Πέμπτη 27 Μαρτίου 2014

ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ Η ΑΦΥΛΑΚΤΗ ΕΛΛΑΔΑ Λαθρανασκαφές σε μυκηναϊκά νεκροταφεία.

ΞΕΦΡΑΓΟ ΑΜΠΕΛΙ Η ΑΦΥΛΑΚΤΗ ΕΛΛΑΔΑ Λαθρανασκαφές σε μυκηναϊκά νεκροταφεία
Λαθρανασκαφές σε μυκηναϊκά νεκροταφεία λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αρχαίας Ολυμπίας
Λαθρανασκαφές οι οποίες γεννούν πολλά ερωτηματικά έγιναν τις τελευταίες ημέρες σε αρχαία νεκροταφεία Μυκηναϊκής εποχής , στις περιοχές Μάγειρα και Κλαδέου, λίγα χιλιόμετρα από το κέντρο της Αρχ. Ολυμπίας!. 
Περισσότερο «εξόφθαλμη» είναι η λαθρανασκαφή στη θέση «Κιούπια» της τοπικής κοινότητας Μάγειρα, όπου στο παρελθόν έχουν βρεθεί μυκηναϊκοί τάφοι με αξιόλογα ευρήματα και είχαν σημειωθεί ξανά παράνομες έρευνες για την εύρεση αρχαίων…
Το γεγονός αυτό ωστόσο δεν εμπόδισε τους δράστες να ....

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα υπεύθυνη για τη χρεοκοπία της Ευρώπης, εξυπηρετεί μόνο τη Γερμανία.

Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα υπεύθυνη για τη χρεοκοπία της Ευρώπης, εξυπηρετεί μόνο τη Γερμανία
Την πεποίθησή του πως «όσο προχωράμε στην πολιτική ενοποίηση της Ευρώπης αυτοκτονούμε», εξέφρασε ο Γιάννης Χαραλαμπάκης, επικεφαλής οικονομολόγος του Black Summit Financial Group, σε συνέντευξη Τύπου στη Θεσσαλονίκη, στο πλαίσιο ημερίδας που πραγματοποιείται από το Austrian Economic Center, σε συνεργασία με το προξενείο της Αυστρίας, με θέμα «Τι είδους Ευρώπης επιθυμούμε».
«Όσο πιο πολλοί εκλέγονται στο Ευρωκοινοβούλιο, όσο πιο πολύ συναντώνται, τόσο πιο αντιπαραγωγικοί είναι. 
Διαλύστε το Ευρωκοινοβούλιο», τόνισε ο κ. Χαραλαμπάκης, ο οποίος συμμετείχε στην επιτροπή του αμερικανικού Κονγκρέσου, που διερεύνησε τις αιτίες της κρίσης του 2008.
Ο κ. Χαραλαμπάκης επιτέθηκε ....

Η Χιλή αποθεώνει την Ελλάδα: Το μετρό του Σαντιάγο γέμισε με έργα του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού.

Η Χιλή αποθεώνει την Ελλάδα: Το μετρό του Σαντιάγο γέμισε με έργα του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού
Εναν πρωτότυπο φόρο τιμής αποτίει η Χιλή στην Αρχαία Ελλάδα, καθώς, από τις 7 Μαρτίου ο σταθμός με το όνομα Grecia (Ελλάδα) στην πρωτεύουσα Σαντιάγο κοσμείται από μια έκθεση αντιγράφων του αρχαίου ελληνικού πολιτισμού.
Στον σταθμό, από τον οποίο υπολογίζεται ότι περνούν καθημερινά 22.000 επιβάτες, παρουσιάζονται 23 προσεκτικά επεξεργασμένα αντίγραφα από γύψο, χαλκό και ασήμι, τα οποία ....

Σεβασμό της ακεραιότητας της Ουκρανίας ζητά ο ΟΗΕ, «δεν έχει ισχύ το δημοψήφισμα της Κριμαίας».


