Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2017

Μύθοι και ανοησίες...

64
Εάν δεν πάψουν κόμματα και Πολίτες να έχουν ψευδαισθήσεις, καθώς επίσης εάν δεν σταματήσουν να κυκλοφορούν σενάρια καταστροφολογίας, η Ελλάδα θα βιώσει ένα οδυνηρό 2017 – κάτι που θα μπορούσε να αποφευχθεί μόνο εάν όλοι μαζί βρίσκαμε έναν κοινό βηματισμό.    
«Κανένας λαός στην παγκόσμια ιστορία δεν έχει δείξει τόσο μεγάλη αντοχή, επιβιώνοντας μετά από ...

Προβλέψεις κατάρρευσης του ευρώ...

63
Ο αμερικανός κερδοσκόπος εβραϊκής καταγωγής G. Soros ενοχοποιεί τη Γερμανία για την πιθανή διάλυση της Ευρωζώνης και της ΕΕ – καθώς επίσης για την υπαγωγή της Ευρώπης σε μία ρωσική ζώνη επιρροής.      

«Η Γερμανία κατάφερε μεν να αναδειχθεί στον ηγεμόνα της Ευρώπης, αλλά δεν μπόρεσε να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις που οι ηγεμόνες πρέπει να πληρούν – δηλαδή, πέρα από το στενό ατομικό τους συμφέρον, να ενδιαφέρονται επίσης για τα συμφέροντα των ανθρώπων που εξαρτώνται από αυτούς. Συγκρίνετε τη συμπεριφορά των Η.Π.Α. μετά το δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο με αυτήν της Γερμανίας, μετά την κατάρρευση του 2008: οι Η.Π.Α. ξεκίνησαν το σχέδιο Μάρσαλ, το οποίο οδήγησε στην ανάπτυξη της ΕΕ, ενώ η Γερμανία επέβαλλε το πρόγραμμα λιτότητας, το οποίο εξυπηρετεί μόνο τα δικά της συμφέροντα.
Πριν από την επανένωση της, η Γερμανία ήταν η βασική κινητήρια δύναμη της ευρωπαϊκής ολοκλήρωσης – πρόθυμη πάντοτε να συνεισφέρει, ενώ συνέβαλλε στην ικανοποίηση των απαιτήσεων της M. Thatcher, όσον αφορά τον προϋπολογισμό της ΕΕ.
Όταν όμως κατέρρευσε η Lehman Brothersη Γερμανία δεν αισθανόταν .....

Και που’σαι πολιτισμένε, εσύ κλάψε επειδή βγήκε ο Τραμπ!

gettyimages-630267874.jpg
Του Νίκου Συρίγου από το Onsport ! (ένα άρθρο έκπληξη - σταγόνα στον ωκεανό της ατέρμονης μπαρουφολογίας)
Ο Νίκος Συρίγος βλέπει τους ψυχάκηδες* να μοιράζουν θάνατο κι αναρωτιέται ως πότε θα παραμυθιάζονται ορισμένοι…
Στη Γερμανία ένας ψυχάκιας, αφού

Καλή χρονιά, Χρόνια πολλά, Ευτυχισμένο το 2017!

Αποτέλεσμα εικόνας για ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ ΤΟ 2017
Μία εικόνα, χίλιες λέξεις... ένας στίχος δέκα χιλιάδες νοήματα. Ντυμένα με μουσική εκατομμύρια καρδιοχτύπια... Ένα βίντεο κλίπ με πολλά νοήματα και πολλούς αποδέκτες... Ένα λιθαράκι για την Ελλάδα. Ένα λιθαράκι για την πατρίδα. 

Που είναι τα δάνεια των βουλευτών; - Ο νέος νόμος 4389/2016 απαιτεί να δηλώνονται... Έρχονται εκπλήξεις!

Τα συμπεράσματα που θα προκύπτουν από την εμφάνιση και του τραπεζικού δανεισμού με το νέο πόθεν έσχες μπορεί να προκαλέσουν ισχυρό «σεισμό» στο πολιτικό σύστημα της χώρας
Το πόθεν έσχες των βουλευτών αποτελεί όνειδος για το πολιτικό σύστημα της χώρας, καθώς ο αρχικός νομοθέτης άφησε στην πράξη πολλά… παράθυρα, έτσι ώστε να μην εκπληρώνεται ο αντικειμενικός σκοπός του, δηλαδή η πλήρης διαφάνεια. 

Όμως, ο νέος νόμος 4389/2016 αλλάζει πλήρως τα δεδομένα, καθώς για πρώτη φορά ....

Έρχεται ισχυρό κύμα αναδιάρθρωσης το 2017 στα μέσα μαζικής ενημέρωσης στην Ελλάδα.

Οι παίκτες που φεύγουν, αυτοί που έρχονται, ο ρόλος των τραπεζών και της κυβέρνησης
Το 2016 αποτέλεσε έτος Αρμαγεδδών για τα ΜΜΕ πολλά εκ των οποίων βρίσκονται σε τραγική οικονομική κατάσταση αδυνατώντας να εκπληρώσουν στοιχειώδεις υποχρεώσεις τους ενώ σημαδεύτηκε και από το φιάσκο του διαγωνισμού για τις τηλεοπτικές άδειες. 
Η κατάσταση που διαμορφώνεται οδηγεί αναπόφευκτα σε αναδιάρθρωση τον κλάδο το 2017 το οποίο ξεκινά με πολλές αβεβαιότητες.

Η πρώτη αβεβαιότητα αφορά στη στάση που θα τηρήσουν οι τράπεζες έναντι των υποχρεωμένων και προβληματικών ΜΜΕ, η δεύτερη στην....