Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013

Η ΜΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΣΑΣ ΣΥΝΙΣΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ!

Κυρίες και Κύριοι της Βολής, σας καταγγέλλω για ΣΦΕΤΕΡΙΣΜΟ της λαικής εξουσίας, την οποία χρησιμοποιείτε σε βάρος του λαού και του έθνους επί σειράν ετών και πρόσφατα, για να παραδώσετε αμαχητί εμάς και τη χώρα σε ξένους τοκογλύφους. 

Καταλύσατε την κοινοβουλευτική δημοκρατία πραξικοπηματικά, δεχόμενοι και ανεχόμενοι το σφαγιασμό των ανθρωπίνων δικαιωμάτων μας, των στοιχειωδέστερων ελευθεριών μας, προσυπογράφοντας την λεηλασία της χώρας και την εξόντωσή μας !

ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΝΟΧΟΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΝΟΧΟΙ ΣΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΕΙΤΕ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΙΤΕ ΟΧΙ,ΓΙΑΤΙ ΟΦΕΙΛΕΤΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ!

Δεχτήκατε ένα χρέος παράνομο, που μόνο τα αφεντικά σας κι εσείς επωφεληθήκατε από αυτό, μπάζοντάς μας στο σύγχρονο κρεματόριο των χρηματαγορών σας, που λέγεται ευρώ, χωρίς ποτέ να μας ρωτήσετε! 


Το χρέος σας και το ευρώ σας έγιναν η αγχόνη για τη σφαγή μας. 

Όλοι εσείς και τα αφεντικά σας τραφήκατε ...

Γραφικός χοντρός του 2% ... «ΧΩΡΙΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»

«Το Κίνημα κατέβηκε με τη χώρα και χάριν της χώρας και θα ανέβει μαζί με την άνοδο της χώρας» δηλώνει ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος σε συνέντευξη στην εφημερίδα Real Νews, ενώ εμφανίζεται αισιόδοξος για τη πορεία των διαπραγματεύσεων με την τρόικα.

Υπογραμμίζει πως «χωρίς το ΠΑΣΟΚ δεν υπάρχει κυβέρνηση», ενώ σχετικά με τις διαπαραγματεύσεις με την τρόικα, σημειώνει: «δεν υπάρχει περίπτωση να μην τα βρούμε με την τρόικα, γιατί έχουμε εκπληρώσει τις συμβατικές υποχρεώσεις για την εκταμίευση της δόσης».

Σχετικά με το θέμα των πλειστηριασμών, ο .....

Καμμένος: υπονομεύει τις επόμενες γενιές μέχρι το 2057 ο Προϋπολογισμός.

«Πως είναι δυνατόν η ελληνική κοινωνία να «φέσωσε» με χρέος 270 δις μέσα σε μία τριετία. 

Που είναι αυτά; 
Γιατί τα χρεώθηκε ο πολίτης;» διερωτήθηκε ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος  Καμμένος κατά τη συζήτηση  του προϋπολογισμού στη Βουλή.  
Έκανε λόγο επίσης για «προϋπολογισμό – τραγωδία», που «υποθηκεύει με δυσβάσταχτα δάνεια και χρέη τις επόμενες γενιές μέχρι το 2057».  
Στα αξιοσημείωτα ότι ο κ. Καμμένος,  απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ Ε. Βενιζέλο, ο οποίος χειροκροτήθηκε από τους βουλευτές της ΝΔ, υπενθύμισε ότι  ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης υιοθετεί την εκτίμηση του Διοικητή της ΕΛΣΤΑΤ ότι...

Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΤΟΥ ΓΕΡΜΑΝΙΚΟΥ "ΟΝΕΙΡΟΥ"

Επίτηδες παραμυθιάζουν τον κόσμο στην Ελλάδα ότι έξω θα τα βρουν όλα ωραία, και θα περνάνε καλά για να φύγουν από την χώρα και να αντικατασταθούμε από αλλοδαπούς που θα τους κάνουν Έλληνες.
Πολλοί από αυτούς που πήγαν έξω κατάλαβαν ότι πιάστηκαν κορόιδα. 
Οι καλές θέσεις είναι για λίγους παντού.Με την ανεργία στη χώρα μας να αυξάνεται... συνεχώς όλο και περισσότεροι αναζητούν μια θέση εργασίας στο εξωτερικό. 
Νέοι με πτυχίο στα χέρια τους που στην Ελλάδα αδυνατούν να βρουν οποιαδήποτε δουλειά στρέφονται, φεύγουν στο εξωτερικό με την ελπίδα ότι εκεί κάτι θα βρουν.... 

Κάποιοι τα καταφέρνουν, κάποιοι άλλοι όχι και συνεχίζουν να αναζητούν μία θέση εργασίας.
Αυτή την Κυριακή η Κατερίνα Αντωνοπούλου θα μας μεταφέρει σε «Πρώτο πλάνο» τις δοκιμασίες, αλλά και πολλά από αυτά που βιώνουν ....

