Σάββατο 17 Ιανουαρίου 2015

Πως η Ιρλανδία τύπωσε 51 δις. ευρώ το 2011, 1 μήνα πριν τις εκλογές.

Τον Ιανούαριο του 2011, ένα μήνα πριν τις εκλογές, κι ενώ η Ιρλανδία ήταν ήδη στο δικό της «μνημόνιο», η Εθνική Τράπεζα της Ιρλανδίας βοήθησε τις τράπεζες με 51 δις τυπώνοντας δικό της χρήμα. Η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα είχε μάλιστα δηλώσει τότε πως η Εθνική Τράπεζα της Ιρλανδίας μπορεί να δημιουργήσει τα δικά της αποθέματα, εφόσον...

Ο Γ. Τραγκας είναι σαν τα Jukebox: Του ρίχνεις κέρμα και παίζει τον σκοπό που εσύ θέλεις. (Ηχητικό)


Αν και ο σύντροφος που επιμελείθηκε και παρουσίασε χτες από τον διαδικτυακό ραδιοσταθμό μας την εκπομπή «Η Μαύρη Βίβλος των ελληνικών ΜΜΕ» δεν έχει καμιά σχέση με το αντικείμενο της δημοσιογραφικής έρευνας, εν τούτοις τα στοιχεία που ακούστηκαν έδωσαν τεκμηριωμένα το χρονικό κατά το οποίο μια χούφτα πλουτοκράτες με την σύμπραξη πολιτικών κατόρθωσαν να ελέγχουν απόλυτα τα ΜΜΕ. (Την εκπομπή μπορείτε να την ακούσετε εδώ).
    

Αυτή η ανάρτηση έχει σκοπό να παραθέσει... 

ΚΑΜΜΕΝΟΣ: ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ.

kammenos0439dem
“Στημένο παιγνίδι” των τραπεζιτών με την κυβέρνηση, με σκοπό την τρομοκράτηση των πολιτών ενόψει των εκλογών της 25ης Ιανουαρίου, κατήγγειλε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων, Ελλήνων Πάνος Καμμένος, στη διάρκεια της ομιλίας του σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στην Κοζάνη.

Μίλησε για ένα θρίλερ “στο δρόμο με τις λεύκες”, που, όπως είπε, “παίζει η κυβέρνηση για να εκφοβίσει τις Ελληνίδες και τους Έλληνες” και με αφορμή τη βοήθεια που ζήτησαν οι ελληνικές Τράπεζες απευθύνθηκε στον Πρωθυπουργό, λέγοντας:
“Κύριε Σαμαρά πριν τέσσερις μήνες έγιναν τα ευρωπαϊκά στρες τεστ των Τραπεζών και οι τέσσερις συστημικές Τράπεζες στην Ελλάδα, που σήμερα ζητούν βοήθεια, ήταν υπερυγειείς. Τι έγινε μέσα σε τέσσερις μήνες; Ποιος λέει.....

Όλοι οι Θατσερικοί στο πλευρό του Σταύρου: Στο «θολό» Ποτάμι βουτάει και ο Ανδριανόπουλος

Δεν υπάρχει φαίνεται ακραίος νεοφιλελεύθερος σε αυτή τη χώρα που να αγαπάει τη Θάτσερ και να μην έχει μαγευτεί από τον «καθαρό» λόγο του Σταύρου Θεοδωράκη.

Έτσι και ο γνωστός για τις «φιλολαϊκές» θέσεις Ανδρέας Ανδριανόπουλος εκφράζει...
τη στήριξή του στο Ποτάμι

Δείτε το κείμενο του Ανδρέα Ανδριανόπουλου που ανέβασε στην ιστοσελίδα του:

Με βάση την κοινή λογική αλλά και την όποια ....

Τα γκαβά σας και τα μάτια σας!..

Τρεις μέρες τώρα η Ραχήλ Μακρή λοιδορείται αγρίως. Από μεγάλους Οικονομολόγους, όπως είναι, π.χ., η Μαρία Σπυράκη. Και άλλοι…

Εσείς από την πλευρά σας, αν έχετε κανένα φίλο Οικονομολόγο, ρωτήστε τον: «Στέκει αυτό που λέει η Μακρή;»

Αν ο φίλος σας σέβεται το πτυχίο του και τον ρωτήσετε, θα ξεκινήσει την απάντησή του στην ερώτησή σας με τη φράση «Ε… κοίταξε να δεις…». Και τότε αμέσως θα καταλάβετε… Πολλά και για τη Μαρία Σπυράκη και την παρέα της.

