Σάββατο 20 Απριλίου 2013

Έλληνα, ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ;


Ελληνίδα και Έλληνα,

Κατάλαβες τώρα πόσο γρήγορα μπορούν να στα πάρουν όλα, να τα καταστρέψουν όλα, όπως έκαναν και στην Κύπρο; 


Κατάλαβες τώρα πόσο μακριά θέλουν να προχωρήσουν με τα σχέδιά τους; 

Κατάλαβες τώρα ότι δεν θέλουν απλά να σε κάνουν άνεργο, αλλά ετοιμάζονται να σπείρουν τον Θάνατο και σε εμάς όπως κάνουν και σε τόσες άλλες χώρες; 

Μαριάς: Οι «αντιμνημονιακοί» βουλευτές να κατεβούν στην πλατ.Συντάγματος.

Έκκληση στους βουλευτές του «αντιμνημονιακού πατριωτικού δημοκρατικού τόξου» να αποχωρήσουν από τη Βουλή και να ενωθούν με τους πολίτες στην πλατεία Συντάγματος απηύθυνε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Νότης Μαριάς.

Διευκρινίζοντας ότι μιλά ως απλός...

Σπρώχνουν την Ελβετία να εγκαταλείψει το τραπεζικό απόρρητο!.


Ένας κορυφαίος ειδικός επί του θέματος σε συνέντευξη που δημοσιεύεται σήμερα, εκτιμά, ότι Ελβετία, μπροστά στις διεθνείς πιέσεις για την καταπολέμηση της φοροδιαφυγής, θα πρέπει μάλλον να εγκαταλείψει το τραπεζικό απόρρητο το οποίο δημιούργησε τη φήμη της.
«Αμφιβάλλω ότι η Ελβετία μπορεί να ξεφύγει», δηλώνει ο Λικ Τεβενόζ, επικεφαλής του Κέντρου για το Τραπεζικό και Οικονομικό Δίκαιο της Γενεύης στην εφημερίδα "Le Temps", αναφερόμενος στην αυτόματη ανταλλαγή τραπεζικών πληροφοριών με τις

ΙΣΡΑΗΛ : ΚΑΛΛΙΤΕΡΑ ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ...ΠΑΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ !!''Νέα εποχή για τις σχέσεις Κύπρου-Ισραήλ''


Σύμφωνα με τον υπουργό Εξωτερικών της Κύπρου, Ιωάννη Κασουλίδη, οι σχέσεις Κύπρου-Ισραήλ, εισέρχονται μια νέα εποχή, αφού πλέον τα δύο κράτη προχωρούν σε συνεργασίες οι οποίες φεύγουν από το θεωρητικό και εισέρχονται σε πρακτικό επίπεδο.
Σε συνέντευξη του στην “Καθημερινή” Κύπρου, η οποία θα δημοσιευτεί την Κυριακή, ο κ. Κασουλίδης δηλώνει ότι κατά την πρόσφατη επίσκεψή του στο Ισραήλ οι δύο χώρες αποφάσισαν να αρχίσουν διάλογο για την ασφάλεια της ενέργειας.

Το δανεικό χρήμα θα τελειώσει απότομα και για τον Βορρά.

Aν ζούσε ο Σκωτσέζος κερδοσκόπος Τζον Λόου θα είχε λύσει άμεσα το θέμα του χρέους σε Ελλάδα, ή των τραπεζών σε Ισπανία, Ιρλανδία.

Πιθανότατα αν είχε επισκεφθεί την Ελλάδα και όχι την Γαλλία θα δημιουργούσε μια εταιρεία συμμετοχών ( με κάποιο ορυχείο ) και θα έκοβε εκατομμύρια μετοχές και άφθονο χρήμα.
Αυτό το οποίο ζητά να σταματήσει άμεσα ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφανγκ Σοϊμπλε.

Β.ΣΟΪΜΠΛΕ: "Θα κατάσχουμε καταθέσεις για να σωθούν οι τράπεζες"!

Ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ξεκαθάρισε ότι εφεξής οι καταθέτες θα διασώζουν με τα δικά τους λεφτά τις τράπεζες που είναι "υπό διάσωση" (αυτό το κρίνει το ... Βερολίνο!) τονίζοντας πως η λύση που υλοποιήθηκε στις κυπριακές τράπεζες, "θα αποτελέσει το πρότυπο για ανάλογες, μελλοντικές περιπτώσεις".
Με απλά λόγια οι καταθέσεις θα κατάσχονται για να διασώζονται οι τράπεζες...

