Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Απλά εμπαίζουν το λαό;

boulh-adeia-edranaΌπως ορθά, κατά τη γνώμη μας, επισήμανε ο Τουρκομπένυ, μια ομαδική παραίτηση των βουλευτών της Χρυσής Αυγής, θα αποτελούσε ομαδική πολιτική αυτοκτονία. 
Θα ήταν θεόσταλτο δώρο για το μνημονιακό τόξο.
Τι θα γινόταν όμως αν παραιτούνταν όλα τα αντιμνημονιακά κόμματα μαζί; 
Προφανώς θα εξαναγκαζόταν το πολιτικό σύστημα να πάει σε εθνικές εκλογές. 
Το θέλουν όμως αυτό τα αυτοχαρακτηριζόμενα αντιμνημονιακά κόμματα ή απλά εμπαίζουν το λαό;  
Θέλουν άραγε να αναλάβουν τα ίδια, να εφαρμόσουν όλα όσα τάζουν στον ελληνικό λαό; 

Εγώ και ο Καραϊσκάκης.

Πρέπει να αρχίσουμε να στήνουμε γέφυρες μεταξύ ζωντανών και νεκρών για να δούμε πού λαθέψαμε οι ζωντανοί και τι διαφορετικό σε κρίσιμες ιστορικές στιγμές έπραξαν νεκροί που κατάφεραν να χαιρετίσουν την ελευθερία. Στη μέση της γέφυρας να ανταμώσουμε το νεκρό, να αλλάξουμε κουβέντες μαζί του κι αν είμαστε τυχεροί ίσως κατανοήσουμε ότι οι πράξεις που εμείς σήμερα χαρακτηρίζουμε ηρωικές, για τον ήρωα ήταν απλώς ανθρώπινες. Μια κουβέντα με τον Καπετάνιο χωρίς παρεμβολές ιστορικών αναλυτών και σχολιασμούς ειδικευμένων γραφιάδων.

Ραδιολόγος: Καπετάνιε, έχεις αποδεχθεί ότι είσαι νόθος. Τι γνώμη έχεις για τα νόθα;
Καπετάνιος: Καθώς η φύση δέχεται τα κεντρώματα και δείχνει τα μπολιασμένα δέντρα πλιο καλά απ' τα άγρια, έτσι και ο Θεός κάνει πολλές βολές τα μπάσταρδα παιδιά πλιό άξια απ' τα άλλα, τα γνήσια.

Ρ: Πώς ένας άνθρωπος μπορεί να γίνει μεγάλος και να αποκτήσει υπόληψη;
Καπετάνιος: Φρόνημος και παλικάρι, πλούσιος και γαλαντόμος, μέγας γίνεται στον κόσμο.
Ρ: Όταν αρρώστησες ήθελες να κλείσεις προσωρινή ειρήνη με τους Τούρκους. Ο Στουρνάρης διαφώνησε. Πώς ξεπέρασες αυτή την διαμάχη;

Καπετάνιος: Του είπα: "Ωχ αδελφέ Στουρνάρη, ωσάν να διαπραγματεύεται η Ρωσσία με την Τουρκία. Κλείω ειρήνη τώρα. Δεν με άρεσεν μεθαύριον, την χέζω κι εγώ κι εσύ και όλοι".
Ρ: Ο Γάλλος αξιωματικός Ρως πληροφορίες λένε ότι ενδιαφέρεται να κάνει βασιλιά της Ελλάδας τον Νενούρ και σε ρώτησε κατ΄ιδίαν για την επιβίωση της κυβέρνησης. Τι του είπες;
Καπετάνιος: Δεν είναι δουλειά των στρατιωτικών να καταγίνονται με ζητήματα πολιτικά. Πρέπει να εκτελούν ότι τους διατάσσουν.
Ρ: Πώς αντέδρασες όταν ο Μαυροκορδάτος σε "έσυρε" σε δίκη;
Καπετάνιος: Τον αποχαιρέτισα λέγοντας: " Εσύ την προδοσία μου την έγραψες εις το χαρτί κι εγώ ογλήγορα ελπίζω να σου γράψω εις το μέτωπόν σου, για να φανεί ποιος είσαι".
Ρ: Ο Οδυσσέας Ανδρούτσος ήταν παλικάρι;
Καπετάνιος: Στρατιώτες έχουμε πολλούς μα ένας ήταν ο στρατηγός, ο Δυσσέας. Σαν το μυαλό του Ανδρούτσου δεν ήταν άλλο.
Ρ: Ο Μάρκος Μπότσαρης;
Καπετάνιος: Ο Μάρκος ήτανε τρανός. Είχε καρδιά λιονταριού και γνώμη δίκαια σαν του Χριστού. Ούτε στο δάχτυλό του δεν τον φθάνουμε.......

