Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013

''Βόμβα'' Πολύδωρα: ''Η κυβέρνηση εκβιάζει τους βουλευτές''.Είπατε ότι δεν έχουμε κατοχή ;;;;

«Συνεννόηση των πολιτικών δυνάμεων με σκοπό τη συγκρότηση οικουμενικής κυβέρνησης», προτείνει ο πρώην πρόεδρος της Βουλής Βύρων Πολύδωρας.

Σε συνέντευξή του στην εφημερίδα «Παραπολιτικά», θεωρεί ότι...

Στην εικονική πραγματικότητα που ζούμε, δεν έχουμε ούτε ακίνητα ούτε καταθέσεις. Η ίδια η ζωή μας είναι υποθηκευμένη.

Η ζωή μας είναι άμεσα εξαρτημένη από δύο κύριους παράγοντες. 

Την πληροφόρηση και το χρήμα. Εκείνος που κατέχει αυτούς τους δύο παράγοντες, ασκεί άμεση εξουσία πάνω μας και κατευθύνει τις ζωές μας. 

Σε ότι αφορά τον πρώτο παράγοντα, την πληροφόρηση από τα καθεστωτικά ΜΜΕ, και την υπνωτική εξάρτησή μας από αυτά, το βιώνουμε όλοι στον καναπέ μας, όταν πιστεύουμε ότι μας ψεκάζουν ενώ στην πραγματικότητα έχουμε αδρανοποιηθεί εγκεφαλικά. 

Ας δούμε όμως, τι συμβαίνει με τον άλλο παράγοντα, το χρήμα, και πως είμαστε όλοι αιχμάλωτοι ιδιωτών εξουσιαστών.

Είναι γνωστό ότι σήμερα, σε όλο το δυτικό κόσμο (και όχι μόνο), το χρήμα το εκδίδουν ιδιωτικές τράπεζες. Αυτή είναι βασική αρχή της παγκοσμιοποίησης. Το δημιουργούν δε από το τίποτα, όπως θα φανεί πιο κάτω. 


Είναι ένα δώρο που έκαναν οι ίδιοι οι λαοί (ή μάλλον οι κυβερνήσεις της αντιπροσωπευτικής δημοκρατίας τους και κυρίως οι σοσιαλιστικές) σε κάποιους ιδιώτες, για να σκλαβωθούν στη συνέχεια από μόνοι τους οι λαοί στα ίδια αυτά συμφέροντα. 

Ακόμα και οι κεντρικές τράπεζες των εθνικών κρατών....

ΑΔΕΛΦΙΑΑΑΑ....ΑΥΤΗ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ...

 Mπούκαραν λέει...προ ημερών ...στο σπίτι του πρώην Γραμματέα του ΠΑΣΟΚ για να βρουν απόρρητα χαρτιά της ΕΥΠ και το μόνο που βρήκαν ήταν ένα έγγραφο της Αεροπορίας Στρατού από αυτά που κυκλοφορούσαν στο διαδίκτυο και για το οποίο ο Καρχιμάκης έκανε ερώτηση στη βουλή για το θέμα της πτώσης του Σινούκ.

Αυτό το ντοκουμέντο όμως που δεν θέλει με τίποτε να ακουμπήσει η Ελληνική Δικαιοσύνη, το αρμόδιο Υπ. Οικονομικών, το ΣΔΟΕ και το διεφθαρμένο ελληνικό κράτος είναι τα εμβάσματα των 300 δις ευρώ που εξήχθησαν στο εξωτερικό από το 2001 και μετά. 

Μόνο τα μισά να τσιμπάγαμε αδήλωτα θα είχαμε λύσει το πρόβλημα του χρέους και δεν θα κυνηγούσανε τις καλύβες των αγροτών. Πρόκειται για μείζον θέμα με τεράστιες πολιτικές διαστάσεις.

Λίστα…από Γερμανούς στις Ελληνικές αρχές προκειμένου να …”ελεγχθούν”!

Η λίστα σύμφωνα με την εφημερίδα, δόθηκε από τους …Γερμανούς στις Ελληνικές αρχές προκειμένου να…”ελεγχθούν”!