ΟΜΟΛΟΓΙΑ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΟ ΔΝΤ-ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΛΕΓΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΕΣ!!!!

ΤΡΑΓΙΚΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ
ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
Τραγική ομολογία πριν από λίγο στην συζήτηση για τον προϋπολογισμό από τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης:
"Ναι, εμείς ζητήσαμε και φέραμε το ΔΝΤ στην καρδιά της Ευρωζώνης"!
Να δούμε εάν θα βγει ο Παπανδρέου να τον διαψεύσει.
Εάν δεν βγει, μπορεί να κάνει χαρακίρι, να εξαφανιστεί, να πάει στο κοινόβιο των χιλιαστών και να συναντήσει τον Κθούλου.
Εντέλει δεν είμαστε ούτε "πειραματόζωο", ούτε "εκβιαστήκαμε" ούτε πέσαμε θύματα της ...

Ο σπουδαίος Θουκυδίδης και το έργο του!

Θουκυδίδης: Ο Μεγάλος επιστήμων, ιστορικός, πολιτικός και στρατηγός, γεννήθηκε στον Δήμο Αλλιμούντα (Άλιμος) της Αττικής.

Ήταν γιος του Ολόρου, ο οποίος ήταν συγγενής του μεγάλου στρατηγού Μιλτιάδη. Αυτή η συγγένεια αποδεικνύεται και από το ότι όταν πέθανε, τάφηκε στο επίσημο Κιμώνειο νεκροταφείο, διότι ο πολιτικός και στρατηγός Κίμων ήταν γιος του Μιλτιάδη.

Η μητέρα του Ηγησιούλη, ήταν κόρη του Βασιλιά της Θράκης Ολόρου, από αυτήν είχε κτήματα και ορυχεία χρυσού στην Θράκη, στην θέση Σκαπτή Ύλη.
Έτυχε σπουδαίας εκπαιδεύσεως και μορφώσεως, είχε ως δασκάλους τους Φιλοσόφους και παιδαγωγούς Αναξαγόρα και Αντιφώντα. Έφηβος, ενώ παρακολουθούσε τον Ηρόδοτο να διαβάζει ένα μέρος από την ιστορία του, από την μεγάλη συγκίνησή του δάκρυσε. 

Ο Ηρόδοτος όταν το παρατήρησε, είπε στον πατέρα του...

ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΩΪ. ΦΩΝΗ ΠΕΡΗΦΑΝΕΙΑΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΙΑ ΔΕΝ ΔΙΑΘΕΤΟΥΝ ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ (ΒΙΝΤΕΟ).

 Μια κραυγή απόγνωσης, ένα ανθρώπινο δράμα, μια πονεμένη ιστορία απ’ τις τόσες που βιώνουμε καθημερινά, παρακολουθούμε στο βίντεο που παραθέτουμε... 

Ενας απολυμένος σχολικός φύλακας, με κρυστάλλινο λαϊκό λόγο, χωρίς «αβραμοπουλικές» εκφράσεις και καθωσπρεπισμούς, κάνει τους βουλευτές που βρισκόταν συνομιλητές τους να «μιλήσουν» πολύ δυνατά … με την σιωπή τους.

Πραγματικά, αξίζει να παρακολουθήσετε αυτό το βίντεο, όχι γιατί...
μόνο γιατί στα 3 λεπτά που διαρκεί είναι μια ολοκληρωμένη πολιτικο-κοινωνική ανάλυση αλλά γιατί μπορεί να συγκρίνεται ....

Ξανά στο προσκήνιο το «κούρεμα» τραπεζικών καταθέσεων.

Ξανά στο προσκήνιο το «κούρεμα» τραπεζικών καταθέσεων
Επιμένουν οι Ευρωπαίοι να εφαρμόσουν σύντομα το μοντέλου Κύπρου με «κούρεμα» τραπεζικών καταθέσεων και στην Ελλάδα.

Οι πληροφορίες που καταφθάνουν από τις Βρυξέλλες λένε ότι οι δανειστές μας ετοιμάζουν μία «λύση-σοκ» για να εξευρεθεί το ποσό που χρειάζεται για να κλείσει το χρηματοδοτικό κενό που εμφανίζει το ελληνικό πρόγραμμα.
Με άλλα λόγια, η Ελλάδα θα χρειαστεί επιπλέον περίπου 10 δισ. για να κλείσει η χρηματοδοτική τρύπα
Ποσό όμως το οποίο οι Ευρωπαίοι δεν θέλουν να βάλουν από την τσέπη τους, ενώ και το ΔΝΤ έχει διαμηνύσει ότι δεν...

