Τετάρτη 1 Ιανουαρίου 2014

Αντίσταση,,,,,

«…και προσεκύνησαν τον δράκοντα, όστις έδωκεν εξουσίαν εις το θηρίον, και προσεκύνησαν το θηρίον, λέγοντες· 

Τις όμοιος με το θηρίον; τις δύναται να πολεμήση με αυτό;» (Αποκάλυψις, 13:4) 
ΚΟ: Οι ηγέτες του δυτικού κόσμου μοιάζουν να συναγωνίζονται ποιος θα είναι αυτός που θα προδώσει πιο πολύ την χώρα του, το έθνος του, τον λαό του. 

Ποτέ στην ιστορία δεν υπήρχαν ηγέτες τόσο συνένοχοι στην καταστροφή της ιστορίας, των παραδόσεων, της κουλτούρας και της ταυτότητάς του λαού τους. 
Οι ηγέτες της χώρας μας είναι σίγουρα, στις πρώτες θέσεις.

Η ‘Πολιτική Ορθότητα’ έχει έρθει και έχει καθίσει στο σβέρκο των λαών της Ευρώπης και του δικού μας λαού, μέσα από μια καλά ενορχηστρωμένη σκευωρία μια κάστας ανθρώπων που σκοπό έχουν να καταφέρουν «ήσυχα», «πολιτισμένα» και προπαντός «δημοκρατικά» να δέσουν τα χέρια των ιδεολογικών και πολιτικών αντιπάλων τους, να επιβάλλουν τα δικά τους αρρωστημένα ιδεολογήματα και να ανακηρύξουν ορισμένες λέξεις και σκέψεις ‘ταμπού’ ενοχοποιώντας και τις ίδιες τις λέξεις και εκείνους που τις προφέρουν (όλα στο όνομα της «ανεκτικότητας» και της «διαφορετικότητας»). 

Είναι οι σύγχρονοι ιεροεξεταστές που καλούν τον «αμαθή όχλο» να υποταχθεί ...

Περίεργες συμπτώσεις...Μήπως οδεύουμε σε ανατροπές;

Μέσα σε πολύ λίγες μέρες, είχαμε δύο τρομοκρατικά χτυπήματα μεγάλης έντασης στην Ρωσία, τρομοκρατικά χτυπήματα σε Αίγυπτο-Ελλάδα και ξεσπάσματα μεγάλων αποκαλύψεων για σκάνδαλα σε Ελλάδα και Τουρκία. 
Παράλληλα υπήρξαν μπαράζ δημοσιευμάτων που ανανέωσαν τις προσδοκίες για Greekexit.
Ας σταθούμε λίγο σε αυτά τα λίγα...

Ένας από τους βασικούς στόχους της Νέα Τάξης, είναι η διάλυση των Εθνών και η μετάβαση από Εθνικές Κυβερνήσεις στην Παγκόσμια Διακυβέρνηση. Τα πρώτα πειράματα ξεκίνησαν με την δημιουργία Οικονομικής Κρίσης, την μετάδοση της στην Ευρώπη των Πολιτικών και Νομισματικών Δεινοσαύρων, τον εμβολισμό της Ευρώπης με την κρίση της Ελλάδας και την βοήθεια του Γιωργάκη.

Στην φάση που έχει ήδη ξεκινήσει, αποκαλύπτονται κατά απρόσμενο τρόπο, τα σκάνδαλα Πολιτικών και δημιουργούνται υποψίες για Πολιτικούς που ήταν στο απυρόβλητο όπως ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης που με βάση τις καταθέσεις Κάντα, πέτυχε να πείσει....

Ο απίθανος Χάρης Θεοχάρης σε ρόλο γύπα για 391 ευρώ - Αστείες δικαιολογίες του ανεκδιήγητου γραμματέα Εσόδων, έπειτα από την κατάσχεση σπιτιού 60χρονου ανέργου.

Κατασχετήριο σπιτιού για χρέος 391 ευρώ έστειλαν οι υπηρεσίες του απίθανου γενικού γραμματέα Εσόδων Χάρη Θεοχάρη σε άνεργο πολίτη. 

Η υπόθεση είναι συγκλονιστική και γίνεται τραγική, καθώς είναι φανερό ότι δεν τηρούνται πλέον τα προσχήματα και η Εφορία επιπίπτει σαν κοράκι ακόμα και στους ανέργους.
Ο 60χρονος, ο οποίος ζει με την 90χρονη ανάπηρη μητέρα του, δέχτηκε το κατασχετήριο την Παρασκευή για χρέος, το οποίο προσαυξήθηκε μέσα στα χρόνια, χωρίς να έχει ειδοποιηθεί ποτέ, προηγουμένως.
Χθες, ο γενικός γραμματέας, μιλώντας σε τηλεοπτικό σταθμό, επιχείρησε να δικαιολογήσει ...

Οι γεωπολιτικές επιπτώσεις των Ντονμέδων (κρυπτοεβραίων της Οθωμανικής αυτοκρατορίας)

Σοκαριστικό άρθρο: Οι γεωπολιτικές επιπτώσεις των Ντονμέδων
Γράφει ο Ιωάννης Αυξεντίου
Shabbetai Zevi, Nathan of Gaza, Jacob Frank.


