Παρασκευή 12 Απριλίου 2013

ΘΑ ΤΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ...Spiegel: «Διαγράψτε το Ελληνικό χρέος αλλιώς θα πληρώσουμε πολεμικές αποζημιώσεις».....


  • Γερμανία: O μεγαλύτερος οφειλέτης του 20ου αιώνα με σειρά πτωχεύσεων και διαγραφών χρεών!
  • Στις παραιτήσεις από πολεμικές αποζημιώσεις οφείλει την ευημερία της η Γερμανία!
Η συνέντευξη στο Spiegel του έγκριτου Γερμανού ιστορικού Άλμπερτ Ρίτσλ συνιστά καταπέλτη για την

Στο "σφυρί" ακόμα 10 λιμάνια!...


Ανοίγει ο δρόμος για την πώληση άλλων δέκα μεγάλων λιμανιών, μετά τον ΟΛΠ και τον ΟΛΘ, αλλά και ακόμα 20 μικρότερων, εθνικού και διεθνούς ενδιαφέροντος.

Η πρόσκληση αφορά...

“ΑΥΞΗΣΗ ΤΩΝ ΕΞΑΓΩΓΩΝ” ή της φοροαποφυγης των πολυεθνικών βρε ανεκδιήγητοι;


Οι πατριώτες του Σόιμπλε που μας κουνά το δάχτυλο προσβάλλοντας ακόμα και τους νεκρούς – θύματα της θηριωδίας των Γερμανών, δίνουν ρεσιτάλ εφευρίσκοντας μύριους τρόπους για να καταστήσουν την Ελλάδα “φορολογικό παράδεισο”.

Στην πλάτη του καταναλωτή, παίζουν επικοινωνιακά παιχνίδια κρύβοντας τις αθλιότητες των “επενδυτών”.
Μεθοδεύσεις φοροαποφυγής πολυεθνικών βαπτίζονται “εξαγωγές” την ώρα που....

ΘΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΕΝΟΣ....ΣτΕ: Αιολικά πάρκα ακόμη και σε δασικές εκτάσεις!!!

Δεν θ' αφήσουν τίποτα όρθιο στην πατρίδα μας!

Το δρόμο για την εγκατάσταση ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (αιολική, ηλιακή, κ.λπ.) και σε δασικές εκτάσεις -κατ΄ εξαίρεση για λόγους και καλά δημοσίου συμφέροντος!!!- άνοιξε το Συμβούλιο της Επικρατείας!

Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση...

ΑΠΟ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ...ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΝΤΕΣ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ......ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ! Τουρκία προς ΕΕ : « Αγκαλιάστε τους μετανάστες».

 Ο Τούρκος πρόεδρος, Αμπντουλάχ Γκιουλ, μιλώντας σε συνέδριο  διήμερο συμπόσιο που διοργάνωσε το Ερευνητικό Κέντρο Μετανάστευσης και Πολιτικής, του πανεπιστημίου «Hacettepe», με τίτλο «Μετανάστευση, Ισλάμ και Πολυπολιτισμικότητα στην Ευρώπη»  απηύθυνε προειδοποίηση προς τις ευρωπαϊκές χώρες λέγοντας « ότι θα βρεθούν αντιμέτωπες με νέες τραγωδίες και μαζικές σφαγές  εάν, όπως είπε, εξακολουθήσει να αποτυγχάνει να αγκαλιάσει την ανεκτικότητα απέναντι σε διαφορετικούς πολιτισμούς και θρησκείες» αναφέρει το trt Haber.

Ο Προβόπουλος είναι ο αρχηγός της Συμμορίας.

Οι υπουργοί Οικονομικών, της Ε.Ε., στο σημερινό Γιούρογκρουπ θα συζητήσουν την οδηγία που θα καθορίσει ότι πέραν των μετόχων θα σηκώνουν τις απώλειες μιας τράπεζας όταν αυτή θα αντιμετωπίζει πρόβλημα οι μεγάλοι αποταμιευτές.

 Έρχεται δηλαδή κούρεμα των καταθέσεων στις τράπεζες στην περιφέρεια της ευρώζωνης. που αντιμετωπίζουν προβλήματα. 

ΔΩΣΤΕ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΤΗΝ ΛΙΣΤΑ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΕΚΔΡΟΜΗ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΝΤ.


Εκδρομή χλιδής για Ελληνες δημοσιογράφους
Έμαθαν τα κόλπα γρήγορα και διοργανώνουν δεκαήμερο ταξίδι για δημοσιογράφους στις ΗΠΑ με όλα τα έξοδα πληρωμένα, για να κάνουν δημόσιες σχέσεις και λόμπι υπέρ των συμφερόντων τους και των θέσεων που εκφράζουν. 
Η εκδρομή της χλιδής διοργανώνεται από το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο, που επιχειρεί να εκμαυλίσει συνειδήσεις τη στιγμή

Μόνο σε αυτού του είδους ''δημοκρατίας'' μπορεί ο Εφιάλτης να γίνει πρωθυπουργός και ο Λεωνίδας να ανακηρυχθεί προδότης.



