Σάββατο 19 Οκτωβρίου 2013

Εμπρός ΑΔΕΛΦΙΑ , να αισθανθούμε ξανά Έλληνες και να σηκώσουμε ψηλά τη χώρα εκεί που πραγματικά της αξίζει να είναι.

Ένα βίντεο με τον τίτλο «To be Greek» κάνει το γύρο του διαδικτύου και τονώνει το ηθικό των Ελλήνων όπου κι αν βρίσκονται. 

Απλοί αλλά και πετυχημένοι στον τομέα τους Έλληνες που μετανάστευσαν δίνουν το δικό τους ορισμό για το «τι σημαίνει να είσαι Έλληνας».

Δείτε το βίντεο: 

Μειώσεις κύριων συντάξεων πριν τα εξτρά μέτρα.

Περικοπές κύριων συντάξεων έως 30% πριν από τα νέα μέτρα αναμένεται να υποστούν περίπου 120.000 συνταξιούχοι από τα πρώην ευγενή ταμεία, όπως προβλέπεται στο δεύτερο Μνημόνιο.
Η προσαρμογή αυτή πρέπει να πραγματοποιηθεί το αργότερο έως το τέλος του τρέχοντος έτους, για να εφαρμοστεί από τη νέα χρονιά. 

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι εισφορές στα συγκεκριμένα ταμεία φτάνουν έως και το 39%, όταν στο ΙΚΑ οι εισφορές εργοδότη και εργαζόμενου μαζί βρίσκονται στο 20%.

Αιτία των νέων περικοπών είναι η μείωση που πρόκειται να προκληθεί στις ασφαλιστικές εισφορές που καταβάλλουν εργοδότες και εργαζόμενοι, και επηρεάζει τα εξής ταμεία: ΤΑΠ - ΔΕΗ, ΤΑΠ - ΟΤΕ, τα ταμεία των τραπεζών Εθνικής (ΤΣΠΕΤΕ), ΕΤΒΑ (ΤΑΠΕΤΒΑ), την Εθνική Ασφαλιστική (ΤΑΠΕ), τον ΗΣΑΠ (ΤΣΠΗΣΑΠ) και τις Συνεταιριστικές Οργανώσεις (ΤΣΕΑΠΓΣΟ).

Όπως είχε αποκαλύψει...

Βόμβα Μαρίν Λε Πεν στα θεμέλια 4ου Ράϊχ Και της Παγκόσμιας Δυναστείας του Χρήματος.

20131019-134608.jpg
Μαστίγιο για απολιθωμένα μυαλά
Του Μιχαήλ Στυλιανού
(Με τη βοήθεια του καλού φίλου συνταγματολόγου
Jean Catsiapis στην τεκμηρίωση του άρθρου)
Η συντριπτική νίκη με 54% του «Εθνικού Μετώπου» της Μαρίν Λε Πεν έναντι 46% του συνόλου των κομμάτων του γαλλικού πολιτικού κατεστημένου στον δεύτερο γύρο των αναπληρωματικών περιφερειακών εκλογών της Μπρινιόλ προαναγγέλλει τεκτονικές δονήσεις εντός και εκτός των γαλλικών συνόρων, καθώς συνοδεύεται από:

Εάν …συγκλονίζεται ακόμα και μία λειτουργός της δικαιοσύνης που έχουν δει τόσα και τόσα τα μάτια της, φανταστείτε για τι πλιάτσικο μιλάμε.

20131018-132959.jpg
Ομερτά, εγκληματική συμμορία και μεγάλη δικαίωση για το Ολυμπία που από την πρώτη στιγμή μίλησε για τραπεζικό σκάνδαλο.
Ακίνητα άλλαζαν χέρια με ρυθμούς πολυβόλου για να καταλήξουν προσημειωμένα ή “ληζ μπακ” σε απίστευτες τιμές. 
Στο στόχαστρο της εισαγγελέως βρίσκονται:
1. Μία παμμέγιστη τράπεζα.
2. Μία όχι τόσο μεγάλη τράπεζα.....
3. …και η “μάνα”.


Απομένει να δούμε πόσο βαθιά θα φτάσει το μαχαίρι. 
Μέχρι στιγμής η δουλειά που γίνεται είναι εξαιρετική. 
Απομένει να συνεχιστεί με την ίδια προσοχή.

Αν δεν το πει η τηλεόραση που θα το ξέρετε? Ζόρικο ε?



