Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

«Ή υπογράφετε νέο μνημόνιο ή σας κλείνουμε τα ΑΤΜ».

samaras3-1Αύξηση σημείωσε η εξάρτηση των ελληνικών τραπεζών από την ρευστότητα της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας τον Νοέμβριο. 
Όπως προκύπτει από τα μηνιαία στοιχεία της Τραπέζης της Ελλάδος η συνολική ρευστότητα που είχαν αντλήσει τα ελληνικά πιστωτικά ιδρύματα από την ΕΚΤ αυξήθηκε στα 44,9 δισ. ευρώ στο τέλος Νοεμβρίου από 43,9 δισ. ευρώ που ήταν τον Οκτώβριο.
Η Deutsche Bank έδωσε ένα.....

Λέτε να μας αφήσουν τόσο εύκολα από τον έλεγχό τους;Τι δεν καταλαβαίνεις....;;;;

Αυτή τη στιγμή παίζονται πολλά, μα πάρα πολλά στην Ελλάδα και δεν αφορούν μόνο εμάς τους Έλληνες.
Μόνο εμείς δεν έχουμε αντιληφθεί τίποτα, ούτε έχουμε καταλάβει τη δύναμή μας. Είμαστε απλά μια απληροφόρητη, τρομαγμένη αγέλη υπηκόων και όχι κοινωνία πολιτών.
Παίζεται η ίδια η ως τώρα πορεία της Ευρωζώνης, ακόμα και η πορεία της παγκοσμιοποίησης,όσο και αν αυτό ηχεί υπερβολικό. 
Φανταστείτε δηλαδή να μην εκλεγεί ΠτΔ και να σχηματίσει, με τη βούληση του λαού, κυβέρνηση η Αριστερά. 
Εάν στη συνέχεια επιτύχει η Αριστερά στην Ελλάδα, τότε θα δημιουργηθεί αμέσως ένα αντίστοιχο ρεύμα σε όλα τα κράτη που θα ανατρέψει τα πάντα στην ΕΕ και ευρύτερα.
 Αν όμως.....

Τρομακτική παραδοχή από την πρώην διευθύντρια του ΔΝΤ: «Μπορούσαμε να είχαμε διαγράψει το ελληνικό χρέος το 2010″!

souzan_sandler708
ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ: ΤΟ ΕΚΑΝΑΝ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ…

Σε μια παραδοχή κατόπιν – όχι εορτής αλλά – «κηδείας» προχωρά το πρώην κορυφαίο στέλεχος του ΔΝΤ Σούζαν Σάντλερ, αποκαλύπτοντας ότι υπήρχαν περιθώρια για διαγραφή του ελληνικού χρέους από το 2010, αλλά αυτό δεν έγινε! 
Τα όσα ακολούθησαν είνα γνωστά, αλλά σίγουρα πονάει πολύ η διαπίστωση ότι χάθηκαν τόσοι άνθρωποι (οι αυτοκτονίες πλησίασαν τις 5.500 ανθρώπους) και καταστράφηκαν εκατομμύρια άλλοι, ενώ ακόμα περισσότεροι έχασαν τα όνειρά τους.
Η πρώην διευθύντρια Ευρώπης του Ταμείου του τμήματος Ευρώπης του ΔΝΤ, Σούζαν Σάντλερ, σε σημερινή συνέντευξή της στην αυστριακή εφημερίδα «Κουρίρ» αποκαλύπτει ότι......

Ιδανική ευκαιρία για διαγραφή χρέους.