Σεβασμό της ακεραιότητας της Ουκρανίας ζητά ο ΟΗΕ, «δεν έχει ισχύ το δημοψήφισμα της Κριμαίας»
Με 100 ψήφους υπέρ, 11 κατά και 58 αποχές ενέκρινε η Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ ένα μη δεσμευτικό ψήφισμα για την Κριμαία, το οποίο ζητά σεβασμό της ακεραιότητας της Ουκρανίας και καλεί – χωρίς να κατονομάζει τη Ρωσία – «κάθε χώρα να απέχει από πράξεις που πλήττουν την εδαφική της ακεραιότητα».
Το δημοψήφισμα στην Κριμαία, υπογραμμίζει το ψήφισμα, «δεν έχει καμία ισχύ και δεν μπορεί να γίνει βάση .....

Ο «Δημοκράτης» υπουργός Υγείας προειδοποιεί τους βουλευτές...

Και οι εκβιασμοί (η γνωστή τακτική) για την ψήφιση του νομοσχεδίου ξεκίνησαν. 

Και σίγουρα δεν θα μπορούσε να μην έχει ενεργό ρόλο ο Άδωνις Γεωργιάδης. 

«Όποιος δεν ψηφίσει στη Βουλή το πολυνομοσχέδιο αναλαμβάνει την ευθύνη της εξόδου της χώρας από το ευρώ», προειδοποιεί ο «Δημοκράτης» υπουργός Υγείας τους βουλευτές.

«Δεν είμαστε παιδάκια, είμαστε βουλευτές......

Περισσότεροι από 2,5 εκατομμύρια φορολογούμενοι δεν μπόρεσαν να πληρώσουν φόρους, ποσού που αγγίζει περίπου το 1 δισ. ευρώ…

Στα ταμεία των Εφοριών δεν έφτασαν για τον Ιανουάριο τα αναμενόμενα έσοδα, αφού περισσότεροι από 2,5 εκατομμύρια φορολογούμενοι άφησαν απλήρωτους φόρους, ποσό που αγγίζει περίπου το 1 δισ. ευρώ…

Το πρόβλημα, όμως, για τους φορολογούμενους είναι πως πλέον βρίσκονται αντιμέτωποι με τόκο 0,73% κάθε μήνα, με πρόστιμα που
ξεκινούν από 10% και φτάνουν έως και το 30% μετά την πάροδο διετίας, αλλά και κατασχέσεις περιουσιακών τους στοιχείων .

Όπως προκύπτει...

Αποκάλυψη Π.Καμμένου: "Η Δάφνη Σημίτη είναι θεία του Σ.Θεοδωράκη" ΒΙΝΤΕΟ.

Aποκαλυπτικός ήταν ο πρόεδρος τον Ανεξαρτήτων Ελλήνων Πάνος Καμμένος στην πρωινή εκπομπή το ΑΝΤ1 σχετικά με την "παρθενογέννεση" του Ποταμιού και τον συσχετισμό του με το..σόι του Kώστα Σημίτη!

Συγκεκριμένα, ο Π.Καμμένος αποκάλυψε ότι η Δάφνη Σημίτη, σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού Κ.Σημίτη, είναι θεία του δημοσιογράφου Σταύρου Θεοδωράκη!

«Εάν θέλουν στη θέση της αντιπολίτευσης να βάλουν το Θεοδωράκη, ας βάλουν και τη Δάφνη Σημίτη, τη θεία του, να τελειώνουμε», είπε χαρακτηριστικά, προκαλώντας ....

Μπουμπούκος: Είμαστε ήρωες όσοι ψηφίσαμε το Μνημόνιο ΒΙΝΤΕΟ ...

Δείτε τις τιμές στα οικόπεδα του Ελληνικού και δείτε σε τι τιμή… πουλάει το Δημόσιο...

