Τετάρτη 9 Δεκεμβρίου 2015

Βιομετρικές ταὐτότητες μᾶς …«μαγειρεύει» τo καθεστώς Τσίπρα;

To καθεστώς Τσίπρα, σε αγαστή συνεργασία με άλλα εγκληματικά καθεστώτα, αναζητα τρόπο να εισάγει ταυτότητες με αποτύπωμα της ίριδας του ματιού ώστε οι …«σύμμαχοί» μας στις ΗΠΑ να μας κάνουν την …τιμή να μην απαιτούν visa από όσους ταξιδεύουν προς την Αμερική. 

Οι πράκτορες των ΗΠΑ μπορούν φυσικά ελεύθερα να κάνουν ότι θέλουν στην Ελλάδα, να παρακολουθούν την κυβέρνηση, να κάνουν απόπειρες δολοφονίας κατά πρωθυπουργών, να ανατινάζουν Υπουργεία που δεν πληρώνουν έγκαιρα τις …μίζες, να εκπαιδεύουν και να εξοπλίζουν τρομοκράτες, να απαγάγουν και να βασανίζουν Πακιστανούς, αλλά εμείς οι πολίτες είμαστε οι …ύποπτοι και τελικά οι .....

ΟΙ ΠΡΟΝΟΜΙΟΥΧΟΙ ΤΩΝ ΣΥΝΤΑΞΕΩΝ....

Σύμφωνα με την επίσημη μηνιαία έκθεση του Υπουργείου εργασίας κοινωνικής ασφάλισης και πρόνοιας  για τον Ιανουάριο 2015 ("ενιαίο σύστημα ελέγχου και πληρωμών ΗΛΙΟΣ"), στην Ελλάδα υπάρχουν 2.654.198 συνταξιούχοι στους οποίους καταβάλλονται κάθε μήνα συντάξεις συνολικού ποσού 2.338.764.679,54 ευρώ, ήτοι ετησίως κάτι περισσότερο από 28 δις (28.065.176.154,48) ευρώ. Εξ αυτών οι 431.842 είναι συνταξιούχοι ηλικίας μέχρι 60 ετών.

   Όσον αφορά ειδικά τις συντάξεις γήρατος, εμφανίζονται 2.023.616 συνταξιούχοι εκ των οποίων οι 249.443 είναι μέχρι 60 ετών. 

Συγκεκριμένα, υπάρχουν ......

Πειραματόζωο η Ελλάς....

 Κατα την προσφατη συζήτηση στη Βουλή των Ελλήνων του κρατικού προϋπολογισμού του 2016, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας και οι υπουργοί του κυβερνητικού οικονομικού επιτελείου, υπερασπίστηκαν την επίτευξη των οικονομικών στόχων του τρίτου μνημονίου. Σύμφωνα με τους στόχους αυτούς, ναι μεν στο σύνολο του 2016 το πραγματικό ΑΕΠ (Ακαθάριστο Εγχώριο Προϊόν) της χώρας προβλέπεται να μειωθεί γύρω στο -0,5%, ωστόσο στο δεύτερο εξάμηνο του 2016 προσδοκάται ότι θα αρχίσουν να φαίνονται τα πρώτα σημάδια ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας.
Η ανάκαμψη της οικονομίας εντός ...

Πούτιν: Ελπίζω δεν θα χρειαστούν πυρηνικά όπλα κατά των τζιχαντιστών.

Πούτιν: Ελπίζω δεν θα χρειαστούν πυρηνικά όπλα κατά των τζιχαντιστών

Μόσχα, Ρωσία

Την επομένη της εκτόξευσης για πρώτη φορά πυραύλων κρουζ κατά στόχων του Ισλαμικού Κράτους στη Συρία από το υποβρύχιο «Ροστόφ-ον-Ντον» στην ανατολική Μεσόγειο, ο Βλαντιμίρ Πούτιν λέει ότι πέραν των συμβατικών κεφαλών οι νέοι ρωσικοί πύραυλοι μπορούν να φέρουν και με πυρηνικές κεφαλές -για να προσθέσει πως «ελπίζει ότι αυτό δεν θα χρειαστεί να γίνει ποτέ».
Ο Ρώσος πρόεδρος ενημερώθηκε την Τετάρτη στο Κρεμλίνο από τον υπουργό Άμυνας Σεργκέι Σόιγκου για την πορεία των επιχειρήσεων κατά του Ισλαμικού Κράτους στο συριακό έδαφος και συγκεκριμένα την εκτόξευση πυραύλων κρουζ από το υποβρύχιο «Ροστόφ-ον-Ντον» στην ανατολική Μεσόγειο.
Και εκεί ήλθε η δήλωση-σοκ του Βλαντιμίρ Πούτιν πως .....