Ξεπούλησαν την μαρίνα Πυθαγορείου στους Τούρκους! Έγγραφα φωτιά!

marinaex


Πίσω από την πλάτη μας, αθόρυβα και ύπουλα όπως ακριβώς αρμόζει στους λύκους που μας κυβερνάνε, ξεπουλήθηκε άλλο μια περιουσία του Ελληνικού Λαού και μάλιστα στους Τούρκους!
Μετά από μια εμπεριστατωμένη έρευνα της ηλεκτρονικής εφημερίδας ”Σαμιακή Γνώμη”     i-samos.gr και του δημοσιογράφου και πολιτευτή των ΑΝEΡΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ στο Νομό Σάμου, Γιώργου Γαρυφάλλου και μετά τα περίεργα παιχνίδια της Ελληνικής Κυβέρνησης, που έπαιζαν κρυφτό με τον Βουλευτή Επικρατείας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ κ. Τέρενς Κουΐκ σε σχετική ερώτηση που είχε κάνει στις πληροφορίες ότι η Μαρίνα Πυθαγορείου Σάμου πουλήθηκε σε τουρκικά επιχειρηματικά συμφέροντα, οι ίδιοι αρνούνταν το γεγονός αυτό και με ....

ΚΑΛΟΟΟ.....!! ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΟΥ...!!!! ΒΙΝΤΕΟ.

Ο Godfrey Bloomεκπροσωπώντας το Κόμμα Ανεξαρτησίας του Ηνωμένου Βασιλείου και το EFDεξηγεί μερικές από τις γνωστές απάτες του τραπεζικού συστήματος στην ομιλία του στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο (21 Μαΐου 2013).

Η υπερπολυεθνική εταιρεία «σηκώνει πανιά».

Το επενδυτικό τραστ του Τζέικομπ Ρότσιλντ RIT Capital Partners συμφώνησε να αγοράσει το 37% του ομίλου διαχείρισης κεφαλαίων και επενδύσεων πλούτου του Ντέιβιντ Ροκφέλερ, Rockefeller Financial Services.

 Η είδηση αυτή δεν θα μπορούσε να μας αφήσει αδιάφορους, αφού φαίνεται ότι οι μεγιστάνες των τραπεζών και των επιχειρήσεων ενώνουν τις δυνάμεις τους και οδηγούμεθα όλο και πιο κοντά στη σύσταση της υπερπολυεθνικής εταιρείας που δεν θα κουραστούμε να αναφέρουμε συνεχώς.

Οι δύο μεγάλο-ιδιώτες προχωρούν στη δημιουργία κοινών επενδυτικών κεφαλαίων και σε από κοινού εξαγορές. 


Έτσι έρχονται πιο κοντά ακολουθώντας τη συμβουλή του «πατριάρχη» Τζον Ροκφέλερ ότι δηλαδή «μια φιλία βασισμένη στις επιχειρήσεις είναι καλύτερη από ότι μια επιχείρηση βασισμένη στη φιλία».

Σιγά-σιγά αποκαλύπτονται ....

ΙΤΑΛΙΑ: «Όλα τα κρατικά κανάλια της ΕΕ θα πρέπει να γυρίσουν σειρές που θα προωθούν την πολυπολιτισμικότητα», λέει η ''περιούσια'' διευθύντρια της RAI Ηαna Maria Tarantola,

Όλοι είμαστε εξοικειωμένοι με την φιλο-πολυπολιτισμική προπαγάνδα των δελτίων ειδήσεων και των «ενημερωτικών» εκπομπών.

 Η δε παραγωγή κινηματογραφκών ταινιών που προωθούν την multi-culti προπαγάνδα γνωρίζει τεράστια άνθηση. 

Αυτό είναι ιδιαίτερα εμφανές στο γαλλικό κινηματογράφο. 

Συνήθως, αυτό γίνεται υπογείως και αθόρυβα. 

Εδώ, όμως, έχουμε μια απίστευτα ειλικρινή παραδοχή από την επικεφαλής του ιταλικού κρατικού τηλεοπτικού δικτύου που θέλει να ....

ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΞΗΓΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΕΥΔΗ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΥΠΕΡΧΡΕΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ..

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΠΑΤΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ
"ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΕΟΣ" 

(ΒΙΝΤΕΟ)

Την μεγάλη απάτη που ονομάζεται "Δημόσιο Χρέος" αποκαλύπτει ο πολύ καλός Οικονομολόγος

Παναγιώτης Θεοδωρίδης που συντονίζει την κίνηση"Αντίσταση τώρα" σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Αντιθέσεις" του τηλεοπτικού σταθμού " ΚΡΗΤΗ TV" .

Ο Π. Θεοδωρίδης μιλώντας με στοιχεία όπως ο προϋπολογισμός του 2012, θέτει μεταξύ άλλων το αμείλικτο ερώτημα: 

"Αφού όπως φαίνεται από τον προϋπολογισμό του 2012 όσα εισπράττονται από τους φόρους αρκούν για τις δαπάνες του κράτους, γιατί δανειζόμαστε;" 

Την απάντηση σ΄αυτό το ερώτημα δίνει αμέσως ο ίδιος:

"Η απάντηση είναι πάρα πολύ απλή και δίνεται ...

Αξίζει να το δείτε: O ΔΡOΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΗ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑ..

ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ . ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΤΙ, ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΖΟΥΜΕ, ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΛΙΓΟ.

ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΕΠΕΙΔΗ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ,

ΤΟΤΕ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΒΗΜΑ ΒΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΡΟΜΟΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ.

Το σχέδιο είναι οργανωμένο καλά εδώ και χρόνια.

Απο την αρχή ήξεραν οτι το ευρώ δεν θα λειτουργήσει.

Δείτε το video

Το ψέμα έχει κοντά πόδια...

Στις 3 Φεβρουαρίου 2013 ο «Επιτελάρχης» του κυβερνητικού «Επιτελείου», ο ψευταράκος καθηγητάκος , ο ντενεκές , δήλωνε με στόμφο και αποφασιστικότητα, ότι τον «Οκτώβριο αρχίζει η ανάπτυξη».

Και τώρα με τον πλαστό προϋπολογισμό του, εξακολουθεί επιμένει ότι το 2014 θα έχουμε ανάπτυξη, παρά το ότι ο φίλος του ο Ανχελ του το έδωσε και γραπτά το χέρι.


Το 2014 θα είναι ο 7ος χρόνος της ύφεσης.


Μέχρι και ο κυρ Φώτης Κουρέλης .....

ΒΡΕΘΗΚΕ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ Η ΑΡΧΑΙΟΤΕΡΗ ΕΝΔΕΙΞΗ ΝΑΥΣΙΠΛΟΙΑΣ . ΧΡΟΝΟΛΟΓΕΙΤΑΣ ΑΠΟ 130.000 -700.000 ΠΧ

Την αρχαιότερη ένδειξη ναυσιπλοΐας στον κόσμο εντόπισαν στην Κρήτη αμερικανοί και έλληνες αρχαιολόγοι διεξάγοντας απλώς μία επιφανειακή έρευνα.


Στην περιοχή του Πλακιά στη νότια Κρήτη διεπιστημονική ομάδα υπό τη διεύθυνση του Τόμας Στάσερ της Αμερικανικής Σχολής Κλασικών Σπουδών και της Ελένης Παναγοπούλου της Εφορεία.

Παλαιοανθρωπολογίας-Σπηλαιολογίας εντόπισαν θέσεις της Παλαιολιθικής εποχής, οι κυριότερες των οποίων βρίσκονται στο φαράγγι του Πρέβελη και χρονολογούνται από το 130.000-700.000 πριν από σήμερα. 


Και δεδομένου ότι η Κρήτη ήταν και τότε νησί, αποτελούν την αρχαιότερη ένδειξη πρώιμης ναυσιπλοΐας, διεθνώς!

Τα εργαλεία που ήρθαν στο φως (χειροπελέκεις και τσεκούρια) παραπέμπουν .....

ΕΡΓΟΣΤΑΣΙΑ ΑΠΟΡΡΙΜΜΑΤΩΝ: ‘Tο Μεγάλο Φαγοπότι των Εργολάβων’ (2013) ΒΙΝΤΕΟ.

Tο ντοκιμαντέρ της Π.Ο.Ε.-Ο.Τ.Α. με τίτλο «Εργοστάσια Απορριμμάτων: 

Το μεγάλο φαγοπότι των εργολάβων» παρουσιάζει ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά αλλά και περιβαλλοντικά εγκλήματα της εποχής μας και συγκεκριμένα το ανεπανόρθωτο πλήγμα που θα υποστεί το Δημόσιο συμφέρον, το περιβάλλον αλλά και οι πολίτες, από την κατασκευή ιδιωτικών εργοστασίων διαχείρισης απορριμμάτων.

Μέσα από συνεντεύξεις ...

Τι είναι το σπαθόλαδο το γιατρικό των Αρχαίων Σπαρτιατών που κατακτά τις ΗΠΑ!

Τις ευεργετικές ιδιότητες του σπαθόλαδου, το οποίο χρησιμοποιούσαν οι αρχαίοι Σπαρτιάτες για να θεραπεύσουν τις πληγές τους μετά τις μάχες, ανακάλυψαν οι Αμερικανοί. 

Το συγκεκριμένο προϊόν κάνει θραύση το τελευταίο διάστημα στις ΗΠΑ με πολλούς να υποστηρίζουν ότι συμβάλλει στην αντιμετώπιση της κατάθλιψης.

Οι αρχαίοι Σπαρτιάτες, το χρησιμοποιούσαν προκειμένου .....

Η μανδάμ «ανάπτυξις» άργησε μια μέρα.

 του Σπύρου Χατζάρα 

Έλεγαν ψέματα και πούλαγαν τζάμπα Ελπίδα. 


Και ο δήθεν εκλεγμένος πρωθυπουργός, και ο κ. διοικητής, και ο καθηγητάκος, και οι κομισάριοι των Βρυξελών που τους έκαναν πλάτες. 

Η ανάπτυξη δεν αρχίζει στο τέλος του 2013.