Το ΤΑΙΠΕΔ με ιδιαίτερα θετικό τόνο υποδέχθηκε την «αρκετά βελτιωμένη» πρόταση της Lamda Development που προσφέρει στο Ελληνικό Δημόσιο το ποσό των 915 εκατομμυρίων ευρώ για να πάρει την έκταση των 6.206 στρεμμάτων του παλιού αεροδρομίου.

Με έναν απλό υπολογισμό η εταιρεία αγοράζει από το ελληνικό δημόσιο στην εντυπωσιακά χαμηλή τιμή των 147.437 ευρώ το στρέμμα.

Ο διευθύνων σύμβουλος της LAMDA Development ...

(Greek) THRIVE - ντοκιμαντέρ για την παγκοσμιοποίηση (ΤΑΙΝΙΑ 2 ΩΡΩΝ)

Η ταινία THRIVE είναι ένα αντισυμβατικό ντοκιμαντέρ που αποκαλύπτει τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ συμβαίνει στον κόσμο μας ακολουθώντας τη ροή του χρήματος προς τις πηγές του και ξεσκεπάζοντας την παγκόσμια συσσώρευση εξουσίας σχεδόν σε κάθε πτυχή της ζωής μας. 

Πλέκοντας μαζί επιστημονικά επιτεύγματα, συνειδητότητα και ακτιβισμό, το THRIVE προσφέρει πραγματικές λύσεις, ενδυναμώνοντάς....

Κολοσσιαία αγορά χρυσού… προς νέα αστάθεια;

Ο χρυσός θεωρείται το ασφαλέστερο καταφύγιο των επενδυτών και φυσικά των κρατών, σε περιόδους έντασης και αβεβαιότητας. 

Έτσι τουλάχιστον έχουμε μάθει να θεωρούμε γι’ αυτό το αποθεματικό «commodity». Άρα, όταν οι αγορές αυξάνονται, η ζήτηση δηλαδή του προϊόντος, οι αναλυτές πρέπει θεωρητικά να είναι υποψιασμένοι… για τα μελλούμενα.

Δεν αποτελούσε μυστικό το ότι οι Ρώσοι είχαν προβεί σε μαζικές αγορές χρυσού τους προηγούμενους μήνες. 
Οι αναλυτές προέβλεπαν ότι ....

Ένας απίστευτος πύρινος μονόλογος από την δίκη των δικαστών αφιερωμένος σε όλους τους Έλληνες!


Όταν η ιστορία επαναλαμβάνεται δεν έχουμε παρά να κοιτάξουμε πίσω ,για να πάρουμε δύναμη και παράδειγμα για τον τρόπο που πρέπει να σκεφτόμαστε και να αντιδράμε!
Κάλλιστα ο παρακάτω μονόλογος μπορούσε να ειπωθεί και σήμερα και όμως ειπώθηκε πριν 179 χρόνια!

Αφορά την απολογία του Πολυζωίδη επειδή αρνήθηκε να βάλει την υπογραφή του στην καταδικαστική απόφαση εναντίον του Θεόδωρου Κολοκοτρώνη(πάντα υπάρχουν προδότες).
Ακούστε προσεχτικά!

ΛΩΠΟΔΥΤΗΣ ΕΧΕΙ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ...Σόρος προς ΗΠΑ: Απαντήστε στον Πούτιν ρίχνοντας την τιμή του πετρελαίου.


Την αξιοποίηση των αμερικανικών αποθεμάτων πετρελαίου στη «μάχη» κατά της Ρωσίας πρότεινε ο Τζορτζ Σόρος ενώ πλέον και αρκετοί βουλευτές των ΗΠΑ συμφωνούν μαζί του.


Το σενάριο που κερδίζει έδαφος και το οποίο στηρίζει ο γνωστός μεγαλοεπενδυτής αναφέρει ότι η Ουάσιγκτον θα μπορούσε να προκαλέσει πτώση της παγκόσμιας τιμής του μαύρου χρυσού κατά 12 δολάρια το βαρέλι, πουλώντας 500.000 βαρέλια την ημέρα από τα στρατηγικά της αποθέματα.

Ο ΠΕΡΙΟΥΣΙΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΕΛΑΛΗΣΕ ...Daniel Serwer: Οι ΗΠΑ να πιέσουν την Ελλάδα για ένταξη των Σκοπίων στο NATO.

«Για να τελειώνει η διαμάχη με το όνομα θα πρέπει η Ουάσιγκτον να καταστήσει σαφές στην Ελλάδα ότι τα Σκόπια και το Μαυροβούνιο θα πρέπει να ενταχθούν στο NATO, στη σύνοδο που θα πραγματοποιηθεί στη Βρετανία αυτό το φθινόπωρο, με την προϋπόθεση ότι για την ένταξη στην ΕΕ, θα πρέπει να βρεθεί μια αποδεκτή λύση στο ζήτημα του ονόματος», ισχυρίζεται ο Αμερικανός καθηγητής και πρώην αρμόδιος για τα Βαλκάνια, Daniel Serwer. 

«Νομίζω ότι η Ουάσιγκτον θα πρέπει....

ΕΛΣΤΑΤ: Χωρίς θέρμανση 3 εκ. νοικοκυριά...

elstat
Περίπου 3 εκατ. νοικοκυριά της χώρας ζούσαν το 2012 σε σπίτια με μη επαρκή θέρμανση (περισσότερα κατά περίπου 1,1 εκατομμύριο σε σχέση με το 2007), ενώ, παράλληλα, περίπου 265.000 νοικοκυριά δεν είχαν επαρκή υδραυλική εγκατάσταση και περίπου 200.000 νοικοκυριά δεν διέθεταν επαρκή ηλεκτρολογική εγκατάσταση.
Τα συγκεκριμένα στοιχεία προκύπτουν από την έρευνα της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) για τις συνθήκες στέγασης των ελληνικών νοικοκυριών το 2012 (εισοδήματα 2011).
Ειδικότερα:

Πολλοί διερωτώνται που πάμε…

 Βολεμένοι και μη δεν έχουν αντιληφθεί ότι όλες οι ρόδες του οχήματος που μεταφέρουν το μέλλον τούτου του τόπου τρίζουν, όπως «γρυλίζουν» οι ράγες του ΜΕΤΡΟ της Αθήνας, που λόγω κακοσυντήρησης τους οι επιβάτες υφίστανται έναν θόρυβο ανατριχιαστικό.
Οι πολιτικοί μας, προεξάρχοντος του πρωθυπουργού, αποδεικνύουν καθημερινά ότι οι προβλέψεις τους υπερβαίνουν αυτές των μάγων, των αστρολόγων, των μελλοντολόγων και των οραματιστών.
Σαν «Μεσσίες» προσπαθούν να ακουστούν μέσα στον ορυμαγδό των εξελίξεων, αλλά και της σωρευμένης πολιτικής βλακείας.
Φροντίζουν να πλασάρουν ....

Ιεροσυλία: Το ΤΑΙΠΕΔ πουλά σε ξένους τον τύμβο των Σαλαμινομάχων!

Το δημοσίευμα που συναντήσαμε στο salamina-press.blogspot.gr μας προκάλεσε συνάμα οργή και αγανάκτηση.
Όπως θα διαβάσετε, οι ανιστόρητοι νεοφιλελεύθεροι γιάπηδες του ΤΑΙΠΕΔ πουλάνε σε ιδιώτες τονΤύμβο των Σαλαμινομάχων, δηλαδή τον ομαδικό τάφο που είναι θαμμένοι οι πρόγονοί μας που έδωσαν τη ζωή τους για να σώσουν την Ελλάδα και τον Πολιτισμό από την περσική βαρβαρότητα στις 22 Σεπτεμβρίου του 480 π.Χ. στη διάσημη ναυμαχία της Σαλαμίνας, που έγινε και ταινία πρόσφατα ως σίκουελ των «300».
Πρόκειται για ξεδιάντροπη πράξη ιεροσυλίας, ισοδύναμη με πώληση της Ακρόπολης! 
Διαβάστε αναλυτικά το δημοσίευμα:

Η Γερμανία διώχνει τους άνεργους ξένους....