Συνεχίζεται το πάρτι των κερδοσκόπων με τα ελληνικά ομόλογα και τις μετοχές.
Το πάρτι κερδοσκοπίας των ξένων επενδυτών, που θα έφερναν την ανάπτυξη κατά Σαμαρά και Βενιζέλο, συνεχίζεται και σήμερα. Το ελληνικό χρηματιστήριο στις 13:30 σημείωνε σήμερα πτώση κατά 3,58% ως προς το Γενικό Δείκτη του. Το 5ετές ελληνικό ομόλογο την ίδια ώρα έπιανε επιτόκιο λίγο κάτω από 9%. Ενώ το 10ετές βρισκόταν κοντά στο 8,7%.
Η τακτική είναι γνωστή από παλιά. Τα ξένα κυρίως αρπακτικά πιέζουν τις τιμές των ομολόγων και μετοχών σε πολύ χαμηλά επίπεδα με την προσδοκία της επανατοποθέτησης όταν.....

Ο Σόιμπλε ήξερε τα πάντα για τις κινήσεις Σαμαρά.

Σε θετικά σχόλια για τις προσπάθειες εξυγίανσης της ελληνικής οικονομίας που καταβάλουν τόσο ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, όσο και ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Ευάγγελος Βενιζέλος προέβη σήμερα από τις Βρυξέλλες ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

Μιλώντας προς τους εκπροσώπους του Τύπου ο Γερμανός υπουργός, εμμέσως πλην σαφώς, άφησε να εννοηθεί ότι ήταν εν γνώσει της απόφασης του Έλληνα πρωθυπουργού να επισπεύσει τις προεδρικές εκλογές. 


Ο Β. Σόιμπλε ανέφερε πως ήταν .....

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!!!

ΕΠΙΣΤΟΛΗ - ΚΟΛΑΦΟΣ ΤΟΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗΝ ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ! ΟΜΑΔΙΚΗ ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ!!!
Κύριοι, Διάβασα με προσοχή την όντως εξαιρετικά εμπεριστατωμένη έκδοση της ΤτΕ, για την πραγματικά «ιστορική» περίοδο που διανύσαμε την παρελθούσα 7ετία. 

Οι καχύποπτοι ίσως την συνδυάσουν με τον ενδεχόμενο καταλογισμό ευθυνών για τα όσα διεπράχθησαν κατά το χρονικό διάστημα της θητείας του απελθόντος Διοικητού, οι πιο κακεντρεχείς ίσως το αποδώσουν στην.... μη ανανέωση της θητείας του.

Επειδή θα ήταν άσκοπο και αδιάφορο για τον αναγνώστη να διαβάσει επί μακρόν αναλύσεις ενός απλού πολίτη όπως εγώ, επιθυμώ να υποβάλλω 5 ερωτήσεις προς την Διοίκηση της ΤτΕ δημοσία, και να λάβω και απάντηση με τον ίδιο τρόπο, αν είναι δυνατόν.

Μέρος 1ο : Το κούρεμα των Ασφαλιστικών Ταμείων Στην σελίδα 107, στο Κεφ. 6.3.1, αναφέρονται μεταξύ άλλων τα εξής:

«……Όμως, το καθαρό όφελος από την αναδιάρθρωση του χρέους μετριάστηκε σημαντικά, κυρίως λόγω: …

Ο Σαμαράς προσπαθεί να παγιδεύσει τον Ελληνισμό!

Ο Σαμαράς άρον-άρον από τις 18 Δεκεμβρίου αρχίζει τη διαδικασία ανεύρεσης των 180 για την εκλογή προέδρου δημοκρατίας.

Γιατί;;

Τα πράγματα είναι απλά... 

Αλλά δεν θα τα εξηγήσουν, ούτε τα μνημονιακά κανάλια, ούτε τα κρυφομνημονιάκα, ούτε τα Κόντρα, ούτε τα ΡΕΑΛιστικά κανάλια τηλεόρασης, ραδιοφώνου κτλ.

Γιατί είναι απλά.

Το Γιουρογκρούπ συνωμότησε με τον Σαμαρά για δίμηνη παράταση για εφαρμογής των πλέον εξοντωτικών μέτρων εναντίον του Ελληνισμού. 