Όχι, σε αυτή την λίστα δεν θα βρείτε μέσα ούτε το 1,5 δις της Hoechtief, ούτε την γυναίκα του Χριστοφοράκου. 

Ούτε βεβαίως τον Σημίτη, τον Γιάννο και τον Μαντέλη και λοιπή γερμανόφιλη συμμορία.......

Μερικοί από τους Μεγαλοφειλέτες που… συνεχίζουν τις …μπίζνες τους. .

Σε κατασχέσεις και πλειστηριασμούς της ακίνητης περιουσίας επώνυμων μεγαλοοφειλετών του Δημοσίου προχωρεί το υπουργείο Οικονομικών, το οποίο για πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες αποφάσισε να διεκδικήσει τουλάχιστον μέρος των ποσών των ληξιπρόθεσμων χρεών. 

Βίλες, οικόπεδα, εργοστάσια, αστικά ακίνητα, καταστήματα, αποθήκες, αγροτεμάχια πέρασαν στα χέρια του Δημοσίου και βγαίνουν στο σφυρί.



Η λίστα αποδεικνύει ότι για πρώτη φορά το Δημόσιο «βάζει χέρι» σε γνωστά και μη πρόσωπα και επιχειρήσεις που χρωστούν πάνω από 30 δισ. ευρώ. Υπενθυμίζεται ότι πριν από μερικούς μήνες ....

Ο χρυσός κανόνας της σταθερότητας.

Αλλαγή
Πρέπει να αναζητηθούν αναπτυξιακές δυνατότητες, ανεξάρτητες από την εκάστοτε πολιτική ηγεσία – μία εκ των οποίων είναι η υιοθέτηση ενός παράλληλου χρηματοπιστωτικού συστήματος, από τον ιδιωτικό τομέα της οικονομίας
Ο «χρυσός κανόνας της οικονομικής σταθερότητας» είναι η κατάργηση των τόκων - η οποία θα εμπόδιζε σε μεγάλο βαθμό τη συγκέντρωση κεφαλαίων, στη συντριπτική μειοψηφία των ανθρώπων (1% του πληθυσμού) και των κρατών.
Πολύ περισσότερο, θα διευκόλυνε σημαντικά τη διοχέτευση των χρημάτων στην πραγματική οικονομία, καθώς επίσης τη σταθερότητα του οικονομικού συστήματος – σε συνδυασμό φυσικά με την απαγόρευση των χρηματοπιστωτικών όπλων μαζικής καταστροφής, όπως τα παράγωγα προϊόντα. Το αποτέλεσμα θα ήταν η ελαχιστοποίηση των κινδύνων πολεμικών και λοιπών «αντιπαραθέσεων», μεταξύ ατόμων και λαών. Ειδικότερα τα εξής: Οι τόκοι, η υπεραξία των χρημάτων ουσιαστικά, είναι ένα «οικονομικό αρχέτυπο»* – μέσω του οποίου επιβάλλεται η υπεροχή του κεφαλαίου επί της εργασίας και των εξ αυτής παραγομένων προϊόντων. Αποτελούν μία αναπόφευκτη «παρενέργεια» εκείνης της οικονομικής λειτουργίας, η οποία στηρίζεται στις συναλλαγές μέσω χρημάτων.

βιντεο. ΟΙ της κληρονομικής δημοκρατίας και με τα ένσημα εργασίας τους...έχουν την πολυτέλεια ...να δίδουν και οδηγίες προς ναυτιλωμένους ...Ω..απύθμενο θράσος !!!

Η πολιτικός διαμένει σε ένα πολυτελέστατο σπίτι το οποίο ήρθε η ώρα να δείτε. 

Μπορεί η πολιτική της καριέρα να βρίσκεται σε κάμψη, τα οικονομικά της όμως δεν είναι δύσκολο να καταλάβει κανείς ότι δεν βρίσκονται σε καθόλου χαμηλό επίπεδο. 

Δείτε το πολυτελέστατο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη

"Τα γεγονότα θα γίνουν, ο καιρός πλησιάζει, αλλά μην φοβείσθε"!!