Έχετε σκεφτεί ποτέ, ποιές θα ήταν οι συνέπειες για την Ελλάδα, εάν το κίνημα των κρυπτοϊουδάιων ντονμέδων είχε αποτύχει και η Τουρκία παρέμενε μία μουσουλμανική χώρα; 

Εκτός του ότι η εκστρατεία της Μικράς Ασίας θα είχε σίγουρα διαφορετική κατάληξη και σήμερα ίσως ο χάρτης της Ελλάδας να συμπεριλάμβανε και τις ακτές της Μικράς Ασίας, είναι σίγουρο ότι η Τουρκία, ως μουσουλμανική χώρα, θα είχε μείνει έξω από τους δυτικούς οργανισμούς, το ΝΑΤΟ κ.λπ, με αποτέλεσμα να μην μπορεί να εγείρει διεκδικήσεις εναντίον της Ελλάδας· και φυσικά δεν θα μπορούσε να εισβάλει στην Κύπρο. 

Όμως και στην μέση Ανατολή, τα πράγματα θα ήταν διαφορετικά, αφού το Ισραήλ θα είχε στην περιοχή του μία ακόμη μουσουλμανική χώρα που θα ήταν εχθρικά κείμενη απέναντι του. Ας κάνουμε λοιπόν μία σύντομη σύνοψη της ιστορίας των ντονμέδων, γιατί όπως θα δούμε στην συνέχεια, υπάρχουν κάποιες νέες ....

Το σκεπτόμενο κοινό δεν είναι εκείνο το προβληματισμένο κοπάδι, αλλά είναι ένα σύνολο από σκεπτόμενους ανθρώπους (με «α» κεφαλαίο).

Η χειραγώγηση της κοινής γνώμης στις μέρες μας. Βιομηχανία υποταγής συνειδήσεων.

Είναι η κυρίευση και δικτατόρευση των επιλογών των ανθρώπων με την βοήθεια του ελέγχου του ειδησεογραφικού του πεδίου. 

Το πεδίο αυτό στοχεύει την ψυχοσύνθεση των ανθρώπων μέσω του οποίου πραγματοποιείται η αλλαγή της γνώμης και των στόχων των ανθρώπων. 

Συμπτώματα  της κρυφής χειραγώγησης είναι: συγκίνηση, εντύπωση, επανάληψη, διαστρέβλωση, αποφυγή της ουσίας του ζητήματος, επιβολή των λίγων πηγών ειδήσεων, προβολή όχι των επιχειρημάτων αλλά της γνώμης του «ειδικού», χρησιμοποίηση όχι της λογικής αλλά στερεοτύπων.

Η χειραγώγηση και η δημαγωγία είναι ο τρόπος επιβολής της λανθασμένης και επινοημένης γνώμης με σκοπό τον έλεγχο της συμπεριφοράς του ανθρώπου. 


Πραγματοποιείται με την εισδοχή στο μυαλό του.....

ΒΙΝΤΕΟ. Το μήνυμα του Πρωθυπουργού Αντωνάκη για τη νέα χρονιά.

Ο ΕΥΡΩΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΣΗΜΕΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΦΑΡΜΟΣΤΕΙ ΛΟΓΩ ΚΡΙΣΗΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΛΟΥΚΟΥΜΑΚΙ
 ΚΑΛΟΣ  ΠΑΡΑΜΥΘΑΤΖΗΣ Ο ΑΝΤΩΝΑΚΗΣ!!!!! ΘΑ ΣΑΣ ΣΩΣΕΙ! ΣΥΝΤΟΜΑ! ΑΙΝΤΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 2026 ΤΟ ΠΟΛΥ~! ΠΑΝΤΩΣ ΤΟ ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΦΕΓΓΕΙ!~ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΑ ΦΩΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΝΤΑΛΙΚΑΣ!!!!!

«Αφήσαμε τα δυσκολότερα πίσω μας και αποφύγαμε τα χειρότερα» δήλωσε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, σε μήνυμά του για τη νέα χρονιά, τονίζοντας ότι το 2014 θα είναι η πρώτη χρονιά ανόδου και διαβεβαιώνοντας ότι δεν θα επιτρέψει η χώρα να γλιστρήσει στην αστάθεια.

«Τώρα πια δεν ζητάμε κάθε μήνα δανεικά απ’ έξω για να επιβιώσουμε» τόνισε και επανέλαβε ότι για πρώτη φορά εδώ και πολλά χρόνια επετεύχθη αυτό που είναι αυτονόητο για κάθε .....

ΠΟΙΟΙ ΓΟΝΑΤΙΣΑΝ ΚΑΙ ΛΕΗΛΑΤΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ...


