Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Βόμβα από το ΔΝΤ: Ζητεί νέα μείωση στις συντάξεις.

Νέα μείωση στις συντάξεις ζητάει το ΔΝΤ όπως προκύπτει από το κείμενο συμπερασμάτων της αποστολής του ΔΝΤ που παρέμεινε στην Αθήνα με επικεφαλής τη Ντέλια Βελκουλέσκου.

Όπως αναφέρεται "προκειμένου να δημιουργηθεί χώρος για απαραίτητες κοινωνικές δαπάνες που θα προστατεύουν τις ευάλωτες ομάδες και θα παρέχουν απαραίτητες δημόσιες υπηρεσίες, είναι απαραίτητη μια περαιτέρω ...

O φαύλος κύκλος της φτώχειας.

Στην πραγματικότητα η Ευρώπη βρίσκεται σε ένα φαύλο κύκλο φτώχειας, από τον οποίο οι ηγεσίες τους φαίνονται εντελώς απρόθυμες να την βγάλουν. Και όσο επιμένουν να θεωρούν ότι τα προγράμματα λιτότητας είναι η λύση, τόσο στις λίστες των εξαθλιωμένων θα προστίθενται και νέα ονόματα. 

Σήμερα ζουν στην Ε.Ε. περίπου 120 εκατομμύρια συνταξιούχοι, που...

Φίλης: Η εμπροσθοφυλακή του εθνομηδενισμού στην Παιδεία…

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΗ ΠΑΙΔΕΙΑ
Όπως έχουμε αναλύσει κουραστικά ο ΣΥΡΙΖΑ υπήρξε και παραμένει το φυτώριο των ποικίλων, επιδοτούμενων εθνομηδενιστών και των «επαγγελματιών» …αναμορφωτών της ελληνικής ιστορίας. Στο χώρο αυτόν άνθισαν όλα τα λουλούδια, ιδιαίτερα αυτά που τα «λίπανε» η κοπριά (χρήμα) του Σόρος… Η Ρεπούση ήταν ένα από αυτά τα «λουλούδια»:

Η πρωτοπόρα της επαγγελματικής …αναδιατύπωσης της Ιστορίας και η παραγωγός των λεκτικών ευρημάτων αυτής της «αναδιατύπωσης»: Ο «συνωστισμός» το πλέον ηχηρό και δόλιο λεκτικό «εύρημα»… 

Τώρα που ο ΣΥΡΙΖΑ έγινε κυβέρνηση ο εθνομηδενισμός αρχίζει να γίνεται καθεστώς: Από παντού ξεπηδούν τα διατεταγμένα «στρατιωτάκια» του Σόρος, σε όλες τις πολυεδρικές διαστάσεις της νεοταξικής, πολυπολιτισμικής ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ… 

Ο Φίλης, ο νέος ακατάρτιστος (θεωρητικά, ιστορικά, πολιτικά κ.λπ), «αριστερός» υπουργός Παιδείας, φιλοδοξεί να ξεπεράσει την Ρεπούση και όλη την «κλίκα» των αποδομητών της Ιστορίας και της εθνικής συνείδησης: «Κλίκα» «επαγγελματιών» εθνομηδενιστών που είχε «συνωστιστεί γύρω από την Άννα Διαμαντοπούλου (Δραγώνα-Φραγκουδάκη και CIA). 

Τώρα η «σχολή» Σόρος καθορίζει άμεσα, και με τον «επικεφαλή» της (τον Λιάκο), τα ζητήματα της Εκπαίδευσης και ο Φίλιας είναι ο «εκτελεστής»: Ο εκτελεστής των συμβολαίων θανάτου της Παιδείας, των εθνικών παραδόσεων και....

Ι σινεχίς προσπάθια αλίοσις τις Ελινικίς γλόσας (του Άγγ. Αγοραστού)

Έτσι θα γράφουν σε λίγα χρόνια τα παιδιά μας. 

Κι όμως, η Ελληνική γλώσσα, η πληρέστερη και η μόνη νοηματική γλώσσα του κόσμου δεν της αξίζει να σβηστεί από την ιστορία εξαιτίας μιας χούφτας απάτριδων εθνομηδενιστών. 

Όπως λέει ο Γεώργιος Σεφέρης: «Από την εποχή που μίλησε ο Όμηρος ως τα σήμερα, μιλούμε, ανασαίνουμε και τραγουδούμε με την ίδια γλώσσα». 

Που να ήξερε ο Σεφέρης ότι το 1982, μέσα σε μια νύχτα και σε άσχετο νομοσχέδιο θα καταργούνταν το πολυτονικό και θα ξεκινούσε η αργή αλλά επίμονη προσπάθεια για την αλλοίωση της γλώσσας μας. «…. η επιβολή του μονοτονικού είναι στην ιστορία των Ελλήνων μια καταστροφή, ασύγκριτα ολεθριότερη από τη Μικρασιατική ...

Σουηδική αστυνομία προς τις σουηδέζες: «Mην βγαίνετε έξω από το σπίτι σας μετά την δύση του ηλίου γιατί αλλιώς θα βιαστείτε. Μείνετε σπίτια σας»

Στον αστερισμό της φούσκας...

Κατά τη διάρκεια των τελευταίων εικοσιπέντε ετών, ο επιχειρηματικός κύκλος έχει αντικατασταθεί από έναν κύκλο τιμών των περιουσιακών στοιχείων, επειδή επιλέγεται από τους κεντρικούς τραπεζίτες η συνεχής παροχή ρευστότητας – οι ενέσεις μορφίνης δηλαδή που ουσιαστικά δεν θεραπεύουν τον ασθενή, αλλά παρατείνουν τη ζωή του και καθιστούν πλέον βέβαιο το θάνατο του.
«Αυτά που βιώνουν οι περισσότερες χώρες είναι τα εξής: Οι επιχειρήσεις κάνουν ότι...

Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος Ποτέ Δεν Ήταν Τόσο Κοντά. Οι ΗΠΑ Ετοιμάζουν πόλεμο κατά της Ρωσίας. Η Ρωσία Πως θα Ανταποκριθεί;.

Το άρθρο του Αλεξάντερ Ντούγκιν, Ρώσου φιλοσόφου και γεωπολιτικού συμβούλου του προέδρου Πούτιν, που δημοσιεύθηκε σήμερα το μεσημέρι στον Ινφογνώμονα, στην αγγλικήείναι απείρως σημαντικότερο από περιτρίμματα της ελλαδικής πολιτικολογίας για να παραμείνει δυσπρόσιτο σε πολλούς αναγνώστες. Ιδού για τούτο η ελληνική του απόδοση.

Μετάφραση Μιχαήλ Στυλιανού

Όπως έχουμε πει ήδη πολλές φορές, το κύριο χαρακτηριστικό αυτής της πολιτικής περιόδου, δεν είναι οι εκλογές αλλά ο πόλεμος. 


Αλλά εάν οι εκλογές είναι σημαντικές κάπου, αυτό είναι στις ΗΠΑ, όπου και πάλι είναι στενά συνδεδεμένες με τον πόλεμο. Πριν λίγες μέρες, το Σάββατο, στις 17 Σεπτεμβρίου, η πιθανότητα αυτού πολέμου ήταν ...

Καταρρέει ο πλαστός αμερικάνικος διπολισμός μέχρι και στην κατεχόμενη Γερμανία.

Αποτέλεσμα εικόνας για ηπα γερμανια
του Σπύρου Χατζάρα

Οι νικητές του πολέμου στις νέες αποικίες δημιούργησαν μια «ανεξάρτητη» Κεντρική Τράπεζα, κατ’ εικόνα και καθ’ ομοίωση της FED, και εξήγαν το μοντέλο του διπολισμού με «συντηρητικούς» Χριστιανοδημοκράτες και προοδευτικούς «σοσιαλδημοκρατες». Ως μπαλαντέρ έπαιζε το κόμμα των «κεντρώων Φιλελευθέρων». 


Στην Γαλλία και την Ιταλία, όπου...

Τον θυμάστε τον...Wesley Clark;


Ο συνταξιούχος πλέον Γουέσλει Κλάρκ, ο στρατηγός των ΗΠΑ που είχε το γενικό πρόσταγμα στους βομβαρδισμούς της αδελφής Σερβίας από το ΝΑΤΟ, επανέρχεται στην περιοχή και ειδικότερα στο Κόσοβο, γεμάτος δολάρια για να "επενδύσει" στον τομέα της ενέργειας,ισχυρίζεται η αυστριακή εφημερίδα  που ασχολείται κυρίως με οικονομικά θέματα, Wirtschaftsblatt.

Ιδιοκτήτης καναδικής εταιρίας ο βομβαρδιστής της Σερβίας ,που δηθεν-τάχα  ήθελε να ...

Τα πήρε στο κρανίο ο Κυριάκος...

Είσαστε μια υπέροχη παρέα φαύλοι πολιτικοί...

Τώρα εντείνεται το πανηγύρι, ήσυχε συμπολίτη μου.....


Τώρα ούτε να τρέξεις, ούτε να κρυφτείς δε μπορείς. Αυτό ήταν το αποτέλεσμα της ήσυχης αποδοχής σου για όλα τα μέτρα που σου επέβαλλαν. Σού πήραν όλα τα όπλα ενώ τα είχες στα χέρια σου. Τα παρέδωσες εσύ εις το όνομα της ειρήνης και της νοικοκυροσύνης… 

Να μην τρέξει σταγόνα αίμα αλλά ας χυθούν εκατομμύρια δάκρυα. Τα δάκρυα δεν πονάνε έτσι νόμιζες. 
Τώρα ξεκινάει το πανηγύρι, ήσυχε συμπολίτη μου. 
Οι κακές Κασσάνδρες δεν ήταν για τα γούστα σου γιατί σου .....

Πάρτε θέση και αποφασίστε ρε. Τι απ' όλα αυτά είσαστε?

Αποτέλεσμα εικόνας για μανταμ σουσου 
Αναρτάς τη φωτό μιας σέξυ γκόμενας και κάνεις ένα πολιτικής υφής λογοπαίγνιο, σε λένε ...σεξιστή.

Βάζεις τη φωτογραφία του άλλου, που είναι σαν φουσκωμένο ασκί με σκατά έτοιμο να σκάσει, σου λένε ότι κάνεις ...bullying.

Ανεβάζεις την φωτογραφία του ....Βλάκα (ένας είναι ο βλάκας), που μοιάζει σαν πρώην πρεζάκι που το έχουνε πρήξει στην μεθαδόνη και σχολιάζεις αρνητικά τις παπαριές του, στην πέφτουν ότι ...δεν έχεις πολιτικά επιχειρήματα.

Υποστηρίζεις δημόσια ότι και αυτοί είναι τα ίδια και χειρότερα σκατά με τους άλλους, σου κολλάνε την ταμπέλα του.....

Είμαστε στο ευρώ , χωρίς ευρώ στη τσέπη...