Που τα έχουν υπογράψει και προτίθενται να τα ψηφίσουν οι Σαμαρο- Βενιζέλοι και οι λοιποί.

Έτσι ο Σαμαράς εφαρμόζει το γνωστό (ως όλα δείχνουν) από καιρό σχέδιο του, σε μερικούς που πρόσφατα (και πριν την σημερινή ανακοίνωση για άμεση έναρξη της διαδικασίας εκλογής προέδρου) άρχισαν να εκδηλώνονται. 

Μελάδες και λοιποί κάτι ξέρανε προφανώς από πριν ως όλα δείχνουν.

Πώς σκέφτηκε λοιπόν ο Σαμαράς;;

Έτσι και αλλιώς ή τώρα ή .......

Πρέπει το ταχύτερο να εμφανιστεί ο αντίπαλος πόλος της παγκοσμιοποίησης.

Μετά την κατάρρευση του υπαρκτού σοσιαλισμού και τη διαμορφωθείσα σημερινή μονοπολική νεοκαπιταλιστική πραγματικότητα της παγκοσμιοποίησης, όπου ταυτόχρονα κατέρρευσαν τα εθνικά κράτη, κατέρρευσε ταυτόχρονα και το εθνικό πολιτικό δίπολο Αριστερά – Δεξιά. 
Τι εκφράζουν λοιπόν τα κόμματα σήμερα;

Σε ότι αφορά την Αριστερά επιβιώνουν ακόμα δύο Αριστερές: Η αναχρονιστική Αριστερά και η ρεφορμιστική Αριστερά. 

Η πρώτη (π.χ. ΚΚΕ κ.λ.π.) διακηρύσσει ότι θα γκρεμίσει τον παγκόσμιο νεοκαπιταλισμό και στην καλύτερη περίπτωση (επειδή γνωρίζει ότι δεν το μπορεί) καθησυχάζει τους οπαδούς της ότι τελικά ο παγκόσμιος νεοκαπιταλισμός θα καταρρεύσει μόνος του από τις εσωτερικές του αντιθέσεις. 

Η δεύτερη (π.χ. ΣΥΡΙΖΑ, PODEMOS κ.λ.π.), αποδέχεται τον παγκόσμιο νεοκαπιταλισμό, αλλά διακηρύσσει ότι .....

Ο Πρωθυπουργός των απειλών και εκβιασμών κατηγορεί αυτούς που απειλούν και εκβιάζουν… Καληνύχτα Ελλάδα…

Πιο επίκαιρο από ποτέ… 
Ο σημερινός Πρωθυπουργός, Αντώνης Σαμαράς, αυτός που κάθε φορά που έρχεται στη βουλή προς ψήφιση ένα οποιοδήποτε βίαιο και καταστροφικό νομοσχέδιο απειλεί και εκβιάζει για να πετύχει την υπερψήφιση του, στο κοντινό παρελθόν μιλούσε απαξιωτικά και έβαλε εναντίον αυτών που ακολουθούσαν ακριβώς την ίδια τακτική με αυτή που ακολουθεί σαν ο πρώτος αυτής της χώρας… 

Εν έτη 2014......

Ιδού η Ρόδος και μη φοβάστε το πήδημα.

Η εμφάνισή τους προφανώς και δεν αποτελεί σημείο των καιρών. Συνιστούν όμως ένα βρωμερό απόστημα ενός πολιτικού συστήματος που σαπίζει, και ταυτόχρονα μια επικίνδυνη τερατογένεση του πολιτικού καιροσκοπισμού στην κατεχόμενη Ελλάδα…

Η προέλευσή τους δείχνει να είναι ανομοιογενής, αλλά στην ουσία αποτελούν μια ιδιότυπη κάστα "μπαχαλάκηδων", απόλυτα ταυτισμένων με το σύστημα που τους γέννησε, και έχει κάθε λόγο να τους συντηρεί και να τους αναπαράγει.