Γ.ΛΙΛΛΗΚΑΣ: "ΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΕΘΝΟΣ" Ιστορική προσέγγιση κυπριακής Δεξιάς & ελληνικής Αριστεράς: "Κοινός εχθρός η τρόικα".

Προσέγγιση Γιώργου Λιλλήκα, πρώην υπουργού Εξωτερικών και υποψήφιου στις πρόσφατες προεδρικές (ηγείται της κίνησης «Συμμαχία Πολιτών») με τον ΣΥΡΙΖΑ, καταγράφεται εσχάτως, αφού μπορεί ιδεολογικά να τους χωρίζει μεγάλη απόσταση, αλλά "συναντώνται" πολιτικά στην ανάγκη να αποτιναχθούν τα δεσμά του Μνημονίου.


Είναι η πρώτη φορά που η πατριωτική δεξιά της Κύπρου έρχεται κοντά με την ελληνική Αριστερά και αυτό έχει μεγάλη πολιτική σημασία, αφού προ του κοινού εχθρού (τρόικα, Γερμανία κλπ) καταγράφεται

Ο ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΜΗ ΑΙΡΕΤΟΣ ΚΑΝΕΙ ΥΠΟΔΕΙΞΕΙΣ ΠΡΟΣ ΝΑΥΤΙΛΟΜΕΝΟΥΣ ...ΜΠΑΡΟΖΟ : "Έχετε κάνει πρόοδο, αλλά χρειάζεστε μεταρρυθμίσεις"

 Ο πρόεδρος της Κομισιόν, Ζοζέ Μπαρόζο επισήμανε σε συνέντευξή του στην «Καθημερινή της Κυριακής», ότι η Ελλάδα έχει κάνει πρόοδο στην εφαρμογή των συμφωνημένων με την τρόικα, αλλά επισήμανε ότι πρέπει να προχωρήσει η εφαρμογή των διαρθρωτικών μεταρρυθμίσεων.
 
  «Η καθυστέρηση στην εφαρμογή

Γκρίλο: ''ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΕ ΕΞΕΛΙΞΗ ΕΝΑ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ'' Καλεί σε μαζική διαμαρτυρία έξω από το Κοινοβούλιο.

Ξέσπασε ο αντισυστημικός Μπέπε Γκρίλο, μέσα από το μπλογκ του, για την απόφαση να θέσει και πάλι υποψηφιότητα ο Τζόρτζο Ναπολιτάνο για την προεδρία και ζητά μαζική διαδήλωση διαμαρτυρίας έξω από το ιταλικό Κοινοβούλιο.
Όπως έγραψε λοιπόν: «Σήμερα, 20 Απριλίου 2013 συμβαίνει ένα πραξικόπημα. Για να εμποδίσουν την αλλαγή, είναι ικανοί για τα πάντα. Είναι απεγνωσμένοι. Τέσσερις άνθρωποι:

Το πιο σύντομο ανέκδοτο....ΑΓΟΡΑΖΩ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ !!!

Τά μαγαζιά ἔχουν πλημμυρίσει μέ τρόφιμα εἰσαγωγῆς. 
Καί φυσικά ὑπάρχουν στά ράφια γιατί ὅλοι οἱ ἀνεγκέφαλοι, βλάκες, ζῶα, βλαμμένοι, κόπανοι (παρακαλῶ συμπληρῶστε τά ὑπόλοιπα κοσμητικά ἐπίθετα ἐσεῖς) Ἕλληνες τά ἀγοράζουν. 

Αν εμφανιστεί ο Βενιζέλος στο δικαστήριο, θα καταρρεύσει η κυβέρνηση....

Είναι πια προφανές πως ο μόνος λόγος που υπάρχει ακόμα το ΠΑΣΟΚ –έστω ως τίτλος- είναι για να κυβερνάει ο Σαμαράς και να μην πάει φυλακή ο Βενιζέλος. 