Θα σας πω μια ιστορία…
Οταν τελείωσε η Μάχη των Θερμοπυλών και οι Σπαρτιάτες και οι άλλοι Ελληνες κείτονταν νεκροί στο πεδίο της μάχης, ο Εφιάλτης αποφάσισε πλέον με τον χρυσό που τον είχε φορτώσει ο Ξέρξης να πάει στα ξένα…
Σκέφτηκε ότι πλέον δεν τον σήκωνε ο τόπος εδώ..

Ακόμα κι αυτή εμείς την πληρώναμε μέχρι χθες! ΣΑ ΔΕ ΝΤΡΕΠΟΜΑΣΤΕ ΛΕΩ ΕΓΩ! Η καημενούλα φτωχιά Γιάννα η εφοπλιστίνα καταδεχόταν και έπερνε μισθό από μια χρεοκοπημένη χώρα που οι πολίτες της τρώνε από σκουπίδια! ΑΙΣΧΟΣ ΝΤΡΟΠΗ ΤΗΣ!

Και είπε ο αυτοκράτορας Θεόφιλος στην Κασσιανή: "Εκ της γυναικός πηγάζουν τα φαύλα".

Και η Κασσιανή, του απήντησε: "Και εκ γυναικός πηγάζει το κρείτον."


Άμα λιποθυμούν οι π......., για όλα είναι ικανές.... (Πόπη Σουφλή)

Από το υπουργείο Εξωτερικών πληρωνόταν μέχρι τον Ιανουάριο του 2013 η Γιάννα Αγγελοπούλου-Δασκαλάκη «για το έργο της ως πρέσβειρας εκ προσωπικοτήτων». Κατόπιν δικής της αίτησης, παύεται η μισθοδοσία της. Την ανακοίνωση εξέδωσε ο υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος:

Στουρνάρας προς Τρόικα: "Αφήστε τα νέα μέτρα για τον Ιούνη όταν εγώ θα έχω φύγει" !


Μωρό μου, τώρα που σε... συνηθίσαμε, θέλεις να μας... εγκαταλείψεις; Έλα όμως που... δεν σ' αφήνουμε εμείς.... από κοντά, από πολύ κοντά θα σ' έχουμε.... Τόσο κοντά, που να νοιώθεις την ανάσα μας στο λαιμό σου... γι αυτά που σε περιμένουν... Βλέπεις, ο ελληνικός λαός, "δεν ξεχνά" όσους τον... "φρόντισαν" και θα τους το ... "ανταποδόσει...."

Πόπη Σουφλή


Ο Υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας έχει δώσει, όλους αυτούς τους μήνες, «τα ρέστα» του για να είναι αρεστός στην Τρόικα και να τα έχει καλά μαζί της.
Όσοι τον ξέρουν καλά, λένε ότι σε κάθε συνάντηση με τους δανειστές μας ο Γιάννης Στουρνάρας επιχειρεί να φιλοτεχνήσει το προφίλ του. 

Η ΙΑΤΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ (Μέρος Α’).

http://www.istrikala.gr/img/asklipios/family_of_asklipios.jpg
Στην αρχαία Ελλάδα ο θεός της ιατρικής και της υγείας ήταν ο Ασκληπιός. Κατά τη μυθολογία, ο Ασκληπιός ήταν υιός του θεού Απόλλωνα και της Κορωνίδας, κόρης του βασιλιά της Θεσσαλίας, Φλεγύα. 
Όταν η Κορωνίδα ήταν έγκυος, περιμένοντας το παιδί του Απόλλωνα, ερωτεύτηκε και παντρεύτηκε έναν θνητό, τον Ισχύ.

ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΑΜΕ ΠΛΩΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ.....ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΙ ;;; «ΑΤΤΙΚΗ»: Η βύθιση ενός πλωτού νοσοκομείου στο Κάβο Ντόρο το 1941


Πλωτό νοσοκομείο της εποχής

1941,η περίοδος όπου μαίνεται ο Β΄ Παγκόσμιος πόλεμος σε διάφορα σημεία του πλανήτη μεταξύ των συμμαχικών κρατών και του συνασπισμού του άξονα, ενώ η Ευρώπη την συγκεκριμένη χρονική στιγμή βρίσκεται, στο μεγαλύτερο μέρος της, υπό την κατάκτηση των Γερμανών. Η Ελλάδα, την εποχή εκείνη, ύστερα από σθεναρή αντίσταση που πρόβαλε εναντίων τριών αντιπάλων (Γερμανία, Ιταλία και Βουλγαρία) είχε και εκείνη την ίδια τύχη, γνωρίζοντας την κατοχή

KΡΑΤΙΚΑ ΧΡΕΗ, ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ: Tι επιδιώκει στην πραγματικότητα η Τρόικα;