Ο γερμανικός "Μεγάλος Συνασπισμός"  μόλις  συμπλήρωσε   ...100 ημέρες    στην εξουσία , έδειξε  το πραγματικό,δηλαδή το ΓΕΡΜΑΝΙΚΟ πρόσωπό του.:

  • έδωσε - όπως  στους μελλοθάνατους- ....διορία στους ξένους, νόμιμους αλλά ΑΝΕΡΓΟΥΣ  εργάτες  ή να βρουν  δουλειά  σε  ...3 μήνες  ή να τσακισθούν και να  φύγουν  από τη  χώρα  τους !!

Δημοκρατικές διαδικασίες  , αλλά  SS!!


Το "μέτρο" περιλαμβάνεται ....

Απλήρωτος ο κόσμος που φυλάει τους μετασχηματιστές της ΔΕΗ....

Απλήρωτος ο κόσμος που φυλάει τους μετασχηματιστές της ΔΕΗ στην περιοχή των Αθηνών καθώς και σε μερικές άλλες περιοχές της χώρα. 
Παρόλο που έχουν γίνει αρκετές καταγγελίες στο ραδιόφωνο σε μεταμεσονύχτιες εκπομπές οι οποίες έχουν δείξει ενδιαφέρον οι υπεύθυνοι εξακολουθούν να κωφεύουν. 
Τώρα που  θα τους κρεμάσουν στα μανταλάκια θα δούμε ονόματα; Ποιος φταίει;
Σχόλιο…Κοντός ψαλμός αλληλούια

http://paradrasi.gr/

Νέο θύμα της οικονομικής Κατοχής: πατέρας αυτοκτόνησε μπροστά στα ανήλικα παιδιά του...

Νέο ΣΟΚ ...
Δεν  γνωρίζουμε  αν το ..πληροφορήθηκαν ο φαφλατάς  ΄Αδωνις Γεωργιάδης ή οι Αντωνάκης  Σαμαράς  και Ε.Βενιζέλος , που συγκυβερνούν...

Επειδή  θεωρούμε πως  δεν προλαβαίνουν να  τα μαθαίνουν   τα άσχημα  νέα  για τα ΘΥΜΑΤΑ της οικονομικής κατοχής,  ας το γράψουμε  :
Πατέρας δύο  ανήλικων παιδιών ,  ηλικίας  μόλις  54 ετών, οδηγός λεωφορείου, ,λόγω  των  μεγάλων  οικονομικών προβλημάτων   που αντιμετώπιζε εξαιτίας της οικονομικής Κατοχής ,χθες το πρωί  , στην ΄Ανω Γλυφάδα αποφάσισε να δώσει τέλος στη  ζωή του.
  • Μπροστά στα  ανήλικα παιδιά του ....

Η καθυστερημένη μεγάλη προσφορά του Λατσέϊκου για το Ελληνικό ....και η ένοχη σιωπή των Oικονομικών Εισαγγελέων ...! ΑΚΟΥΣ ΚΥΡΙΑ ΕΛΕΝΗ ;;;;



Βρε, έγινε   ...θαύμα!

Το Λατσέϊκο , ύστερα   και από τα σχόλια  για ...Ειδικό Δικαστήριο  φαίνεται , λέμε, το ...ξανασκέφθηκε και έκανε  "σούπερ ντιλ" για τα 6.000 στρέμματα του  ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ  ,όπως   λένε και τα ..."ΝΕΑ".

