Τρίτη 28 Ιουνίου 2016

ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΗΝ......

Του Αθανάσιου Καρανάσιου

 Πολιτικού Μηχανικού...


  Εχθές επισκέφτηκα έναν γνωστό μου στο νοσοκομείο. Υποχρεώθηκα (γιατί γενικά απαξιώνω), να παρακολουθήσω αποσπασματικά στην τηλεόραση τα βραδινά "δελτία προπαγάνδας" με κύριο θέμα το Brexit. 


Είναι εμφανής η άμετρη παραποίηση της αλήθειας, η προκλητικότατη ασέβεια στα ανθρώπινα δικαιώματα, η θρασύτατη τρομοκράτηση και ο κατάφωρος εξευτελισμός του τηλεθεατή ... Επομένως,

 - Όταν η εξουσιαστική ολιγαρχία αντιμετωπίζει τους ανθρώπους ως ένα "κοπάδι", ανίκανο να σκεφτεί και να δράσει αυτόβουλα.


 - Όταν η ....

ΘΕΛΟΥΝ ΝΕΚΡΟ ΤΟΝ ΝΤΟΝΑΛΝΤ ΤΡΑΜΠ.

Ο Βλαντίμιρ Πούτιν στην ετήσια συνέντευξη Τύπου προς τα ΜΜΕ, όπου συμμετείχαν 1400 Ρώσοι και ξένοι δημοσιογράφοι, είπε για τον Ντόναλντ Τραμπ...

την εποχή που ο Τραμπ ήταν υποψήφιος στις εσωκομματικές εκλογές του Ρεπουμπλικανικού κόμματος στις ΗΠΑ για τις προεδρικές εκλογές της 8 ης Νοεμβρίου 2016:

  «Είναι ένας πολύ σπουδαίος άνθρωπος, γεμάτος ταλέντο χωρίς καμία αμφιβολία. Δεν είμαστε εμείς που θα κρίνουμε τα προσόντα του, αλλά είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί στην προεδρική κούρσα… είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος, γεμάτος ταλέντο…είμαι πρόθυμος να αναπτύξω σχέσεις με τις ΗΠΑ, μόλις εκλεγεί νέος αμερικανός Πρόεδρος τον Νοέμβριο του 2016. 


Ο Τραμπ, δηλώνει ότι θέλει ένα άλλο επίπεδο σχέσεων με τη Ρωσία, πως θα μπορούσαμε να μην το χαιρετίσουμε αυτό; 

Προφανώς ....

Είναι αργά για δάκρυα Ταγίπ!!!!

του Αριστοτέλη Βασιλάκη

  Σε μια πρωτοφανή και – εν πολλοίς – Ελληνική κυβίστηση προέβη ο Ερντογάν, επιβεβαιώνοντας αυτό που προσπαθεί να κρύψει με κάθε τρόπο. Δηλαδή την Ελληνική καταγωγή του!!!


Βλέποντας την Γερμανική Ένωση να μπαίνει σε τροχιά ταχείας αποδυνάμωσης μετά το δημοψήφισμα στην Βρετανία, αποφάσισε να αναζητήσει αλλού συμμάχους… 


Βλέπεται οι «φίλοι» του οι Γερμανοί πολύ σύντομα δεν θα μπορούν να του φανούν ιδιαίτερα ....

Έρχονται χρόνοι δίσεκτοι..

    " Το βιοτικό επίπεδο των ελλήνων μέρα με την ημέρα μειώνεται δραματικά.
Το σύστημα εξουσίας εκπροσωπούμενο απ' την κυβέρνηση που εκφράζει απολύτως τα συμφέροντα των τραπεζών, των δανειστών-τοκογλύφων, και των μη αιρετών "νταβατζήδων"των
Βρυξελλών,


..κάθε μέρα σπρώχνει τον πολίτη προς ένα όλο και μεγαλύτερο αδιέξοδο, μέσω της οικονομικής ασφυξίας που έντεχνα προκαλεί.

Κάθε μέρα ανακαλύπτονται νέοι φόροι, νέες απειλές, νέα πρόστιμα,
..μηχανεύονται νέους τρόπους να καταπατηθούν όσες ελάχιστες ευνοϊκές ρυθμίσεις έχουν γίνει για τους πολίτες (ρυθμίσεις που δεν αφορούν βεβαίως παρά την είσπραξη-ξεζούμισμα αυτών που δεν μπορούν να αντιδράσουν, των μικρών ψαριών),
..και είναι φανερό πως οδηγούν συνειδητά τους χρεώστες του κράτους και των τραπεζών -τους οποίους με δόλο κατάστησαν χρεώστες- στην απώλεια της περιουσίας τους, και την κατάσχεση των εσόδων τους εκτός ενός μικρού ποσού που ....

Πολωνία προς Γερμανία & Γαλλία: "Τελείωσε η παντοκρατορία σας - Η ΕΕ αλλάζει ή διαλύεται"!

 Η Πολωνία, πριν λίγο, ξεκίνησε αντάρτικο κατά του γαλλογερμανικού άξονα και της δικτατορίας της Ευρωπαϊκής Επιτροπής και αυτή είνβαι μια πολύ ενδιαφέρουσα και κρίσιμη εξέλιξη.   