Οι Ρώσοι θα καταλάβουν την Τουρκία , η δε Τουρκία θα ..
εξαφανιστεί από τον χάρτη , γιατί το 1/3 των Τούρκων θα γίνουν χριστιανοί , το 1/3 θα αφανιστούν και το 1/3 θα τραβηχτεί προς την Μεσοποταμία.

Η Μέση Ανατολή θα γίνει γήπεδο πολέμων , στους οποίους θα λάβουν μέρος οι Ρώσοι . 


Θα χυθεί πολύ αίμα και μάλιστα οι Κινέζοι θα περάσουν τον Ευφράτη ποταμό έχοντας 200.000.000 στρατό και θα βαδίζουν προς τα Ιεροσόλυμα.

Χαρακτηριστικό σημάδι ότι πλησιάζουν τα γεγονότα αυτά....

Τι δουλειά έχει η Sony με τον Εθνικό μας Ύμνο;

Όπως ανακαλύψαμε πριν από λίγες μέρες, o Eλληνικός εθνικός ύμνος του ..
Μάντζαρου και του Σολωμού φαίνεται να υπόκειται σε πνευματικά δικαιώματα τα οποία ζητάει να εισπράξει το YouTube. Αυτή τη φορά το ψάξαμε λίγο παραπάνω.

Η υπόθεση προέκυψε όταν αναρτήσαμε το πρώτο ιστορικό δελτίο ειδήσεων των εργαζομένων της ΕΡΤ, με φόντο τα ΜΑΤ έξω από το Ραδιομέγαρο, στη δημοφιλέστερη πλατφόρμα προβολής βίντεο.

Μετά το ανέβασμα του αρχείου είδαμε μια ειδοποίηση σύμφωνα με την οποία ...

..... KAΛΑ ΞΥΠΝΗΤΟΥΡΙΑ .... ΤΩΡΑ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ????‏

ΣΤΟ ΕΝΙΚΟΣ(STAR)23.10 EKΠΟΜΠΗ
ΜΕ ΘΕΜΑ ΤΗΝ ΑΡΠΑΓΗ ΤΗΣ ΑΚΙΝΗΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΠΟ ΤΑ ΚΟΡΑΚΙΑ 20
ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ.


H Realnews σήμερα
Νίκος Χατζηνικολάου: 


Έχουμε να κάνουμε με αρπαγή της περιουσίας των πολιτών


ΒΙΝΤΕΟ-Νίκος Χατζηνικολάου: Έχουμε να κάνουμε με αρπαγή της περιουσίας των πολιτών.


«Το θέμα των ακινήτων θα είναι το κεντρικό μας θέμα στη Realnews, με πολύ ενδιαφέρον ρεπορτάζ και με στοιχεία που νομίζω πως αποδεικνύουν ότι εδώ έχουμε να κάνουμε με αρπαγή της περιουσίας των πολιτών», είπε ο Νίκος Χατζηνικολάου στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR.


«Έχουμε να κάνουμε, κατ’ ουσίαν, με την απόφαση των δανειστών να σαρώσουν, ....