Γιατί το μυαλό μας  "δεν το πιάνει":

Δηλαδή το λατσέϊκο ,δηλαδή  ένας  επιτυχημένος  επιχειρηματίας, που ως ΤΕΛΙΚΗ  ΠΡΟΣΦΟΡΑ έδινε μόνο ...430  εκατομμύρια  ευρώ.για το Ελληνικό ., ξαφνικά , χθες την  ....

Η Τουρκία αλωνίζει σε ελληνικά χωρικά ύδατα...



Η  γείτων Τουρκία του  νεοσουλτάνου  Ταγίπ Ερντογάν  θέλει να  δείξει  πως ...κάτι  είναι.

Και  στο  πλαίσιο  αυτό -σ.σ. με  ......εμπνευστή τον Νταβούτογλου - έριξε  το  αεροσκάφος της Συρίας  , αν και βρισκόταν  στον  εναέριο χώροι της Συρίας, και σήμερα , από το πρωί  έστειλε μία ...κορβέτα  στα  ελληνικά  χωρικά  ύδατα.


Για να δείξει  πως  .....

Τραστ Γαργάλατα .... και η Μικρή Ολλανδέζα...


Οι Γερμανικές αποζημιώσεις , η μυστική συμφωνία Καραμανλή- Αντενάουερ και η υπόθεση Μέρτεν !!!

Ετέθη ξανά το μεγάλο ζήτημα των Γερμανικών αποζημιώσεων προς την Ελλάδα.

Μέχρι σήμερα δεν πληροφορηθήκαμε τι είδους μυστικές συνεννοήσεις έκαναν ΄Ελληνες πολιτικοί με τους Γερμανούς ,όπως ο Κ. Καραμανλής με τον Αντενάουερ.

΄Ολα τα σκεπάζει το ...”απόρρητο”

Αν γνωρίζαμε το πλήρες κείμενο της μυστικής συμφωνίας Καραμανλή- Αντενάουερ , στα τέλη της δεκαετίας του '50 ,θα βλέπαμε αν ο“Εθνάρχης” έσωσε τη Γερμανία από τον κόπο και τα έξοδα ....

Το μόνο που γνωρίζουμε ,πως μετά από αυτήν την “συμφωνία” άνοιξαν τα γερμανικά σύνορα για στρατιές Ελλήνων «γκασταρμπάιστερ» . {Τότε ίσως η ελληνική πλευρά να ...παραιτήθηκε των αξιώσεών της για τις γερμανικές αποζημιώσεις....

"Τροποποίηση των θεσμών" θέλει ο Σόιμπλε...

Ο Γερμανός υπουργός Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε επέμεινε σήμερα, σε συνέντευξή του στη γερμανική εφημερίδα Handelsblatt, στην ανάγκη να εξεταστεί μια τροποποίηση των συνθηκών της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά τις ευρωεκλογές του Μαΐου και τουλάχιστον να ενισχυθεί η λειτουργία της Ευρωζώνης.
"Μετά τις ευρωπαϊκές εκλογές, η συζήτηση για μια αλλαγή ....

ΒΙΝΤΕΟ-Καμμένος: Ο Νταβρής λειτουργούσε ως άνθρωπος του Σαμαρά-Τι είπε για Γιοβανόπουλο, Γιαταγάνα.

Για τις ανεξαρτητοποιήσεις των βουλευτών Γιοβανόπουλου και Γιαταγάνα τοποθετήθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, στην τηλεοπτική του συνέντευξη στον ΑΝΤ1, ενώ εξαπέλυσε βολές και κατά του πρώην βουλευτή, Γιώργου Νταβρή.
Ο κ. Καμμένος ισχυρίστηκε ότι ο κ. Νταβρής λειτουργούσε από την αρχή ως «άνθρωπος του Σαμαρά μέσα στους ΑΝ.ΕΛ. και προσπαθούσε να συνδεθεί με κάποιους ανθρώπους, να δημιουργήσει ομάδες και να τους χειραγωγήσει, μεταξύ των οποίων ....