Λίγο πριν την έναρξη της δίκη του στον Κορυδαλλό, ο Άκης Τσοχατζόπουλος έστειλε 10 εξώδικες επιστολές στα μέλη του ΚΥΣΕΑ της περιόδου που εγκρίθηκαν οι αγορές για τα υποβρύχια και τα TOR-M1. 

Οι επιστολές απευθύνονται στον τότε πρωθυπουργό Κώστα Σημίτη και τους Ευάγγελο Βενιζέλο, Κώστα Λαλιώτη, Θεόδωρο Πάγκαλο, Αλέκο Παπαδόπουλο, Γιάννο Παπαντωνίου, Βάσω Παπανδρέου, Γιώργο Ρωμαίο και...

Άρση του τραπεζικού απορρήτου παγκοσμίως;

g20
Οι υπουργοί Οικονομικών και οι κεντρικοί τραπεζίτες των G20 «προέτρεψαν» την διεθνή κοινότητα να άρει το τραπεζικό απόρρητο.
«Προτρέπουμε όλες τις εθνικές αρχές να προχωρήσουν στην κατεύθυνση της αυτόματης ανταλλαγής πληροφοριών» στο πεδίο των τραπεζών, καθώς

(ΒΙΝΤΕΟ) Farage: «Κομμουνιστικό καθεστώς η ΕΕ».


Δεν είμαστε οι μόνοι που έχουμε αντιληφθεί την οικονομική σοβιετικοποίηση της Δύσης. Ο ευρωβουλευτής, Nigel Farage, παρομοίασε την τωρινή ΕΕ με το παλιό κομμουνιστικό καθεστώς στην ΕΣΣΔ, αφού έχει ξεπεράσει τα όρια.  Τρανό παράδειγμα η αρπαγή καταθέσεων των Ευρωπαίων πολιτών στην Κύπρο, υπογράμμισε ο Farage.
Διαβάστε εδώ τι γράφαμε και δείτε το βίντεο:

Άλλο «δούλος» και άλλο σκλάβος…

σκλαβια Ρωμη
Σε προηγούμενο άρθρο μας μιλήσαμε για τον θεσμό της «δουλείας» στην αρχαία Ελλάδα και προσπαθήσαμε να εξηγήσουμε πως στην ουσία επρόκειτο για ανθρώπους που είτε βοηθούσαν στο σπίτι, όπου η οικογένεια τους θεωρούσε μέλη της, είτε σε εξωτερικές δουλειές, όπου τύγχαναν πάλι αμέριστου σεβασμού από τους «κυρίους» τους.
Στην Ασία όμως και στην Ρώμη δεν ήταν έτσι ακριβώς τα πράγματα…
Σε αυτήν την περίπτωση μιλάμε για σκλαβιά, για εξευτελισμό του ανθρώπινου είδους και για αισχρά βασανιστήρια!

Η «δουλεία» δεν έχει πατρίδα την Ελλάδα…

δουλεια στην αρχαια Ελλάδα
Το ερέθισμα για το παρόν πόνημα μου δόθηκε σε μία διάλεξη που παρακολούθησα  όταν σε μία από τις τοποθετήσεις  και μάλιστα εκπαιδευτικού υποστηρίχθηκε ότι η αρχαία Ελλάδα και κυρίως η Αθήνα και η Σπάρτη συγκαταλέγεται στα ιστορικά παραδείγματα φαινομένων ρατσισμού σε σχέση με τους δούλους.
Ήταν όμως όντως ρατσιστές οι αρχαίοι Έλληνες ως προς τους δούλους; Τους αντιμετώπιζαν και αυτοί ως πράγματα «res», όπως οι Ρωμαίοι τους σκλάβους, οι οποίοι, όπως είναι γνωστό, δεν...

Β. ΚΟΡΕΑ ...''Να αφοπλιστεί και ο υπόλοιπος κόσμος'' ΑΛΛΙΩΣ..''ΜΗΝ ΟΝΕΙΡΕΥΕΣΤΕ ΠΥΡΗΝΙΚΟ ΑΦΟΠΛΙΣΜΟ''.