Αντίθετα, όπως γράφω συνεχώς, με κίνδυνο να γίνω κουραστικός, η ύφεση της ελληνικής οικονομίας θα συνεχιστεί για έβδομο χρόνο και το 2014.

Η φρέσκια έκθεση του ΟΟΣΑ, για την παγκόσμια οικονομία, που έλαβε υπόψη της όλες τις αισιόδοξες εκτιμήσεις των «ελληνικών» Τραπεζών και των τενεκέδων του «κυβερνητικού Επιτελείου», προβλέπει ότι ....

Άκρα του τάφου σιωπή για το σούπερ σκάνδαλο...

Επικράτησε το δίκαιον της Καρτελοκρατίας!

Το υπουργείο Δικαιοσύνης ,με πρόσχημα την αποσυμφόρηση της δικαιοσύνης, χάρισε διαφωτογραφικού Νόμου στα Καρτέλ και τα στελέχη τους εκατομμύρια Ευρώ από πρόστιμα.

(Ο Νόμος ψηφίστηκε εν μέσω της Χρυσαυγίτιδας).

Πρόκειται για απάτη ολκής. Μια εγκληματική συμμορία που δρα εντός του υπουργείου εξαπάτησε την Βουλή.


Πρόκειται για καραμπινάτη υπόθεση και θα έπρεπε αυτοδικαίως να ενεργοποιηθεί ο ....

ΠΡΑΞΕΙΣ ΝΟΜΟΘΕΤΙΚΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ 07.10.2009 – 11.10.2013 [Κατάλογος] ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΣΑΣ !

Α) Εισαγωγή:
Βάσει του Συντάγματος, το πολίτευμα μας είναι η Προεδρευόμενη Κοινοβουλευτική Δημοκρατία και θεμέλιο του είναι η λαϊκή κυριαρχία. 

Η λαϊκή κυριαρχία εκφράζεται κατά κανόνα έμμεσα, διά αντιπροσώπων, και κατ΄εξαίρεση άμεσα, μέσω δημοψηφισμάτων. 

Νόμοι κατά την έννοια του δικαίου, καλούνται οι θεσμοθετημένοι γραπτοί κανόνες δικαίου που στηρίζονται στο Σύνταγμα μιας χώρας, και ρυθμίζουν υποχρεωτικά τις σχέσεις μεταξύ των πολιτών, καθώς και των πολιτών με το κράτος, και ορίζουν διάφορες ρυθμίσεις για την ομαλή λειτουργία του κράτους. 


Το σύνολο των Νόμων αλλά και η παραγωγή αυτών ονομάζεται νομοθεσία.

Οι νόμοι ψηφίζονται από το κοινοβούλιο, υπογράφονται και εκδίδονται από τον πρόεδρο της Δημοκρατίας και δημοσιεύονται στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως. Μετά την δημοσίευση, η τήρησή τους είναι υποχρεωτική για όλους τους πολίτες και φορείς. 

Το δικαίωμα πρότασης νόμων ανήκει στην Βουλή και στην Κυβέρνηση, ήτοι στους βουλευτές και στους υπουργούς. 


Η Βουλή αποτελείται .....

Ο Ουκρανός πρόεδρος ξεβράκωσε τους φιλοευρωπαίους ρουφιάνους.....των περιούσιων κατακτητών και λεηλατών Εθνών κρατών...

Μαζεύτηκαν στην κεντρική πλατεία του Κιέβου οι πορτοκαλί έμμισθοι ακτιβιστές της επιδοτούμενης «φιλοευρωπαϊκής» και οπωσδήποτε «δημοκρατικής αντιπολίτευσης», για να ζητήσουν την υπογραφή της συμφωνίας σύνδεσης με την ΕΕ, εδώ και τώρα. 

  Ο πρόεδρος της Ουκρανίας Βίκτορ Γιανουκόβιτς σε διάγγελμα τους προς τους Ουκρανούς είπε θα αναμείνει καλύτερους όρους προκειμένου να επνεξετάσει τη συμφωνία σύνδεσης με την Ευρωπαϊκή Ένωση, επισημαίνοντας ότι οι προϋποθέσεις της οικονομικής βοήθειας που προσφέρθηκε στο Κίεβο από την ΕΕ ήταν ταπεινωτικοί.

Ο Γιανουκόβιτς τόνισε ότι η ΕΕ προσέφερε βοήθεια ύψους 610 εκατομμυρίων ευρώ στην Ουκρανία, αλλά έθετε ως προϋπόθεση το Κίεβο να συμφωνήσει με τους απαράδεκτους όρους του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου το οποίο θα επέβαλε αυξήσεις στις τιμές των καυσίμων και του αερίου θέρμανσης και πάγωμα των μισθών και των συντάξεων......

Τι δουλειά έχει η αλεπού στο ....παζάρι ;;; Το ΕΛΙΑΜΕΠ έπιασε δουλειά στη Θράκη BINTEO.

