Δευτέρα 7 Δεκεμβρίου 2015

TO EΘΝΟΣ ΜΙΚΡΑΙΝΕΙ... Η ΑΓΝΟΙΑ ΒΑΘΑΙΝΕΙ

Αυτό είναι το πρώτο θέμα! Η σιωπηρή συρρίκνωση!

Θα σας εξομολογηθώ την αμαρτία μου: Δυσκολεύομαι πλέον να παρακολουθώ το τρέχον ρεπορτάζ. Αδυνατώ. 

Μου φαίνεται ασήμαντο. Και αν τυχόν...

ΔΕΚΑΔΕΣ ΔΙΣ. ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.

Tου ΓΙΩΡΓΟΥ ΔΕΛΑΣΤΙΚ* 

Φρικιαστικό είναι το οικονομικό έγκλημα που είχε θύματα όλους τουςΈλληνες φορολογούμενους, αλλά σχεδόν κανένας δεν το έχει πάρει χαμπάρι λόγω της άκρας του τάφου σιωπής των μέσων ενημέρωσης, τα οποία ξαφνικά έχουν πήξει από διαφημίσεις τραπεζών. 
Ηανακεφαλαιοποίηση των τεσσάρων συστημικών ελληνικών τραπεζών συνιστά πραγματικά το μεγαλύτερο σκανδαλώδες οικονομικό έγκλημα και έχει τελεστεί ποτέ σε αυτόν τον τόπο. Είναι απίστευτο αυτό που έγινε και καλύφθηκε συνειδητά από ένα εκπληκτικό πέπλο σιωπής.

Είναι τρομακτική η κομπίνα που έστησαν οι τραπεζίτες, αλλά και οι Ευρωπαίοι κερδοσκόποι. Στην ανακεφαλαιοποίηση καθόρισαν αρχικά …μηδενικές τιμές για τις μετοχές τους: Ένα (1) λεπτό για κάθε μετοχή ……

Σωκράτης: Οι άξιοι άνθρωποι δεν επιδιώκουν την εξουσία...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEjmzyXQZlbzBp0hA8ve2hIKLwrZfOIAZvfsUwQedZJcrWLsrd4UZtiFdgYfUbDl-tbuxBYxkM9phWwDbusFYo0836mWXXGO9oLVmm_I9SHc8Gm4IMPXNJwsF-h3TV-tlxwi8pvZlnKxXDud/s1600/12196274_1656332531251266_5676830118771369194_n.jpg
Σωκράτης: "Γι' αυτόν λοιπόν, τον λόγο, είπα εγώ, οι άξιοι άνθρωποι δεν επιδιώκουν την εξουσία ούτε για τα χρήματα ούτε για τη δόξα· γιατί ούτε πληρωμένοι θέλουν να χαρακτηριστούν, εισπράττοντας φανερά μισθό για το αξίωμά τους, ούτε κλέφτες, αποκομίζοντας κρυφά κέρδος από αυτό.

Ούτε πάλι για τη δόξα· γιατί δεν....

ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ...

Κύριε Πρωθυπουργέ,
Τα σκυλιά λυσάξανε, όμως ΕΣΥ προχωρείς ακάθεκτος στο ανθελληνικό έργο ΣΟΥ.
Πληροφόρηση
————————-
Σας μεταφέρω συζητήσεις γερόντων από τις Καφετέρειες, «Εάν τολμήσεις να μειώσεις τις συντάξεις, τότε οι ΚΑΤΑΡΕΣ χιλιάδων Παππούδων-Γιαγιάδων θα πέσουν επάνω στα παιδάκια σου».
Πρωθυπουργός στην Ελλάδα είναι η Εβραιο-Ρουμάνα ΔΡΑΚΟΥΛΕΣΚΟΥ υπάλληλος του .....

Die Welt: Ακυβέρνητο καράβι η Ελλάδα!

Η γερμανική εφημερίδα Die Welt, στην κυριακάτικη έκδοσή της, αποκαλύπτει αναφορά της γερμανικής πρεσβείας σχετικά με την πολιτική και οικονομική κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα.

Όπως σημειώνει η γερμανική εφημερίδα Die Welt, σύμφωνα με την Deutsche Welle «ο Αλέξης Τσίπρας προκαλεί και πάλι 
αναστάτωση στην Ευρώπη. Η κυβέρνησή του έχει καθυστερήσει σημαντικά σε σχέση με το χρονοδιάγραμμα. 