Πως δεν πρόκειται ποτέ να συναινέσει σε διαπραγματεύσεις για τον πυρηνικό αφοπλισμό της, αλλά πως αντίθετα θα έχει ανοικτές τις πόρτες της στις διαπραγματεύσεις για μείωση των όπλων, ανακοίνωσε σήμερα η Β. Κορέα.  
Δημοσίευμα στην μεγαλύτερη εφημερίδα της χώρας Rodong Sinmun, τονίζει, ότι η Πιονγιάνγκ υποστήριξε πως δεν πρόκειται να εγκαταλείψει το πυρηνικό της πρόγραμμα εάν

Η ΚΡΙΣΗ ΧΤΥΠΗΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΒΕΡΟΛΙΝΟ Η ατμομηχανή της Ευρωζώνης σε περιπέτειες.....


Τα πράγματα στο Βερολίνο δεν είναι όσο... ρόδινα δείχνουν. 
Η ατμομηχανή της Ευρωζώνης μπαίνει και αυτή σε περιπέτειες, όπως δείχνουν τα δεδομένα, που έρχονται διαρκώς στο φως για την πορεία της γερμανικής οικονομίας.  
Τα επίσημα στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας της Ομοσπονδιακής Κυβέρνησης είναι αποκαλυπτικά :
Το Φεβρουάριο, από τη μία πλευρά,
οι βιομηχανικές παραγγελίες αυξήθηκαν κατά 2,3% μετά, όμως, από πτώση 1,6% τον Ιανουάριο, και

ΣΥΝΟΡΙΑΚΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ Ειδικές Δυνάμεις της Κίνας εισέβαλαν σε ινδικό έδαφος - Συγκρούσεις με τον ινδικό Στρατό (upd).

Εισβολή κινεζικών στρατευμάτων πραγματοποιήθηκε εντός ινδικού εδάφους σε διαφιλονικούμενη συνοριακή περιοχή σε υψόμετρο 5.500μ!
Η μονάδα εισέβαλε στην ορεινή περιοχή Daulat Beg Oldi είναι μεγέθους λόχου, έχει ήδη προχωρήσει σε βάθος 10 χλμ. από τα σύνορα και ήδη ένα Τάγμα ινδικών φρουρών των συνόρων έχει έρθει σε "θερμή" επαφή με τους ΚΙνέζους.
Το κινεζικό απόσπασμα σύμφωνα με τον ινδικό Τύπο έχει δημιουργήσει

ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ! Με απεργία πείνας απειλούν οι αστυνομικοί - Είναι σε κατάσταση εξαθλίωσης.

Η πρόταση ακούστηκε στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΑΣΥ, ως μέσο αντίδρασης στις συνεχιζόμενες περικοπές και στην εξαθλίωσή τους. 
Οι αστυνομικοί, αντιδρώντας στις περικοπές των μισθών τους, άφησαν ανοιχτό, ακόμη και το ενδεχόμενο να χρησιμοποιήσουν ως μέσο διαμαρτυρίας την απεργία πείνας. 
Αυτή η πρόταση ως μέσο αντίδρασης στις συνεχιζόμενες περικοπές και στην εξαθλίωσή τους, ακούστηκε στο Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΑΣΥ.

Ο Σαμαράς μιλάει για την ΑΟΖ, αλλά δεν ξέρει ούτε τα όριά της!!!


«Κάποιο λάθος πρέπει να έκανε αυτός που έγραψε την ομιλία του πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη. 

Διότι -αν δεν κάνω λάθος, και παντογνώστης ΔΕΝ είμαι και το παραδέχομαι- η Ελλάδα δεν έχει θαλάσσια σύνορα με τη Μάλτα» γράφει ο δημοσιογράφος Μιχάλης Ιγνατίου στην προσωπική του ιστοσελίδα.
Και συνεχίζει ο Μιχάλης Ιγνατίου στο σημείωμά του που έχει τίτλο: 

Πεθάναμε από το κρύο και κατέρρευσαν τα έσοδα αλλά... η προδοτική κυβέρνηση επιμένει στον ειδικό φόρο!


Όταν πιστοποιείται πλέον επίσημα η αποτυχία ενός επαχθούς φορολογικού μέτρου, όπως ο φόρος πετρελαίου θέρμανσης, το οποίο προκάλεσε μείωση των εσόδων του κράτους, αντί της υποτιθέμενης αύξησης που φανταζόντουσαν, τότε θα πρέπει να καταλογιστούν ευθύνες στους υπεύθυνους που εξανάγκασαν τον Ελληνικό λαό να "ψοφήσει" από το κρύο!!
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία...