Η Μεσόγειος “γεννά” τον νέο Πλανητάρχη

Ο κύβος ερρίφθη.
Ο Αρμαγεδδών ξεκίνησε και πλέον ζούμε το τέλος της ιστορίας.
Όποιος νικήσει κερδίσει τα ΠΑΝΤΑ και όποιος ηττηθεί χάνεται από ΠΑΝΤΟΥ.
Οι ΗΠΑ "τελειώνουν".
Οι Προτεστάντες παίζουν τα τελευταία τους "χαρτιά".
Συντονισμένη επίθεση δέχεται η Μεσόγειος. Οι Προτεστάντες, προκειμένου να θέσουν σε εφαρμογή το τελευταίο μέρος του σχεδίου τους, που στόχο έχει την απόλυτη κυριαρχία τους στο σύνολο του Πλανήτη, επιτίθενται σε όλα τα δόγματα και τις θρησκείες της Μεσογείου. Προκειμένου να επιβάλουν την ολοκληρωτική Νέα Τάξη Πραγμάτων, επιτίθενται στους πάντες, προφασιζόμενοι οποιονδήποτε λόγο τους βολεύει ...Προτεστάντες Βρετανοί απειλούν την Καθολική Ισπανία για το Γιβραλτάρ ...Προτεστάντες Γερμανοί επιτίθενται "για το χρέος" στον Ορθόδοξο ελληνισμό της Ελλάδος και της Κύπρου ...Προτεστάντες Αμερικανοί υποδαυλίζουν τις εμφύλιες αιματοχυσίες σε ολόκληρη την ισλαμική επικράτεια, για να δημιουργήσουν φόβητρα. Στόχος τους; ...Η Μεσόγειος ...Η "μήτρα" του πολιτισμού, που κυριαρχεί σήμερα στον Πλανήτη.

Στόχος τους είναι ο "πλούτος" αυτής της "μήτρας" ...Ο "πλούτος", ο οποίος της επέτρεψε να "γεννήσει" τους μεγάλους πολιτισμούς ....

ΤΡΑΝΤΑΧΤΗ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΣΩΡΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΕΙ- ΕΝD ;

Από της 18 Οκτωβρίου μέχρι και σήμερα ψάχνουν αν προκύπτουν αξιόποινες πράξεις στην υπόθεση χρηματοδότησης των Δήμων από το Σώρρα & την END και φυσικά δεν βρίσκουν 
τίποτα........ Το σύστημα είναι σε πλήρη Π Α Ν Ι Κ Ο !!!!!!!!!! ΔΕΣ ΤΟ LINK: 

ΙΔΟΥ Ο ΕΧΘΡΟΣ ....ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΟΡΑΤΟΣ ΒΙΝΤΕΟ....ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ - EI. E N D - "ΙΔΟΥ Ο ΕΧΘΡΟΣ"


ΔΕΙΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ...!!!
ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΜΑΣ ΠΛΕΟΝ...!!!

ΑΡΤΕΜΗΣ ΣΩΡΡΑΣ : Έκκληση σε όλους, Κύριοι μια υπογραφή και θα τελείωση ο αγώνας. Ακούστε που σας λέω είναι σαν δημοψήφισμα. Είναι σαν να τους λέτε ....ΔΕΝ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΡΕ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΤΕ! 


ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!! 

Ξέρετε τι πάθανε; Έχουν φύγει! Μόλις μαζέψετε 500 000 υπογραφές ΚΥΠΡΙΟΙ!!!! ΣΥΝΕΛΛΗΝΕΣ!!!! ΘΑ ΕΧΟΥΝΕ ΦΥΓΕΙ! ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ!!!


ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗ ΧΩΡΑ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ! ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΚΥΠΡΙΟΙ!! ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ!!

Πολιτικός Βοναπαρτισμός απο τον Βενιζέλο! Λεφτά υπάρχουν, αλλά για την Αλβανία.

Πολύ large έγινε ξαφνικά ο πασοκοπροεδράρας - ΥπΕξ - αντιπρόεδρας της κυβέρνησης Benny, πήγε στην Αλβανία και αντί να τους μαζέψει με τις τσαμουριές και τις λοιπές αλβανικές μ@λ@κίες τους , τους έκανε και μπουναμά 2500000 ευρώ. 


Την ώρα που στην πατρίδα μας κόσμος πεθαίνει γιατί δεν έχει φάρμακα (καρκινοπαθείς) που κόσμος ζει χωρίς ρεύμα -300000 Ελληνες ζουν χωρίς ρεύμα λόγω του εμπνευσμένου από τον χοντρό χαράτσι- αυτός πάει και χαρίζει 2.5 εκ ευρώ στα Αλβανά αδέρφια των Τούρκων, τι λές ρε πρόεδρα απο τον τραπεζικό σου λογαριασμό τα σήκωσες και τα χαρίζεις; ή το παραμυθένιο 5% που έχεις σε νομιμοποιεί να κάνεις τέτοιες μαγκιές; 


Διαβάστε το ρεπορτάζ παρακάτω.

