε περιουσιακά στοιχεία ευρωπαϊκων και αμερικανικών εταιρειών!

http://www.zougla.gr/assets/images/400x300/1354442.jpg
Η Ρωσία δείχνει ότι δεν τρομάζει από απειλές και κυρώσεις και να είναι κυριολεκτικά ασταμάτητη και προετοιμασμένη για κάθε ενδεχόμενο ώστε να απαντήσει ισοδύναμα σε οποιοδήποτε οικονομικό πλήγμα και αν δεχτεί από ΗΠΑ-ΕΕ.

Σήμερα, ο πρόεδρος της επιτροπής για τον συνταγματικό νόμο της Ανω Δούμα, Andrey Klishas αποκάλυψε ότι η Ρωσία επεξεργάζεται νομοσχέδιο ώστε να είναι .....

ΠΑΣΟΚ: Να καταργηθούν οι όροι "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ" και "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ" !!!

Έφτιαξε το δικό του Savoir vivre Λεξικό ο Κώστας Τριαντάφυλλος..μαζί με την αγράμματη και ατάλαντη σύμβουλο που έχει το ΠΑΣΟΚ για τα θέματα της ΛΑΘΡΟμετανάστευσης..

Μήπως να καταργήσουμε και την Ελληνική γλώσσα επειδή το ζητάνε οι ανύπαρκτοι του 2%.????

Διαβάστε τι σκέφτηκαν πάλι οι φωστήρες του 2,5%..

Να καταργηθούν οι όροι "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΣΗ" και "ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ" από τα επίσημα νομικά κείμενα του υπουργείου Δημόσιας Τάξης ζητεί το ΠΑΣΟΚ, με τροπολογία που κατέθεσε την Παρασκευή, στο υπό συζήτηση νομοσχέδιο.

Την τροπολογία κατέθεσε ....