 Τι συμβαίνει στ΄αλήθεια, μετά, όταν  τα οτοκιου αλλάζουν σελίδα?.. 
Οταν μια είδηση υποβαθμίζεται στο πρωτάθλημα προπαγάνδας? 
Μάθατε ποτέ τη συνέχεια? 
Αναρωτηθήκατε τι απέγιναν όλοι εκείνοι οι άνθρωποι που βλέπαμε στις οθόνες μας να σκοτώνονται σ΄ενα πόλεμο? 
Εκείνους που βλέπαμε να έχουν κατέβει στους δρόμους για το άλφα ή βήτα αίτημα. Εκείνους που επέζησαν μετά από μια καταστροφή. Τι συνέβη με τα θύματα που ηρωποιήθηκαν και το περιβάλλον τους, όταν έπεσαν οι κουρτίνες της δημοσιότητας. 
Τι συνέβη με μια απειλή πολέμου που σταμάτησε. 
Ενα πυρηνικό ατύχημα που προκάλεσε συμφορές. 
Μια αρρώστια που είχε κυρηχτεί σε πανδημία?...
Μας  είπαν τα δελτία τι απέγινε στη συνέχεια? ...
Με τον ιρακινό λαό? 
Πως ζουν σήμερα οι άνθρωποι. 
Πεθαίνουν από αρρώστιες και πείνα ή έχουν δει το φως το αληθινό μετά την διάσωση από το στρατιώτη Ράιαν?

Προσπαθούν να καθησυχάσουν τους εναπομείναντες καταθέτες..... ΓΙΑΤΙ?

Με το παρακάτω κείμενο προσπαθούν να καθησυχάσουν τους εναπομείναντες καταθέτες.

Δεν ξέρω αν τα καταφέρουν αλλά όταν πιστεύεις τον Πινόκιο θα το χάψεις και αυτό.


Εγώ πάντως κρατάω από το δημοσίευμα αυτό:

"Οι καταθέτες θα πρέπει επίσης να γνωρίζουν ότι το ακατάσχετο της μισθοδοσίας και της σύνταξης ισχύει μόνο για οφειλές προς το Δημόσιο και όχι για... άλλους φορείς στους οποίους μπορεί κάποιος να έχει οφειλές."
Φρένο στις αθρόες κατασχέσεις λογαριασμών ακόμη και για μικροποσά επιχειρούν να βάλουν οι τράπεζες προκειμένου να αποφύγουν νέα φυγή καταθέσεων, αλλά και να επαναφέρουν την ηρεμία στους καταθέτες.

Οι τράπεζες βρίσκονται αντιμέτωπες με μαζικά αιτήματα που, κατά περιπτώσεις, αφορούν οφειλές της τάξης των 5 και 10 ευρώ, ενώ στόχος είναι να μπει ένα όριο (π.χ. 50 ευρώ) κάτω από το οποίο δεν θα διεκπεραιώνονται παρόμοια αιτήματα.

Επιτέλους! Νίκη


Οταν καταγγέλλεις το Μνημόνιο, καταγγέλλεις ταυτοχρόνως τη δανειακή σύμβαση (που περιέχει) και διαπραγματεύεσαι εκ νέου μιαν άλλη, χωρίς μνημόνιο. 

Είναι τόσον απλό.

Η υπάρχουσα δανειακή σύμβαση κινείται μέσα στο πλαίσιο του Μνημονίου, το οποίο όμως την υπερβαίνειεπιβάλλει ένα ευρύτερο πολιτικό πλαίσιο (που αφορά, εκτός απ’ την εκτέλεση της σύμβασης,

σε πλήθος άλλων μέτρων οικονομικών, διαρθρωτικών, πολιτικών) και προκαλεί ανάλογες πολιτειακές μεταλλάξεις.

Καταργώντας το Μνημόνιο, εν πρώτοις καταργείς το../

 πολιτικό πλαίσιο (της υπαγορευόμενης έξωθεν πολιτικής) και βγαίνεις απ’ την πολιτειακή μετάλλαξη (αποκαθιστώντας την αυθεντία του Συντάγματος). 

Μετά είναι στο χέρι σου, αναλόγως της εντολής αλλά

Κοιτώντας αποσβολωμένοι το τέλος της πορείας μας στην παγκόσμια ιστορία των εθνών ...

Γράφει ο Σίσυφος
 
Ας το πάρουμε απόφαση. 

Ούτε το πρώτο ούτε το τελευταίο Κράτος είμαστε που θα εξαφανιστεί από τη γη. 

Έφτασε απλώς η ώρα της διάλυσης του δικού μας Έθνους, ήρθε "η δικιά μας η σειρά " που λένε.

Ιστορικά αποδεικνύεται πως κάθε λαός που διαβρώνεται και εκφυλίζεται, κάποια στιγμή σκλαβώνεται σε άλλους λαούς και στο τέλος συνήθως εξαφανίζεται από προσώπου γης.

Ο… Σολωμός και ο …Βουλιμικός (της εξουσίας)....βιντεο.

Θυμηθήκαμε κάτι παρόμοιο επι τη ευκαιρία του μπουμπουνοκέφαλου Βενιζέλου που..