Εμφανίζονται ως νύφες πολύφερνες, διατεθειμένες να...

«Πολεμικό» το κλίμα στην βουλή, ουτε 170 δεν μαζεύει η υποψηφιότητα Δημα.

Σύμφωνα με τα μεχρι στιγμής δεδομένα, η υποψηφιότητα του Σταύρου Δημα δεν …έτυχε της υποδοχής που καποιοι περίμεναν (;) ή μηπως αυτο ακριβως περίμεναν;

Οι ανεξάρτητοι της κεντροαριστεράς έχασαν ακόμα και τα ....

Στο καλό και με υγεία, ..αλλά στον αγύριστο! Ψιτ..... κι ο τελευταίος να κλείσει την πόρτα!..

Αυτό που έπρεπε να είχε κάνει ο ελληνικός λαός το έκανε τελικά η τρόϊκα.

Τους ρίχνει..... Πέρασε κι ο τελευταίος τους εκβιασμός:


'' Ή ξεκαθαρίζετε το εσωτερικό σας πολιτικό τοπίο, ή, συμφωνία δεν έχει!''

Χωρίς συμφωνία οποιουδήποτε είδους με τους τοκογλύφους θα πέφτανε έτσι κι αλλοιώς. Απ' ευθείας. Χωρίς προεδρική εκλογή.


Οπότε κάνοντας την ανάγκη φιλοτιμία ο λεβεντόπουλος, σου λέει:'' Άντε να δείξω πως έχω την .....

ΜΠΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ Η ΕΚΛΟΓΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ... ΝΕΡΜΠΥ ΜΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1,87 ΓΙΑ ΝΑΙ ΚΑΙ ΟΧΙ...

Μπορεί στην βουλή να έχει ξεκινήσει ένα σκληρό πολιτικό «πόκερ»
προκειμένου να βρεθούν οι 180 βουλευτές για την εκλογή του Σταύρου Δήμα ως Προέδρου της Δημοκρατίας, ωστόσο τζόγος παίζεται και στις εταιρείες στοιχηματισμού που ......

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΚΡΕΜΟΤΣΑΚΙΣΤΕΙ ΤΩΡΑ Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΗΣ ΣΦΑΛΙΑΡΑΣ.

ΤΟ ΠΕΡΙΦΗΜΟ E-MAIL ΧΑΡΔΟΥΒΕΛΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΤΡΟΪΚΑ - ΙΔΟΥ ΕΝΑ ΜΕΡΟΣ ΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΑΝ ΕΚΛΕΓΕΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ...

Η κυβέρνηση πρέπει να φύγει, πριν προλάβει και υπογράψει με την τρόικα αυτή την συμφωνία και ολοκληρώσει την καταστροφή των συνταξιοδοτικών δικαιωμάτων και των εργασιακών σχέσεων του λαού μας. 
Όσοι βουλευτές...
ψηφίσουν την πρότασή της για πρόεδρο της δημοκρατίας γίνονται συνεργοί σε αυτό το έγκλημα.

1. Αυστηροποίηση των προϋποθέσεων για θεμελίωση συνταξιοδοτικού δικαιώματος για κατώτερη σύνταξη στα 67 χρόνια ηλικίας από τα 15 στα 20 χρόνια ασφάλισης, από 4,5 χιλιάδες ένσημα στα 6 χιλιάδες ένσημα. Είναι πολύ δύσκολο, σχεδόν αδύνατο, σε εποχές πολύ μεγάλης ανεργίας και...

ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΜΕΡΕΣ ΠΟΝΗΡΕΣ - ΕΣΟ ΕΤΟΙΜΟΣ !!!!!!

Εκτός όμως από “σινάφι” είναι και χρηματοδότες της κομματικής μηχανής.