Ο Αέρας στους Γερμανούς. Η Γη στους Γάλλους. Το Υπέδαφος στους Αμερικανούς

Η ΠΦΑ Κυβέρνηση παριστάνει ότι αγωνίζεται σκληρά για να διώξει το ΔΝΤ από τη χώρα και από την Ευρώπη. «Είναι αγώνας εθνικής ανεξαρτησίας και υψηλού συμβολισμού», μας λένε οι υπουργοί.
Την ίδια ακριβώς περίοδο, η ίδια ακριβώς Κυβέρνηση, έχει συμφωνήσει και τώρα ολοκληρώνει την παράδοση του εθνικού πλούτου στους ξένους επενδυτές.
  • Στους Γερμανούς έχει παραδοθεί ο «αέρας» της χώρας. Η ΠΦΑ Κυβέρνηση υπογράφει σε λίγες μέρες την παράδοση τα 14 Περιφερειακών Αεροδρομίων, λίγο αργότερα θα υπογραφεί η επέκταση της σύμβασης για το Αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος κατά 20 χρόνια, ενώ είναι πασίγνωστες οι στενές σχέσεις της Aegean Air με την γερμανική Lufthansa.
  • Στους Γάλλους έχει παραδοθεί ο ....

Βεβήλωσαν τον τάφο του Νίκου Καζαντζάκη.

Σε πλήρη αποκατάσταση του τάφου του Νίκου Καζαντζάκη στον Προμαχώνα των Ενετικών τειχών Μαρτινέγκο προχωρά ο Δήμος Ηρακλείου, μετά τη θλιβερή βεβήλωσή του από αγνώστους.
Όπως δήλωσε η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Αριστέα Πλεύρη, η Δημοτική αρχή ευαισθητοποιήθηκε άμεσα όταν έγινε γνωστό το συμβάν και ήδη σήμερα έχουν αρχίσει οι εργασίες.
Είναι θλιβερό και.....

Καθίστε σε μια καρέκλα και μετά διαβάστε πόσο αποτιμάται η περιουσία της Ελληνικής Εκκλησίας. Θα πάθετε σοκ!

ekklisia
Πιθανόν κάποιοι να νομίζουν πως δεν είναι και τόσο μεγάλη η εκκλησιαστική περιουσία που να αξίζει να ασχοληθούμε και που θα έδινε λύση στο πρόβλημα της χώρας.
Αν όμως μαθαίνατε πως αυτή μπορεί να ανέρχεται ως και δεκαπέντε φορές το ελληνικό χρέος, τι θα λέγατε;
Όχι, η εκτίμηση δεν είναι υπερβολική και είναι απορίας άξιο γιατί κανείς δεν ξεσηκώνει τον κόσμο να απαιτήσει αυτά που η εκκλησία εδώ και αιώνες του έχει κλέψει!!!
H εκκλησιαστική περιουσία καλύπτεται από ένα αδιαφανές πέπλο που «υφαίνουν» περισσότερα από 10.000 Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου (μητροπόλεις, ναοί, μονές, προσκυνήματα, ιδρύματα, κληροδοτήματα και άλλα).
Οι πάντες κρύβουν αποτελεσματικά την εκκλησιαστική περιουσία από τα αδιάκριτα μάτια των «αντικληρικών». Είναι δε τόσο καλά προστατευμένο το μυστικό, που ούτε η κεντρική διοίκηση της Εκκλησίας της Ελλάδος μπορεί να .....

Εφ όλης της ύλης, για να πάρουμε χαμπάρι τι γίνεται, αλλά και για να σώσουν πιθανόν κάτι κάποιοι από σας! Βιντεο


…. για να πάρουμε χαμπάρι τι γίνεται, αλλά και για να σώσουν πιθανόν κάτι κάποιοι από σας!
Όσο απίστευτα κι αν ακούγονται κάποια, ΕΤΣΙ είναι !

Πού τα ξέρει; Μα… δεν είναι η πρώτη φορά που γίνονται ! Η συνταγή είναι περίπου η ίδια εδώ και πολλά χρόνια (μέχρι τώρα στον «τρίτο» κόσμο). 

Τώρα η συνταγή εφαρμόζεται και στην Ευρώπη, μέ κάποιες μικροαλλαγές στο πώς την επιβάλλουν (οι χούντες δεν συμφέρουν πια), με πρώτη την Ελλάδα.

