Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ: «ΨΗΦΙΣΤΕ ΤΟ ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗΝ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ …ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΟΜΩΣ ΘΑ ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΤΕ»

Εξεταστική για το φάρμακο ζήτησε ο αντιπρόεδρος της ΒΙΑΝΕΞ, Δημήτρης Γιαννακόπουλος από το βήμα της Βουλής, προειδοποιώντας κυβέρνηση και αντιπολίτευση για τις ολέθριες συνέπειες που θα προκαλέσει η υλοποίηση των σχεδίων της τρόικας που θέλει διακαώς το κλείσιμο της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας….

Για πρώτη φορά ακούστηκε μέσα στο ναό της Δημοκρατίας, τον οποίο οι εκπρόσωποι του λαού έχουν μετατρέψει εδώ και 5 χρόνια σε όργανο εκτέλεσης ενός «συμβολαίου θανάτου των Ελλήνων», κατ’ εντολή της τρόικας και των Γερμανών, η φωνή της αλήθειας.

Μια φωνή υπέρ της πατρίδας, υπέρ των Ελλήνων εργαζομένων, υπέρ της Ελλάδας και όχι υπέρ των συμφερόντων των Ισραηλινών και των Γερμανών.

Και ήταν η φωνή του αντιπροέδρου και διευθύνοντα συμβούλου της ΒΙΑΝΕΞ, του κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλου, ο οποίος……

Πρόταση-βόμβα: Σύνταξη ανάλογα με την ατομική περιουσία εισηγούνται οι «σοφοί»...Ποιός τους όρισε ως σοφούς; Nα δωθουν στη δημοσιότητα τα ονόματά τους...

Μία πρόταση η οποία -εφ' όσον θεσμοθετηθεί- θα αλλάξει όλα όσα γνωρίζουμε σχετικά με το συνταξιοδοτικό σύστημα κάνει η επιτροπή σοφών: 

Την σύνδεση των συντάξιμων αποδοχών με την ατομική ή την οικογενειακή περιουσία των δικαιούχων.

Η εισήγηση αυτή να συνυπολογίζεται η ατομική και ...