Εκτός αν ψηφίζετε δαγκωτό Ν.Δ., οπότε ούτε θέλετε, ούτε πρόκειται να καταλάβετε.

Διότι, αν ψηφίζετε δαγκωτό Ν.Δ. και ο φίλος σας ο Οικονομολόγος ψηφίζει επίσης δαγκωτό Ν.Δ. και τυχαίνει να το γνωρίζει ότι κι εσείς ψηφίζετε δαγκωτό Ν.Δ., τότε...θα σας απαντήσει ότι αυτό που λέει η Μακρή είναι για τα μπάζα. 

Δεν θα σας πει ότι εδώ και δύο αιώνες ελάχιστοι.....

Στο «φως» απόρρητα κυβερνητικά έγγραφα των ΗΠΑ: Ανατριχιαστικές λεπτομέρειες για τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων! (βίντεο)

Η κυβέρνηση των ΗΠΑ δεν είναι παρά ένα «εργαλείο» της Νέας Τάξης Πραγμάτων, το οποίο διαφθείρει σταδιακά και προετοιμάζει τις ανύποπτες μάζες να δεχθούν την παγκόσμια διακυβέρνηση.

Στα παρακάτω απόρρητα έγγραφα...
αποκαλύπτονται τα σχέδια της Νέας Τάξης Πραγμάτων, τα οποία ήδη εφαρμόζονται στις ΗΠΑ..








ΜΕΣΑ ΜΑΖΙΚΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ: Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΑ.

Στην σύγχρονη κοινωνία που ζούμε, υπάρχουν αρκετοί τρόποι για να ενημερώνεται ο κόσμος για τα τεκταινόμενα που λαμβάνουν χώρα γύρω του. 

Τηλεόραση, έντυπος τύπος, ραδιόφωνο, διαδίκτυο κλπ. 

Πληθώρα...
τηλεοπτικών εκπομπών, δελτία ειδήσεων, ραδιοφωνικών εκπομπών, εφημερίδων και περιοδικών, blogs και ιστοσελίδων καθημερινά δίνουν τον δικό τους αγώνα για την ενημέρωση του κόσμου. 

Φυσικά και αυτή η ποικιλία πηγών ενημέρωσης, θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ώς θετική. 

Αλλά τι γίνεται στην περίπτωση που οι περισσότερες εξ’ αυτών των πηγών, έχουν ώς σκοπό την διαμόρφωση της κοινής γνώμης; 

Βομβαρδισμός επιλεκτικών ειδήσεων, απόκρυψη σημαντικών ζητημάτων, διαστρέβλωση πραγματικών γεγονότων, καθοδηγούμενοι δημοσιογράφοι κλπ, συνθέτουν τον «μαγικό κόσμο» των ΜΜΕ. 

Τον κόσμο της μεγάλης εξαπάτησης της κοινής γνώμης. 

Ένας κόσμος που αν μη τι άλλο, μόνο αθώος δεν είναι και....

Η Ιρλανδία στηρίζει διεθνή διάσκεψη για το χρέος.

Η Ιρλανδία είναι η πρώτη χώρα που απαντά θετικά στην πρόταση ΣΥΡΙΖΑ να συγκληθεί διεθνής σύνοδος ώστε να υπάρξει αναδιαπραγμάτευση του χρέους της Ελλάδας και ορισμένων ακόμη κρατών – μελών της Ευρωζώνης.

Η αντιπρόεδρος της κυβέρνησης της Ιρλανδίας Τζόαν Μπέρτον δήλωσε συγκεκριμένα ότι.....

Δραματική επιδείνωση στα ελληνικά ομόλογα στο 12,05% το 3ετές - Στις 870 μ.β. το spread.

Νέα δραματική επιδείνωση σημειώνεται σήμερα στα ελληνικά ομόλογα, απόρροια κυρίως των ανησυχιών για την πορεία της Ελλάδος ενώ και η προσφυγή των τραπεζών στο ELA επιδρά αρνητικά. 

