Πέμπτη 4 Ιουλίου 2013

Hassan al-Banna: "Ισλαμικές αποικίες τα ελληνικά νησιά που πρέπει να επιστραφούν"

Σε άρθρο του, ο κ. Ανδρέας Μπανούτσος στο διαδικτυακό ιστότοποhttp://www.rimse.gr/ δημοσιεύει σε κάποιο σημείο τη δήλωση του ιδρυτή της Μουσουλμανικής Αδελφότητας Hassan al-Banna. 

“Θέλουμε η σημαία του Ισλάμ να κυματίσει και πάλι στις χώρες εκείνες που είχαν την τύχη να κυβερνηθούν από το Ισλάμ για κάποιο διάστημα…η Ανδαλουσία, η Σικελία, τα Βαλκάνια, η Νότιος Ιταλία και τα Ελληνικά νησιά αποτελούν Ισλαμικές αποικίες που πρέπει να επιστρέψουν στο Ισλάμ”. 

Αν σε αυτές τις δηλώσεις προσθέσουμε και το Νέο-Οθωμανικό δόγμα του Τούρκου ΥΠΕΞ κ. Νταβούτογλου τότε νομίζουμε πως μπορούμε να σχηματίσουμε μια πιο σαφή εικόνα για τις πραγματικές προθέσεις των Ισλαμιστών. 

Όλο το άρθρο:

Ανακοίνωση Κατασκευής Τεμένους στην περιοχή Βοτανικού

Η τρόικα σε συνεργασία με την πρόθυμη κυβέρνηση, επιτέλους έδειξε ένα πιο ανθρώπινο κοινωνικό πρόσωπο!

Ενέκρινε, κατά παράβαση της ανάλγητης πολιτικής της, την εκταμίευση του κονδυλίου υπέρ αυτού του γενναιόδωρου έργου, από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, δηλαδή από το γιαούρτι του συνταξιούχου και από τους φόρους των ανέργων.

Είναι όμως για καλό κοινωνικό σκοπό: για τον χωρίς επιστροφή, ταχύ, βίαιο, ανήθικο και αντισυνταγματικό εξισλαμισμό της Ελλάδας, καλυπτόμενο από νομιμοφανή επιχειρήματα περί ανεξιθρησκίας και μη θρησκευτικής μισαλλοδοξίας.


Διότι τελευταία, το ελληνικό κοινωνικό κίνημα «Σουλεϊμάν ο μεγαλοπρεπής» έχει εκδηλώσει μία βαθειά νοσταλγία για την επιστροφή στις ρίζες του τουρκοκρατούμενου ραγιαδισμού, ξεκινώντας συμβολικά από την καρδιά της αρχαίας Αθήνας.


Άλλωστε ο πολυπολιτισμικός συγκερασμός του μη ανεκτικού νόμου της Σαρία, που σε μία ή δύο γενιές θα κυριαρχήσει πλήρως όπως και οι αντίστοιχοι πληθυσμοί, και του ελληνικού πνεύματος εκπροσωπούμενου από την δύστυχη, αλλοτριωμένη, ολιγάριθμη μειονότητα Ελλήνων- (Elinon, me to tote alfavito)- που θα έχουν απομείνει, .......

ΛΑΪΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΓΙΑ ΠΡΟΑΝΑΚΡΙΤΙΚΗ "Ε.Βενιζέλος & Α.Παπανδρέου έχουν ποινικές ευθύνες".

undefined
  Η Χρυσή Αυγή κατέθεσε το πόρισμα της για τις ποινικές ευθύνες που προκύπτουν από το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ, στο οποίο καταγγέλλει πως ο Γιώργος Παπανδρέου, ο Ευάγγελος Βενιζέλος και ο Γιώργος Παπακωνσταντίνου είναι «μέλη εγκληματικής οργάνωσης και έχουν ποινικές ευθύνες».
  Στο πόρισμα της Χρυσής Αυγής, το οποίος όπως επεσήμανε ο Ηλίας Κασιδιάρης κατατίθεται στον ελληνικό λαό και όχι στη Βουλή, αναφέρεται πως «Οι τρεις συνυπεύθυνοι για το σκάνδαλο της λίστας Λαγκάρντ (Παπανδρέου, Βενιζέλος και Παπακωνσταντίνου) αποτελούν εγκληματική οργάνωση, όπως αυτή ορίζεται από το άρθρο 187 του Ποινικού Κώδικα. 

