Τρίτη 15 Μαρτίου 2016

Περί του «ΞΕΝΙΟΥ ΔΙΟΣ» …Η απάντηση ενός «Δασκάλου» στους Αγράμματους!

Dias
Του Θωμά Δασκάλου *
Συνεχώς ακούω τους όψιμους ανθρωπιστές να αναφέρονται στον  Ξένιο Δία,  ως επιχείρημα για την ελληνική αντίληψη περί  ανθρωπισμού και φιλοξενίας.
  ‘Όπως και στο σχετικό δελτίο τύπου κάποιας ομάδας «ευαισθητοποιημένων» στο οποίο μεταξύ των άλλων αναγράφονται και τα εξής φαιδρά και ανιστόρητα. «….ο χώρος, που βρίσκεται πλησίον του Φρουρίου, σηματοδοτείται ιστορικά και συμβολικά από τη λειτουργία του πρώτου μεγάλου ιδρύματος περίθαλψης και φιλοξενίας των αδυνάτων και.....

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Τι ετοιμάζει ο Πούτιν και φεύγει από τη Συρία.

 11421prisonplanetgr
Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Λιακόπουλου Δημοσθένη που αποδείχθηκε λίρα εκατό σε θέματα που αφορούν τον Πούτιν εδώ και δεκαπέντε ολόκληρα χρόνια, πίσω από την ξαφνική απόσυρση, ή πιό σωστά ημιαπόσυρση, του Πούτιν από την Συρία, κρύβονται πολλά.

Σε μυστική συνάντηση Πούτιν Κίσσινγκερ, φέρεται να κλείστηκε συμφωνία :
 1. Για την διάσπαση της Συρίας και την διατήρηση ενός κράτους με ηγέτη τον Άσαντ, που θα ανεβάσει το πρεστίζ του Πούτιν σαν ηγέτη που στηρίζει τους δικούς του.
2. Αποφασίστηκε να δημιουργηθεί ...

Nεφρική ανεπάρκεια: Τα πρώτα ύποπτα σημάδια.

http://cdn7.bbend.net/media/k2/items/cache/543e468ff65781a145941277bfb7440c_L.jpg?t=1457767739Η νεφρική ανεπάρκεια είναι η αδυναμία των νεφρών να επιτελέσουν σημαντικές λειτουργίες όπως το φιλτράρισμα του αίματος και η απέκκριση των βλαβερών στοιχείων και ουσιών. Μπορεί να είναι οξεία και χρόνια.

Οξεία νεφρική ανεπάρκεια είναι η κατάσταση, στην οποία τα νεφρά ....

‘Εφτασε η ώρα να σκεφτόμαστε εθνικά διότι η ενωμένη Ευρώπη είναι μία ουτοπία.

http://i0.wp.com/mignatiou.com/wp-content/uploads/2015/06/MERKEL-TSIPRAS0HOLLANDE02-25JUNE2015.jpg?resize=777%2C437Του ΜΙΧΑΛΗ ΙΓΝΑΤΙΟΥ*

Τι να την κάνεις τέτοια Ευρώπη; Ηταν το αυθόρμητο ερώτημα-απορία μετά τη μεσοβέζικη συμφωνία που συνυπέγραψαν οι Ευρωπαίοι με την Τουρκία για το Προσφυγικό και αφού είχαν προηγηθεί πολλές ώρες εκβιασμών από την πλευρά του πρωθυπουργού της κατοχικής δύναμης, Αχμέτ Νταβούτογλου και δικαιολογημένων αντιδράσεων από τους «μικρούς» της Ευρώπης, οι οποίοι αντιμετωπίζουν το θέμα κυρίως εθνικιστικά, αλλά όχι μόνο…

Η ΕΕ δεν είναι η Ενωση που ονειρεύτηκαν οι ιδρυτές της, ούτε πρόκειται να επιτύχει το εγχείρημα των Ηνωμένων Πολιτειών, για το οποίο χύθηκε και αίμα. 


Ακόμα και σήμερα παραμένει προβληματικό το αμερικανικό σύστημα, αλλά η αλήθεια είναι ότι λειτουργεί καλά, παρά το γεγονός ότι οι διαφορές μεταξύ των πλούσιων και των φτωχών πολιτειών ήταν και είναι τόσο εμφανείς. 