Χρηματοδότες που τελευταία βλέποντας την κοινωνία να βράζει και να τολμά να τους καταψηφίζει (γιατί αυτή είναι η σημαντικότερη νίκη, εάν μάλιστα αναλογιστείς ότι τόσα χρόνια ήμασταν στο δρόμο αλλά πάλι ΠΑΣΟΚ και ΝΔ ψηφίζαμε…) έχουν αρχίσει να βλέπουν τόσο προς τα αριστερά (ΣΥΡΙΖΑ) όσο και προς τα δεξιά (ΑΝΕΛ – ΧΑ).

Όμως ο γυαλινομάτης δεν έχει πει την τελευταία του λέξη.

Εκτίμηση μου είναι πως θα παίξει τα ρέστα του μέχρι....

ΠΩΣ ΞΕΚΙΝΑΝΕ ΤΙΣ “ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ” ΟΙ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ – ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΩΔΕΚΑ ΒΗΜΑΤΑ.

Ο Πούτιν κατήγγειλε σε πρόσφατη ομιλία του ότι οι ΗΠΑ οργανώνουν σε χώρες με ανεπιθύμητα καθεστώτα
επαναστάσεις χρησιμοποιώντας διάφορες ελκυστικές για τον πολύ κόσμο ονομασίες όπως «Αραβική Άνοιξη», «πορτοκαλί επανάσταση» στην Ουκρανία, «επανάσταση της ομπρέλας» στο Χογκ Κογκ κλπ. 


Η Κίνα παρουσίασε σε βίντεο τα 12 βήματα προετοιμασίας αυτών των επαναστάσεων από την έναρξη ως την ολοκλήρωσή τους.

Επειδή πολλά λέγονται για την επόμενη ....

ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ! ΚΡΑΤΗΣΤΕ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΦΛΟΓΑ ΖΩΝΤΑΝΗ!

ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΕΣ, ΑΔΕΛΦΙΑ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ!!!

ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΘΑΡΡΟΣ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ!


ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΟΥΣ!

ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΟΡΑΜΑ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΛΕΝΕ!


ΜΗΝ ΧΑΝΕΤΕ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΑΣ, ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΗΣΟΥΝ!


ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ, ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΑΞΙΕΣ ΜΑΣ!
ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΕΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΜΑΣ!


ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΤΕ ......

Εμείς με ποιον είμαστε;

Το χειρότερο πράγμα για ένα λαό που έχει χάσει τα πάντα, είναι να απελπιστεί τόσο σε σημείο που να θεωρεί πως κάθε κίνηση αντίστασης του είναι χαμένη, πως κάθε προσπάθεια αντίδρασης του είναι μάταιη, πως κάθε σκέψη να αγωνιστεί για ένα καλύτερο αύριο είναι καταδικασμένη ουτοπία.

Ο λαός αυτός, ζαλισμένος και «υπνωτισμένος» από ένα σύστημα που χρησιμοποίησε όλα τα μέσα για να τον αποπροσανατολίσει και να τον καθηλώσει, είναι καταδικασμένος σε αργό θάνατο, είναι πρόβατο επί σφαγή και οι δήμιοι του είναι οι μεγάλοι προδότες του.

Αυτό είναι και το μεγαλύτερο όπλο του συστήματος, η επιβολή της αντίληψης πως ότι και να κάνεις πάλι αυτοί θα.....

ΕΘΝΙΚΗ ΝΤΡΟΠΗ: Φυγαδεύουν τον Παπακωνσταντίνου απαλλάσσοντας τους συγγενείς του!!!!

ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Η ΠΑΡΑΠΟΜΠΗ ΣΤΟ ΕΙΔΙΚΟ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟ!

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες δεν παραπέμπονται τα ξαδέλφια του Ελένη Παπακωνσταντίνου, ο σύζυγός της Συμεών Σικιαρίδης, και ο Ανδρέας Ρωσσώνης που αρχικά βαρυνόντουσαν με την κατηγορία της...

Προτίμησε την οδό της προδοσίας, της υποτέλειας, της σίγουρης εξουσίας....Τώρα Μαντήλι Καλαματιανό (για τα δάκρυα)..