Τι δουλειά έχει στην Κομοτηνή το ΕΛΙΑΜΕΠ των διαδρόμων της παρα-εξουσίας;

Πέρα από την ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ του ΕΣΠΑ, έχει …κι άλλο ενδιαφέρον το συνέδριο;

Όπως π.χ. στην Κύπρο, όπου έναν ολόκληρο χρόνο δούλευαν για το ΝΑΙ στο προδοτικό 
ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΝ; 


Είχαν παίξει ρόλο τα αμερικάνικα δολάρια που αποκάλυψε ο Μ. Ιγνατίου;

Κι αν υπήρχε μια ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ στη χώρα, ποιος θα την χρηματοδοτούσε; 


Μήπως η αμερικάνικη Πρεσβεία, οι δήθεν ΜΚΟ, ο Σόρος, οι Ροκφέλερ, η Παγκόσμια Τράπεζα;


Γιατί καμμία θέση του ΕΛΙΑΜΕΠ δεν συνάδει με τα συμφέροντα και το αίσθημα του λαού μας;

 
Γιατί σε ΟΛΑ τα ζητήματα είναι με τους Αμερικανοβρετανούς και ....

Κυδώνι : ωφέλιμο, χειμωνιάτικο και γευστικό.

Πολλοί πιστεύουν ότι το κιτρινωπό αυτό φρούτο, περίεργου σχήματος που θυμίζει μήλο και αχλάδι, προϋπήρχε του μήλου και μάλιστα πολλές αναφορές σε μήλα που αφορούν την αρχαιότητα, ουσιαστικά μιλούσαν για το κυδώνι, συμπεριλαμβανομένης και της ιστορίας του μήλου που έδωσε η Εύα στον Αδάμ.

Σύμφωνα με τη μυθολογία, μάλιστα, το κυδώνι συνδέεται με την Αφροδίτη, τη θεά της ομορφιάς και του έρωτα, ενώ συχνά αναφέρεται ότι το χρυσό μήλο που της έδωσε ο Πάρις με αντάλλαγμα την ωραία Ελένη, ήταν κυδώνι, γι’ αυτό και θεωρείται ο καρπός της ομορφιάς και του έρωτα.

Οι αρχαίοι Έλληνες το είχαν συνδέσει με τη γονιμότητα και είχε, μάλιστα, εξέχουσα θέση στους γάμους, όπου προσφερόταν ως δώρο, ενώ το χρησιμοποιούσε και η νύφη για να .....

Ο τεμαχισμός της Ελληνικής ΑΟΖ μετά απο αυτονομήσεις περιοχών της Ελλάδας.

του καθ. δρ. Γ.Ζουγανέλη

Είναι ενδιαφέρον να δείτε πώς θα τεμαχιζόταν η Ελληνική ΑΟΖ (άσπρη γραμμή) μετά απο αυτονομήσεις περιοχών της χώρας. 


Στη φωτογραφία σας σχεδίασα πολύ προσεγγιστικά τις περιοχές αυτές (κίτρινες γραμμές). 
Είναι χρήσιμο να γνωρίζετε αυτό το χάρτη.

Οι κόκκινες γραμμές διακεκομμένες αναπαριστούν επιθυμίες γειτόνων και φίλων, άσπονδων και μή. ....

Αλεξ Οικονομίδης : Καλλιεργήστε μόνοι την τροφή σας. Βίντεο.

Ολοκληρώνοντας το ντοκιμαντέρ του «A Seed for Change», ο Ελληνολιβανέζος κινηματογραφιστής διηγείται πώς ο ίδιος αποφάσισε να καλλιεργεί την τροφή του στο μπαλκόνι του και προτρέπει όλους μας να κάνουμε το ίδιο.

«Πώς τρέφεσαι; 


Πώς καλλιεργείς στην πόλη; 

Πώς ξεφεύγεις από τα συστημικά πρότυπα; Θέτοντας τέτοια ερωτήματα στον εαυτό μου, αποφάσισα να φτιάξω το ντοκιμαντέρ, το website και τους δικούς μου ”κρεμαστούς κήπους”, φυτεύοντας πάνω από 700 φυτά, με σκοπό να δημιουργήσω ....

Και όμως, μας κλέβει η ΔΕΗ....Ιδού πως...!!!

Το χαράτσι και την ΕΡΤ, του λογαριασμού της ΔΕΗ, αν θέλεις μπορείς να μην τα πληρώνεις, ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ - όπως όλοι μας - την απάτη που κάνει η ΔΕΗ με τις "Ρυθμιζόμενες Χρεώσεις" που αναφέρει στο πίσω μέρος ο λογαριασμός της και που αφορούν αποκλειστικά και μόνο έξοδά της εταιρείας. 

Αυτά φυσικά δεν υπήρχαν παλαιότερα, είναι νέα κόλπα. 

Που ακούστηκε σε ένα προϊόν μιας εταιρείας, να πληρώνουμε το προϊόν και τα έξοδα παραγωγής του ξεχωριστά.