Το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης της ΕΚΤ που θα ανακοινωθεί 22 Ιανουαρίου θα συμβάλλει στην....

Χρηματιστηριακά παιχνίδια σε βάρος των λαών...

Η ισοτιμία του Ευρώ με το Ελβετικό Φράγκο έγινε 1 προς 1 μέσα σε μια μέρα, από 1 προς 1,2 που ήταν. 

Η ισοτιμία του Ευρώ με το δολάριο έγινε 1 προς 1,16 από 1 προς 1,4 που ήταν κάποτε. Σύντομα αναμένουν πολλοί να γίνει 1 προς 1. Το ευρώ καταρρέει. Η πολιτική της λιτότητας όμως επιμένει.

Αυτή η εξέλιξη βοηθά πιο πολύ τα κράτη που κάνουν εξαγωγές και ένα από αυτά....

Δημοσκόπηση Bloomberg: Παραμένει στο ευρώ η Ελλάδα και με τον ΣΥΡΙΖΑ..

Παραμονή της Ελλάδας στη ζώνη του ευρώ ακόμα και με κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ προβλέπουν σε ποσοστό 80% οικονομολόγοι που έλαβαν μέρος σε δημοσκόπηση του Bloomberg.

Παράλληλα, ποσοστό άνω του 50% εκτιμά ότι η Ελλάδα θα....

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ 25ης ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2015.

Συν-έλληνες,

Οι επερχόμενες εκλογές είναι παράνομες και άκυρες σε συνθήκες πρωτόγνωρης ΚΑΤΟΧΗΣ, ενώ ΨΕΥΔΩΣ παρουσιάζονται ως ο ακρογωνιαίος λίθος και η ιερότερη στιγμή της Δημοκρατίας.


Ως εκ τούτου είναι πασιφανές ότι μέσα από αυτή την διαδικασία δεν πρόκειται να προκύψει λύση ουδενός προβλήματος της Πατρίδας μας και επομένως και του μεγαλύτερου μέρους των Πολιτών της που τραβάει τα πάνδεινα επί μία πενταετία ήδη.


Αυτό γίνεται γιατί στην ουσία δεν υφίσταται Δημοκρατία, δεν υφίσταται εθνική ανεξαρτησία ούτε εθνική κυριαρχία. 


Οι τρείς πυλώνες της Δημοκρατίας (που πρέπει να συνυπάρχουν διακριτά και αυτεξούσια) έχουν καταλυθεί. 

Η Εκτελεστική εξουσία έχει ταυτιστεί με την Νομοθετική και ο τρίτος πυλώνας της, η Δικαστική, έχει εν «κρυπτώ» (δηλαδή άνευ ουδεμίας αντίδρασης, ενώ θα έπρεπε να είχε κάμει «επανάσταση»)..... παραχωρήσει τις εξουσίες της στις.....

Εκτός προγράμματος QE της ΕΚΤ τα ελληνικά ομολόγα.

Η Ελλάδα εξαιρείται από το πρόγραμμα αγοράς ομολόγων της ΕΚΤ, γράφει το περιοδικό Der Spiegel σε άρθρο για το πρόγραμμα ποσοτικής χαλάρωσης (QE) που σχεδιάζει να θέσει σε εφαρμογή η Φρανκφούρτη.

Σάρκα και οστά παίρνει το
πρόγραμμα μαζικής αγοράς ομολόγων της ΕΚΤ, λίγες μέρες πριν την κρίσιμη συνεδρίαση του ΔΣ την ερχόμενη Πέμπτη στις 22/1 στην Φρανκφούρτη. 

Σύμφωνα με εκτενές άρθρο του περιοδικού Der Spiegel, ο πρόεδρος της Κεντρικής Τράπεζας Μάριο Ντράγκι συζήτησε τα σχέδια αγοράς ομολόγων με την καγκελάριο Αγκελα Μέρκελ και τον υπουργό Οικονομικών Βόλφγκανγκ Σόιμπλε την περασμένη Τετάρτη στο Βερολίνο σε.....

Εφυγαν από τη Ρωσία 151,5 δισ. δολάρια, το μεγαλύτερο ποσό στην ιστορία της χώρας.


Οι καθαρές εκροές κεφαλαίων από τη Ρωσία σχεδόντριπλασιάστηκαν το 2014, φθάνοντας στο υψηλότερο επίπεδο που έχει καταγραφεί ποτέ, σύμφωνα με στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα η κεντρική τράπεζα της χώρας σήμερα, γεγονός που δείχνει τις συνέπειες των κυρώσεων που επέβαλε η Δύση και το πλήγμα που έχει καταφέρει στην εμπιστοσύνη των επενδυτών η πτώση των τιμών του πετρελαίου.

Οι καθαρές εκροές από επιχειρήσεις και τράπεζες ανήλθαν σε 151,5 δισεκ. δολάρια —από 61 δισεκ. δολάρια το 2013—, ένα ποσό που .....

Εγώ, ο Σταύρος, η 3η δύναμη, ο ...σ ω τ ή ρ α ς (σας)!!!!…

Άλλος σωτήρας και τούτος. 
Μας εγγυάται πολιτική και κοινωνική γαλήνη. 

Και πάνω απ’ όλα την παραμονή μας στο ευρώ.

Με τη γνωστή έπαρση και την αβάσταχτη, που τον χαρακτηρίζει, είπε απευθυνόμενος στην Τρέμη και το δίδυμο «Μπαζούκα» - Ντερμπεντέρη «ως 3η δύναμη εγγυώμαι ότι…

Για να ακούσουμε τι θα απολογηθείτε;;;;

ΟΤΑΝ ΣΕ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ .....ΤΡΩΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ...!!

Αυτά είναι πραγματικά γκάλοπ. 

Το χρέος της Ελλάδας είναι 409.348.200.000 περίπου και συνεχίζει να αυξάνει με ρυθμό 929 ευρώ το δευτερόλεπτο! 

Παρά το κούρεμα αυξήθηκε! Οι απώλειες του ΑΕΠ είναι τρομακτικές: Το 2008 το ΑΕΠ ήταν 341,6 δις €. Το 2014 έγινε 241,7 δις εκατό δισεκατομμύρια λιγότερο! 

Η ανεργία σήμερα είναι γύρω στο 27% χωρίς να λάβουμε υπόψη την ανασφάλιστη κι ευέλικτη εργασία, την υποαπασχόληση που κυριολεκτικά εκτοξεύτηκε και την νεολαια που εγκαταλείπει την Πατρίδα!

Οι φόροι πολλαπλασιάστηκαν με χαρακτηριστικό τον παρανοϊκής έμπνευσης και άδικο ΕΝΦΙΑ που......

Η Ρωσική Ομοσπονδία δεν αποκλείει το ενδεχόμενο της άρσης του εμπάργκο για τα τρόφιμα από την Ελλάδα.

Ο επικεφαλής του Υπουργείου Γεωργίας Νικολάι Fyodorov δήλωσε ότι η Ρωσία δεν αποκλείει τη δυνατότητα άρσης του εμπάργκο τροφίμων με την Ελλάδα σε περίπτωση που αποχωρήσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση.

ΒΕΡΟΛΙΝΟ, 16 Ιανουαρίου - RIA Novosti. Η Ρωσία δεν αποκλείει τη δυνατότητα άρσης του εμπάργκο τροφίμων με την Ελλάδα σε περίπτωση .....

Ο Fitch υποβάθμισε την μελλοντική σταθερότητα για το νόμισμα της Ελλάδας βαθμολογώντας την ως αρνητική.

    Ο διεθνής οίκος αξιολόγησης   Fitch ανακοίνωσε ότι έχει αλλάξει τη μακροπρόθεσμη σταθερή πρόγνωση στην πιθανότητα αλλαγής   από  ξένο σε τοπικό νόμισμα για την Ελλάδα σε αρνητική.

ΜΟΣΧΑ 17 Ιανουαρίου (Sputnik) – Ο Fitch άλλαξε τη μακροπρόθεσμη  σταθερή πρόγνωση  στην πιθανότητα αλλαγής  από ξένο σε τοπικό νόμισμα για την Ελλάδα από σταθερή σε αρνητική, πριν από τις πρόωρες κοινοβουλευτικές εκλογές που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν στη χώρα στο τέλος αυτού τού  μήνα. 

Αυτό ανακοίνωσε  ο ....