άρθρο του Όμηρου Αλεξάνδρου

Είναι, άραγε, τόσο ηλίθια η Τρόικα;
Η απάντηση στο ερώτημα βρίσκεται στην πρόσφατη ιστορία της Ευρώπης.
Το 1953, τέσσερα μόλις χρόνια μετά την ίδρυσή της, η Ομοσπονδιακή Δημοκρατία της Γερμανίας βυθιζόταν κάτω από το βάρος των χρεών της και απειλούσε να συμπαρασύρει στην κατάρρευση και άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Τότε, οι 21 χώρες – πιστωτές της ΟΔΓ συναντήθηκαν στο Λονδίνο και αποφάσισαν να προσαρμόσουν τις απαιτήσεις τους στις δυνατότητες της χώρας-οφειλέτη να αποπληρώσει το χρέος της.

Νεο-Οθωμανική Ελλάδα: Μύθος ή Πραγματικότητα;


αναδημοσίευση από το Προξενείο ΣΤΟΠ / DEFOL!
άρθρο του Κώστα Πικραμένου*
Ο όρος Neottomanism (Νεο-οθωμανισμός) εισήχθη στο δημόσιο ακαδημαϊκο διάλογο στα μέσα της περασμένης δεκαετίας. Μετά την ανάληψη της ηγεσίας του Τουρκικού Υπουργείου Εξωτερικών από τον καθηγητή Αχμέτ Νταβούτογλου ο συγκεκριμένος όρος χρησιμοποιείται πλέον κατά κόρον τόσο από τα ΜΜΕ όσο και από τις πολιτικές ελίτ των γειτονικών με την Τουρκία κρατών.

Ο Τιτανικός του Βοσπόρου.

αναδημοσίευση από το Berlin – Athen

άρθρο του Βασίλη Βιλιάρδου
.Με την πλειοψηφία των επιβατών στα αμπάρια και με την πρώτη θέση να αναζητάει λάφυρα από το διπλανό πλοίο που «παραπαίει», το πλήρωμα χαζεύει την όλη διαδικασία – χωρίς να αντιλαμβάνεται το παγόβουνο, επάνω στο οποίο κινδυνεύει να συντριβεί
Η επέλαση του ΔΝΤ στην Ευρώπη, με το «μανδύα» της Τρόικας (υπενθυμίζουμε ότι ο μοναδικός πελάτης που του είχε απομείνει το 2007 ήταν η Τουρκία), έχει αφενός μεν έναν κύριο στόχο, αφετέρου αρκετούς παράπλευρους.
Ο κεντρικός στόχος του είναι ασφαλώς η εγκατάσταση της δικτατορίας της ελίτ και του χρηματοπιστωτικού τέρατος στην ήπειρο μας – με την Ελλάδα να έχει διαδραματίσει το ρόλο του πολιορκητικού κριού, του Δούρειου Ίππου καλύτερα, όσον αφορά την Ευρωζώνη.

Διαβάστε ...50 ερωτήσεις που θα σε πείσουν για την μελλοντική παγκόσμια κατάρρευση!!.. και ΞΥΠΝΗΣΤΕ πριν να είναι πολύ αργά.


Μάλλον όχι γιατί ότι και να σου δείχνω δεν βλέπω να προετοιμάζεσαι!! Ακόμα ειρωνεύεσαι για το θέμα αποθήκευσης και προετοιμασίας ! Δεν με πιστεύεις ότι έρχεται παγκόσμιο γονάτισμα της ανθρωπότητας μέσω μιας ξαφνικής κρίσης στην Αμερική ? Ο εμφύλιος της Αμερικής?

Τότε γιατί:

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΧΘΡΟΙ ....ΤΙ ΚΟΙΤΑΣ ; ΣΗΚΩ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΕ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΜΕ ΤΟ ΧΤΙΚΙΟ !!!


Είμαστε Εχθροί...
...με κάθε πατριώτη, φίλο των τοκογλύφων.

FILOTOMARIUS KANAPEDATUS - ΞΥΠΝΑ , ΑΣΕ ΤΑ ΟΝΕΙΡΑ .....


Όλη η Ευρώπη αναρωτιέται πως θα γλιτώσει από τα χέρια των Γερμανών κατακτητών. Όλη;; Όχι, όλη! Ένα προτεκτοράτο κάπου στον ευρωπαϊκό Νότο έχει παραδοθεί στην μανία των κατακτητών. 

Ελλαδιστάν, αυτό είναι το όνομά του! 

Οι κάτοικοί του κοιμούνται κι ονειρεύονται και οι Γερμανοί 
προελαύνουν ανενόχλητοι.