Το πιο σημαντικό για τις Ηνωμένες Πολιτείες είναι ότι οι πολίτες, ανεξαρτήτως από χώρα καταγωγής ή πολιτισμών, σκέφτονται αμερικανικά. Στην Ευρώπη αυτό δεν θα συμβεί ποτέ. ‘Η αν συμβεί θα περάσουν αιώνες…

Η προσφυγική κρίση, την ....

ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕ «ΚΑΓΚΕΛΟ» Ο ΒΑΝ ΝΤΑΜ ΣΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ! Ρότσιλδ και Ροκφέλερ πίσω από τις εκλογές στις ΗΠΑ (Βίντεο)

http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2016/03/Jean-Claude-Van-Damme-calls-out-Rothschild-and-Rockefeller-on-live-TV-620x330.jpgΟ γνωστός ηθοποιός εμφανίστηκε στη γαλλική τηλεόραση και μίλησε ανοικτά για την παρασκηνιακή δράση των περιβόητων οικογενειών των Ρότσιλδ και Ροκφέλερ.

Συγκεκριμένα ο Jean-Claude Van Damme είχε προσκληθεί στη γαλλική εκπομπή Le Grand Journal για να μιλήσει σχετικά με τις εκλογές στις ΗΠΑ τον Donald Trump τον Τend Cruz και τον Vladimir Putin.

Όμως δεν έμεινε εκεί και γρήγορα μίλησε για το πώς οι οικογένειες Ρότσιλδ και Ροκφέλερ ελέγχουν τους πολιτικούς και κινούν τα νήματα πίσω από το παρασκήνιο, φέρνοντας τους προσκεκλημένους και τους δημοσιογράφους σε άβολη θέση.

Δείτε το βίντεο:

Εμπόλεμος κατάστασις.

http://i2.wp.com/filonoi.gr/wp-content/uploads/2016/03/%E1%BC%98%CE%BC%CF%80%E1%BD%B9%CE%BB%CE%B5%CE%BC%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%E1%BD%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B9%CF%82....jpgΤί σημαίνει ἐμπόλεμος κατάστασις γιά ἕναν λαό;

Μποροῦν ὅλοι, διαρκῶς, νά τελοῦν ἐν ἐγρηγόρσει σέ μίαν τέτοιαν κατάστασιν; 


Μποροῦν ὅλοι, σέ κάθε σημεῖον, νά παραμένουν μαχητές, κάθε στιγμή;

Εἶναι ὅλοι ὑποχρεωμένοι νά πολεμήσουν;

Ναί, μποροῦν καὶ πρέπει κι ἐπιβάλλεται!


Μόνον ποὺ ὁ κάθε ἕνα ἐξ αὐτῶν ἔχει νὰ παίξῃ τὸν δικό του, μοναδικὸ ῥόλο, ἀνεξαρτήτως τῶν φόβων του, μὰ πάντα βάσει τῶν ἱκανοτήτων του.


Ὁ Στρατιώτης θὰ κρατᾶ τὸ ὅπλο καὶ ὁ Γεωργὸς τὸ ἡνί.


Ὁ ὁπλουργὸς θὰ κατασκευάζη τὸ ὅπλο καὶ ὁ ὑποδηματοποιὸς τὰ ὑποδήματα.


Ὁ μάγειρας θὰ μαγειρεύη καὶ ὁ σιδερᾶς θὰ δημιουργῆ.


Ὅλοι ὅμως ὀφείλουν νὰ ἔχουν τὸν κοινὸ σκοπὸ καὶ μὲ τὰ ἔργα τους νὰ ἐξυπηρετοῦν καὶ νὰ ὑπηρετοῦν τὸν κοινὸ ἀγῶνα.

Δὲν γίνεται ὁ ποιητὴς νὰ γίνῃ στρατιώτης, ἀλλὰ οὔτε κι ὁ στρατιώτης ποιητής.


Δὲν γίνεται ὁ ἡλικιωμένος νὰ πολεμᾶ στὰ χαρακώματα, ἀλλὰ οὔτε καὶ τὸ βρέφος νὰ πετᾶ χειροβομβίδες.


Δὲν γίνεται ἡ δασκάλα νὰ ....

Οι Τούρκοι έφτιαξαν μια τεράστια βιομηχανία προσφύγων.Με πορνεία ,μπαξίσια και ψεύτικες υποσχέσεις.

http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2016/03/13/678377/main/platia.jpgΗ διακίνηση των προσφύγων από Τούρκους λαθρέμπορους είναι πλέον μια μεγάλη βιομηχανία από την οποία ζει το μεγαλύτερο μέρος του πληθυσμού των τουρκικών παραλιακών περιοχών, όσο κι αν προσπαθούν η Σμύρνη αλλά και οι τουρκικές αρχές να το κρατήσουν μυστικό.

Αποστολή στη Σμύρνη: Μαρία Γιαχνάκη

Ο τζίρος της διακίνησης ανθρώπων από τα παράλια της Τουρκίας στα ελληνικά νησιά ξεπερνάει τα 2 δισ. ευρώ και οι τουρκικές αρχές δεν κάνουν απολύτως τίποτα για να περιορίσουν τους διακινητές . Οι λαθρέμποροι με το σχέδιο που ακολουθούν δίνουν την δυνατότητα να εργαστούν πολλοί Τούρκοι της Σμύρνης ,είτε ζουν στην πόλη είτε στο Τσεσμέ είτε στο Ντικιλί. 


Οι περιοχές αυτές έχουν αυξήσει τον τζίρο τους λόγω του προσφυγικού κύματος, γεγονός που κάνει τις αστυνομικές αρχές να κάνουν τα στραβά μάτια.

Σε πολλές περιπτώσεις νεαροί συνεργάτες των διακινητών δίνουν ....

ΤΟ «ΜΑΓΙΚΟ» ΒΟΤΑΝΟ! Σου ρίχνει την πίεση σε 15 λεπτά!

Η υπέρταση είναι η επίμονη αύξηση της αρτηριακής πίεσης πάνω από συγκεκριμένα επίπεδα.

Αυτά ορίζονται ως 135 μιλιμέτρ στήλης υδραργύρου για τη συστολική αρτηριακή πίεση (μεγάλη) και ως 85 μιλιμέτρ στήλης υδραργύρου για τη διαστολική αρτηριακή πίεση (μικρή). 


Η υπέρταση προσβάλλει πολλά άτομα και απαιτεί σωστή διάγνωση και αντιμετώπιση, αφού βλάπτει τον οργανισμό με πολλούς τρόπους. Κατά 90% η υπέρταση είναι ιδιοπαθής. 

Με άλλα λόγια δεν ανευρίσκεται συγκεκριμένο παθολογικό αίτιο στο οποίο να οφείλεται. Το υπόλοιπο 10% αποδίδεται σε άλλα αίτια, όπως παθήσεις των νεφρών (π.χ., η στένωση της νεφρικής αρτηρίας), βλάβες των επινεφριδίων, ή έχει σχέση με .....

Γιατί δεν αντιδρά κανείς στην Ελλάδα.

Με τα όσα συμβαίνουν στην Ελλάδα, θα περίμενε κάποιος πως θα υπήρχε και
κάποια αντίδραση από τους πολίτες.


Δεν υπάρχει η παραμικρή αντίδραση. 

Και αυτό έχει εξήγηση.

Ακόμα κι αν αύριο αποδειχτεί πως στους λογαριασμούς των πέντε τελευταίων πρωθυπουργών της χώρας βρέθηκαν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ -που δεν δικαιολογούνται από πουθενά-, κανείς δεν θα αντιδράσει.

Ίσως γίνει θόρυβος για μια-δυο μέρες, και μετά δεν θα ασχολείται κανείς.

Για λαός που είχε τόσο μεγάλη ιδέα για τον εαυτό του -και το διατυμπάνιζε κιόλας-, πολύ εύκολα παραδόθηκαν οι Έλληνες.

Λογικό ήταν. Το «μεγαλείο» δεν βασιζόταν στα δικά τους επιτεύγματα αλλά στα επιτεύγματα των προγόνων τους.

Οι σημερινοί Έλληνες μπάλα, σκυλάδικο, φραπέ και Facebook.

Υπήρξε ....

«ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ» ΕΛΛΗΝΕΣ, ΠΑΡΤΕ ΤΩΡΑ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ!!!

Έγινε και αυτό. 

Πληροφορήθηκαμε ότι άνοιξε σχετική ιστοσελίδα στο διαδίκτυο...
(www.refugees-welcome.gr), που προτρέπει τους… «πάμπλουτους» και «ευτυχισμένους» Έλληνες, τον πιο πλούσιο λαό της Ευρώπης που έχει λύσει όλα τα προβλήματα του, να αρχίσει να παίρνει τους "πρόσφυγες" στα σπίτια του έτσι ώστε όχι μόνο να λυθεί το προσφυγικό πρόβλημα, αλλά να δημιουργηθεί και το κατάλληλο κλίμα για να έρθουν άλλα… δέκα εκατομμύρια μουσουλμάνοι από όλη την Αφρική και την Ασία στην χώρα μας.

Μάλιστα η ιστοσελίδα προσφέρεται να ....

ΝΤΡΟΠΗ!!! ΑΚΟΜΗ ΕΝΑ ΒΙΝΤΕΟ ΠΟΥ ΕΚΡΥΨΑΝ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΜΜ"Ε"! – “ΑΛΗΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΣΤΕ; Ε! ΑΛΗΤΕΣ; ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΜΟΥ!” (βίντεο)

Κι αυτό δεν είναι καν η αρχή μπροστά σ' αυτά που έρχονται! ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΞΥΠΝΑΤΕ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΣΑΣ!!!

Δεκάδες είναι οι διαμαρτυρίες των κατοίκων της Ειδομένης, οι οποίοι καταγγέλλουν παρανομίες & αδικίες, αλλά κανείς δεν τους ακούει! 

Στο παρακάτω βίντεο...

ΕΤΣΙ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ Η ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ «ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΩΝ» ΑΠΟ ΤΟΥΣ «ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ» ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ!…

opec_dees
O Γκρούεφσκι , ο πρωθυπουργός της μικρής FYROM είχε τα κότσια να αρνηθεί να συμμετέχει στις κυρώσεις εναντίον της Ρωσίας. Από τους Ελληνόφωνους πράκτορες της πολιτικής …ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ δεν βρέθηκε να πει όχι. 
Μόλις ο Γκρούεφσκι έκανε και την κίνηση να συμμετάσχει και στον Turkish Stream .. .πήραν φωτιά οι ΜΚΟ των πρακτόρων του Soros και των ΗΠΑ….

Το ψέμα που ζούμε! Ένα από τα καλύτερα Αφυπνιστικά βίντεο που υπάρχουν και επιβάλλεται να δείτε.

Όπως είπαμε είναι ένα από τα καλύτερα βίντεο που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.
Σκοπός του «παιχνιδιού» είναι να αφυπνιστεί αυτός που ΔΕΝ είναι αφυπνισμένος, γι’αυτό ζητάμε……

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ… «Στρατηγικός Θρίαμβος η Κίνηση Πούτιν να Αποσύρει τα Στρατεύματα από την Συρία»

Putin-Chess

«Η απόφαση του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν να αποσύρει τις ρωσικές στρατιωτικές δυνάμεις από τη Συρία ήταν μια λαμπρή κίνηση που λήφθηκε ακριβώς τη σωστή στιγμή», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Αμερικανός πρώην συνταγματάρχης και νυν στρατιωτικός ιστορικός Doug Macgregor.

Την Καθαρά Δευτέρα,*** ο Πούτιν δήλωσε ότι οι ένοπλες δυνάμεις της Ρωσίας έχουν εκπληρώσει την αποστολή τους στη Συρία, και η απόσυρσή τους θα ξεκινήσει....

«Φοβού τους Ρώσους και δώρα φέροντες».

ImageHandler
Γ. Μοτσάκος Ειδικός σε Θέματα Άμυνας και Ασφάλειας Πληροφοριών (Βαλκανίων  και χωρών Κ.Α.Κ )
Ο «Δούρειος ίππος» του Πούτιν και ο «μεσολαβητής»  Κίσσιγκερ
Ως γνωστόν χθες ο Ρώσος Πρόεδρος  εντελώς αιφνιδιαστικά όπως συνηθίζει άλλωστε  έδωσε εντολή για απόσυρση των ρωσικών δυνάμεων από την Συρία , διότι όπως αναφέρθηκε « εκπληρώθηκε η αποστολή τους σε μεγάλο ποσοστό».
Σήμερα το ρωσικό προσωπικό στην αεροπορική βάση Hmeymime στην Συρία, προετοιμάζει τα αεροσκάφη του  για   μεταστάθμευση  στις  αεροπορικές βάσεις στην Ρωσία, σύμφωνα με το Υπουργείο Άμυνας.
«Το προσωπικό υλοποιεί εργασίες  φόρτωσης υλικών και τεχνικών μέσων και εξοπλισμού στα  μεταγωγικά αεροσκάφη »,  αναφέρει η σχετική ανακοίνωση στον ρωσικό τύπο.
Η μεταστάθμευση θα απαιτήσει  πτήσεις  σε απόσταση πάνω από πέντε χιλιάδες χιλιόμετρα για τα ρωσικά αεροσκάφη , ενώ.....

ΜΕΝΤΙΟΥΜ Ο ΣΟΪΜΠΛΕ! Τι προβλέπει για την Ελλάδα.

wolfgang-schaeuble-71-spricht

«Νέα διαφωνία απειλεί τους πιστωτές της Ελλάδας» είναι ο τίτλος με τον οποίο επιγράφει δημοσίευμά της η οικονομική εφημερίδα του Ντίσελντορφ Handelsblatt.

H εφημερίδα σημειώνει: «Ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε έχει διαίσθηση αναφορικά με παρατεινόμενες διαμάχες.

Όπως για παράδειγμα όταν πριν από μερικές μέρες αμφισβήτησε το νόημα της ελάφρυνσης του χρέους για την Ελλάδα.

Υπέρ αυτής της άποψης, σύμφωνα με ....

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ - Ψυχή-Ατσάλι-Θάλασσα.

Endokso-ELLHNIKO-polemiko-naytiko

Χιλιάδες χρόνια τώρα το ελληνικό Πολεμικό Ναυτικό παραμένει όχι μόνο παρόν αλλά και αήττητο.

Σε ρόλο... θαλαμηπόλου το Πολεμικό Ναυτικό στο Λαύριο.

11403prisonplanetgr
Οι ΕΔ όπως όλα δείχνουν θα αναλάβουν ένα ακόμα κέντρο εγκατάστασης προσφύγων, αντί να φυλάνε τα σύνορα της χώρας και τον εντοπισμο και παρεμποδιση των λαθρομεταναστών και προσφύγων να εισέλθουν σε μια πτωχευμένη Πατρίδα που δεν δύναται πλέον να θρέψει τους δικούς της 
Σχόλιο Μπλοκ   Πρόσφυγας είναι όποιος φεύγει από εμπόλεμη περιοχή και εισέρχεται  σε άλλο κράτος για την προστασία της ζωής του.
Αυτην την ίδιοτητα ηδη την κατέχουν μπαίνοντας στην Τουρκιά και άρα μπορούν ....

Δείτε τι λέει το φέιγ βολάν που δίνουν στους μετανάστες....

Το  μεταφρασμένο στα ελληνικά περιεχόμενο του φέιγ-βολάν που διανέμεται στους πρόσφυγες και διανέμεται σε τρεις γλώσσες (Αραβικά, Φαρσί και Παστούν) :
upl56e4057f17e33
«Σας ενημερώνουμε ότι τα σύνορα μεταξύ Ελλάδας-ΠΓΔΜ έχουν κλείσει..

Η Ελλάδα θα σας παράσχει διαμονή, σίτιση, ιατροφαρμα
κευτική περίθαλψη κλπ όπως και δομές 
φιλοξενίας..
Κατόπιν τούτου παρακαλούμε για την συνεργασία σας με τις ελληνικές αρχές προκειμένου να μεταφερθείτε στους εν λόγω χώρους φιλοξενίας».

Δηλαδή ΕΛΑΤΕ στους ΜΑΛΑΚΕΣ που σας δίνουν τσάμπα φαί, τσάμπα....