Η πρώτη αξιολόγηση για την πρόοδο των μεταρρυθμίσεων που επρόκειτο να γίνει τον περασμένο Οκτώβριο, δεν αποκλείεται να παραταθεί μέχρι και τις αρχές του επόμενου καλοκαιριού», εκμυστηρεύτηκαν ευρωπαϊκοί διαπραγματευτικοί κύκλοι προς την Welt της Κυριακής. «Απέχουμε πολύ από .....

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΝΤΑΒΑTZHΔΕΣ ΤΗΣ ΕΓΧΩΡΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΖΩΗΣ ΜΑΣ! ΤΕΛΟΣ ΣΤΟ ΣΑΘΡΟ ΟΙΚΟΔΟΜΗΜΑ ΤΗΣ ΕΝΩΜΕΝΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΒΑΖΕΙ Η ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ ΤΗΣ ΛΕΠΕΝ! ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ;


χα1

Η μεγάλη νίκη του εθνικού μετώπου, της ακροδεξιάς στην Γαλλία στον πρώτο γύρο των περιφερειακών εκλογών καταδεικνύει την μεταστροφή της κοινωνίας.
Η αριστερή προπαγάνδα που κυριάρχησε για πολλά χρόνια στην Ευρώπη ότι η ακροδεξιά είναι φασίστες και η αριστερά τα αγγελούδια της δημοκρατίας και της κοινωνικής δικαιοσύνης ξεθωριάζει.
Το ακραίο τρομοκρατικό χτύπημα από ψυχικά άρρωστους τζιχανιστές στο Παρίσι και το δράμα της μεταναστευτικής ροής που προσεγγίζει το 1 εκατ στην Ευρώπη και περίπου 700 χιλιάδες στην Ελλάδα, έχουν ισχυροποιήσει το Εθνικό κόμμα της Γαλλίας και πλέον αποτελεί το βασικό πυλώνα πολιτικής.
Οι εθνικιστές στην Γαλλία κερδίζουν την κοινωνία όχι μόνο λόγω συγκυρίας.
Η Ευρώπη, η κοινωνία της Ευρώπης αλλάζει.
Αποδέχεται......

Η Φώφη η διάδοχος ...του γαμπρού του Μπακατσέλου και του πατροκτόνου εθνικού ολετήρα...


Έσκασε ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΒΟΜΒΑ για την ΕΛΛΑΔΑ!! Άμεση ενημέρωση του Ελληνικού λαού…

ellinikos-laos
Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ… Ε.Α. – ΣΥΓΓΡΑΦΕΑΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΦΑΝΤΗΣ, ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΚΑΙ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ «ΙΔΟΥ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΣΧΕΔΙΑΣΕΙ ΝΑ ΤΕΜΑΧΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»
«Το Σύνταγμα που έχουμε είναι ανελεύθερο, είναι των κατακτητών. Η “ελευθερία” που δίνει το Σύνταγμα είναι η υποταγή στο κεφάλαιο, στους ανωτέρους μας, στους κατακτητές. Ο Στρατηγός ε.α. Γιώργος Αϋφαντής συγκλονίζει με όσα αποκαλύπτει για το σχέδιο καταστροφής του Ελληνικού Εθνους, του τεμαχισμού της Ελλάδος και αρπαγής της περιουσίας της. Ο αξιωματικός δεν διστάζει να αποκαλύψει όσα έχουν σχεδιάσει οι Εβραιοσιωνιστές σε βάρος της Πατρίδος μας, λέγοντας: «Έλληνες ξυπνήστε και δείτε την αλήθεια».
Στρατηγέ, εδώ και χρόνια έχετε γράψει στα βιβλία σας αυτά που ζούμε σήμερα. Από πού τα γνωρίζατε;
Αϋφαντής: Από το 1980, την επομένη χρονιά της αποστρατείας μου γνώριζα όλα όσα βιώνουμε σήμερα και -όπως είπατε- τα έχω καταγράψει στα βιβλία μου. «Το σχέδιο διάλυσης της Ελλάδος συνετάχθη το 1970-’72 στο Λονδίνο από μια Επιτροπή υψηλόβαθμων κοσμοκρατόρων-Σιωνιστών.» Ένας από τους Λόρδους που το εγνώριζαν και που το 1980 βρισκόταν στην Αθήνα, μού ενεπιστεύθη το σχέδιο της Επιτροπής. Γιατί το ......