Η Χρυσή Αυγή θα είναι η τελευταία σανίδα σωτηρίας του πολιτικού συστήματος...

Μετά από όσα έχουν γίνει, διερωτάται κανείς εύλογα αν μελλοντικά στο καταστατικό της η Χρυσή Αυγή θα αναφέρει, ότι ο Ναζισμός δεν αποτελεί για αυτήν πρότυπο ή ότι η προτίμηση της στο Ελληνικό στοιχείο δεν έχει σχέση με ρατσιστικά πρότυπα αλλά με την ανάγκη στήριξης του Ελληνικού πολιτισμού και της παράδοσης.

Για ένα μοντέρνο Εθνικιστικό κόμμα θα έπρεπε τέτοια νοήματα να είναι ξεκάθαρα και να είναι πρώτα στη σειρά των αρχών του. 
Μήπως όμως η ΧΑ δεν είναι Εθνικιστικό κόμμα αλλά κάτι άλλο;
Η σβάστικα, το σύμβολο της Νέας Τάξης όπως θα μπορούσε να θεωρηθεί την εποχή του μυστικισμού της Εταιρείας της Θούλης στην οποία στηρίχτηκε ο Ναζισμός έχει αντικατασταθεί στο σήμα της ΧΑ απο τον Ελληνικό Μαίανδρο (τη Θεική λαβή όπως λένε τα μέλη της) δίνοντας “ζωή” στο Ελληνικό Δωδεκαθεϊστικό Δένδρο της Ζωής ή αν θέλετε στην Ελληνική Καμπάλα,  που οδηγεί στο Greek Right (κατά το όνομα μόνο).
Είναι γνωστό, ότι πολλές μυστικιστικές ερμηνείες στα βασικά φιλοσοφικά ερωτήματα που αφορούν το λεγόμενο “μικροπρόσωπο” και το λεγόμενο “μακροπρόσωπο” σε πολλά σημεία συναντώνται.

Μία ακόμη ¨βόμβα¨ στα θεμέλια του συστήματος;

Γράφει η Θάλεια Χούντα

Όπως κάθε μεγάλη υπόθεση έχει και τα ¨παρακλάδια¨ της – για να δικαιολογήσει το κοσμητικό της επίθετο – έτσι και πολύ πρόσφατη μεγάλη υπόθεση, πλην όλων των άλλων χώρων, φαίνεται ότι έχει 
απλώσει τα παρακλάδια της και στον ευαίσθητο και νευραλγικό χώρο της δικαιοσύνης.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι εξελίξεις αναμένεται να είναι του επιπέδου 2005 δηλ. του παραδικαστικού που συγκλόνισε για μήνες την χώρα. 


Θα ¨παρελάσουν¨ ονόματα δικαστών, γνωστών δικηγόρων, γνωστών πελατών – μελών της κοινωνίας μας και ...

Οι κατασχέσεις από τις εφορίες γίνονται «σιωπηρώς» και επιλεκτικά για την αποφυγή αντιδράσεων. Στο σφυρί 50 σπίτια κάθε μέρα! Πλειστηριασμοί κατά ριπάς!

Βόμβα στα θεμέλια των νοικοκυριών βάζει το υπουργείο Οικονομικών, με περισσότερους από 100.000 πλειστηριασμούς σε ακίνητα, Ι.Χ. κ.ά., που θα πραγματοποιηθούν φέτος έναντι ληξιπρόθεσμων χρεών των φορολογουμένων προ την Εφορία.

Το Δημόσιο βγάζει στο σφυρί 50 σπίτια την ημέρα (δηλαδή σχεδόν δύο κάθε μία ώρα!), δηλαδή τις κατοικίες τις οποίες δήμευσαν τα δικαστικά τμήματα των εφοριών της χώρας.

Την «καταιγίδα» αυτών των πλειστηριασμών, που έχουν φθάσει να τρέμουν δεκάδες χιλιάδες οφειλέτες σε ολόκληρη την Ελλάδα, αποκαλύπτουν τα στοιχεία της Γενικής Διεύθυνσης Ελέγχων και Εισπράξεων του υπουργείου Οικονομικών.

Οι εφορίες δεν προλαβαίνουν πια να διατάζουν πλειστηριασμούς, που ήδη έχουν φτάσει τους 51.929 από πέρυσι και έως το τέλος του χρόνου θα ξεπεράσουν .....

ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΙ !!!

ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΗ ΑΚΟΜΜΑΤΙΣΤΗ ΣΥΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΤΩΡΑ !!!
ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΕΞΙΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ, ΜΟΝΟ ΚΟKΚΑΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΤΑ ΙΕΡΑ...