Δεν έχουμε ενσωματώσει την κοινοτική οδηγία που θα έκλεινε φυλακή πολλούς “ευαίσθητους”!.

20130419-195149.jpg

H Διεθνής συνδικαλιστική Συνομοσπονδία αποκαλύπτει ότι η Ελλάδα δεν έχει ενσωματώσει την κοινοτική οδηγία για το δουλεμπόριο στο Εθνικό της δίκαιο, παρά το ότι έχει ήδη περάσει η καταληκτική ημερομηνία!!

Για το σοβαρότατο αυτό θέμα, δεν έχει βγει ΑΧΝΑ από κανέναν “ευαίσθητο”, παρά μόνον από το Ολυμπία! Όπως άχνα δεν έχει βγει για τους χιλιάδες δολοφονημένους μετανάστες από ντόπιους και ξένους δουλέμπορους. Τυχαίο;

VIVA...EURABIA....??? ....Ραγδαίες εξελίξεις στις ΗΠΑ: Η Οκλαχόμα απαγόρευσε την Σαρία!

20130420-093523.jpg

Διαστάσεις χιονοστιβάδας παίρνουν οι αντιδράσεις μετα την αποκάλυψη της ταυτότητας των τρομοκρατών. 

Η Οκλαχομα πέρασε με ευρεία πλειοψηφία νόμο που απαγορεύει την “Σαρία” ως αντίθετη με το Σύνταγμα των ΗΠΑ. 

Πριν λίγες ημέρες κάτι τέτοιο δεν θα μπορούσε να περάσει.

ΒΙΝΤΕΟ. ΧΕΙΜΑΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ....Ο Πάνος Καμμένος έξω απο τα δόντια στην ΕΤ3.

Απολαυστικός για ακόμη μια φορά, ο Ελληνόψυχος πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων μιλάει εφ'όλης της ύλης στην εκπομπή της ΕΤ3 «Λαβύρινθος» και λέει τα πράγματα με το όνομά τους.

Εγκρίθηκε η συμφωνία της Πειραιώς για την αγορά της Millennium.


Το «πράσινο φως» στη συμφωνία με τους Πορτογάλους για την πώληση της Millennium στην Πειραιώς έδωσε το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας. 
Ειδικότερα, σύμφωνα με πληροφορίες, το Ταμείο Χρηματοπιστωτικής Σταθερότητας ενέκρινε τη συμφωνία της Τράπεζας Πειραιώς με τον πορτογαλικό όμιλο BCP για την απόκτηση της Millennium Bank.

Το Δημόσιο χάνει 9 δισ. ευρώ από το αφορολόγητο των εφοπλιστών.

Το Δημόσιο χάνει 9 δισ. ευρώ από το αφορολόγητο των εφοπλιστών
Ποια είναι τα στοιχεία – σοκ που έχει το υπουργείο Οικονομικών της Γερμανίας την ώρα που ο Έλληνας υπουργός κ. Γ. Στουρνάρας αντικαθιστά τον πρωθυπουργό στη Βουλή
Του Λουκιανού Κάλλιμπαν
Ταυτόχρονα με την έρευνα για τις οφειλές της Γερμανίας προς την Ελλάδα, ως πολεμικές αποζημιώσεις, ο αντιπρόεδρος και υπουργός Οικονομικών της κυβέρνησης Μέρκελ κ. Βόλφγκανγκ Σόιμπλε ζήτησε από τις υπηρεσίες της χώρας του στοιχεία σχετικώς με τα προκλητικά προνόμια των Ελλήνων εφοπλιστών.

Soros – Chechnya: Ο ευγενής χορηγός των σφαγέων, τώρα και στην Ελλάδα. Πως εκβίασε τον Πούτιν μέσω ΔΝΤ το 2000, τι θα κάνει στην Ελλάδα.


ΠΟΙΟΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΣΤΗΝ ΡΩΣΙΑ ΟΤΑΝ Ο ΠΟΥΤΙΝ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΔΝΤ ΤΟ 2000.

Μετά τις τελευταίες εξελίξεις ΚΑΙ στην Βοστώνη, αυτοί που ανοίγουν την πόρτα στον Σόρος δίνοντας του κτίρια και δεχόμενοι “χορηγίες”, θα πρέπει να είναι πολύ προσεκτικοί εάν δεν είναι συνένοχοι. Η ιστορία είναι αμείλικτη γι’ αυτούς που δεν την γνωρίζουν και η Ελλάδα τείνει στο μεταίχμιο που βρέθηκε η Ρωσία το 2000. Όταν ο Πούτιν αποφάσισε να σταματήσει το εκεί “μνημόνιο” και να σώσει τον λαό του από την φονική αγκαλιά του ΔΝΤ.

Τις τραγικές ομοιότητες των δύο χωρών, με τον Σόρος και τον Παπανδρέου ως Γιέλτσιν, τον Παπακωνσταντίνου ως Τσουμπάις τα έχουμε αναλύσει εδώ, στο ιστορικό άρθρο του Ολυμπία που έχει ξεπεράσει το 1 εκ. επισκέψεις: Χρειαζόμαστε επειγόντως έναν Πούτιν.

ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ !!! ( ΒΙΝΤΕΟ.) ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΟ ΑΔΕΛΦΙΑ !!!

Με λένε Ελλάδα, είμαι μητέρα και τα παιδιά μου είναι οι Έλληνες! 

Βρίσκομαι στην Ευρώπη! Είμαι μικρή χώρα, μια κουκκίδα στον παγκόσμιο χάρτη, έχω όμως το καλύτερο "οικόπεδο" στον πλανήτη...!

Διακρίνομαι για την Ιστορία μου...,
τους Αγώνες μου..., 
την Αντίστασή μου..., 
την Ψυχή και τον Πατριωτισμό μου!!! 

ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ!! BINTEO.

Με είπαν ρομαντική. Με είπαν ονειροπόλα. Με είπαν φασίστρια. Με ειπαν ρατσίστρια.

Με είπαν γραφική. Με είπαν άδικη απέναντι προς τους συνανθρώπους μου.

Mε συκοφαντούν επειδή είμαι ΕΛΛΗΝΙΔΑ. Με έχουν δακτυλοδεικτούμενη εκεί έξω..

Η συγκλονιστική επιστολή ενός ΙΚΑΡΟΥ της Π.Α. στα attikanea (ΒΙΝΤΕΟ).

ΙΚΑΡΟΣ: "Ελπίζω εμείς η νέα γενιά να καταλάβουμε, να καταλάβουμε ΤΩΡΑ και να δράσουμε γιατί πλέον τα χρόνια της αναβολής των ευθυνών έχουν παρέλθει. 
Διανύουμε μια νέα εποχή, την εποχή των συνεπειών! Γιʼ αυτό διαλέξτε στρατόπεδο".


Είναι τιμή μου, ΠΑΛΛΙΚΑΡΙ μου, να φιλοξενήσω την επιστολή σου. Σ΄ευχαριστώ που πολεμάς για την ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ!
Όσοι είμαστε και αισθανόμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ, όσοι δεν σκύβουμε το κεφάλι, θα προσευχόμαστε για σένα, για σας, τους ΗΡΩΕΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΚΩΝ ΟΥΡΑΝΩΝ, κι ας μην σας γνωρίζουμε.

Πόπη Σουφλή 

Η Ελλάδα μέσα σε διασταυρούμενα πυρά.. Όταν μαλώνουν τα βουβάλια ...την πληρώνουν τα βατράχια....

Η υποβάθμιση της πιστοληπτικής ικανότητας της Γερμανίας από τον οίκο αξιολόγησης Egan Jones, στη βαθμίδα «Α» από «Α+» με αρνητικό το outlook, εξ αιτίας της έκθεσης των τραπεζών της στον ευρωπαϊκό νότο, σε συνδυασμό με το διογκούμενο λόγο χρέους προς ΑΕΠ, ήρθε μόλις λίγες μέρες μετά την πρώτη «μετωπική» σύγκρουση που είχε ο νέος υπουργός Οικονομικών των Ηνωμένων Πολιτειών, Τζακ Λου, με τον Γερμανό ομόλογό του, Βόλφγανγκ Σόιμπλε, με

Ξεκαθαρίστε στον κόσμο πως δεν θα χάσει τα λεφτά του...


To deal της Εθνικής με τη Eurobank ήταν στην πραγματικότητα μια πολιτική συμφωνία, με τις ευλογίες του Μαξίμου. 

Η κατάρρευσή του λοιπόν είναι πρωτίστως μια στρατηγική ήττα για τον Αντώνη Σαμαρά, ο οποίος μέχρι και χθες προσπαθούσε να διασώσει το deal.

ΑΚΗΣ ΤΣΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ: Ε ΝΑΙ, ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ!.

Άκη, μην ανησυχείς.. τώρα που ανέλαβε η κ. Ράϊκου, αρμόδια εισαγγελέας για την ... διαφθορά......θα στείλει όόόόόόλους αυτούς που κατηγορείς, να σου κάνουν παρέα.... και αν τους δεις, σφύρα μου κλέφτικα... θα πάρω το μήνυμα....

Πόπη Σουφλή

 

ΔΕΙΤΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΠΟΥ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΜΜ”Ε” ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ!


ΠΑΝΙΚΟΣ ΚΑΙ ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΤΩΝ ΔΙΑΜΑΝΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΚΣΥΓΧΡΟΝΙΣΜΟΥ!


Ο Γιώργος Παπανδρέου παρότι μέλος του ΚΥΣΕΑ, “απουσίαζε” και δεν υπέγραψε την περιβόητη απόφαση.

Βόμβα Τσοχατζόπουλου εν όψει της δίκης ....αιφνιδίασε σήμερα το πρωί απoστέλλοντας εξώδικες προσκλήσεις στο τέως πρωθυπουργό κ. Σημίτη και τα υπόλοιπα μέλη του ΚΥΣΕΑ και τους καλεί να προσέλθουν στη δίκη του ως μάρτυρες για να «να καταθέσουν την αλήθεια»

Όλα τα καλά παιδιά, στην πίστα... για να δούμε Άκη, θα προλάβεις να χορέψεις μαζί τους ένα βαρύ ζεϊμπέκικο, ή "θα σε πιάσει η... καρδιά σου";


Πόπη Σουφλή
tzoxaztzopoulos

Βόμβα Τσοχατζόπουλου εν όψει της δίκης  του που αρχίζει την ερχόμενη Δευτέρα 22/4/2013 στο κακουργιοδικείο της Αθήνας.

Ο κατηγορούμενος τέως υπουργός αιφνιδίασε σήμερα το πρωί απoστέλλοντας εξώδικες προσκλήσεις στο τέως πρωθυπουργό κ. Σημίτη και τα υπόλοιπα μέλη του ΚΥΣΕΑ και τους καλεί να

Σανταρόζα! Ο Ιταλός υπουργός Στρατιωτικών που πέθανε πολεμώντας για την Ελλάδα.

ΣΑΝΤΑΡΟΖΑ
Την οδό Σανταρόζα πολλοί -οι παλιότεροι κυρίως- την γνωρίζουμε από τα δικαστήρια που βρίσκονταν εκεί. 

Η μπίλια για τη χρεοκοπία της Ελλάδας θα κάτσει… στις 29 Σεπτεμβρίου;


Παράγοντες της αγοράς και αναλυτές αποδίδουν τη ραγδαία επιδείνωση του κλίματος για την Ελλάδα και την πύκνωση των δημοσιευμάτων με εκτιμήσεις και προβλέψεις για οικονομική κατάρρευση και στο γεγονός ότι στις 29 Σεπτεμβρίου λήγουν CDS ελληνικών ομολόγων τρίμηνης διάρκειας.

Οπως επισημαίνουν, οι πωλητές επιδιώκουν να αυξήσουν το κόστος για την ανανέωση των συμβολαίων, πράγμα όμως που δεν συμφέρει τους κατόχους για τους οποίους το ιδανικό για την τσέπη τους θα ήταν η Ελλάδα να κηρύξει στάση πληρωμών.

Μάχη για να μην πέσει η Εθνική Τράπεζα στα χέρια Γερμανών.

Πιέσεις σε Σαμαρά από Μπόμπολα-Ψυχάρη -« Διακριτικές κινήσεις» της κυβέρνησης προς Έλληνες επιχειρηματίες για να καλυφθεί το 10% στην αύξηση κεφαλαίου. - Ποιο είναι το «βαθύ λαρύγγι» της κυβέρνησης που ενημερώνει για όλα το Βερολίνο;

Μετά το ναυάγιο του deal Εθνικής-Eurobank αποκαλύφθηκαν οι προθέσεις των δανειστών και ιδιαίτερα των Γερμανών.
Στόχος τους ήταν να ματαιώσουν τη συμφωνία γιατί ήξεραν ότι ένας τραπεζικός κολοσσός δεν θα μπορούσε να πουληθεί σε χαμηλή τιμή για να μην πούμε ότι ήταν αδύνατο να πουληθεί και να ελεγχθεί απόλυτα από τους δανειστές

Το οικόπεδο που λέγεται «Εθνική Τράπεζα» είναι γωνία...

Η ΓΕΡΟΥΣΙΑ ΤΩΝ ΗΠΑ (80% ΕΒΡΑΪΚΗΣ ΚΑΤΑΓΩΓΗΣ ) ...ΕΝΕΚΡΙΝΕ ΤΗΝ ΒΟΗΘΕΙΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ ΕΑΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΣΤΟ ΙΡΑΝ !

Η Επιτροπή Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ ψήφισε υπέρ της απόφασης ότι οι ΗΠΑ θα στηρίξουν το Ισραήλ στην περίπτωση που αναγκαστεί να αναλάβει στρατιωτική δράση εναντίον του Ιράν.

Τα μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της Γερουσίας των ΗΠΑ έχουν υιοθετήσει το «Ψήφισμα 65 της Γερουσίας", σύμφωνα με την οποία οι ΗΠΑ θα υποστηρίξουν το Ισραήλ αν αναγκαστεί να αναλάβει

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ "ΠΑΙΔΟΜΑΖΩΜΑ" ΣΤΑ ΑΚΡΙΤΙΚΑ ΝΗΣΙΑ. "ΕΚΔΡΟΜΕΣ" ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΣΘΕΝΩΝ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ-ΘΥΕΛΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ.


ΙΔΟΥ ΚΑΙ Ο ΤΙΜΟΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ. ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΥΓΕΙΑΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥΣ

Ο Τουρκικός τιμοκατάλογος των Ιατρικών πράξεων στο Νοσοκομείο ΕΔΡΕΜΙΤ ΚΙΟΡΦΕΖ-Θύελλα 
αντιδράσεων

Οι Τούρκοι βρήκαν απλά της κερκόπορτα του ανοχύρωτου κοινωνικού μας κράτους ανοιχτή και κανείς δεν έχει πάρει μυρουδιά τι συμβαίνει στα νησιά μας.

ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΝ ΤΑ ΕΣΟΔΑ - ΑΥΞΑΝΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΙΤΗΣΕΙΣ ΣΥΝΤΑΞΙΟΔΟΤΗΣΗΣ «Καταρρέουν» τα ασφαλιστικά Ταμεία - Κίνδυνος για νέες μειώσεις στις συντάξεις.

Ορατός είναι ο κίνδυνος να υπάρξει και νέα μείωση στις συντάξεις καθώς η «τρύπα» στα έσοδα των ασφαλιστικών ταμείων και στον ΕΟΠΥΥ αγγίζει τα 2,5 δισ. ευρώ και το 1,5 δισ. ευρώ αντίστοιχα.

Αυτό ανέφερε η διοίκηση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Προσωπικού Οργανισμών Κοινωνικής Πολιτικής (ΠΟΠΟΚΠ) στο 29-ο Εκλογοαπολογιστικό Συνέδριό της που έγινε σήμερα σε κεντρικό ξενοδοχείο των Αθηνών. 

ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΙΚΕΣ ΕΚΤΕΛΕΣΕΙΣ - ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ‏.


Γράφει ο Σαράντος Ι. Καργάκος
Ιστορικός – Συγγραφέας

Απέφευγα για λόγους προσωπικής ευαισθησίας (έχουμε κι εμείς βέβαια τα ευαίσθητα προσωπικά 
δεδομένα μας!) ν’ αναφερθώ στο περιβόητο θέμα των γερμανικών αποζημιώσεων. 


Ήμουν εξήμισυ ετών όταν ανήμερα σχεδόν του Αγίου Νικολάου του 1943 οι Γερμανοί πηγαίνανε για σκοτωμό τ’ αδέρφια του πατέρα μου. 

Η μάνα μου λέει πως με κρατούσε από το χέρι.