Τι προβλέπει το Σύνταγμα σε περίπτωση παραίτησης των βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Η παραίτηση όλων των βουλευτών θα οδηγήσει όπως προβλέπεται από το Σύνταγμα σε επαναληπτικές εκλογές μόνο στις περιφέρειες όπου το κόμμα έχει εκλέξει βουλευτή. 

Εν προκειμένω η Χρυσή Αυγή εκλέγει βουλευτές σε 15 από τις 56 εκλογικές περιφέρειες της χώρας που πρόκειται στην πλειοψηφία τους και για τις μεγαλύτερες.

Στην περίπτωση που παραιτηθεί και ο βουλευτής Επικρατείας και οι αναπληρωματικοί του τότε θα προκηρυχθούν και αναπληρωματικές εκλογές σε όλη την Επικράτεια χωρίς όμως σταυρό προτίμησης, ψηφίζοντας μόνο κόμμα.

«Κλειδί» στο που θα οδηγήσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο είναι η στάση των υπολοίπων κομμάτων. 


Σύμφωνα με τον Κ. Χρυσόγονο καθηγητή Συνταγματικού Δικαίου ο οποίος μίλησε ...

Σσσσσ οι ταγμένοι να φυλάνε Θερμοπύλες αγρόν ηγόρασαν ...Αμερικανοί διαχειριστές της κληρονομιάς μας....

Οι εθνοπατέρες μας όπως ομολόγησαν και οι ίδιοι δεν διάβαζαν τα μνημόνια όταν τα υπέγραφαν. 

Το σίγουρο είναι πως και να τα διάβαζαν θα τα υπέγραφαν πάλι με τα τέσσερα. 

Τα ντοκουμέντα που ακολουθούν είναι επίσημα έγγραφα της Ελληνικής δημοκρατίας. Κανένας δεν αντέδρασε ούτε από τους μνημονιακούς, αλλά και από τους λεγόμενους αντιμνημονιακούς. 

Κανένας δεν αντέδρασε γι αυτό που δήθεν υπερηφανεύονται και το χρησιμοποιούν κατά το δοκούν, ως τάχα απόγονοι και διαχειριστές της Ελληνικής κληρονομιάς.

Δείτε ποιοι θεώρησαν και έθεσαν την μεγάλη σφραγίδα του Κράτους (ΜΣΚ) στο Μνημόνιο συνεργασίας μεταξύ Αμερικανικού και Ελληνικού κράτους.

Τεμαχισμός της χώρας με..... "αθώους" νόμους

Ρεπορτάζ: ΡΑΔΙΟλόγος
Η ελληνική κυβέρνηση απλουστεύει τα πράγματα όχι για τους πολίτες που πληρώνουν φόρους αλλά για όποιον θέλει να αλωνίζει στην Ελλάδα κατέχοντας ελληνικό έδαφος με την βούλα του κράτους. 

Στις 8 Αυγούστου δημοσιεύτηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως ο νόμος 4179 που ψηφίστηκε από το ελληνικό κοινοβούλιο σύμφωνα με τον οποίο δίνεται στον οποιονδήποτε θέλει να επενδύσει στον ελληνικό τουρισμό από δάση και ακτές μέχρι προστατευόμενες περιοχές αλλά και ολόκληρους αρχαιολογικούς και ιστορικούς τόπους.

Τα αρχαία γίνονται οικόπεδα

Σε έναν πολυσέλιδο νόμο με τίτλο “Ενίσχυση τουριστικής επιχειρηματικότητας” η πλειοψηφία της ελληνικής βουλής έκανε για ακόμη μια φορά το θαύμα της.