"Ενας ΕΛΛΗΝΑΣ δε φοβάται . 
 Ενας ΕΛΛΗΝΑΣ δεν υποχωρεί.
 Ενας ΕΛΛΗΝΑΣ αμύνεται επιτιθέμενος... 
 Ενας ΕΛΛΗΝΑΣ έχει πάντα το κεφάλι ψηλά. 
 Ενας ΕΛΛΗΝΑΣ προτιμά 1000 φορές να τον μισήσεις παρά να τον λυπηθεις. 
 Ενας ΕΛΛΗΝΑΣ είναι πάντα περήφανος .
 Ενας ΕΛΛΗΝΑΣ δε σταματά ποτέ να τραγουδά με στεγνά η βρεγμένα μάτια .
 Ενας ΕΛΛΗΝΑΣ δεν ξεχνά ποτέ...!!!" 

ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΕΠΙΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΙΤΑ. 

ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ Η ΓΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΜΕ… ΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ.

ΚΑΠΕΤΑΝ ΚΕΦΑΛΟΣ 

Φοβάται μην γίνει Βαγγελ - Άκης...

Θανάσης Καρτερός

Όποιος δεν έχει ακόμα καταλάβει τι εστί Βενιζέλος, και τι ζημιά κάνει απ' όπου περάσει, πρέπει να ρίξει μια ματιά στα πρακτικά της συζήτησης στη Βουλή για τα...

ναυπηγεία Σκαραμαγκά και το σκάνδαλο των υποβρυχίων. 


Ένα σκάνδαλο που κόστισε ως γνωστό στον ελληνικό λαό τα μαλλιά της κεφαλής του και στο οποίο πολλοί υποστηρίζουν ότι ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ είναι χωμένος μέχρι το λαιμό. Και είναι διάχυτη η εντύπωση ότι τον προστατεύει μέχρι τώρα η κοινοβουλευτική αριθμητική, αφού χωρίς το κόμμα του δεν υπάρχει κυβερνητική πλειοψηφία, πράγμα που δεν εμπόδισε βέβαια ακόμα και τον Αβραμόπουλο να τον αφήσει ξεκρέμαστο κατά τη σχετική συζήτηση.

Προσέξτε τα αποκαλυπτήρια του Βενιζέλου διά στόματος Βενιζέλου:

Είπε για τον ΣΥΡΙΖΑ ότι «οδύρεται για δήθεν υποκλοπές γιατί τον συνδέουν με τη Marfin και τις Σκουριές». Και δεν κοκκίνισε καθόλου καθώς το έλεγε, ούτε καν πρασίνισε.

Διότι, αν οι υποκλοπές είναι δήθεν, τότε πώς τις επικαλείται και ξέρει μάλιστα και το περιεχόμενό τους; 


Ή είναι δήθεν, δηλαδή δεν υπάρχουν, δεν γίνονται, οπότε έπρεπε να καταγγείλει όσους μιλούν για κοριούς και βαλιτσάκια, και έτερον ουδέν. Ή δεν είναι δήθεν, οπότε ομολογεί ότι γίνονται υποκλοπές και ενημερώνεται μάλιστα ο ίδιος για το περιεχόμενό τους.

Δεν γίνεται κοτζάμ συνταγματολόγος, αρχηγός κόμματος που συγκυβερνά και μεταρρυθμιστής της χώρας και της πολιτικής να χαρακτηρίζει ανύπαρκτες τις υποκλοπές και ταυτόχρονα το περιεχόμενό τους τόσο υπαρκτό, που να το περνάει θηλιά στο λαιμό του Τσίπρα.

Αυτό το άθλιο σύστημα επανέρχεται.....Δεν θα περάσουν οι βάρβαροι!

Μια ζωή ο τέως «καταλληλότερος» στηρίζονταν σε ένα θηριώδες σύστημα διαπλοκής.

Για να επιβιώσει «άθλων», όπως οι χειρισμοί για τα Ίμια (μέχρι... βιβλία εκδόθηκαν, για να εκθειάσουν τη σωφροσύνη του, δηλαδή την μετατροπή των Ιμίων σε «γκρίζα ζώνη»)!


Και για να εγκαταστήσει ένα άθλιο σύστημα όπου τα συμφέροντα, οι εργολάβοι, οι προμηθευτές οργίαζαν και στην ουσία κυβερνούσαν!


Και για να υποκαταστήσει την πολιτική απ' την αλληλοδιαπλοκή!
Και για να εκμαυλίσει, να εκβιάσει, να συκοφαντήσει όποιον τολμούσε να αντισταθεί σε ένα καθεστώς συναλλαγής, εκχώρησης εθνικών δικαιωμάτων (ποιος ξεχνά τη συμφωνία της Μαδρίτης, όπου αναγνωρίζονταν «ζωτικά συμφέροντα της Τουρκίας στο Αιγαίο»;).


