Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

Α. Σαμαράς: Ξεχάστε τις εκλογές, έχουμε τους 180 για Πρόεδρο.

sto-bakou-tin-triti-o-ant-samaras-gia-to-sach-nteniz-ii
«Ξεχάστε τις εκλογές» είναι το μήνυμα που στέλνει ο Αντώνης Σαμαράς στην πρώτη του συνέντευξη αμέσως μετά τις ευρωεκλογές και τον πρόσφατο ανασχηματισμό.
Στην πρώτη του συνέντευξη μετά τον ανασχηματισμό, ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς δηλώνει ....

ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ από Ντογιάκο, Κλάπα και Δημητροπούλου! 2 ΒΙΝΤΕΟ.ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΑ , ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΤΟΞΑ ....

Ο  βουλευτής του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή Μιχάλης Αρβανίτης, παρουσιάστηκε σήμερα στις ανακρίτριες που χειρίζονται την υπόθεση της πολιτικής δίωξης της Χρυσής Αυγής.

Η τοποθέτηση του συναγωνιστή Αρβανίτη είχε ως εξής: αρνήθηκε την κατηγορία, ως αβάσιμη, επισημαίνοντας πως αυτή βασίζεται στο δόγμα της συλλογικής ευθύνης και είναι φιλοτεχνημένη με ανύπαρκτα περιστατικά. Αρνήθηκε να απολογηθεί, τονίζοντας πως η κατηγορία είναι απότοκος μιας αισχρής και ανήθικης πολιτικής δίωξης.


Ο συναγωνιστής Αρβανίτης δήλωσε πως δεν υπάρχει το παραμικρό στοιχείο σε βάρος του και επισήμανε με έμφαση πως επιφυλάσσεται της άσκησης παντός νομίμου δικαιώματός του, καθότι η κατηγορία εις βάρος του είναι ατιμωτική και προσβάλλει βάναυσα την Τιμή και την υπόληψή του! 


Αρνήθηκε να απαντήσει σε .....

Χριστόδουλος των Ελλήνων: «Να είστε έτοιμοι γιατί κάποιοι προετοιμάζουν γενική έφοδο κατά της χώρας».


Χριστόδουλος των Ελλήνων: «Να είστε έτοιμοι γιατί κάποιοι προετοιμάζουν γενική έφοδο κατά της χώρας»
σχόλιο Γ.Θ : Ανεπανάληπτος & Αναντικατάστατος. 


Ο Μεγάλος Έλληνας, που σαν Στρατάρχης της Εκκλησίας συγκρούστηκε με την νέα τάξη και τους ελληνόφωνους πράκτορές της, “έβλεπε” αυτό που θα έρθει και σαν μαχητής έδωσε το αγώνα της ζωής του, μόνος εναντίον όλων…

Μας λείπεις Αθάνατε.


Όταν, το 2005, ο Χριστόδουλος μιλούσε για «σχέδιο κατά της Ελλάδας», κάποιοι τον έβρισκαν ....

Θα δανειστούν άλλα 5 δισ. ευρώ μέσα στο καλοκαίρι για δεύτερη «έξοδο» στις αγορές.


Ακόμη ένα βήμα της Ελλάδας προς την έξοδο στις αγορές σχεδιάζει υπό άκρα μυστικότητα η κυβέρνηση και τα στελέχη του υπουργείου Οικονομικών.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες της Real News, το σχέδιο που επεξεργάζεται η κυβέρνηση προβλέπει την έκδοση ομολόγου 7ετους διάρκειας ώστε να αντλήσει από .....

Oι Γερμανοί υποκλέπτουν τις συνομιλίες και τα e-mail των Ελλήνων - Η BND σε ρόλο νέας "Γκεστάπο".

Η Γερμανία παρακολουθεί τα τηλέφωνά μας, τα e-mail μας και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στην χώρα μας, όπως θα έκανε κάθε κατακτητής. Η "Γκεστάπο" της σημερινής εποχής είναι η "αθώα" BND η οποία έχει αναλάβει ρόλο που θα ζήλευε και η NSA.
 Όταν μια χώρα κατακτιέται το πρώτο πράγμα που επιμελούνται οι κατακτητές είναι η πλήρης παρακολούθηση των λόγων και των σκέψεων των πολιτών, για να μπορέσουν να προβλέψουν απειλές εναντίον της κυριαρχίας τους. Και μας μπαίνουν υποψίες για τον ρόλο που έπαιξε σε αυτό πριν το Μνημόνιο η πώληση του ΟΤΕ σε γερμανικά χέρια.
 
Η Γερμανία έχει βάλει "κοριους" σε 195 χώρες και τοποθεσίες, τις επικοινωνίες των οποίων φέρεται ότι παρακολουθεί από τον Απρίλιο του 2010. 
 
Οι υποκλοπές αποκαλύφθηκαν σε έγγραφο ντοκουμέντο το οποίο κατατέθηκε κατά τη διάρκεια δικαστικής διαμάχης μεταξύ Γερμανού δικηγόρου και της BND. 

Σύμφωνα με αυτό, οι παρακολουθήσεις γίνονται....

Απίστευτο: "Αποζημιώνουν" με 5.000.000 το Χ.Θεοχάρη για τις υπηρεσίες του στην τρόικα.

Απίστευτη πρόκληση συνιστά η αποζημίωση του πρώην γενικού γραμματέα δημοσίων εσόδων Χ. Θεοχάρη που φέρεται να αγγίζει το ποσό των 5.000.000 ευρώ. 
Οι Έλληνες φορολογούμενοι δηλαδή, όχι μόνο πλήρωσαν και πληρώνουν με «αίμα» την οικονομική πολιτική που ασκούσε και ο κ. Θεοχάρης αλλά καλούνται να καταβάλουν και ένα μπόνους-μαμούθ στον εκλεκτό της τρόικας γιατί η κυβέρνηση πιστεύει πώς με την αλλαγή προσώπων θα πείσει και για αλλαγή πολιτικής.
Ο κ. Θεοχάρης είχε υπογράψει 5ετές συμβόλαιο με το υπουργείο Οικονομικών προκειμένου να ασκεί τα καθήκοντα του γενικού γραμματέα δημοσίων εσόδων και να «ξεσκίζει» του Έλληνες φορολογούμενους με ...