Τελικά δεν... χορταίνει με τίποτε ο Ευάγγελος Βενιζέλος του 5%. Δεν του φτάνουν οι τρεις θέσεις που κατέχει και ελέω Σαμαρά (αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, υπουργός Εξωτερικών και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ), θέλει να παραστήσει και τον υπουργό Πολιτισμού μοιράζοντας εκατομμύρια!

Τα εκατό βιβλία με τη μέγιστη επιρροή στην πορεία της ανθρωπότητας..


Βιβλία που διέδωσαν τη γνώση και έφεραν ανατροπές στην επιστήμη αλλά και στη ζωή των ανθρώπων.

1. ‘Ι ΤΣΙΝΓΚ’, περίπου 1500 π.Χ.
Το Ι Τσινγκ, που μεταφράζεται συνήθως ως βιβλίο των Αλλαγών, είναι σχεδόν εξίσου αρχαίο με την ίδια την Κίνα. Σε διάφορες εκδόσεις, κατάφερε να αποτελέσει τη βάση τόσο του Κομφουκισμού όσο και του Ταοιϊσμού, ενώ ο βουδισμός επικράτησε στην Κίνα υπό μια μορφή του Ι Τσινγκ (τη “Σκοτεινή Γνώση”). Τον 18ο και 19ο αιώνα, ο Δυτικός κόσμος άρχισε να το ανακαλύπτει σιγά σιγά (ο Λάιμπνιτς γοητεύτηκε απ' αυτό) και μπορεί η επιρροή του εδώ να είναι μεγαλύτερη απ' ό, τι είναι γενικά παραδεκτό. Πολλοί άνθρωποι στη  δύση ασχολούνται με τη μαντεία. Το Ι Τσινγκ αποτελεί ένα είδος μαντικής τέχνης και για το λόγο αυτό βρήκε οπαδούς και πέρα από την Κίνα.

Κατέρρευσαν οι Τράπεζες και βρέθηκαν οι Λαοί χρεωμένοι και όχι το αντίθετο. Αυτή είναι η αλήθεια.


Σπύρος Στάλιας, Οικονομολόγος PhD

Στον Παναγιώτη Κοτιλέα

Πολλοί από τους συμπολίτες μας δεν έχουν ακόμα καταλάβει που αποσκοπεί η οικονομική πολιτική που ασκείται στη Χώρα μας τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Και αυτό είναι φυσικό αφού κανείς δεν την εξήγησε, όχι επαρκώς, αλλά καθόλου. Αμφιβάλω αν κάποιος βουλευτής την έχει κατανοήσει. 


Σίγουρα οι πιο πολλοί ψηφίζουν στα τυφλά και δεν πιστεύω να γνωρίζουν τις επιπτώσεις που έχει η ψήφος τους στον κόσμο και στην οικονομία.

Η Χώρα βρέθηκε καταχρεωμένη το 2008 λόγω της κατάρρευσης του διεθνούς τραπεζικού συστήματος που είχε μετατραπεί σε καζίνο. 


Η Χώρα μας ήταν χρεωμένη με το ίδιο μυθώδες πόσο και ένα χρόνο πριν χωρίς να έχει κάποιο πρόβλημα. 

Η αιφνίδια κατάρρευση των τραπεζών κατέστησε όλο τον Νότο προβληματικό. 

Δηλαδή η αλυσίδα της αιτιότητας έχει ως εξής. Κατέρρευσαν οι Τράπεζες και βρέθηκαν οι Λαοί χρεωμένοι και όχι το αντίθετο. Αυτή είναι η αλήθεια.

Αφού οι Λαοί έσωσαν το τραπεζικό σύστημα φορολογούμενοι αγρίως, μετά θεωρήθηκε σκόπιμο να μπουν σε τάξη οι χώρες που αμάρτησαν δημοσιοοικονομικά.

ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΜΥΡΙΖΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ...

Και πώς να μην μυρίζει;

Όταν στην χώρα που ο καινούργιος Ενιαίος Φόρος Ακινήτων απειλεί με δήμευση της ακίνητης περιουσίας πριν από την κατάσχεση που θα επιχειρηθεί αργότερα..

Όταν εκεί που το πρωτοβάθμιο σύστημα υγείας ΕΟΠΥΥ, διαλύεται και ενδεχομένως καταργείται μέσα σε μιά νύχτα όπως η ΕΡΤ..


Όταν εδώ που τα νέα μέτρα βαφτίζονται, με την Πασοκικού τύπου συνηθισμένη τακτική, ως ''στοχευμένες παρεμβάσεις'' (!)..


Όταν στην χώρα που οι ορισμένοι, με απόλυτη ευθύνη του ''πρωθυπουργού'', υπουργοί, θεωρούν ''δόξα'' την απόλυση εργαζομένων..


Όταν μέρες της επετείου ...

Θα φυλακίσουν έναν στους είκοσι Έλληνες;

Γράφει ο Άγης Βερούτης

Στις ΗΠΑ, που είναι η χώρα με το μεγαλύτερο ποσοστό φυλακισμένων στον κόσμο, κυρίως λόγω οπλοφορίας και εγκλημάτων κατά της ζωής, περί το 1% του ενηλίκου πληθυσμού αν θυμάμαι καλά  είναι στη φυλακή.

Στην Ελλάδα δρομολογείται με συνοπτικές διαδικασίες και ερήμην δίκες χωρίς δικηγόρους και ανεδαφικές ρυθμίσεις που κανείς δεν δύναται να κάνει, η μετάβαση του 4,5% του ενηλίκου πληθυσμού στη φυλακή, λόγω ΟΑΕΕ.

Δρομολογείται η φυλάκιση τουλάχιστον 380.000 ανθρώπων γιατί...

ΣΧΕΔΙΟ ΕΞΟΝΤΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ "Γενοκτονία": Kάθε χρόνος Μνημονίου "κόβει" ένα έτος από την ζωή μας! Θα μας έχουν αντικαταστήσει με "Έλληνες" από όλες τις ηπείρους.

Οι πραγματικοί σκοποί του Μνημονίου που είναι η εξόντωση του ελληνικού πληθυσμού οδεύουν προς πραγματοποίηση, αφού μέσα σε 3 χρόνια εφαρμογής του νεοταξίτικου σχεδίου, έχουμε τρία χρόνια μείωση στο προσδόκιμο επιβίωσης των Ελλήνων,λόγω περικοπών στις ιατρικές δαπάνες (και αυξηση υπέρτασης, κατάθλιψης, αυτοκτονιών, κακής διατροφής)! 

Δηλαδή κάθε χρόνος Μνημονίου μας "κόβει" ένα ολόκληρο έτος από την ζωή μας!
 
Αναλογιστέιτε ότι θα είμαστε υπό καθεστώς Μνημονίου μέχρι το 2040 τουλάχιστον και σκεφτείτε πόσα χρόνια θα ζούμε εκείνο τον καιρό!
 
«Κανείς Έλληνας δεν μπορεί να το δεχθεί. 

Όταν μάλιστα το προσδόκιμο επιβίωσης σταδιακά μειώνεται στη χώρα μας, από τα 81 έτη που ήμασταν, πέσαμε στα 78 έτη», επισημαίνει ο πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρησιακών Ελλάδος, Κώστας Φρουζής.
 
«Θα είναι ντροπή να έχουμε....

Πανταχού ΠΑΡΩΝ ....Οι τροχιές μας, με το φίδι και τον Εφιάλτη, είναι αντίθετες.