Δηλαδή πληρώνουμε έξτρα τα έξοδα...

Το παραμύθι της τρόϊκας για την Ιρλανδία.Ψεύτες και απατεώνες ολκής...

Ιρλανδίας συνεχιζόμενη ομηρία

Του Γιάννη Βαρουφάκη
Από την αρχή της Κρίσης του Ευρώ, το Βερολίνο, η Φραγκφούρτη και οι Βρυξέλλες απεγνωσμένα ψάχνουν αποδείξεις, ή έστω ενδείξεις, έστω και μίας επιτυχίας τους συνδυασμού μνημονιακών δανείων και μνημονιακής λιτότητας (ή μάλλον πυραμιδικής λιτότητας, όπως θα έπρεπε να χαρακτηρίζεται) στην καταπολέμηση της Κρίσης του Ευρώ.

Εδώ κι έναν χρόνο διαφαίνονται οι προσπάθειές τους να αναδείξουν την Ιρλανδία ως...
τη ζωντανή «απόδειξη» πως η πολιτική τους πετυχαίνει όταν εφαρμόζεται ειλικρινά και με ενθουσιασμό. 

Τις τελευταίες εβδομάδες και μέρες, η προπαγανδιστική αυτή εκστρατεία ολοκληρώνεται με αποκορύφωμα την ανακοίνωση πως, από την ερχόμενη Άνοιξη, η Ιρλανδία θα έχει επανακάμψει στους κόλπους των μη πτωχευμένων μελών - κρατών της Ευρωζώνης.

Πριν προβούμε σε αναλύσεις και ερμηνείες ας ρίξουμε...... μια ματιά στην πραγματικότητα:

Φρανσουά Εζμπούρ: Για να σώσουμε την ΕΕ πρέπει να γίνει μια συντεταγμένη διάλυση του ευρώ.

Εναντίον του ευρώ στρέφονται τώρα οι ελίτ της Γαλλίας


Σαν πολιτική ατομική βόμβα έσκασε στη Γαλλία η κυκλοφορία του νέου βιβλίου του γνωστού Γάλλου αναλυτή Φρανσουά Εζμπούρ, πασίγνωστου και στο αγγλικό και στο αμερικανικό κοινό υψηλής στάθμης. 

Ο τίτλος του βιβλίου τα έλεγε όλα: «Το τέλος του ευρωπαϊκού ονείρου». Ακόμη πιο σοκαριστικό το συμπέρασμα του Εζμπούρ: 

«Το ευρώ ως ενιαίο νόμισμα μιας Ευρώπης χωρίς...

BBC: «Εκατομμύρια απλήρωτοι εργαζόμενοι στην Ελλάδα».

Στους ολοένα αυξανόμενους απλήρωτους εργαζόμενους του ιδιωτικού τομέα κάνει κάνει αναφορά το διεθνές ειδησεογραφικό πρακτορείο ΒΒC. 

Το άρθρο του ανταποκριτή, Mark Lowen στην Ελλάδα, αναφέρει χαρακτηριστική περίπτωση εργαζόμενων στην...
ακτοπλοϊα, οι οποίοι έχουν κάνει κατάληψη σε πλοίο της εταιρίας και ζουν εκεί με το φόβο ότι αν το εγκαταλείψουν θα χάσουν τη δουλειά τους. 

Ο συντάκτης σχολιάζει πως το να εργάζεσαι χωρίς ...

Να κοινωνικοποιηθούν άμεσα οι τράπεζες με αλλαγή του managment των παλαιών ιδιοκτητών, μιας και ανήκουν κατά 85% στο κράτος, δηλαδή στον Ελληνα φορολογούμενο...

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή ο λαός μας είναι ένα και μοναδικό. 

Έλλειψη ρευστότητας, δηλαδή έλλειψη χρήματος στην αγορά. 

Όμως γι’ αυτή την έλλειψη ρευστότητας δεν ευθύνεται ο λαός. 

Ευθύνονται κυβέρνηση, τρόϊκα και τράπεζες.

Το χρήμα, όπως είναι γνωστό πλέον σε όλους, παράγεται σήμερα από...
τις ιδιωτικές τράπεζες κατά τη στιγμή της χορήγησης δανείων, με τη μέθοδο των κλασματικών αποθεμάτων. 

Επομένως τι φταίει που δεν παράγεται χρήμα, δηλαδή δεν πέφτει....

Το Βερολίνο να δώσει εξηγήσεις για το τραπεζικό σκάνδαλο.

Η επιβολή προστίμου ρεκόρ ύψους 1,7 δισ. ευρώ από την Κομισιόν σε ομάδα κορυφαίων ευρωπαϊκών και αμερικανικών τραπεζών, για την χειραγώγηση των διατραπεζικών επιτοκίων είναι στο επίκεντρο του ευρωπαϊκού τύπου.

«Όλο και περισσότερο αποκαλύπτεται το εύρος μιας οργανωμένης ανευθυνότητας», παρατηρεί...
η Süddeutsche Zeitung του Μονάχου, σχολιάζοντας την επιβολή των ποινών από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. 