Filotomarius Kanapedatus ξύπνα! Άσε τα όνειρα. Η αντιπροσωπεία των γερμανικών και παγκόσμιων οικονομικών κατακτητών έφτασε και

Θέλουν ρυθμίσεις χρεών μόνο για πλούσιους! Το νέο εμπόδιο της τρόικα μέχρι να γυρίσει ο έμπιστός τους από το Δουβλίνο. ΝΑΙ Ο ΣΟΙΜΠΛΕ ΔΕΝ ΤΟΝ ΜΑΛΩΣΕ ...


Ρυθμίσεις χρεών μόνο για συνεπείς και … πλούσιους, θέλει η Τρόικα. «Εκτός νυμφώνος» κινδυνεύουν έτσι να μείνουν όσοι «πνίγονται» κυριολεκτικά από τα χρέη για δάνεια στις τράπεζες.

Η τρόικα έχει σκληρύνει τη στάση της απέναντι στο σχέδιο της κυβέρνησης, ενώ φαντάζει απίθανο να υποχωρήσει στις απαιτήσεις της και στις “παράλληλες” συσκέψεις που θα γίνονται στα υπουργεία Ανάπτυξης και Οικονομικών.

ΤΣΑΚΙΣΤΕ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ. ΠΩΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ.


Τράπεζες: Έγκλημα κατά του Ελληνικού Λαού ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ... Με την πλήρη σύμπραξη -άμεση συνέργεια με όρους ποινικού δικαίου- μίας διεφθαρμένης πολιτείας…

ΠΩΣ ΝΑ ΑΚΥΡΩΣΕΤΕ ΤΙΣ ΔΙΑΤΑΓΕΣ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ

Στο Όνομα του Ελληνικού Λαού εκδόθηκαν (και εξακολουθούν να εκδίδονται) εκατομμύρια Διαταγές Πληρωμής των τραπεζών κατά των ελλήνων πολιτών. 

Δούρειος ίππος οι αλλαγές στα Λύκεια για Γερμανούς και ΕΟΖ σε Μακεδονία – Θράκη;


Αίσθηση και ανησυχία προκαλεί η νέα (από τις πολλές τα τελευταία χρόνια) μεταρρύθμιση στην Παιδεία με την ουσιαστική επαναφορά του συστήματος με τις Δέσμες οι οποίες καταργηθεί για συγκεκριμένους λόγους.


Όμως το κλειδί βρίσκεται αλλού: στα επαγγελματικά Λύκεια.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα του «Ελεύθερου Τύπου» φαίνεται πως η Γερμανία έχει προτείνει τη χρηματοδότηση θέσεων εργασίας εργασίας σε γερμανικές επιχειρήσεις για απόφοιτους ελληνικών ΕΠΑΛ με έδρα κατά προτεραιότητα στις περιοχές που έχει σχεδιαστεί να τεθούν σε καθεστώς Ειδικής Οικονομικής Ζώνης όπως η

ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΕΚΤΟΞΕΥΣΗ ΔΥΟ MRBM B.Koρέα: "Πρώτος στόχος το Τόκιο"! - Οι ΗΠΑ επιβεβαιώνουν πυρηνική γόμωση στους MRBM.


Σε κυβερνητική ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν λίγο από την Πινγκ Γιάνγκ ξεκαθαρίζεται ότι ο πρώτος στόχος σε περίπτωση πολέμου με τη Νότιο Κορέα θα είαι το Τόκιο, το οποίο βέβαια βέβεια έχουν την δυνατότητα να πλήξουν με τους βαλλιστικούς πυραύλους μέσου βεληνεκούς (MRBM) ακτίνας 3000 μέχρι 4.000 χχλμ (ανάλογα με το βέρος της κεφαλής που φάερουν).
Στην ανακοίνωση που αναρτήθηκε στο βορειοκορεατικό πρακτορείο ειδήσεων KCNA, η Πιόνγιανγκ απειλεί ευθέως την Ιαπωνία με πυρηνική επίθεση.
Το σημαντικό είναι ότι για πρώτη φορά εκφράζεται η εκτίμηση από τις δυτικές υπηρεσίες ότι οι Βορειοκορεάτες έχουν καταφέρει να προσαρμόσουν πυρηνική κεφαλή σε βαλλιστικό βλήμα! 

ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΣΧΕΔΙΟΥ ΣΠΕΙΡΑΣ Πώς έστησαν την κατάρρευση Εθνικής και Eurobank & μεθοδεύουν δήμευση καταθέσεων


Η απροκάλυπτη δήλωση της Κριστίν Λαγκάρντ ότι πρέπει να κλείσουν τράπεζες αν δεν ανακεφαλαιοποιηθούν και η προώθηση νόμου από το Eurogroup για την κατάσχεση των καταθέσεων σε ολόκληρη της Ευρώπη, είναι η αποκάλυψη ενός οργανωμένου σχεδίου τυχοδιωκτών για να αρπάξουν τα λεφτά πολιτών (δεν πιστεύει κανείς ότι μπορεί να είναι διασφαλισμένες ακόμη

Εξηγώντας τη γερμανική «αλλεργία» σε αποζημιώσεις και κατοχικό δάνειο.