Ήμουν στις παραλίες του Αιγαίου από την αρχή και λάξευα αγάλματα, που από τότε άνω έθρωσκαν και αναζητούσαν στο θόλο την καταγωγή τους.
Ήμουν στην αχλύ του μύθου, που πάντα λέει αλήθεια, με τον Ηρακλή και πιο πριν με τον Διόνυσο στις μεγάλες εκστρατείες στην Ινδία και όταν ξαναγυρίσαμε μετά από αιώνες με τον Αλέξανδρο, ακόμα εκεί ήταν τα ίχνη μας κοσμημένα με κισσό.
Ήμουν στα πλοία του Μίνωα όταν θαλασσοκρατούσαμε και πλέαμε κυρίαρχοι μέχρι τα άκρα του απέραντου Πόντου.
Ήμουν με τον Ιάσωνα και τον Ορφέα στην «Αργώ» και δεν μπορείς να φανταστείς τι ήταν οι υπόλοιποι που ήταν μαζί μας, αν και τα ονόματά τους τα ξέρεις από τον κατάλογο.
Ήμουν στην κοιλιά του αλόγου το βράδυ που το έβαλαν οι Τρώες στην πόλη τους, κουβαλώντας.....

ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος: Νομικοί στη διάθεση των πολιτών.

ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος: Νομικοί στη διάθεση των πολιτών
«Πρόκειται για την κατάλυση της ιδιωτικής περιουσίας» υποστήριξε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος αναφερόμενος στο θέμα των πλειστηριασμών.
«Θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα σε μια χώρα όπου οι Έλληνες, χωρίς ιδιωτική περιουσία θα
εργάζονται για 360 ευρώ και θα μένουμε στα σπίτια των παππούδων μας με ενοίκιο» είπε και τόνισε ότι «νομικοί είναι στη διάθεση των πολιτών από τους ΑΝ.ΕΛ για να τους βοηθήσουν να αποφύγουν τους πλειστηριασμούς. 
Πρέπει όλοι οι Έλληνες.....

Τέλειωσαν τα ψέματα: Έχουμε πόλεμο.....Θύματα οργανωμένου σχεδίου: 100αδες Διαταγές Πληρωμής σε ένα 3ημερο.

 Όλες οι τράπεζες, ταυτόχρονα, ξύπνησαν ένα πρωί και σκέφτηκαν ότι πρέπει να στείλουν διαταγές πληρωμής στους δανειολήπτες με τα ληξιπρόθεσμα χρέη. 
Τυχαίο;
Δεκάδες ή εκατοντάδες διαταγές πληρωμής κοινοποιήθηκαν το τελευταίο τριήμερο, ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, στην Κεφαλονιά.

Από την πρώτη μέρα, που εμφανίστηκαν οι "Αποφασισμένοι στην Κεφαλονιά", με σωρεία αποδεικτικών στοιχείων μίλησαν για μια πολύχρονη διαδικασία, για ένα καλά σχεδιασμένο και προμελετημένο πολιτικό, οικονομικό και κοινωνικό έγκλημα, που αποσκοπεί στην φτωχοποίηση, την απαλλοτρίωση των περιουσιών των Ελλήνων και την μετατροπή τους σε δουλοπάροικους.

Αυτά ειπώθηκαν στις 29/5/2001 αλλά ποιος άκουγε τότε...Ο ΜΑΚΑΡΙΣΤΟΣ ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ – Χριστόδουλος: “Θα μας κυβερνούν πλούσιοι τραπεζίτες”

Τι είπε ο Μακαριστός Χριστόδουλος πριν από 11 χρόνια, όταν πολύ λίγοι είχαν την ικανότητα να αντιληφθούν τα λεγόμενά του. 

"Ποιος, αλήθεια, από εμάς εδώ αδυνατεί να κατανοήσει στα χέρια τίνων θα περάσει ο απόλυτος έλεγχος των media; 


Μήπως στα χέρια δύο-τριών Αμερικανών επιχειρηματιών; Θα ‘ταν απίστευτα ρομαντική μια τέτοια υπόθεση....

Αυτή είναι η αλήθεια…βασική σύνταξη ύψους 360€, για το σύνολο των συνταξιοδοτούμενων μετά την 1/1/2018.

Αυτή είναι η αλήθεια…βασική σύνταξη ύψους 360€, για το σύνολο των συνταξιοδοτούμενων μετά την 1/1/2018
Όλα ξεκίνησαν από αυτό που αναγράφεται στην σελίδα 7 του "ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ" Αυγ.2010, που υπέγραψαν οι προδότες..
10. Το Κοινοβούλιο ψήφισε μια σημαντική μεταρρύθμιση του συνταξιοδοτικού συστήματος μπροστά από το χρονοδιάγραμμα. 