«Οι πολλοί μεγάλοι και μικροί πρωταγωνιστές, οι τζογαδόροι στις αίθουσες συναλλαγών που ζουν στον κόσμο τους και παίζουν ο ένας εναντίον του άλλου με έπαθλο το μεγαλύτερο κέρδος, το πιο βίαιο....

Εθνικιστικό κύμα στις ευρωεκλογές.

Η βολεμένη γραφειοκρατία των Βρυξελλών τρέμει την άνοδο των εθνικιστικών κομμάτων σε όλη την Ευρώπη.

Η ιταλική εφημερίδα Corriere Della Sera, περιγράφει χαρακτηριστικά ότι...

"Πανικός έχει καταλάβει τις Βρυξέλλες από το σχέδιο για κοινή δράση μεταξύ των ριζοσπαστικών κομμάτων με επικεφαλής την Μαρίν Λεπέν" και αναφέρεται στις φράσεις του επικεφαλής του ολλανδικού Κόμματος της Ελευθερίας, του Γκέερτ Βίλντερς, «Να πολεμήσουμε το τέρας που λέγεται Ευρώπη».

Το συγκεκριμένο κόμμα στα μέσα Νοεμβρίου ανακοίνωσε μέτωπο που ως κεντρικό του πυρήνα έχει τον άξονα της ολλανδικής ακροδεξιάς με το Εθνικό Μέτωπο της Μαρίν Λεπέν.

Όπως γράφει όμως η ....

Αγριολούλουδα με φαρμακευτικές ιδιότητες.

Παρασκευάζονται από αυτά εκατοντάδες βιομηχανικά φάρμακα

Εκατό αγριολούλουδα της περιοχής της Νότιας Πίνδου και των Μετεώρων, ίσως τα πιο εντυπωσιακά αλλά συνάμα και τα πλέον ωφέλιμα, αφού απ' αυτά παρασκευάζονται εκατοντάδες βιομηχανικά φάρμακα «έκλεισε» στις σελίδες ενός λευκώματος ο πρώην δασάρχης Καλαμπάκας Ηλίας Ζαλαβράς, ύστερα από πολυετή έρευνα.

Όπως αναφέρει το ΑΜΠΕ, το λεύκωμα αυτό, προλογίζοντας την έκδοση, ο ομότιμος καθηγητής του ΑΠΘ Σπύρος Ντάφης, «θα είναι μια αρχή, πολύ χρήσιμη για τους φίλους της φύσης, τους φυσιολάτρες και όχι μόνο, καθώς και μια πρώτη ....

Η διάλυση της Ευρωζώνης θα ξεκινήσει από τη Γαλλία και από μια κυρία;

Ούτε καν στο διαδίκτυο δεν παίζουν οι ειδήσεις που δεν εξυπηρετούν τον επίπλαστο ευρωπαράδεισο. 

Η είδηση που είχαμε μεταφράσει πριν λίγες ημέρες όπου ακόμη και τα άλογα βγήκαν στους δρόμους για να διαδηλώσουν ενάντια στον πλέον αποτυχημένο με βάση τις μετρήσεις γάλλο πρόεδρο Ολάντ έγινε γνωστή μόνο σε όσους διαβάζουν freepen ή επισκέπτονται τον ξένο τύπο.
του Στρατή Μαζίδη

Μια Γαλλία στους δρόμους. Μια σειρά κλάδων διαμαρτύρεται για τους εξοντωτικούς φόρους του...

Οι Σιωνιστές θέλουν να εξαφανιστεί ο ελληνισμός για να κυριαρχήσουν.

Δόγμα Ζόνενφελντ, Το Σιωνιστικό Σχέδιο γενοκτονίας του Ελληνικού Έθνους!!!

«Ο ελληνικός λαός είναι δυσκολοκυβέρνητος και γι' αυτό πρέπει να τον πλήξουμε βαθιά στις πολιτισμικές του ρίζες. 
Τότε ίσως συνετισθεί. Εννοώ, δηλαδή, να πλήξουμε τη γλώσσα, τη θρησκεία, τα πνευματικά και ιστορικά του αποθέματα, ώστε να εξουδετερώσουμε κάθε δυνατότητά του να αναπτυχθεί, να διακριθεί, να επικρατήσει, για να μη μας παρενοχλεί στα Βαλκάνια, να μη μας παρενοχλεί στην Ανατολική Μεσόγειο, στη Μέση Ανατολή, σε όλη αυτή τη νευραλγική περιοχή μεγάλης στρατηγικής σημασίας για μας, για την πολιτική των ΗΠΑ».
Χένρι Κίσσινγκερ, Ανθέλληνας Σιωνιστής
(Σεπτέμβριος 1994)

KIS13132
Βαρύτατα και αδιάλειπτα τα πλήγματα που δέχεται η Ελλάδα τις τελευταίες δεκαετίες και δη τα τελευταία χρόνια.