Παγώνει το θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων ο Βενιζέλος .

undefined
- Δεν τέθηκε το ζήτημα στη συνάντησή του με τον κ. Βεστερβέλε - Ο Πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και Υπουργός Εξωτερικών ανατρέπει την πολιτική Αβραμόπουλου

Ανατρέπεται η πολιτική που είχε με συνέπεια χαράξει ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, σχετικά με το ζήτημα της διεκδίκησης των γερμανικών αποζημιώσεων.
Η ανάληψη του Υπουργείου Εξωτερικών από τον κ. Βενιζέλο φαίνεται ότι δημιουργεί νέα δεδομένα και τα πρώτα δείγματα τα είδαμε, κατά τη διάρκεια της επίσκεψης του Γερμανού Υπουργού Εξωτερικών κ. Βεστερβέλε στην Αθήνα.

Σκόρδο: Ένα πανάρχαιο αντίδοτο που δρα κατά πάντων.

undefined
Πολυετές, ποώδες, ιθαγενές φυτό το σκόρδο ανήκει στο γένος Άλλιο και η καταγωγή του είναι από την Ασία. Γνωστό από την αρχαιότητα αφού το χρησιμοποιούσαν στη μαγειρική και για τις φαρμακευτικές του ιδιότητες. 



Το σκόρδο απλό και ανθεκτικό, με όλες τις απίθανες χημικές ενώσεις που περιέχει, δρα κατά πάντων και εξοντώνει ότι βρεθεί στον δρόμο του, ενώ για την υγεία μας είναι σχεδόν πανάκεια. 

Σκόρδο μια Υπερτροφή Δύναμης 

Αν θέλετε να ζήσετε μια μακρά ζωή γεμάτη ενεργητικότητα και υγεία, τροφοδοτήστε τα κύτταρα σας με σκόρδο – το πανάρχαιο βότανο με τις ιαματικές ιδιότητες- που χρησιμοποιείται πάνω από 10.000 χιλιάδες χρόνια ως τονωτικό και θεραπευτικό για όλες σχεδόν τις ασθένειες.

«Βόμβα» Σόιμπλε στις ελληνικές τράπεζες! - Μην υποτιμάτε τους Γερμανούς δεν είναι ναυτάκια... είναι καπεταναίοι και ως γνωστόν κτλπ

Για να πούμε και του στραβού το δίκιο... δεν είναι αφελείς οι Γερμανοί για να τους δουλέψει το ντόπιο κατεστημένο.Συμφωνούμε με το παρακάτω άρθρο και μάλιστα θα θέλαμε να το είχε εφαρμόσει η εγχώρια τρόικα... αλλά αυτή μάλλον έχει σκοπό να εξοντώσει τους μισθωτούς και τους συνταξιούχους για να ανακεφαλαιοποίησει τράπεζες και να ξελασπώσει τα γνωστά κοράκια


Σχέδιο για τη μεταφορά του «στρατηγείου χρηματοδότησης» των ελληνικών μικρομεσαίων επιχειρήσεων εκτός Ελλάδας και μακριά από την επιρροή των ελλήνων τραπεζιτών προωθεί ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, προκαλώντας έντονες αντιδράσεις των Ελλήνων τραπεζιτών στο παρασκήνιο, καθώς γίνεται ορατός ο κίνδυνος να χάσουν τα επόμενα χρόνια εντελώς τον έλεγχο μιας από τις σημαντικότερες αγορές τους, δηλαδή του τομέα χρηματοδότησης των μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Γιατί οι επενδυτές μετακινούνται από τα μετρητά στα ομόλογα;

Όταν κούρεψαν τα ομόλογα των μικροεπενδυτών και των ταμείων κάποιοι θεσμικοί και διαπλεκόμενοι δεν είχαν. 