Κατάσταση πολιορκίας....

Κλείνουν πανεπιστήμια, λύκεια, γυμνάσια, δημοτικά, νηπιαγωγεία, μουσεία, εφορείες αρχαιοτήτων, ερευνητικά κέντρα, νοσοκομεία, όλες οι κοινωνικές δομές.

Πωλείται το νερό, το ρεύμα, ο σιδηρόδρομος, τα αεροδρόμια, τα λιμάνια, όλες οι υποδομές της χώρας.

Τα κλειστά σκοτεινά μαγαζιά χάσκουν σαν στόματα άταφων νεκρών σε όλη την επικράτεια.

Οι άνεργοι, οι εργαζόμενοι για ένα ξεροκόμματο, οι ανασφάλιστοι, οι άστεγοι πληθαίνουν με τρομακτικό ρυθμό.

“Πακετάρει” τα εθνικά μας θέματα ο Βενιζέλος;

Στην Νέα Υόρκη βρέθηκε τις ημέρες που πέρασε ο Ευάγγελος Βενιζέλος, με την ιδιότητα του υπουργού Εξωτερικών της χώρας. Δύο ημέρες κατά τις οποίες συναντήθηκε με πρόσωπα, τα οποία θα παίξουν ιδιαίτερο ρόλο στις εξελίξεις γύρω από τα εθνικά μας θέματα. Εξελίξεις που
συγκεκριμένα σημεία – όπως τα τελευταία ταξίδια του Νίμιτς και η αρχή της άντλησης ενέργειας στην Κύπρο – δείχνουν ότι είναι κοντά.

Ο κ. Βενιζέλος, ο οποίος πήγε στη Νέα Υόρκη για να εκπροσωπήσει την Ελλάδα στην 68η Σύνοδο της Γενικής Συνέλευσης του ΟΗΕ, ανέφερε ότι συζήτησε με το ΓΓ των Ηνωμένων Εθνών, Μπάν Κι Μούν, ανάμεσα στα άλλα και το ζήτημα του ονόματος των Σκοπίων αλλά και το Κυπριακό.

Για τα Σκόπια αποδέχεται το Μακεδονία και ο Βενιζέλος!

ΣΟΚ ΣΤΗ ΛΑΚΩΝΙΑ: ΛΑΘΡΟ-ΟΡΚ ΑΙΧΜΑΛΩΤΙΣΑΝ, ΕΓΔΥΣΑΝ ΚΑΙ ΒΙ@ΣΑΝ 43ΧΡΟΝΗ ΜΑΝΑ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΩΝ-ΤΗΝ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΑΙΜΟΦΥΡΤΗ ΜΕ ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΠΛΕΥΡΑ...

ΤΗΝ ΕΔΕΣΑΝ ΧΕΙΡΟΠΟΔΑΡΑ ΜΕ ΜΟΝΩΤΙΚΗ ΤΑΙΝΙΑ ΚΑΙ ΣΧΟΙΝΙ ΚΑΙ ΤΗ ΒΙ@ΣΑΝ

Σοκ έχει προκαλέσει στην τοπική κοινωνία της περιοχής της νότιας Λακωνίας το αποτρόπαιο συμβάν της αιχμαλωσίας 43χρονης μητέρας δύο παιδιών, ο άγριος ξυλοδαρμός της και η ασέλγεια από άγνωστο ή αγνώστους κουκουλοφόρους χθες το πρωί.

Υπό την απειλή μαχαιριού πριν τις 9 το πρωί της Τρίτης, η άτυχη γυναίκα είχε πάει στο χωράφι της για να κάνει αγροτικές δουλειές. 


Αιφνιδιαστικά την πλησίασαν ένας ή δυο "μελαμψοί" κατά την περιγραφή της γυναίκας οι οποίοι- έχει καταθέσει- ότι φορούσαν κουκούλα...

Ενώ όλοι ασχολούνται με την ΧΑ η τρόικα ετοιμάζει νέα εξαθλίωση των Ελλήνων - Καλό το κόλπο αντωνάκη ... αλλά μάλλον δε μασάμε πλέον !!!