Και σήμερα, αυτό το άθλιο σύστημα επανέρχεται.

Και μεθοδεύει την επανάκαμψη του Σημίτη, σε ρόλους μάλιστα πρώτους!

Νεοφιλελευθεροι. Οι νέες τεχνικές εκμετάλλευσης των αποικιών......

Γιωργος Χ.Παπασωτηρίου (ΒΡΑΔΥΝΗ)

Οι νέες τεχνικές εκμετάλλευσης των αποικιών....

Μας καλούν να γίνουμε ανταγωνιστικοί.

Ποιό είναι το κριτήριο της ανταγωνιστικότητάς μας;

Ας πούμε ότι πρέπει να παράξουμε αραβόσιτο σε χαμηλότερη τιμή από το καλαμπόκι των ΗΠΑ.

Τι κάνουμε γι’ αυτό;

Μειώνουμε το κόστος εργασίας, εξανεμίζοντας κυριολεκτικά τους μισθούς ή το κέρδος των παραγωγών(αγροτών).

Παρά ταύτα, το ελληνικό καλαμπόκι παραμένει πιο ακριβό από το αμερικάνικο, γιατί η αμερικανική βιομηχανία αραβοσίτου ευνοείται από κρατικές επιδοτήσεις έτσι ώστε να μπορεί να πουλά το καλαμπόκι σε τιμές χαμηλότερες ακόμα και από το κόστος παραγωγής.

Ασφαλώς ένα μεγάλο θέμα είναι και το πανάκριβο ευρώ, αλλά όπως βλέπουμε δεν είναι μόνο αυτό αλλά και οι κρατικές πολιτικές από αυτούς που ομνύουν στο νεοφιλελευθερισμό και στην μη παρέμβαση του κράτους, όταν πρόκειται για τους άλλους, όταν οι τελευταίοι ....

ΟΜΟΛΟΓΟΥΝ "ΚΑΤΟΧΙΚΟ" ΣΧΕΔΙΟ Γερμανός πρεσβευτής: "Θα επενδύσουμε αφού η τρόικα ισοπεδώσει την Ελλάδα"

Ο Γερμανός πρεσβευτής στην Αθήνα Βολφγκανκ Ντόλντ αναφέρθηκε στις επενδύσεις που σχεδιάζονται να γίνουν στην Ελλάδα από γερμανικές επιχειρήσεις. 

Πότε θα γίνουν αυτές; Όταν η τρόικα (η τρόικα κατευθύνεται πλήρως από το Βερολίνο) ισοπεδώσει τα πάντα στη χώρα μας, την κάνει κρανίου τόπο.

Τότε οι Γερμανοί και τα υπόλοιπα ξένα Funds που εκμεταλλεύονται ανθρώπινες ψυχές θα «εισβάλουν» για να σαρώσουν τα πάντα. 


Τη δημόσια περιουσία που θα ξεπουλά η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου και την ιδιωτική περιουσία των Ελλήνων. Όση έχει απομείνει από την εφορία και τις τράπεζες.

«Ένας σημαντικός αριθμός γερμανικών επιχειρήσεων σχεδιάζουν να επενδύσουν στην Ελλάδα και πλέον αναζητούν την κατάλληλη στιγμή για την υλοποίηση των πλάνων τους», ήταν η φράση του Γερμανού πρεσβευτή στην Αθήνα που τα λέει όλα...

Πρέπει να ανασχεθεί η πρωτοφανής επίθεση εναντίον του λαού και του έθνους μας, πριν φτάσουμε στο σημείο μηδέν...

Ανεργοι, ακτήμονες, ανέστιοι Ελληνες
«Πλειστηριασμοί κατά ριπάς! 


100.000 “πράξεις” για ακίνητα και αυτοκίνητα έως το τέλος του 2013. 

Πενήντα σπίτια την ημέρα βγαίνουν στο σφυρί. Καταιγίδα εντολών για κατασχέσεις μισθών, 
συντάξεων και καταθέσεων». 

Αυτό ήταν ένα από τα πρωτοσέλιδα θέματα της εφημερίδας μας και αποτύπωνε σ' όλο το ανατριχιαστικό μέγεθός του το αβάσιμο της θεωρίας για «ιστορία επιτυχίας» που τάχα... γράφεται το τελευταίο διάστημα. 

Οι Ελληνες χάνουν τα πάντα. Κινητά και ακίνητα. Κόποι και θυσίες ολόκληρων γενεών....

ΑΣ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ AΙΡΕΤΙΚΗ...ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ ΖΗΤΗΜΑΤΟΣ.....

.Όταν στηθούν τα επαναστατικά δικαστήρια, μαζί με τους προδότες θα δικαστούν και όσοι παρέλειψαν να τους ανατρέψουν.