Μετά αγόρασαν τα "κουρεμένα" και απαίτησαν το 100% της αξίας. 

Τώρα που ακούγεται (και καπνός χωρίς φωτιά κλπ) θα παίξουν στα ομόλογα και στα αμοιβαία και τα άλλα τοξικά για να αισχροκερδήσουν από και εις βάρος των  απλών αποταμιευτών.

Έχουμε θέσει το ερώτημα, από αυτό το φιλόξενο βήμα, το απλό και αφελές ερώτημα να μας πουν:

ΒΙΝΤΕΟ. ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ : ΓΚΡΙΣ ΙΣ Α ΠΡΑΟΥΝΤ ΚΑΝΤΡΥ...

Η ΕΛΛΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΗ ΧΩΡΑ...

undefined

ΟΛΜΕ: Στα κάγκελα από τον Σεπτέμβριο!

undefined
«Θερμό» προβλέπεται το ερχόμενο φθινόπωρο στον χώρο της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με τους εκπαιδευτικούς να προαναγγέλλουν απεργιακές κινητοποιήσεις, μόλις χτυπήσει το «πρώτο κουδούνι» στα σχολεία. 

Κατά το συνέδριο της Ομοσπονδίας Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης (ΟΛΜΕ) αποφασίστηκε να προχωρήσουν οι καθηγητές σε καταλήψεις των Διευθύνσεων Εκπαίδευσης και σε απεργία διαρκείας τον προσεχή Σεπτέμβριο, εφόσον η κυβέρνηση θέσει σε εφαρμογή το μέτρο της διαθεσιμότητας. 

Σε μια επεισοδιακή συνεδρίαση, από την οποία ....

ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ "Θα τσακίσουμε τους νταβατζήδες των ΜΜΕ"

  Στο περιθώριο της επίσκεψής του στην Ελληνική Βιομηχανία Οχημάτων (ΕΛΒΟ), στην Εταιρεία Ύδρευσης και Αποχέτευσης Θεσσαλονίκης (ΕΥΑΘ) και στην ΕΤ3, ο Πάνος Καμμένος αναφέρθηκε και πάλι στο δημοσίευμα της εφημερίδας «Νέα» και επιτέθηκε προσωπικά στον Ψυχάρη.
 Αναλυτικά η δήλωσή του προέδου των Ανεξαρτήτων Ελλήνων:
  «Σήμερα οι Ανεξάρτητοι Έλληνες με τους βουλευτές της Θεσσαλονίκης, τους πολιτευτές μας και τις συντονιστικές βρισκόμαστε εδώ στην ΕΛΒΟ, ξεκινώντας από τη Βιομηχανική Περιοχή της Σίνδου, μια βομβαρδισμένη περιοχή, με λουκέτα παντού.

ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΧΑΜΗΛΑ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΩΣ ΧΩΡΑ; Ντροπή: Έκλεισαν το κέντρο της Αθήνας για να ψωνίσει ο Πολ Τόμσεν ... βερύκοκα!

Η κατάντια μιας χώρας που έχει απωλέσει την εθνική της κυριαρχία: Κυκλοφοριακό έμφραγμα υπέστη το κέντρο της Αθήνας σήμερα το μεσημέρο όταν ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ ένιωσε την ανάγκη να φάει ... βερύκοκα.
Όπως γινόταν επί κατοχής όταν έβγαινε βόλτα ο φρούραρχος της Αθήνας έκλεισαν όλοι οι δρόμοι που οδηγούσαν στην Πατριάρχου Ιωακείμ που ήταν το μανάβικο που ήθελε να ψωνίσει ο "πολύς" Πολ Τόμσεν.
Τον οποίο Πολ Τόμσεν όταν ήταν απλός υπάλληλος γραφείου στο ΔΝΤ "δεν τον ήξερε ούτε η μάνα του", και τώρα έχει έρθει στην Ελλάδα και με την έγκριση και την αποδοχή των μνημονιακών κυβερνήσεων υποδύεται τον "Καίσαρα" και έχει την απαίτηση να κλείνουν οι δρόμοι απ'όπου περνά!
Για περίπου 20' είχαν κλείσει περιμετρικά της Πατριάρχου Ιωακείμ όλες οι οδικές αρτηρίες, προφανώς για να αποφευχθούν εκδηλώσεις "λατρείας" στο πρόσωπο του εκπροσώπου των δανειστών που έχουν αναλάβει τον έλεγχο της χώρας και κουνούν τα νήματα στις μαριονέτες που υποδύονται .....

Εργασιακός μεσαίωνας και με τη βούλα.

i-xora-mas-dianyei-ton-xeirotero-ergasiako-mesaiona-me-thymata-tous-polites-1-315x2361372828503
Το κεφάλι των εργαζόμενων βάζουν για άλλη μια φορά στην λαιμητόμο οι υποτελής της Κυβέρνησης… Υπέκυψαν και πάλι στον εκβιασμό για  την έγκριση της δόσης των 8.1 δισ. ευρώ.

  «Πετσοκόβουν» ακόμη πιο πολύ τον κατώτατο μισθό, παρά τις διαβεβαιώσεις που δίνει ο Βρούτσης. Έχουν επιλέξει μεθόδευση που θα παραπέμπει σε ένα μοντέλο ελαστικής εργασίας, το λεγόμενο mini jobs. 
Δηλαδή τυπικά θα παραμένει το κατώτατο όριο μισθών στα 585 ευρώ, αλλά αφού θα υπάρχει αυτή η νέα μορφή ελαστικής εργασίας είναι βέβαιο ότι καταργείται στην πράξη.
 
Τα εγχώρια επιχειρηματικά συμφέροντα, που λειτουργούν ως υποβολείς της τρόικα, τελικά τα κατάφεραν......

Όταν τα "παπαγαλάκια" των Ελληνικών ΜΜΕ, τρέμουν λαϊκές εξεγέρσεις παντού ....

Σήμερα, είχαμε τις δραματικές εξελίξεις στην Αίγυπτο. Τελικά, ο Στρατός εκεί, επενέβη, και ανέτρεψε τον ισλαμιστή Μόρσι. Δεν είναι καλό ο στρατός να επεμβαίνει, σίγουρα. Αλλά, όπως......

γράψαμε σήμερα(Διαβάστε ΕΔΩ), η συντριπτική πλειοψηφία του Αιγυπτιακού λαού, ήταν ενάντια στον Μόρσι, και η ανατροπή του, τους ικανοποίησε. 

Αν και οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας, είχαν τα δικά τους συμφέροντα, αυτό δεν μειώνει την σημασία της λαϊκής αντίστασης.

ΦΡΑΟΥ ΔΩΡΟΘΕΑ ....ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ !!!Μέρκελ: "Ο Σαμαράς είναι ο δικός μου άνθρωπος"! Βίντεο.

undefined
Κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης φωτογράφησης μετά τη συνάντηση για την «Προοπτική της Απασχόλησης των Νέων» που διοργανώθηκε στο Βερολίνο, με πρωτοβουλία της Γερμανίδας Καγκελαρίου, η Μέρκελ έκανε νεύμα στον Έλληνα Πρωθυπουργό να έρθει πιο μπροστά...

Η κίνηση αυτή ξύπνησε μνήμες από μία άλλη εποχή.

Σε ποιες περιοχές οι αντικειμενικές αξίες θα πάρουν φωτιά.

undefined
Οι ανατροπές στη φορολογία των ακινήτων, αναμένεται να φέρει η αύξηση των αντικειμενικών αξιών στις περισσότερες περιοχές της χώρας, ειδικά σε γειτονιές της Αθήνας όπου οι τιμές ζώνης έχουν καθηλωθεί από το 2007 σε επίπεδα κατά πολύ χαμηλότερα, όχι μόνο από τις εμπορικές τιμές, αλλά και από το κόστος οικοδομής.
Μάλιστα όπως αναφέρει και το tromaktiko στο οικονομικό επιτελείο φαίνεται να εξετάζουν τρία πιθανά σενάρια:
1. Αύξηση των αντικειμενικών αξιών 30%-50% στις μεσαίες και φτωχές συνοικίες, κυρίως της Αθήνας. 
Το σκεπτικό είναι ότι ....