Όταν πρίν από τρία χρόνια του δόθηκε η ευκαιρία, μετά
την ανατροπή του Μεγάλου Ηλίθιου, να πεί το μεγάλο »όχι», και να οδηγήσει την χώρα σε σωτήριες εκλογές, …
( εκλογές που θα κέρδιζε »με τα τσαρούχια»λόγω της ως τότε στάσης του, και που αν εφάρμοζε όσα αντιμνημονιακά και πολύ σωστά έλεγε ως τότε, σήμερα θα ήταν αδιαφιλονίκητος ηγέτης και θα μπορούσε να χρίσει για υποψήφιο Πρόεδρο Δημοκρατίας ακόμα και τον οδηγό του ).


..προτίμησε την οδό της προδοσίας, της υποτέλειας, της σίγουρης εξουσίας που του έταξαν οι οικονομικοί δυνάστες και......

ΚΥΚΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΥΠΟ ΤΟΝ ΠΛΗΡΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ!!!

Δίκτυο Τούρκο-Ισλαμιστών σε Βαλκανικό έδαφος.

Το κράτος των Σκοπίων,πρόσφατα επιπλήχθηκε από τον ανώτερο Αμερικανό διπλωμάτης, Robert Bradke που είναι αρμόδιος σε θέματα τρομοκρατίας και θρησκευτικού φανατισμού στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ και περιοδεύει την περιοχή, σε ότι αφορά τη «χαλαρή» του στάση απέναντι στο φαινόμενο αποστολής Τζιχαντιστών στη Μέση Ανατολή.

Νεότερα στοιχεία που προκύπτουν από.....

Απελπισμένος ο Σαμαράς απειλεί τον ελληνικό λαό με Grexit!

Μιλώντας στην κοινοβουλευτική ομάδα της Νέας Δημοκρατίας, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς αναφερόμενος στην επίσπευση της εκλογής Προέδρου της Δημοκρατίας, είπε ότι αυτό συνέβη επειδή η κυβέρνηση δεν μπορούσε να αφήσει τη χώρα να βουλιάζει στο κλίμα της αβεβαιότητας και έκανε λόγο για «μεγάλη ευθύνη» των βουλευτών, τονίζοντας ότι εκείνοι έχουν την ευθύνη να κρατήσουν τη χώρα στην Ευρώπη.

Για μια ακόμη φορά δηλαδή ο Αντώνης Σαμαράς θέτει το ζήτημα της παραμονής της χώρας στην Ευρώπη, το ίδιο είχε θέσει και πριν τις επαναληπτικές εκλογές του 2012, εννοώντας .....

ΠΡΟΣΟΧΗ! ΚΑΤΙ ......ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ !

Γιατί η κυβέρνηση είναι τόσο σίγουρη ότι θα εκλέξει ΠτΔ ;

Σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες που διαρρέουν, όχι άμεσα αλλά έμμεσα μέσα από τα ΜΜΕ, η κυβέρνηση φέρεται να είναι σίγουρη ότι θα εκλέξει ΠτΔ στην τρίτη ψηφοφορία στις 29-12-2014.

Από πού όμως αντλεί αυτή τη βεβαιότητα, όταν και μόνο με την ανακοίνωση της υποψηφιότητας του κ. Δήμα, έχασε ακόμα και εκείνους εκ των ανεξάρτητων βουλευτών που υπολογίζονταν στην προεδρική πλειοψηφία;

Σύμφωνα και πάλι με πληροφορίες μέσα από τα ΜΜΕ, οι οποίες διαχέονται υπό τύπον υπονοούμενων, υπάρχουν δύο σχεδόν βέβαια γεγονότα που αναμένονται.

Το πρώτο είναι ότι .....

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ !! ΤΟ ΑΠΟΦΘΕΓΜΑ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ....