Πέμπτη 19 Φεβρουαρίου 2015

ΜΑΣ «ΚΡΕΜΑΣΑΝ» ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ.

Μας «κρέμασαν» χωρίς λόγοΠέρα από τις μαγκιές και τους τσαμπουκάδες του ανθέλληνα Σόιμπλε, που απευθύνονται στους Γερμανούς ψηφοφόρους του, είναι φανερό πλέον ότι Ευρώπη και Αμερική τρέμουν ένα Grexit που θα προκαλέσει καταστροφικό σεισμό σε αγορές και χρηματιστήρια.
Και τρέχουν να προλάβουν σήμερα (19/02/2015) και αύριο, να μην γίνει το «ατύχημα» με την Ελλάδα. 
Και αυτά όλα, γιατί η κυβέρνηση Τσίπρα τόλμησε να πει δύο-τρία όχι σε Βρυξέλλες και Βερολίνο, για να βρεθεί τελικά απ’ ό,τι .......

Σύμβαση της Βιέννης !

> Το δεύτερο τμήμα της Σύμβασης της Βιέννης, το οποίο έχει τίτλο “Ακυρότης των συνθηκών”, περιλαμβάνει μερικές πολύ ενδιαφέρουσες διατάξεις:

  – Άρθρο 48 – Πλάνη: Κράτος τι δύναται να επικαλεσθή πλάνην τινά εις συνθήκην ως ακυρούσαν την συναίνεσίν του όπως δεσμευθή διά ταύτης, εφ’ όσον αύτη αναφέρεται εις γεγονός ή κατάστασιν, την οποίαν το κράτος εξέλαβε ως υφισταμένην κατά τον χρόνον συνομολογήσεως της συνθήκης…


[Σχόλιο: Έτσι εξηγείται η σπουδή των πάντων να υποβαθμίσουν την σημασία των όσων είπε το ΔΝΤ περί εσφαλμένων....

Ελλάδα και Ρωσία κοινό μέτωπο διεκδίκησης των χρεών της Γερμανίας.ΒΙΝΤΕΟ.

"Χτυπήστε" τον Γεμανικό επεκτατισμό.

Γράφει ο Τρύφωνας Τιπούρτης. 


Αν και βλέπουμε από την Παρασκευή το τι γίνεται στο Eurogroup, για τα διάφορα τελεσίγραφα που προσπαθούν να δώσουν οι Ευρωπαίοι και κυρίως οι Γερμανοί στην Ελληνική κυβέρνηση, ταυτόχρονα η Ελλάδα υποστηρίζεται αλλά και βάλλεται η Γερμανία, από πολλές χώρες του εξωτερικού. 

Αυτή τη φορά έρχεται η El Publico που σε δημοσίευμά της στο διαδίκτυο, φιλοξενεί μελέτες Ισπανών Πανεπιστημιακών, οι οποίες λένε πως ....

η Ελλάδα έχει να παίρνει .....

Η αίτηση επέκτασης της δανειακής σύμβασης ισοδυναμεί με συνταγματική εκτροπή και πράξη εσχάτης προδοσίας.

Την Δεύτερα ο πρόεδρος του Eurogroup έστειλε τελεσίγραφο στην ελληνική πλευρά, λέγοντας ότι οι δανειστές απαιτούν πρώτα απ' όλα αίτηση από την ελληνική κυβέρνηση για παράταση του υφιστάμενου προγράμματος (μνημονίου). 

Όπως είπε ο Ντάισελμπλουμ "το πρώτο βήμα θα είναι η επέκταση και το επόμενο βήμα είναι να μιλήσουμε για το περιεχόμενο του προγράμματος, αλλά όχι το ανάποδο."

Ο κ. Τσίπρας ανακοίνωσε ότι η ελληνική κυβέρνηση θα κάνει επίσημη αίτηση για παράταση της υφιστάμενης δανειακής σύμβασης. Ο αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Valdis Dombrovskis απάντησε σήμερα ότι "πρέπει να δούμε σε χαρτί αυτό ακριβώς η ......

Προκλητική η Γερμανία, πασχίζει να δικαιώσει τα ντόπια παπαγαλάκια.

Σε προφανή ευθεία σύγκρουση μπαίνει η Ελληνική κυβέρνηση με το γερμανικό υπουργείο Οικονομικών και των Βόλφγκανγκ Σόιμπλε! 

Ενδεικτικό είναι ότι με δύο απανωτά non paper το Μέγαρο Μαξίμου επιχειρεί να απομονώει την Γερμανική πλευρά, ενόψει του αυριανού Eurogroup!

« Η παρέμβαση του .......

Η Κυρία της δημοσιογραφίας, Κατερίνα Ακριβοπούλου, απαντά στα κοράκια της διαπλοκής.

Μόνο ένας που ....

Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ (και 2ο Μνημόνιο) ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ: Η Υπόθεση στην Δικαιοσύνη.

Η ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ (και 2ο Μνημόνιο) ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ΤΣΙΠΡΑ-ΚΑΜΜΕΝΟΥ: Η Υπόθεση στην Δικαιοσύνη
(*) και το ΣΥΝΟΔΟ 2ο ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΕΙ
Του Δημ. Αντωνίου
ΠΡΩΤΗ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ (ισχύει ακόμα)

Ι) Άρθρο 14 παρ.5 της Δανειακής Σύμβασης (ΕΠ1-σελ.32-33) : «Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με τη παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων χωρίς περιορισμούς της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής…..

Έτοιμος για όλα ο Τσίπρας! Η πρωτοφανής κίνηση που κάνει την Γερμανία να ΤΡΕΜΕΙ (PHOTO).

Έτοιμος για όλα ο Τσίπρας! Η πρωτοφανής κίνηση που κάνει την Γερμανία να ΤΡΕΜΕΙ (PHOTO)Σε μία πρωτοφανή κίνηση που στέλνει καθαρά μηνύματα στις Βρυξέλλες ότι “Η Ελλάδα δεν είναι μόνη της” ο πρωθυπουργός Αλεξης Τσίπρας, θα παρευρεθεί στην τελετή για την υποδοχή πλοίων του 18ου Στόλου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας, που έχουν καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά, και συμμετέχουν σε.....

Ήρθε η ώρα να χάσω κι άλλους φίλους, αυτήν την φορά από την άλλη μεριά...


Παρακάτω παραθέτω τα κρίσιμα σημεία του σχεδίου της Δανειακής Σύμβασης. Αυτήν την σύμβαση, η κυβέρνηση αποδέχεται και θέλει να παρατείνει: 

3) «Η Ελλάδα, η Τράπεζα της Ελλάδος και το ΤΧΣ παραιτούνται με την παρούσα αμετάκλητα και άνευ όρων από οποιαδήποτε ασυλία της οποίας είναι ή ενδέχεται να καταστούν δικαιούχοι, όσον αφορά στα ίδια ή τα περιουσιακά τους στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Δεύτερη Τροποποιητική Σύμβαση συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, της ασυλίας έναντι αγωγής , δικαστικής ή άλλης εντολής , από κατάσχεση, σύλληψη ή ασφαλιστικά μέτρα πριν την έκδοση δικαστικής απόφασης και από την εκτέλεση και επιβολή εις βάρος των περιουσιακών τους στοιχείων, στο βαθμό που......