Η ουσία είναι να πάρουν οι ελίτ (βασικά οι μεγάλοι παγκόσμιοι τραπεζίτες) όλο τον πραγματικό πλούτο της χώρας μας, στερώντας μας το χρήμα (που ηλιθίως τους δώσαμε το δικαίωμα να το εκδίδουν από αέρα κοπανιστό και να μας το δανείζουν με τόκο!!!!) και αναγκάζοντάς μας έτσι να ξεπουλήσουμε τα πάντα για ψίχουλα (έδαφος και υπέδαφος, νερά, επιχειρήσεις, νησιά, ανθρώπινο δυναμικό). 

Οι ανθρώπινες ζωές που .....

Τελικά ποιος είναι για γέλια; Η Ζωή ή ο Τσίπρας με τον Καμμένο; (video)

Τελικά ποιος είναι για γέλια; Η Ζωή ή ο Τσίπρας με τον Καμμένο; (video)
Με μια ανάρτηση στο twitter κι ένα βίντεο, η Ζωή Κωνσταντοπούλου «ξεγυμνώνει» τα συνεταιράκια... και αποδεικνύει πόσο «αστείος» και πόσο «γραφικός» μπορεί να γίνει ένας πολιτικός. 
Τσίπρας και Καμμένος σε λίγο καιρό δεν θα μπορούν να κυκλοφορούν πουθενά στην ελληνική επικράτεια.
Βλέποντας το βίντεο που ανήρτησε η Ζωή Κωνσταντοπούλου είναι κάτι παραπάνω από ξεκάθαρο ποιοι πολιτικοί είναι για γέλια και για κλάματα.
Το ήθος των ανρθώπων που λοιδώρησαν με το χειρότερο τρόπο τη Ζωή Κωνσταντοπούλου φαίνεται στο βίντεο που ακολουθεί.
Τσίπρας και Καμμένος μαζί συμπληρώνουν με τον πιο εύστοχο τρόπο την έννοια του «πολιτικού σαλτιμπαγκισμού».
Απολαύστε τους.

Νέαρχος....!!!

 Νέαρχος
Αξιωματούχος του Μεγάλου Αλεξάνδρου και από του 326 π.Χ. ναύαρχος του στόλου του. Το όνομά του επανήλθε στην επικαιρότητα το καλοκαίρι του 2014, κατά τη διάρκεια των ανασκαφών της Αμφίπολης. Εκφράστηκε η άποψη ότι το ταφικό μνημείο, που ανασκάπτει η αρχαιολόγος Αικατερίνη Περιστέρη στο λόφο Καστά, ανήκει στο Νέαρχο.
Ο Νέαρχος, γιος του Ανδροτίμου, γεννήθηκε γύρω στο 360 π.Χ. και καταγόταν από την Κρήτη. Μεγάλωσε στην......

Ελληνοτουρκική συνδιαχείριση του Aιγαίου με «αφεντικό» την Frontex,

Της Κύρας Αδάμ
Με μία εξαιρετικά ασυνήθιστη, για τα διμερή και διεθνή δεδομένα, κίνηση, η Ελλάδα και η Τουρκία με τρόπο ξαφνικό, ταυτόχρονο και απολύτως συντονισμένο, απέσυραν στα μουλωχτά προχθές από τη διεθνή κυκλοφορία τις πλήρως αντιτιθέμενες διεθνείς αγγελίες τους (ΝΟΤΑΜ) που είχαν εκδώσει στις 3 Δεκεμβρίου για την τουρκική θαλάσσια Έρευνα και Διάσωση στο Αιγαίο, χωρίς να εκδώσουν νέες ΝΟΤΑΜ, ακυρωτικές των προηγουμένων, και χωρίς να εξηγήσουν δημοσίως την αναγκαιότητα αυτών των κινήσεων.
Οι σιωπηλές αποσύρσεις της ελληνικής και τουρκικής ΝΟΤΑΜ για το επίμαχο θέμα της θαλάσσιας έρευνας και Διάσωσης στο Αιγαίο,(SAR), καθώς οι προσφυγικές ροές από την Τουρκία στα ελληνικά νησιά του Αν. Αιγαίου συνεχίζονται, συμπίπτουν χρονικώς με τη ......

ΟΙ ΕΡΠΥΣΤΡΙΕΣ ΑΠΟΧΑΥΝΩΣΗΣ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΜΑΣ.

Πάντα τριγκάρομε όταν τα βάρη τα ρίχνουν στον λαό (μάζα).

Αν του κάθε λαού επί σειρά ετών του δείχνεις το λάθος το σάπιο είναι μαθηματικώς βέβαιον ότι θα επιλέξει το λάθος κατά την συντριπτική πλειοψηφία του .
Επιτέλους ας αναλογιστούμε και ας οργανωθούμε όλοι μαζί να απαιτήσουμε από τα ΜΜ-ΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ που έχουν περιέλθει στα χέρια του αόρατου εχθρού της Πατρίδας μας να κάνουν αυτό που το Σύνταγμα επιτάσσει ....ΠΛΟΥΡΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ.....

Αφιερωμένο σ' όσους παρέμειναν ΕΛΛΗΝΕΣ! ΒΙΝΤΕΟ.

Κάποιος, μου έγραψε κάτι ΑΛΗΘΙΝΟ:

"Ο ανθρωπος γεννιεται ξεβρακωτος.


Αλλα πανω του μετα την γεννα εχει αυτοματως δυο πραγματα: 


Τα.....

CAPITAL CONTROLS: ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΣΤΑ 560 ΕΥΡΩ ΤΟ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟ ΟΡΙΟ ΑΝΑΛΗΨΕΩΝ !!!

tou-eklepse-tin-karta-atm-kai-tou-adeias
Κοντά σε μια κίνηση σημαντικής χαλάρωσης των capital controls βρίσκεται η Κυβέρνηση. Η ελληνική πλευρά μετά την επιτυχή ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, θεωρεί ότι το τραπεζικό σύστημα είναι πλέον θωρακισμένο και σε θέση να αντέξει μια νέα χαλάρωση των capital controls.

Έτσι, η Κυβέρνηση ζήτησε πριν την ολική άρση ....

Πιάσαμε ΠΑΤΟ! Η ύφεση στην Ελλάδα χειρότερη από τις προβλέψεις! Τι δείχνουν τα επίσημα στοιχεία της Eurostat…

Resizer
Άσχημα τα μαντάτα για την ελληνική οικονομία, καθώς την Τρίτη, η Eurostat προχώρησε σε αναθεώρηση προς το χειρότερο των αρχικών προβλέψεων που είχε κάνει το Νοέμβριο για το βάθος της ύφεσης της ελληνικής οικονομίας, στο πλαίσιο της δημοσίευσης των οριστικών στοιχείων για την πορεία του ΑΕΠ στην ΕΕ το τρίτο τρίμηνο του 2015.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τα στοιχεία της Eurostat, που προκύπτουν από εκείνα που της παρείχε η ΕΛΣΤΑΤ, το ΑΕΠ......

Η νέα κυβερνητική πρόταση για το Ασφαλιστικό.


Η νέα κυβερνητική πρόταση για το Ασφαλιστικό
Μειώσεις επικουρικών συντάξεων και αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών μαζί με τις ενοποιήσεις ταμείων και το νέο τρόπο υπολογισμού των συντάξεων για τους νέους συνταξιούχους, προβλέπει η κυβερνητική πρόταση που θα υποβληθεί την Πέμπτη στους εκπρόσωπους των δανειστών από τον υπουργό Εργασίας Γ. Κατρούγκαλο.

Πάντως οι δανειστές απορρίπτουν μια ενδεχόμενη αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών και για να εξοικονομηθεί το ποσό των 1,8 δισ. έως το τέλος του 2016, προτάσσουν ως επικρατέστερο σενάριο τη μείωση κατά 15% των συντάξεων άνω των 800 ευρώ.

Ως γνωστόν η κυβέρνηση δεσμεύτηκε ότι δεν.....

Ένα καράβι παλιό, σαπιοκάραβο…

Ντροπή σε όποιον έγραψε ότι η χώρα μοιάζει με ακυβέρνητο πλοίο!  Το καράβι δεν είναι ακυβέρνητο…  Σάπιο είναι!  Σαπιοκάραβο… Και αυτό γιατί τόσα χρόνια και χρόνια τα χρήματα που έπρεπε να δοθούν για την συντήρηση του, την βελτίωση του, τα έτρωγαν κάποιοι.   Το πλοίο πήγαινε στο ναυπηγείο απλά για να φαίνεται ότι κάτι γίνεται, για καμιά προμήθεια από τις επισκευές, που δεν γινόντουσαν κιόλας.  Όλα ένα θέατρο μόνο και μόνο για να καλοπερνά το πλήρωμα του, δούλευε, δεν δούλευε, ή για να περνούν τέλεια οι επιβάτες της VIP θέσης!!! Και φυσικά πάνω από όλα οι ίδιοι οι αξιωματικοί του πλοίου…

Για να φθάσουμε στο σήμερα όπου στα λόγια πολλά αλλάζουν αλλά από ουσία μηδέν.  Η μόνη αλλαγή που έχει γίνει είναι ότι οι επιβάτες της οικονομικής θέσης, αυτοί που στήριξαν με την συνεισφορά τους, με το εισιτήριο που πλήρωναν χρόνια και χρόνια, γιατί βλέπετε το πλοίο έχει και πάμπολλους τζαμπατζήδες και κάποιος πρέπει να πληρώνει και για αυτούς,  τους έβγαλαν ή πολύ σύντομα θα τους βγάλουν από τις......