Το μέλλον των Ελλλήνων πολιτών διαπραγματεύεται αυτή την στιγμή ο Γιάννης Στουρνάρας με την τρόικα, καθώς οι δανειστές έχουν έρθει με άγριες διαθέσεις για να επιβάλουν νέα μέτρα, σε έναν λαό που έχει άδειες τσέπες.

Ο στόχος είναι εμφανής, ώστε όλοι να βρεθούν να χρωστάνε έστω και μερικά ευρώ, καθότι θα είνα αρκετά για να δημευθούν τα σπίτια των Ελλήνων.

Κεντρικό ζήτημα θεωρείται πλέον το πρωτογενές πλεόνασμα στο τέλος της χρονιάς, καθώς στην κυβέρνηση διαβλέπουν διάθεση των ελεγκτών να θέσουν θέμα νέων μέτρων στο τραπέζι. Η σημερινή ημέρα θα κρίνει όμως και την τροπή που θα λάβει η περιπέτεια για το μέλλον των ΕΑΣ-ΕΛΒΟ και ΛΑΡΚΟ


Η συνάντηση του Γ. Στουρνάρα με την Τρόικα είναι σε εξέλιξη από τις 10 το πρωί.

Στις συναντήσεις με τον Γιάννη Στουρνάρα θα εξεταστούν όλα τα θέματα που είναι συνδεδεμένα με την εκταμίευση της δόσης του 1 δισ. ευρώ στα μέσα Οκτωβρίου, δηλαδή:

ΟΙ ΣΧΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΕΝΔΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΣΚΕΝΑΖΙΜ ΕΒΡΑΙΟΥΣ (ΕΚ ΧΑΖΑΡΩΝ) ROTHSCHILDS....

undefined


Άσε με να εκδίδω και να ελέγχω τα χρήματα ενός έθνους, και δεν με ενδιαφέρει ποιος φτιάχνει τους νόμους του.”
Mayer Amschel Rothschild

Μελετώντας το χρονικό της προσπάθειας επιβολής της Νέας Παγκόσμιας Τάξης, εύκολα διαπιστώνει κανείς τον παρασκηνιακό ρόλο που έχουν παίξει κι εξακολουθούν να παίζουν κάποιοι άνθρωποι, προσπαθώντας να ελέγξουν ολόκληρο τον κόσμο.
Μερικοί οπό τους ανθρώπους αυτούς μάλιστα, φαίνεται να κρύβονται πίσω από κάθε πολιτικοοικονομική εξέλιξη της σύγχρονης ιστορίας. 

Ανήκουν στα τραστ των υπερπλουσίων ή δρουν για το συμφέρον των μεγαλύτερων οικονομικών κολοσσών, σχεδιάζοντας ένα ζοφερό μέλλον για την ανθρωπότητα.

Οι άνθρωποι αυτοί έχουν τεράστιες περιουσίες και νέμονται τον παγκόσμιο πλούτο, ενώ η οικονομική τους δύναμη τους παραχωρεί απεριόριστο ποσοστό εξουσίας.

Μία από τις οικογένειες των μεταπαικτών είναι αυτή των Ρόθτσιλντ.

Η εβραϊκής (σημ Οίμου: Χαζάρικης, Ασκεναζίμ) καταγωγής οικογένεια των Ρόθτσιλντ κυριαρχεί από το 1790 στο παγκόσμιο οικονομικό στερέωμα και τα μέλη της θεωρούται οι ισχυρότεροι τραπεζίτες στον κόσμο. 

Όταν οι κεντρικοί πυλώνες του κράτους δεν υπολογίζουν το κράτος και τους πολίτες, τί να περιμένει κανείς από τον απλό λαό;

Δικαστές, Εισαγγελείς, Βουλευτές, Μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους: Η άσχημη πλευρά του θέματος των αποδοχών τους.

Του Γιάννη Αποστολίδη
π. Δικηγόρου, Τηλ. 6932 916443


Ο ελληνικός λαός πληροφορήθηκε με οργή ότι οι συνταξιούχοι βουλευτές ζητούν αναδρομικά εκατομμυρίων ευρώ. Αν όμως ξέραμε όλη την αλήθεια για το θέμα, θα εξοργιζόμασταν όχι με τους βουλευτές αλλά με τον εαυτό μας! Θα λέγαμε, Καλά, γίνονται τόσο φοβερά και τρομερά πράγματα στη δημόσια ζωή και εγώ, ο λαός, κοιμάμαι;

Κοιμόμασταν! Μπροστά στα μάτια μας έγινε το 2006, 2008 το μεγαλύτερο αντικειμενικά σκάνδαλο από καταβολής του ελληνικού κράτους, πήραν εξτρά εντελώς παράνομα, με μία ληστρική απόφαση ενός δικαστηρίου, δύο δισεκατομμύρια ευρώ οι δικαστές (περιλαμβάνονται και οι εισαγγελείς), οι βουλευτές και τα μέλη του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους, και ο λαός καμιά αντίδραση! 


Διάβασε με προσοχή: 

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ!

ΔΕΙΤΕ ΠΟΙΑ ΑΡΘΡΑ ΚΑΙ ΝΟΜΟΥΣ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΠΑΡΑΒΙΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΤΑΓΟΙ!


Επειδή εγώ τουλάχιστον βαρέθηκα να με κοροϊδεύουν προσπάθησα να συγκεντρώσω κάποια άρθρα του ελληνικού συντάγματος που πιστεύω ότι σε πολλούς διαφεύγουν και να αποδείξω πόσο μας κοροϊδεύουν οι πολιτικοί.

Άρθρο 4

1. Οι Έλληνες είναι ίσοι ενώπιον του νόμου.
2. Οι Έλληνες και οι Ελληνίδες έχουν ίσα δικαιώματα και υποχρεώσεις.
5 .Οι Έλληνες πολίτες συνεισφέρουν χωρίς διακρίσεις στα δημόσια βάρη, ανάλογα με τις δυνάμεις τους.


Άρθρο 21

1. Η οικογένεια, ως θεμέλιο της συντήρησης και προαγωγής του Έθνους, καθώς και ο γάμος, η μητρότητα και η παιδική ηλικία τελούν υπό την προστασία του Κράτους.

Η εξουσία τρελαίνει τους ανθρώπους....ΕΝΑΣ ΑΘΛΙΟΣ ΒΟΥΛΙΜΙΚΟΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΣΤΟ AMERICA...

Η ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΓΟΥΛΑ

..Μιλάμε για πράγματα πρωτόγνωρα ...κλίκες άγριες. Άτομα αδίστακτα.

Εχει ξεφύγει πολύ... Μαζεύτε τον... Διασύρει την Ελλάδα και την κυβέρνησή της στη Νέα Υόρκη.

«Η Ελλάδα είναι η 30η μεγαλύτερη οικονομία στον κόσμο» !!!


Αυτήν την απίστευτη δήλωση έκανε το βράδυ της 24ης Σεπτεμβρίου  σε συνάντηση με προεδροπαράγοντες της Ομογένειας στο γεν. Προξενείο Νέας Υόρκης. (Σημ.: Η Ελλάδα είναι στην... 37η θέση στην Ευρώπη, δηλ. στις 4 τελευταίες. ΠΟΤΕ πήγε στην 30η και μάλιστα στον... κόσμο;)

Είπε και άλλα ''κουφά'': «...Αν υπήρχε G30, θα έπρεπε η Ελλάδα να είναι μέλος...

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΗΣ Κ.Ε.Ε.Δ. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑΤΑ ΠΕΡΙ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑΤΟΣ!!!!


Δεν περιμέναμε καλύτερη αντιμετώπιση από τα συστημικά τηλεοπτικά/ραδιοφωνικά δίκτυα και ορισμένα διαδικτυακά Blogs. 

Με την αποσπασματική ή συνθετική επιλογή φράσεων από την διακήρυξη και την αυθαίρετη ερμηνεία της προσπάθησαν να μας χαρακτηρίσουν, ως εν δυνάμει πραξικοπηματίες. 

Δεν γνωρίζουμε διεθνώς να προαναγγέλονται πραξικοπήματα, νομικά δε ο αντίστοιχος χαρακτηρισμός στερείται σοβαρότητας.Η αναφορά στις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας προφανώς ....

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ....


ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ Κ.Ε.Ε.Δ. ΤΗΣ 28 ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ 2013.

ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟΣ ΜΑΣ ΣΚΟΠΟΣ Η ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΗ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

ΟΙ Έφεδροι των Ειδικών Δυνάμεων και ο Ελληνικός Λαός σε εφαρμογή του Άρθρου 120 του ΣΥντάγματος Απαιτούν:

1. ΑΜΕΣΗ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ της ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ λόγω Αδυναμίας να προσφέρει στον λαό τα προβλεπόμενα στο Σύνταγμα σε Εργασία (άρθρο 22), Υγεία, Παιδεία, Δικαιοσύνη, Ασφάλεια.

2. ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ υπό την Πρόεδρο του Αρείου Πάγου, από προσωπικότητες εγνωσμένης Αξίας εκτός Πολιτικής Σκηνής και συμβούλους από την Ακαδημία Αθηνών.

3. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΩΝ ΝΟΜΩΝ και ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ εντός Διμήνου, με την Απαγόρευση Συμμετοχής όλων των Πολιτικών που μετείχαν στις Κυβερνήσεις που ευθύνονται για την σημερινή οικονομική κατάσταση.

4. ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ από Ανωτάτους Δικαστικούς και ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ για το ΠΩΣ και ΠΟΙΟΙ μας Οδήγησαν στην Καταστροφική Συμφωνία του Μνημονίου. Ίδρυση Συνταγματικού Δικαστηρίου με Πραγματική Ισχύ Επιβολής των Αποφάσεων του.

5. ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΑΠΟΛΥΣΕΩΝ από το Δημόσιο.

6. ΑΝΑΣΤΟΛΗ περαιτέρω ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ για Οικογενειακό Εισόδημα μέχρι 25.000€.

7. ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΠΛΕΙΣΤΗΡΙΑΣΜΩΝ και ΤΡΑΠΕΖΙΚΩΝ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ μέχρι την Ολοκλήρωση Ελέγχου των Τραπεζών από Ορκωτούς Λογιστές και ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ.

8. ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ του ΕΠΑΧΘΟΥΣ ΧΡΕΟΥΣ.

9. ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ ΠΩΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ, συνέχιση Λειτουργίας Αμυντικών Βιομηχανιών.

10. ΑΜΕΣΗ ΔΗΜΕΥΣΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΓΕΡΜΑΝΩΝ (Ιδιωτών/Επιχειρήσεων/Κράτους) μέχρι ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΕΩΣ του Ελληνικού Δημοσίου για τις Πολεμικές Επανορθώσεις και το Κατοχικό Δάνειο.

11. ΑΡΣΗ του ΝΟΜΟΥ ΠΕΡΙ ΕΥΘΥΝΗΣ ΥΠΟΥΡΓΩΝ και ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΣΥΛΙΑΣ. Όλοι Ανεξαρτήτως «ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΙΣΟΙ ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ» (άρθρο 4).

12. ΕΛΕΓΧΟΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΚΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ όσων μετείχαν σε Οικονομικές Θέσεις του Δημοσίου, Άσκηση Διώξεων για Παράνομο Πλουτισμό και Απόδοση στο Κράτος..........

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλεί τον ελληνικό λαό η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων.

Σε συγκέντρωση διαμαρτυρίας καλεί τον ελληνικό λαό η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων, το Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου 2013 στις τέσσερις το απόγευμα. 

Στην σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε η ΚΕΕΔ, αναφέρει χαρακτηριστικά τα εξής:

Η Κοινότητα Εφέδρων Ειδικών Δυνάμεων επιθυμεί να κινητοποιήσει τον ελληνικό λαό, εναντίον των εχθρών του.

Οι εχθροί του ελληνικού λαού είναι οι εκφραστές της πολιτικής οποιασδήποτε μορφής που άγει σε εθνική μειοδοσία, θανάτωση του μέλλοντος των Ελλήνων με οικονομικό και κατ' επέκταση φυσικό τρόπο.

Εξυπηρέτηση ξένων συμφερόντων και όχι ελληνικών, καταπάτηση του Συντάγματος, σφαγή των κοινωνικών δικαιωμάτων, νέκρωση της Χώρας.

Οι εχθροί μας υφίστανται και συνεχίζουν ανενόχλητοι το καταστροφικό τους έργο.