Toυ Ιφικράτη Αμυρά


Έγκλημα εσχάτης προδοσίας συνίσταται κατά πράξη, και κατά παράλειψη.

Έγκλημα συνίσταται κατά πράξη και κατά παράλειψη διδάσκει το ποινικό δίκαιο.

Όποιος πολίτης, ενώ μπορεί, παραλείπει να σώσει έναν συμπολίτη του που πνίγεται, το αδίκημά του ισοδυναμεί σαν να τον έπνιξε με τα ίδια του τα χέρια.

Τα αντιμνημονιακά κοινοβουλευτικά κόμματα διαπράττουν έγκλημα εσχάτης προδοσίας κατά παράλειψη. 

ΟΙ ....΄΄ ΑΔΕΚΑΣΤΟΙ ΄΄ ; ΚΑΙ Η ....ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΗ ΠΑΡΑΒΙΑΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ;;;

By Kapetan Kefalos 

Το ισχύον Σύνταγμα που χαρακτηρίζει το νομικό πλαίσιο λειτουργίας του κρατικού μηχανισμού ορίζει στο άρθρο 87 ότι:


1. Η δικαιοσύνη απονέμεται από δικαστήρια συγκροτούμενα από τακτικούς δικαστές, που απολαμβάνουν λειτουργική και προσωπική ανεξαρτησία,

2. Οι δικαστές κατά την άσκηση των καθηκόντων τους υπόκεινται μόνο στο Σύνταγμα και στους νόμους και σε καμία περίπτωση δεν υποχρεούνται να συμμορφώνονται με διατάξεις που έχουν τεθεί κατά κατάλυση του Συντάγματος.

Εκ των πραγμάτων και με βάση τα όσα καθημερινά διαδραματίζονται, βλέπουμε ότι ούτε η πρώτη παράγραφος εφαρμόζεται, αλλά ούτε και η δεύτερη.

Με την λέξη «αδέκαστος» χαρακτηρίζεται ο αμερόληπτος, ο ακέραιος, ο αδιάφθορος, αυτός που .....

Πετρελαια στην Ελλαδα..

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΦΤΩΧΕΙΑ ΣΟΥ ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΥ;;;

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΩΝ ΛΕΣΧΩΝ ΚΑΙ ΣΤΟΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΝΑΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΟΥ ;;;


ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΔΕΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΩΣ ΤΣΕΡΤΣΕΤΙΔΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΤΡΑΒΑ ΜΑΤΙΑ ,ΣΤΑ ΔΕΣΜΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΦΟΡΕΣΑΝ ;;;

ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΦΥΛΑΝΕ ΜΑΣΩΝΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ...

Ο ΚΑΛΟΣ ,Ο ΒΟΥΛΙΜΙΚΟΣ (ΚΑΚΟΣ) ΚΑΙ Ο ΑΣΧΗΜΟΣ .....

Έχουν βγει τα καρακόλια της καθεστωτικής επικοινωνίας και προσπαθούν να μας πείσουν ότι ο Σαμαράς τα «βάζει» με την Τρόικα. 
Διαδίδουν τα καρακόλια ότι «Η κυβέρνηση απειλεί με εκλογές αν η Τρόικα ζητήσει νέα μέτρα». 
Κι όταν λένε «κυβέρνηση» εννοούν τον Σαμαρά, τον Βενιζέλο και τον Στουρνάρα. Διαδίδουν ότι και οι τρεις, σε διάφορες συναντήσεις, συζητήσεις, επαφές δήλωσαν ξεκάθαρα πως αν ζητηθούν νέα μέτρα από την Τρόικα η απάντηση θα είναι εκλογές.
Τι σημαίνει όμως «απειλώ» και «εκβιάζω»; Σημαίνει κάτι «χειρότερο». Ουσιαστικά, λοιπόν, λέει η κυβέρνηση στην Τρόικα ότι «αν συνεχίσετε να διαψεύδετε το success story μας και τα ψέματα που μοιράζουμε, θα πάμε σε εκλογές και θα χάσουμε». 
Με τί, λοιπόν, απειλεί η κυβέρνηση την Τρόικα; 
Με τον ΣΥΡΙΖΑ! Λέει ο Σαμαράς στην Τρόικα ότι αν ζητήσετε νέα μέτρα, θα σας αφήσουμε να μπλέξετε με τον ΣΥΡΙΖΑ που δεν είναι τόσο βολικός όσο εμείς. Μεγαλύτερο αβαντάρισμα αντιπολίτευσης από κυβέρνηση δεν έχει ξανασυμβεί.

ΑΦΙΕΡΩΜΑ ...Στρατηγός Νικόλαος Πλαστήρας: Υπάρχουν σήμερα πολιτικοί που του μοιάζουν στην τιμιότητα; ΒΙΝΤΕΟ.

Πάντοτε, στους αιώνες ,θα γεννιούνται ΕΛΛΗΝΕΣ  και θα συνεχίζουν την ανεπανάληπτη ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΣΤΟΡΙΑ! 

Κάποιος νέος Πλαστήρας θα βρεθεί πάλι και τότε  Αλλοίμονό σας παλιοτόμαρα της κλεπτοκρατίας και της κληρονομικής δημοκρατίας σας. 
Του Γουδή σας περιμένει!
«Όποιος βλέπει την πατρίδα του να καταστρέφεται και κάθεται αδρανής, είναι το ίδιο σαν να την καταστρέφει ο ίδιος»(Ν. ΠΛΑΣΤΗΡΑΣ)

ΣΧΟΛΙΟ : Σε κάθε έναρξη βουλευτικής περιόδου, θα έπρεπε ο πρόεδρος της Βουλής να διαβάζει στο Σώμα βιογραφικά ορισμένων επιφανών εντίμων πολιτικών, προς παραδειγματισμό. Να γνωρίζουν οι σύγχρονοι πολιτικοί, ότι στην πολιτική μπαίνουν για να προσφέρουν και όχι για να οικονομήσουν.

Ὅρκος τῶν Φιλικῶν (1814-1821).

Από: egolpion.com
    ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ ἐνώπιόν του ἀληθινοῦ Θεοῦ οἰκειοθελῶς, ὅτι θέλω εἶμαι ἐπὶ ζωῆς μου πιστὸς εἰς τὴν Ἑταιρείαν κατὰ πάντα. Νὰ μὴ φανερώσω τὸ παραμικρὸν ἀπὸ τὰ σημεῖα καὶ λόγους της, μήτε νὰ σταθῶ κατ᾿ οὐδένα λόγον ἡ ἀφορμή του νὰ καταλάβωσιν ἄλλοι ποτέ, ὅτι γνωρίζω τί περὶ τούτων, μήτε εἰς συγγενεῖς μου, μήτε εἰς πνευματικὸν ἢ φίλον μου.
 ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ, ὅτι εἰς τὸ ἑξῆς δὲν θέλω ἔμβει εἰς καμίαν ἄλλην ἑταιρείαν, ὁποία καὶ ἂν εἶναι, μήτε εἰς κανένα δεσμὸν ὑποχρεωτικόν. Καὶ μάλιστα, ὁποιονδήποτε δεσμὸν ἂν εἶχα, καὶ τὸν πλέον ἀδιάφορον ὡς πρὸς τὴν Ἑταιρείαν, θέλω τὸν νομίζει ὡς οὐδέν.
 ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ, ὅτι θέλω τρέφει εἰς τὴν καρδίαν μου ἀδιάλλακτον μῖσος ἐναντίον τῶν τυράννων τῆς πατρίδος μου, ὀπαδῶν καὶ τῶν ὁμοφρόνων μὲ τούτους. Θέλω ἐνεργεῖ κατὰ πάντα τρόπον πρὸς .....

Έχουν στόχο την δολοφονία και τον διαμελισμό της Ελλάδας.

Είναι οι ίδιοι που επιτέθηκαν και διαμέλισαν την Γιουγκοσλαβία και που σήμερα επιτίθενται στην Αίγυπτο και τη Συρία.

Ετοιμάζουν εμφύλιο ή "εξέγερση" λαθρομεταναστών

Η Ελλάδα είναι θύμα "δολοφονικής" επιχείρησης και αυτό είναι που ανησυχεί τους "δολοφόνους". Φοβούνται μήπως κάποιος ξετυλίξει το "μίτο" της ιστορίας και τους αποκαλύψει. Τίποτε από αυτά, τα οποία έχουν εγκλωβίσει την Ελλάδα στη φτώχεια και στην απελπισία, δεν έγινε τυχαία. Τα προκάλεσε η πιο αδίστακτη και φονική συμμορία στην ιστορία του κόσμου. 

Θυμάται κάποιος τα περίφημα "στρες-τεστ" των τραπεζών; Μέχρι να βάλουν την Ελλάδα και την Κύπρο στην "αγχόνη" του τεράστιου χρέους, το ένα τεστ διαδεχόταν το άλλο. 

Από ολόκληρη την Ευρώπη μόνον οι ελληνικές τράπεζες της Ελλάδας και της Κύπρου είχαν πρόβλημα. Όλοι οι άλλοι —μεταξύ των οποίων και η DEXIA— προφανώς ήταν "τέλειοι", και έτσι τα στρες-τεστ δεν ξανάγιναν.

Όταν "διαπιστώθηκε" το πρόβλημα αυτό, έβαλαν τους Έλληνες να πληρώσουν τα χρέη των ιδιωτικών τους τραπεζών. Το αποτέλεσμα ήταν ολέθριο.

Μοιράστε σωστότερα το φορτίο, αλλιώς ο λαός θα σας… κλωτσήσει.

Όλοι σχεδόν οι πολιτικοί και οι οικονομικοί αναλυτές τις τελευταίες ημέρες, συγκλίνουν σε ορισμένα κοινά συμπεράσματα σε σχέση με την ελληνική οικονομική κρίση, την έως τώρα αντιμετώπισή της και το άμεσο μέλλον της:
Πρώτον, ότι το πρόγραμμα ήταν λάθος και δεν βγαίνει τελικά.
Δεύτερον, πως χρειάζεται άμεσα αναδιάρθρωση του χρέους μας είτε με γενναίο κούρεμα είτε με χαμηλότοκη επιμήκυνση είτε με συνδυασμό των δύο αυτών μεθόδων.
Τρίτον, πως θα απαιτηθεί κάποια μορφή χρηματοδότησης υπό τύπον «σχεδίου Μάρσαλ» από τους εταίρους (από αλλού, χλωμό μοιάζει!), ώστε η ελληνική οικονομία να μπορέσει να ξαναπάρει μπροστά.
Αυτά είναι τα «υψηλά οικονομικά» που τα «μεγάλα κεφάλια» των πολιτικών και των αναλυτών προσπαθούν να μεταδώσουν μέσω ανακοινώσεων, αποφάσεων και αναλύσεων στους «ιθαγενείς» εκεί κάτω, τους απλούς πολίτες δηλαδή που έχει τσουρουφλίσει η κρίση.
Επίσης, όλοι σχεδόν....

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΤΗΣ Ν.Δ. ΣΥΡΙΖΑ: "Δεμένες οι κατηγορίες κατά Ε.Βενιζέλου για τη σύμβαση του 2010".

Απόλυτα δεμένες θεωρεί τις κατηγορίες σε βάρος του προέδρου του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελου Βενιζέλου ο ΣΥΡΙΖΑ έχοντας στα χέρια του τη σύμβαση Neptune II που υπέγραψε το 2010 και η οποία προβλέπει χρονοδιάγραμμα πληρωμών ύψους 1.321.000.000 ευρώ χωρίς να δεσμεύει στο παραμικρό το νέο ιδιοκτήτη των Ναυπηγείων Σκαραμαγκά Ισκαντάρ Σάφα να… κόψει λαμαρίνα ή να βάλει μία βίδα στα δύο επιπλέον υποβρύχια Type 214 κλάσης ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ.
Ιδιαιτέρως επιβαρυντικά για τον κ. Βενιζέλο είναι και τα στοιχεία που αποκάλυψε σήμερα το «defencenet.gr», σύμφωνα με τα οποία υπάρχει εμπλοκή της Ferrostaal και στη σύμβαση που υπέγραψε ο πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας και νυν πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ το 2010.
Σημειώνεται πώς ο κ. Βενιζέλος διαβεβαίωνε για το αντίθετο τη στιγμή που αποκαλύπτονταν πώς η Ferrostaal είναι αυτή που έχει δώσει «μίζες» εκατομμυρίων ευρώ σε Έλληνες κρατικούς αξιωματούχους για να πάρουν το συμβόλαιο των υποβρυχίων οι Γερμανοί.
Με τα δεδομένα αυτά και τις συνθήκες που επικρατούν στο πολιτικό σκηνικό θεωρείται σχεδόν βέβαιο πώς αν κατατεθεί η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για Εξεταστική Επιτροπή  (ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΤΕ ΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ  ΚΥΡΙΟΙ ?? ) θα στηριχθεί και από βουλευτές της Ν.Δ., οι οποίοι...

ΑΝΕΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΟΥΛΕΪΜΑΝ ..ΑΔΕΛΦΙΑ !!! ΕΠΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΝΕΟ-ΟΘΩΜΑΝΙΚΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ (video) Κατέβασαν ταινία από την Biennale στην Θεσσαλονίκη επειδή το απαίτησε η Άγκυρα!

Σε επαρχία της Τουρκίας μετατρέπει την χώρα αργά αλλά σταθερά η κυβέρνηση: Το ελληνικό υπουργείο Εξωτερικών, δηλαδή ο Ε.Βενιζέλος έδωσε εντολή ύστερα από παρέμβαση της κυβέρνησης της Τουρκίας, να σταματήσει να προβάλλεται καλλιτεχνικό βίντεο στο Αλατζά Ιμαρέτ της Θεσσαλονίκη στο πλαίσιο της Biennale.


Το βίντεο το έχει δημιουργήσει Γαλλίδα καλλιτέχνης, έχει τίτλο «Νύμφη», δείχνει μια λουομένη και δεν είναι άσεμνο για ....