«Ξεσηκωθείτε Έλληνες μπορούμε να τους τελειώσουμε τώρα!»

undefined
Στη μάχη που δίνει εδώ και τρία χρόνια «για το “στήσιμο“ και την εσωτερική πληροφόρηση προς τους κερδοσκόπους της κυβέρνησης ΓΑΠ με τα CDS» αναφέρθηκε σε σχόλιό του ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, ο οποίος αναφέρεται στον πόλεμο που δέχθηκε από όλα τα
μέσα...

«Με πολέμησαν με όλα τα μέσα, όχι μόνο οι τότε κυβερνώντες και οι διεθνείς οικονομικοί δολοφόνοι, αλλά και οι σύμμαχοι και συμμαθητές τύπου Σαμαρά. 15.000.000 ευρώ αγωγές για να με απειλήσουν με οικονομικό πόλεμο... Λάσπη σε προσωπικό και οικογενειακό επίπεδο... 

“Χρωστάμε σ’ όσους ήρθαν, πέρασαν, θα ‘ρθουν, θα περάσουν. Κριτές, θα μας δικάσουν, οι αγένητοι, οι νεκροί”. (Κ. Παλαμάς).

undefined
“Ή τώρα ή ποτέ”! Κι όταν λέω “ποτέ”, το εννοώ. Γιατί εάν ο ελληνικός λαός δεν αδράξει αυτή την τελευταία ευκαιρία, θα είναι χαμένος, γονατισμένος, εξαθλιωμένος και ντροπιασμένος για πάρα – πάρα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα. ϊσως και για αιώνες”…

Είσαι νέος… Διάβασε καλά! Αν θες διαφώνησε, αλλά μην αδιαφορείς! Η πατρίδα εκπέμπει σήμα κινδύνου. Δεν ακούς; Ποιόν περιμένεις να τη σώσει; Ποιόν περιμένεις να σε σώσει; Κατάλαβέ το. 

Η λαίλαπα του πολέμου, του ακήρυκτου πολέμου που ζούμε, είναι ανεξέλεγκτη. Ο εχθρός έχει ήδη περάσει το κατώφλι του σπιτιού σου.

Αποκάλυψη: Το δημόσιο χρέος αυξήθηκε κατά...11δις σε...δύο μήνες! Γιατί;;;

undefined
Να ζητηθούν ΑΜΕΣΑ απαντήσεις απο Στουρνάρα! 

Πως και γιατί έγινε αυτό; ΚΑΙ δόσεις πήραμε ΚΑΙ το χρέος αυξήθηκε; 

Τι συμβαίνει τέλος πάντων σ' αυτόν τον τόπο; 

Τί άλλο πληρώσαμε εκτός απ τα ομόλογα που έληγαν, κουρεμένα ή ακούρευτα;

Η αποκάλυψη ανήκει στον

Καρχιμάκης: “Οι τραπεζίτες πούλησαν σε ξένες εταιρείες τα δάνεια των Ελλήνων!”. Όταν ΡΕ ΚΑΘΙΚΙΑ ....τα έλεγε ο Καμμένος ήταν συνωμοσιολόγος δηλαδή ε;

Εάν αληθεύει ότι ελληνικές τράπεζες ;

έχουν πουλήσει σε ξένες εισπρακτικες εταιρείες τα κόκκινα δάνεια των ελλήνων δανειοληπτών ,νοικοκυριών και επιχειρήσεων (,που φέρεται ότι ξεκίνησαν και οι διαδικασίες είσπραξης ),έναντι 5-15% του συνολικού ποσού του κάθε οφειλομενου δανείου ,

Ανακύπτουν Αμείλικτα. Ερωτήματα .

1) γιατί οι τράπεζες πουλούν ,τα χαρτοφυλάκια και δεν .....

Όχι κύριοι! Δεν πάμε πλατεία. Η επανάσταση δεν προαναγγέλεται......


Όχι κύριοι! Δεν πάμε πλατεία. Η επανάσταση δεν προαναγγέλεται.