Σημείωση Αντιπληροφόρησης: Εμείς θέλουμε να σημειώσουμε σε αυτό το εξαιρετικό άρθρο οτι οι Rothschild είναι Εβραίοι στην καταγωγή. 
Το ίδιο και οι Lehman Brothers. 
Σε Εβραίους ανήκει και η Goldman Sachs και η Deutsche Bank, ενώ Εβραίος είναι και ο διοικητής της Bundesbank, ο Αξελ Βέμπερ.
Με λίγα λόγια τράπεζες κρατικές δεν υπάρχουν. 
Ανήκουν σε ιδιώτες ίδιας καταγωγής με τους Rothschild...

Rothschild:Οι περίεργες συμπτώσεις της υπόθεσης ‘ελληνική κρίση’

Το ελληνικό χρηματιστήριο έχει δεχτεί έναν άνευ ...

ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ....Αντισυνταγματικές οι μειώσεις των αποδοχών των δικαστών και αφορολόγητο το 25%. Κι εμείς κύριε;

Με δύο αποφάσεις του το λεγόμενο Μισθοδικείο, αφενός έκρινε αντισυνταγματικές τις μειώσεις των αποδοχών των δικαστών, οι οποίες επανέρχονται πλέον στα επίπεδα προ του μνημονίου 2 και προφανώς τώρα θα πρέπει να τις καταβάλει ο ελληνικός λαός αναδρομικά και αφετέρου έκρινε αφορολόγητο το 25% των ακαθαρίστων αποδοχών των δικαστών!!!

Το δικαστήριο αυτό επικαλείται παραβίαση του Συντάγματος από...

JAN Α. KREGEL: «Το διπλό νόμισμα θα αναβάλει την έξοδό σας από το ευρώ»

Η Γερμανία με την πολιτική της κυριολεκτικά κλέβει ζήτηση από τους εμπορικούς της εταίρους - και είναι γνωστό ότι οι κλέφτες συνήθως είναι ειλικρινείς μεταξύ τους και ο ένας δεν προσπαθεί να κλέψει από τον άλλον

«Η Γερμανία θέλει να είναι οικονομικά υπεύθυνη μόνο για τους δικούς της θεσμούς, που συνεπάγεται ότι...

Σόιμπλε: «Ισως χρειαστεί να βοηθήσουμε για μία ακόμη φορά την Ελλάδα».


«Ισως χρειαστεί να βοηθήσουμε για μια ακόμη φορά την Ελλάδα», δήλωσε ο υπουργός Οικονομικών της Γερμανίας Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, σημειώνοντας ότι «εφόσον η χώρα παραμένει στην μεταρρυθμιστική της πορεία, εφόσον εκπληρώνει τους όρους, δεν θα την εγκαταλείψουμε».

Διευκρίνισε δε ότι το ποσό το οποίο θα συζητηθεί θα...

Ο Μικης Θεοδωράκης πετάει στα σκουπίδια την πρόταση Βενιζέλου : "η «Μόνη Λύση» είναι η κατάκτηση της Εθνικής μας Ανεξαρτησίας"

Αν και με μικρή καθυστέρηση, η οποία οφείλεται κατά πάσα πιθανότητα στα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε το τελευταίο διάστημα, η απάντηση του Μίκη στον Βενιζέλο ήταν ηχηρή και ασφαλώς αρκούντως μειωτική και απολύτως ανάλογη του πολιτικού μεγέθους του αρχηγού του καταρρέοντος ΠΑΣΟΚ.Έτσι λοιπόν ο κ. Θεοδωράκης απέρριψε και μάλιστα μετά βδελυγμίας την πρόταση του Βενιζέλου να είναι αυτός ο υποψήφιος για την προεδρία στις προεδρικές εκλογές του 2015,αρνούμενος ;έτσι να δεχτεί τον ρόλο του "κατευναστικού καταλύτη" ο οποίος δήθεν ....

Οι ευχές των γερμανοτσολιάδων...Εμπαίζουν τον λαό συνεχώς..!!!

Πέρασε και το 2013 με το αιμοσταγές ρύγχος των τοκογλύφων να κατασπαράζει πιο βαθιά το σώμα της ελληνικής κοινωνίας…

Οι ευρω-δήμιοι και τα εκτελεστικά τους όργανα (τα κυβερνητικά ανδρείκελα) συνέχισαν και το 2013, με την κτηνώδη βουλιμία του άγριου και πεινασμένου θηρίου, να κατασπαράζουν το σώμα της ελληνικής κοινωνίας και να ρουφούν και τις τελευταίες σταγόνες αίματος του ελληνικού λαού…

ΤΩΡΑ μας εύχονται «καλή χρονιά»!

Οι «ευχές» τους είναι υποσχέσεις νέων…συμφορών.

Τα προμηνύματα των νέων χαριστικών βολών, για το 2014, είναι καθαρά:

• Χαριστικές βολές στα ακίνητα: Το 2014 θα αρπάξουν και τα σπίτια…

• Θα προεκτείνουν και θα εντατικοποιήσουν την καταλήστευση του ελληνικού λαού και το ξεπούλημα του δημοσίου και εθνικού πλούτου της χώρας…

• Θα στείλουν χιλιάδες ανθρώπους στις φυλακές για χρέη και δεκάδες χιλιάδες στην ανεργία…

• Θα δεκαπλασιάσουν τις ....