Του Ζαχαρία Μίχα, Διευθυντής Μελετών Ινστιτούτου Αναλύσεων Ασφάλειας και Άμυνας – ISDA
Ποιοι είναι άραγε οι λόγοι που οι Γερμανοί παθαίνουν… αναφυλαξία όταν η συζήτηση πηγαίνει στα χρέη της χώρας τους από το αιματοβαμμένο παρελθόν της, συμπεριφερόμενοι με έκδηλο εκνευρισμό, όπως αποδεικνύει η εσπευσμένη παρέμβαση για το θέμα του Βόλφγκανγκ Σόιμπλε;

Γιατί το τέμενος ξυπνά μνήμες απο τα μαρτυρικά χρόνια της σκλαβιάς του Ελληνισμού !.

_agia_sofia
Τι είναι τα σύμβολα και γιατί επιμένουν οι Τούρκοι να κατασκευαστεί Τέμενος στην Ελλάδα με εντολή της Ελληνικής Κυβερνήσεως !

Γράφει ο Π. Λιβανίδης

“Γίνεσαι Τούρκος Διάκο μου, τη πίστι σου ν΄ αλλάξεις;

 Να προσκυνάς εις το τζαμί, την εκκλησιά ν΄ αφήσεις”:

Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ.


Οι Πολιτισμοί που Σας έμαθαν οι Δασκαλοτσούσιδες, να προσκυνάτε μπρούμυτα. Σας καμπανίζουν κατάμουτρα με άγρια χαστούκια:
Η ΜΟΝΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΣΠΑΘΙ.
Και είναι ανήθικον και άσκοπον και το να Σας δώσουν, και το δεχθείτέ τι.

Όσμιο: Tο απόλυτο βιομηχανικό μέταλλο και ο «κρυφός πόλεμος» εναντίον της Ελλάδας, για την κατοχή του.

Το ιρίδιο, το όσμιο και ο κόκκινος υδράργυρος, μέταλλα στοιχεία, χρησιμοποιούνται στη βιομηχανία των πυρηνικών για τις χημικές ιδιότητές τους.

Τα έτη 1992-1994, μετά την κατάρρευση της Σοβιετικής Ενωσης, άνθησε το εμπόριο του κόκκινου υδράργυρου, ουσίας με εκρηκτικές ιδιότητες.

Στοιχεία – σοκ για τους λαμπτήρες εξοικονόμησης ενέργειας.

laptires
Οι λαμπτήρες ενέργειας, οι οποίοι έχουν αντικαταστήσει τα τελευταία χρόνια τους λαμπτήρες πυρακτώσεως, είναι αδιαμφισβήτητα μία καινοτομία στο χώρο της φωταγώγησης και του ηλεκτρισμού. 
Τα οφέλη από τη χρήση τους είναι τεράστια και σε ατομικό, αλλά και σε συλλογικό επίπεδο. 

Στη χούντα κοιμόμασταν με τις πόρτες ανοιχτές...!


«Στη χούντα ρε κοιμόμασταν με τις πόρτες ανοιχτές!» Αλήθεια, έτσι κάναμε. Τώρα καταλαβαίνετε γιατί. Δεν ήξερε κανείς, πότε θα τον επισκεφτούν οι μπάτσοι. Τουλάχιστο να μην προξενήσουν και ζημιά εις την θύρα, οι ανυπόμονοι.

Μα καλά στον ύπνο τους τον έβλεπαν τον κάτοικο, και πήγαν μες τη νύχτα; Όχι οι μπάτσοι, ο Μπόμπολας είχε αϋπνίες... Πάντως, αν δείτε κάποιους με κουκούλες, να προσπαθούν, να μπουν βίαια στο σπίτι σας τη νύχτα, μην καλέσετε τους μπάτσους. Είναι ήδη εκεί. Αυτό θα πει ταχύτητα!

Το «φιλί της ζωής» με τις γερμανικές αποζημιώσεις!

Γράφει ο Μενέλαος Τασιόπουλος

Το ζήτημα του χρέους της Γερμανίας προς την Ελλάδα, από το αναγκαστικό δάνειο του πολέμου και των δημόσιων αποζημιώσεων για τις τεράστιες καταστροφές στη χώρα μας, κατά τη διάρκεια της περιόδου Κατοχής από αυτήν, ήρθε για ακόμη μια φορά στην επικαιρότητα. 

Αυτό συνέβη μάλιστα σε...

Τη Σλοβενία ετοιμάζονται τώρα να κατασπαράξουν.

Εκβιαστική εκτόξευση των επιτοκίων δανεισμού της, παρόλο που η χώρα έχει δημόσιο χρέος μόνο 54% του ΑΕΠ και έλλειμμα μόλις 3,6%
Γράφει ο Γιώργος Δελαστίκ 

Το βράδυ της Τετάρτης, 20 Μαρτίου, η 90μελής Βουλή της Σλοβενίας με τα μόλις δύο εκατομμύρια κατοίκους έδινε ψήφο εμπιστοσύνης 52 βουλευτών σε μια κυβέρνηση της συμφοράς: έναν συνασπισμό με πυρήνα το Σοσιαλδημοκρατικό Κόμμα που έχει 28 βουλευτές και συμμάχους του αφενός το Κόμμα των Συνταξιούχων, και αφετέρου την αποκαλούμενη Λίστα Πολιτών.

ΓΕΡΜΑΝΙΑ: Οι περισσότερες τράπεζες τους, είναι ουσιαστικά… υπό κατάρρευση!


Σόιμπλε υπήρξε σαφής. «Oι καταθέτες πρέπει να πηγαίνουν τα χρήματά τους σε σίγουρες τράπεζες και όχι στο ρίσκο των υψηλών επιτοκίων». 

Μετά τη δήλωση αυτή 50.000 επιστολές στάλθηκαν στην Κύπρο από Γερμανικές τράπεζες, προτείνοντας στους καταθέτες άμεση μεταφορά των χρημάτων τους στο ασφαλή Γερμανικό οικονομικό παράδεισο! 

Μου φάνηκε αρκετά παράδοξο οι ισχυροί τραπεζίτες της Γερμανίας να «ζητιανεύουν» καταθέσεις στον τραπεζικό «σκουπιδότοπο» του… λεηλατημένου τραπεζικού συστήματος της Κύπρου και αναρωτήθηκα, αν έχουν τόσο… ανάγκη, μήπως δεν είναι τόσο… ισχυροί; 

ΤΟ ''ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ Μ.Κ.Ο...ΑΡΑΓΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ''ΨΥΧΗ'' ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ;

Tου αναγνώστη Π.Δ.

Πολλοί θα αναρωτιέστε φαντάζομαι, πως ξαφνικά μπήκαν στη ζωή μας κάποιοι άγνωστοι το προηγούμενο διάστημα όροι όπως, Μη Κυβερνητικές Οργανώσεις, Αστικές Μη Κερδοσκοπικές Εταιρείες, Προγράμματα Κοινωφελούς Εργασίας, ΕΣΠΑ κ.λ.π..
Ακόμη περισσότεροι, θα σκέφτεστε που ήταν τόσα χρόνια όλοι αυτοί και ξαφνικά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΡΑΓΚΑΣ ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΙΣΘΗΤΙΚΟ 11/4/2013.ΒΙΝΤΕΟ.

Δείτε την εκπομπή "Χωρίς Αναισθητικό" του Γιώργου Τράγκα, της 11 Απριλίου 2013, όπως μεταδόθηκε στο KONTRA CHANNEL

ΕΡΧΕΤΑΙ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ; "ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ" ΜΑΧ ΚΑΙΖΕΡ ..(ΒΙΝΤΕΟ) ΕΠΑΝΑΚΤΗΣΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΤΩΡΑ.... ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ . ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ EΣΕΙΣ ,ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ;;;

olokaftoma
Τις τελευταίες ώρες κυκλοφορεί στο διαδίκτυο  11λεπτο ηχητικό μήνυμα,που μιλάει για επερχόμενη επίθεση στη χώρα μας, το οποίο μπορείτε να ακούσετε

Η επίθεση στη χώρα μας δεν θα αφοράι μόνο στην αρπαγή των καταθέσεων σε ανύποπτο χρόνο αλλά θα σημειωθεί γενικό black out στις τηλεπικοινωνίες και στο internet.

Το νέο αμάρτημα του Στουρνάρα.

Ο υπουργός Οικονομικών Γιάννης Στουρνάρας αρχίζει να γίνεται ύποπτος και για τους φίλους του, δηλαδή αυτοί που τον στηρίζουν και αντιλαμβάνονται τις προσπάθειές του.

Ως γνωστόν με απόφασή του δίνει προθεσμία έως τις 8 Ιουλίου στην αρμόδια επιτροπή να του παραδώσει το φάκελο με τις νέες τιμές ζώνης των ακινήτων σε ολόκληρη την επικράτεια, οι οποίες

ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης- ‘Αυτοσυντήρηση και επιβίωση’. ΑΚΟΥΣΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΑΚΙ . ΚΑΛΟ


ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΗΦΑΙΣΤΟΣ: Κατάσταση εκτάκτου ανάγκης- ‘Αυτοσυντήρηση και επιβίωση’

Ο Κος Ήφαιστος αναλύει την καταστροφική πορεία που έχει πάρει ο Ελληνισμός στην Ελλάδα παρά τις Κυβερνητικές αισιόδοξες δηλώσεις. Πως και γιατί αυτά που έχουν επιβληθεί από τους παγκοσμιοποιητές είναι εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας και ποια είναι η μοναδική διέξοδος του Ελληνικού λαού, τη στιγμή μάλιστα που δεν φαίνεται κανένα φως στο βάθος της σύραγγας.

Οι 7 τρόποι για να μειώσετε το φόρο – Τι να βάλετε στη φορολογική δήλωση.

ΚΙ ΟΜΩΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚοΜΗ ΤΡΟΠΟΙ ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΜΙΣΘΩΤΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΙ. 

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜεΝΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΚΠΙΠΤΟΥΝ ΣΕ ΠΟΣΟΣΤΟ 10% ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΜΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΣΤΗ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΔΗΛΩΣΗ.

Σύμφωνα με το άρθρο 9 του φορολογικού κώδικα από τα εισοδήματα του 2012 είναι δυνατό να προκύψει ποσό μείωσης τους φόρου, το οποίο όμως

ΑLEKSANDR DUGIN > Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.


Στην Ελλάδα για ομιλία βρίσκεται ο «εξ απορρήτων» του Vladimir Putin, Aleksandr Dugin, ο οποίος προέβη σε κάποιες σημαντικές εκτιμήσεις στον συνεργάτη του ΕΛ.Κ.Ε.Δ.Α. και διακεκριμένο δημοσιογράφο Δημήτρη Κωνσταντακόπουλο. 
Ο Dugin απαντά στο κατά πόσο η σημερινή παραπαίουσα Ελλάδα θα μπορούσε να στηριχθεί στη Ρωσία, αν κάποια στιγμή επιλέξει να σπάσει τον μνημονιακό ζυγό, καθώς και στο ποια είναι η γεωπολιτική στόχευση της επίθεσης στην Κύπρο. 
Δίνει επίσης τη δική του κοσμοαντίληψη σε ευρύτερο γεωστρατηγικό παρονομαστή. 

Για τρίτη φορά ο Κέρι πάει στην Τουρκία! Ετοιμασίες για την ευρύτερη περιοχή ,της Συρίας συμπεριλαμβανομένης...

MANΩΛΗΣ ΚΩΣΤΙΔΗΣ
Κάτι σοβαρό πρέπει να συμβαίνει ανάμεσα στις ΗΠΑ και την Τουρκία ή κάτι σχεδιάζουν οι δυο χώρες. 

Δεν είναι τυχαίο πως ο Τζον Κέρι θα επισκεφθεί και πάλι την Άγκυρα τις επόμενες ημέρες και αυτή θα είναι η Τρίτη επίσκεψη του Αμερικανού Υπουργού εξωτερικών

Οι Μακεδόνες δημιούργησαν το τσιμέντο τρεις αιώνες πριν τους Ρωμαίους.ΒΙΝΤΕΟ.

Κομμάτια από τους ωραιότερους αρχαίους θησαυρούς της Ελλάδας εκτίθενται στο βρετανικό Μουσείο Ασμόλεαν της Οξφόρδης (Oxford's Ashmolean Museum), μάλιστα, ορισμένα από αυτά δεν τα έχουν δει ούτε οι Έλληνες.
Ανακαλύφθηκαν σε ένα βασιλικό συγκρότημα που ανήκει στο Μέγα Αλέξανδρο και τον πατέρα του Φίλιππο.

ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ των ΚΛΙΝΤΟΝ....Νoble Energy: "Δεν κάνει κουμάντο η Τουρκία, αλλά η Κύπρος κι εμείς!".....

Απίστευτη τάπα απο την ισραηλινή Noble Energy στην Αγκυρα! "Εμείς κάνουμε κουμάντο, όχι η Τουρκία! Πράττουμε για το κοινό συμφέρον Κύπρου και Ισραήλ!" Κοινές ασκήσεις στην ΑΟΖ - Διαλύονται τα "σύννεφα" στην τριμερή συμμαχία....


«Όχι» της Noble Energy για την εξαγωγή του κυπριακού αλλά και του ισραηλινού φυσικού αερίου μέσω αγωγού που θα περνά από την Τουρκία κάτι που οι Τούρκοι θεωρούν ως ύψιστο θέμα για αυτούς, και το θέτουν σε κάθε ευκαιρία, την ενεργειακή δηλαδή ομηρία της Κύπρου καθώς οι εξαγωγές της θα εξαρτώνται από τις «ορέξεις» της Άγκυρας.

Όπως δήλωσε ο ο πρόεδρος και ανώτατος εκτελεστικός σύμβουλος της Noble Energy, Τσαρλς Ντέιβιντσον η άποψη

Εκεί που σταματάει η λογική, αρχίζει η ευρωζώνη......Αντί να τυπώσουν ευρώ, θα ...«κουρέψουν» τις καταθέσεις! Το απόλυτο φρενοκομείο!

Γράφει ο Σπύρος Ριζόπουλος

Στο αυριανό Eurogroup λέγεται πως θα συζητηθεί προσχέδιο νόμου, για το κούρεμα των καταθέσεων των τραπεζών που αντιμετωπίζουν προβλήματα.