Δεν γίνεται να πείς, την τάδε μέρα, τάδε ώρα να κατέβουμε στο Σύνταγμα να ρίξουμε την κυβέρνηση!

Αυτά είναι φαιδρά πράγματα.

Η επανάσταση είναι κάτι το αυθόρμητο. Ένα φούσκωμα ψυχής, ένα ξεχείλισμα αγανάκτησης κι απελπισίας, που όταν το αισθανθείς τα πόδια βγαίνουν μόνα τους στον δρόμο, χωρίς σκέψη, χωρίς .....

Η Αίγυπτος εξεγείρεται, η Τουρκία τρέμει και οι επίορκες Ελληνικές Ε.Δ ,στην απώλεια ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ....ποιούν την νήσσαν ...!!!!

Του Νίκου Στέλγια

Η τουρκική κυβέρνηση παρακολουθεί με έντονο προβληματισμό τις τελευταίες, κρίσιμες εξελίξεις στην Αίγυπτο. Η προειδοποίηση του αιγυπτιακού στρατού έχει στείλει ωστικά κύματα στην τουρκική πρωτεύουσα.

Τη Δευτέρα το απόγευμα, τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν με έκτακτα δελτία την αυστηρή προειδοποίηση, την οποία έστειλε ο αιγυπτιακός στρατός στην κυβέρνηση. 

Ενεργειακός θησαυρός σε 4 περιοχές...

Ο «κρυμμένος θησαυρός» του Ιονίου Πελάγους και της θαλάσσιας περιοχής νότια της Κρήτης εντοπίστηκε. Το υπουργείο Περιβάλλοντος έχει στα χέρια του τα αποτελέσματα των μετρήσεων που διενήργησε η...

ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΝΟΧΛΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΧΟ - Ιερώνυμος: "Μην χτυπάτε τις καμπάνες"

Προφανώς μάθαμε να ενοχλούμαστε στα εύκολα, και να μην αντιδρούμε στα δύσκολα. Μας πειράζουν οι καμπάνες, αλλά για το ότι μας γδέρνουν τρία χρόνια,και διαλύουν τη χώρα μας, "σκασίλα" μας.

Τα παράπονα πολλών πολιτών (άραγε προοδευτικών;) που ζουν κοντά εκκλησίες για τις κωδωνοκρουσίες εισακούσθηκαν καθώς ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος απέστειλε εγκύκλιο στους Ναούς συνιστώντας ....

ΟΤΑΝ Ο ΛΥΚΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΜΠΟΥΜΠΟΥΛΑ ΧΑΙΡΕΤΑΙ ,ΤΟ ΨΕΥΤΟΡΩΜΕΙΚΟ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΧΑΖΟΓΕΛΑΕΙ. ΚΑΙ ΤΟ ΡΩΜΕΙΚΟ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΚΕΛΑΔΑΕΙ.

undefined
ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΣΤΑ ΤΕΚΤΑΙΝΟΜΕΝΑ.

Όλος νεοποχίτικος θίασος επί της Πλανητικής θεατρικής σκηνής. 


Τα στρατηγικά πιόνια στις θέσεις τους περιμένουν με αγωνία την έναρξη του παγκόσμιου αιματοκυλίσματος.

Βιάζονται και προσπαθούν να αποφύγουν τις ¨στραβές¨ δηλ τον αστάθμητο παράγοντα. 


Τα γεωπολιτικά γεγονότα τρέχουν με ιλιγγιώδη ταχύτητα και ο κακομοίρης νεοέλληνας ¨αγωνιά¨ αν οι τοκογλυφικές αγορές δεν του σφραγίσουν τις κάνουλες των χρηματικών ροών των μνημονιακών δόσεων. 

Ο εγχώριος πολιτικός στίβος πιπιλίζει την καραμέλα της εξόρυξης των ιδίων ενεργειακών κοιτασμάτων , ενώ ξεπουλάει τα εθνικά ασημικά για να ξεπληρωθούν οι ατασθαλίες του αμαρτωλού πολιτικού παρελθόντος, και ο δυσβάστακτα φορολογούμενος πολίτης δεν αντιλαμβάνεται τι του....