Κάποια στιγμή, οι σκλάβοι αντιδρούν.....ΕΡΓΑΣΙΑΚΟΣ "ΜΕΣΑΙΩΝΑΣ" Απολύσεις, μειώσεις μισθών τα νέα μέτρα - Ενοικιαζόμενοι "σκλάβοι" στο Δημόσιο

Η κυβέρνηση έχει καταλήξει στα νέα μέτρα, τα οποία ήδη ψάχνει να βρει πως θα τα ονοματίσει, για να μην κατλάβει κανείς ότι πρόκειται για νέα μέτρα ύψους 1,3 δισ.ευρώ.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του Βήματος της Κυριακής, πρόκειται για επτά λύσεις, στις οποίες ποντάρει η κυβέρνηση προκειμένου να αποφύγει τις νέες περιπέτειες. Αυτές αφορούν:
 
1. Μείωση του αριθμού των δημοσίων υπαλλήλων κατά 33.000 που θα προέλθει από συνταξιοδοτήσεις (15.000 -17.000 ατόμων), διαθεσιμότητα 13.000 υπαλλήλων και οριστική απόλυση περίπου 3.000 από τον χώρο της υγείας.
 
2. Μείωση των αποδοχών -ώστε να προσαρμοστούν στις «οροφές» του ενιαίου μισθολογίου- στο προσωπικό 15 φορέων του Δημοσίου.

Η ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΕΟΛΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΛΟΓΟ !

Υπό Ανωνύμου Έλληνος.

Καθώς η πατρίδα μας βυθίζεται ολοένα και πιο βαθιά στην κόλαση που της έχουν επιβάλλει οι διεθνείς τοκογλύφοι με την αμέριστη σύμπραξη-συναυτουργία  των ντόπιων προδοτών-υποτακτικών τους, έρχονται στην επιφάνεια όλο και περισσότερα περιστατικά δυστυχίας και εξαθλίωσης από τον αγώνα για επιβίωση των συμπατριωτών μας. 

Ελληνόπουλα λιποθυμάνε στα σχολεία λόγω ασιτίας, γέροντες ψάχνουν στα σκουπίδια για να φάνε, η ΔΕΗ αφήνει στο σκοτάδι παραπληγικούς επειδή με μηδενικό εισόδημα δεν έχουν να πληρώσουν τα κατοχικά κεφαλικά χαράτσια, Έλληνες πεθαίνουν στα νοσοκομεία λόγω έλλειψης φαρμάκων μετά από τις περικοπές.

Από την άλλη μεριά οι συνεργάτες των κατακτητών πολιτικοί-πλουτοκράτες-μισθοφόροι δημοσιογραφίσκοι, κομματόσκυλα, πραιτοριανοί σε  υπηρεσίες ασφαλείας, συνεχίζουν να αρπάζουν το βίο των συμπατριωτών μας ρημάζοντας το λιγοστό δημόσιο ταμείο, τρομοκρατούν των λαό μας, ψεύδονται και εκδηλώνουν την αλαζονική τους τυραννία ....

«Πολυτεχνείο 1973: Η μεγαλύτερη πολιτική απάτη του εικοστού αιώνα»! ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ! (Φωτογραφίες - Βίντεο)



«Μη φοβάστε την αλήθεια. Τα ψέμματα καταθάλπτουν τους λαούς»

Περικλής Γιαννόπουλος 

apolutexneio_1973_h_megaluteri_politiki_apati_tou_eikostou_aionaa_fotografies__binteo-1.jpg

Χιλιάδες παιδάκια έχουν καταθέσει λουλούδια στην κεφαλή στο Πολυτεχνείο, νομίζοντας ότι πρόκειται για κάποιον νεκρό της εξέγερσης. 

Στην πραγματικότητα πρόκειται για την κεφαλή του καθηγητή Νίκου Σβορώνου, ο οποίος δεν είχε καμία σχέση με τα γεγονότα του 1973.