Συζητείται μάλιστα να τεθεί σε ισχύ από το 2015.

 Η Κομισιόν έχει ήδη συντάξει το πρώτο προσχέδιο του νόμου, αλλά μετέθεσε στις χώρες μέλη και στο Ευρωκοινοβούλιο την ευθύνη να αποφασίσουν το εάν και το πότε οι καταθέτες θα υποστούν ζημιά, στην περίπτωση που

"Έτσι θα διεκδικήσουμε τις γερμανικες αποζημιώσεις" λέει ο Νότης Μαριάς.


ΕΑΝ ΕΓΓΡΑΨΟΥΜΕ ΜΟΝΟΜΕΡΩΣ ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΘΑΤΡΙΖΕΙ Η ΔΑΝΕΙΟΛΗΠΤΙΚΗ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΚΑΙ ΤΙΘΕΤΑΙ ΥΠΟ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΗ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΧΡΕΟΥΣ

"Tα χρήματα των  αποζημιώσεων των ιδιωτών  μπορούν να διεκδικηθούν λέει το Διεθνές Δικαστήριο και η ελληνική κυβέρνηση πρέπει να εγείρει το θέμα διπλωματικά" δήλωσε ο κ. Ν. Μαριάς για τις γερμανικές αποζημιώσεις

Γέμισε ο τόπος μας προδότες και ραγιάδες...


Οι Ένοπλες Δυνάμεις σε κρίση...η Πατρίδα σε κίνδυνο !.Τυχαία όλα;;;

Η περιοχή μας ολόκληρη «βράζει». Είναι ολοφάνερο ότι ζούμε το προοίμιο συγκλονιστικών εξελίξεων, οι οποίες θα φέρουν ολική ανάπλαση του γεωγραφικού μας μήκους και πλάτους: αλλαγές συνόρων, μετακινήσεις πληθυσμών, μεταβολές καθεστώτων και πολλά άλλα που... έως πρόσφατα δεν μπορούσε να διανοηθεί ούτε η πιο ευφάνταστη σκέψη. Και όλα αυτά μέσα στο ...

ΚΥΝΗΓΟΙ ΚΕΦΑΛΩΝ....Τα καλύτερα μυαλά του κόσμου θέλουν οι ΗΠΑ.

Με μπροστάρη τον δαιμόνιο Μαρκ Ζούκερμπεργκ, ιδρυτή και μεγαλομέτοχο του facebook, κορυφαία στελέχη της Silicon Valley, προχώρησαν σε κίνηση πολιτικής παρέμβασης. 
Δεκάδες μεγάλα ονόματα της βιομηχανίας των υπολογιστών και του διαδικτύου ζητούν από την κυβέρνηση Ομπάμα την άμεση μεταρρύθμιση της μεταναστευτικής νομοθεσίας, που έχεις τις βάσεις της στις αρχές του προηγούμενου αιώνα, προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα με τα εκατομμύρια των παράνομα εργαζόμενων στις ΗΠΑ και ουσιαστικά να διευκολυνθεί η νόμιμη μετακίνηση και εγκατάσταση νέων επιστημόνων και υψηλά καταρτισμένων εργαζόμενων.

ΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΑΙΜΟΡΡΑΓΟΥΜΕ; ΒΙΝΤΕΟ: Ιδού η "αποστράγγιση" Ελλήνων - Η Ελλάδα χάνει παιδιά της για να ζήσει η Γερμανία.....


Ένα βίντεο στο οποίο παρατίθενται ιστορίες Ελλήνων που αποφάσισαν να μεταναστεύσουν για να αποφύγουν τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης που πλήττει τη χώρα, δημιουργεί συνειρμούς και εθνικό προβληματισμό για την αφαίμαξη της μητέρας-γης του Ελληνισμού.
Μέχρι στιγμής υπολογίζονται σε πάνω από 120.000 οι επιστήμονες

ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ... Εξαρθρώθηκε γερμανικό κύκλωμα λαθρεμπόρων χρυσού: Άρπαζαν μέχρι και χρυσά δόντια νεκρών.


Κύκλωμα Γερμανών λαθρεμπόρων πολύτιμων μετάλλων εξάρθρωσαν άνδρες του ΣΔΟΕ Αττικής οι οποίοι είχαν πληροφορίες για Γερμανούς οι οποίοι σάρωναν τα ενεχειροδανειστήρια Αττικής και επαρχίας και αγόραζαν μέχρι και τα χρυσά δόντια των νεκρών, λιώνοντάς τα και κάνοντάς τα πλάκες χρυσού.


Ένας Γερμανός λαθρεόμπορος συνελήφθη λίγο πριν πετάξει με πτήση της Lufhansa με προορισμό το Μόναχο από το επίσης γερμανικής ιδιοκτησίας, αεροδρόμιο της Αθήνας.