 Η πρωθυπουργός της Πολωνίας Μπεάτα Σίντλο πριν λίγο σε δήλωσή της αμφισβήτησε ευθέως την ηγεσία του γαλλογερμανικού άξονα υποστηρίζοντας ότι "το γαλλογερμανικό ντουέτο" δεν έχει πλέον αποφασιστικό ρόλο να διαδραματίσει εντός της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά την αποχώρηση της Βρετανίας.   


 "Δεν πιστεύω πια ότι το...

Οι ευρωπαϊκές τράπεζες καταρρέουν! Θα κλείσουν;

 Όπως αποδεικνύεται στο διάγραμμα, η βουτιά των τραπεζικών μετοχών αυτή τη στιγμή, είναι σχεδόν διπλάσια από την μεγάλη πτώση που συνέβη όταν κατέρρευσε η Lehman Brothers, η οποία αποτέλεσε την απαρχή-στη Μεγάλη οικονομική κατάρρευση του 2008.

 Οι δύο τελευταίες ημέρες η κατάρρευση που παρακολουθούμε να πραγματοποιείται ήταν δύο φορές χειρότερη από εκείνη. 

  Όπως όλοι οι αναγνώστες θα θυμούνται, μετά την κατάρρευση της Lehman, πολλές τράπεζες και χρηματιστηριακές εταιρίες κλονίστηκαν, και ο πρώην υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ Hank Paulson, προειδοποίησε το Κογκρέσο ότι αν δεν διεσώθου οι τράπεζες, «θα...υπάρχουν στρατιώτες στους δρόμους" σε λίγες ...

Το μαγαζί σάπισε…

27ef82eb-fc82-495d-ac47-e97f1d710b2c.jpg
Σε τέτοιες στιγμές, είναι καλό για τη Δημοκρατία και τη δημόσια συζήτηση, να ακούγονται και πιο ψυχρές, ίσως δυσάρεστες απόψεις. Μια τέτοια άποψη θα ήθελα να παρουσιάσω, μέσα από τις παρακάτω γραμμές. 

Η μέχρι σήμερα Ευρωπαϊκή Ένωση είναι μια γεωπολιτική δίνη 27+1 κρατών, στην οποία είναι πολύ εύκολο κανείς να απορροφηθεί. 

Μέσα στο επόμενο διάστημα, μέσα στα επόμενα χρόνια θα ειπωθούν και θα γραφούν πολλά για το διαζύγιο της ΕΕ με το Ηνωμένο Βασίλειο. Η αντιπαράθεση αυτή θα είναι κάτι σημαντικό για κάποιους, αλλά τα σημαντικά θέματα μέσα από αυτή την αντιπαράθεση είναι αυτά που θα έχουν σημασία για τους πολλούς.

Καλό θα είναι λοιπόν να αρχίσει να δίνεται σημασία στα κρίσιμα θέματα που απορρέουν από....

Τα πραγματικά αίτια της Ελληνικής και Ευρωπαϊκής κρίσης.

Ο Εθνικός ορίζοντας βαραίνει επικίνδυνα και οι Έλληνες πολίτες καλούνται να επωμιστούν το βάρος αποφάσεων

τεράστιας σημασίας, χωρίς να γνωρίζουν ή να θυμούνται όσα χρειάζονται για να κρίνουν σωστά για το μέλλον της Πατρίδας αλλά και των πολιτών της.

Το επόμενο κείμενο που αναδημοσιεύουμε από το προσωπικό ιστολόγιο του καθηγητή Αστροφυσικής Μάνου Δανέζη, ίσως φανεί μεγάλο και βαρετό από πολλούς, παραθέτει όμως ΜΟΝΟ γεγονότα (με τις αντίστοιχες πηγές) που ξεχάσαμε ή αγνοούμε, προκειμένου ο κάθε ένας από εμάς, χωρίς τις γνωστές καθοδηγήσεις, να καταλήξει σε ώριμες προσωπικές αποφάσεις την ώρα των μεγάλων επιλογών.
Διαβάστε το μακροσκελές και αποκαλυπτικό άρθρο:…

Πλήρης κατάλογος βοτάνων και οι θεραπείες τους – Τι ασθένειες θεραπεύει κάθε βότανο!

Πλήρης κατάλογος βοτάνων και οι θεραπείες τους – Τι ασθένειες θεραπεύει κάθε βότανο!
Μάθε τις θεραπευτικές ιδιότητες κάθε βοτάνου μέσα από έναν εύχρηστο αλφαβητικό κατάλογο των βοτάνων της ελληνικής φύσης!

Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ...!!

ΕΤΣΙ ΠΑΡΑΔΙΔΕΤΑΙ Η ΕΘΝΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΟΣ ΜΑΣ ...ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙ ΡΟΥΘΟΥΝΙ ....



Δεν γνωρίζουμε ποιος είχε την "έμπνευση". 
Ποιος έκανε τέτοια γκάφα! 
Ποιος εξέθεσε τον Α/ΓΕΝ τον οποίο είδαμε στα τηλεοπτικά πλάνα από την τελετή ονοματοδοσίας των υποβρυχίων ΜΑΤΡΩΖΟΣ και ΚΑΤΣΩΝΗΣ να κρατά το μικρόφωνο για να μιλήσει ο... Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος!