Σάββατο 1 Ιουνίου 2013

Χώρα παραγωγής αλλοδαπών εγκληματιών η Ελλάδα - Δείτε τον πίνακα

undefined
Απαντώντας σε ερώτηση του βουλευτή του Λαϊκού Συνδέσμου-Χρυσή Αυγή, Ηλία Παναγιώταρου, σχετικά με τους αλλοδαπούς δράστες εγκληματικών πράξεων στην ελληνική επικράτεια κατά τα έτη 1998 μέχρι και το 2012, το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, διαβίβασε τον παρακάτω πίνακα, ο οποίος και αποτελεί τον αδιάψευστο μάρτυρα της ασυδοσίας, της παρακμής αλλά και...

της ταυτόχρονης ανικανότητας των πολιτικών προϊσταμένων του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη να παράσχουν ασφάλεια στους Έλληνες πολίτες.

Απίστευτο ρεπορτάζ μετέδωσε το ABC AUSTRALIA: Στημένο το σκηνικό στην Τουρκία - Στόχος είναι η Ελλάδα!!!

undefined
Απίστευτο το ρεπορτάζ του αυστραλέζικου καναλιού, αναλύει με εκπληκτικό τρόπο τα γεγονότα στη Τουρκία!

"Στόχος είναι η Ελλάδα και ο ενεργειακός της πλούτος", απάντησε ο Ντέιβιντ Κοβάλσκι, απεσταλμένος του ABC Australia στη Κων/πολη, σε ερώτηση της Αλισον Μαδερς, κεντρικής παρουσιάστριας του δελτίου ειδήσεων του σταθμού!

Αναλυτικά, το ρεπορτάζ του Κοβάλσκι έχει ως εξής:

"Από πολλά μέτρα μακριά μυρίζει οτι το σκηνικό που λαμβάνει χώρα από προχτές το βράδυ, μυρίζει προβοκάτσια του Στρατού προς τη κυβέρνηση Ερτογάν! 

Λαγκάρντ: Μη μειώσετε τη φορολογία και ξανακάντε ιδιωτικές τις τράπεζες!!

ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ ΤΟ ΚΟΡΑΚΙ! 
ΠΟΙΑ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΒΡΕ ΑΠΑΤΕΩΝΑ; 


Κατά της μείωσης της φορολογίας στην Ελλάδα τάχθηκε η επικεφαλής του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ, σε συνέντευξη μετά την απόφαση του ΔΣ του ταμείου χθες, να εκταμιεύσει τη δόση ύψους 1,74 δις ευρώ.

Η Λαγκάρντ...βλέπει “αξιοσημείωτη πρόοδο” στη μείωση των δημοσιονομικών ανισορροπιών και στην αποκατάσταση της ανταγωνιστικότητας, επισημαίνοντας την ανάγκη συνέχισης των διαθρωτικών αλλαγών, ιδιαίτερα στους τομείς της φοροδιαφυγής, των κλειστών επαγγελμάτων και της δημόσιας διοίκησης, ενώ εμφανίστηκε αντίθετη στην προοπτική μείωσης της φορολογίας.

Ο Σόϊμπλε, ο Βούρτσης, ο Φούχτελ και το παιδομάζωμα...

undefined
Ενα από τα βασικά κόλπα της Γκεμπελικής προπαγάνδας, που εφαρμόζεται κατά κόρον στην πατρίδα μας τα τελευταία χρόνια, είναι ο βομβαρδισμός της κοινής γνώμης με πληθώρα πληροφοριών.

Πληροφορίες σημαντικές και ασήμαντες, αληθινές και ψευδείς, συγκλίνουσες και αντιφατικές, χρήσιμες και άχρηστες κατακλύζουν τα μέσα ενημέρωσης. Σερβιριζόμενες με τρόπο, που να συσκοτίζουν, να παραπλανούν και να αφήνουν μια μπερδεμένη και...
αβέβαιη εικόνα στον ενδιαφερόμενο.

Και βεβαίως πάντα καμιά είδηση δεν είναι ολοκληρωμένη. Καμιά πληροφορία δεν είναι πλήρης. 

Φακελώνουν 7,4 εκατ. ασφαλισμένους....

ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΗΣ ΤΡΟΪΚΑΣ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΜΕΤΡΑ - ΣΟΚ ΣΤΑ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΑ ΤΑΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ 
undefined

Σε πλήρες φακέλωμα 4,2 εκατομμυρίων ενεργών ασφαλισμένων και 3,2 εκατομμυρίων συνταξιούχων προχωρεί η κυβέρνηση κατ' απαίτησιν της τρόικας μέσω της Εθνικής Αναλογιστικής Αρχής του υπουργείου Εργασίας, προκειμένου να εκπονήσει άμεσα αναλογιστικές μελέτες σε όλα τα ασφαλιστικά ταμεία σχετικά με τη βιωσιμότητα τα ερχόμενα χρόνια του συνταξιοδοτικού συστήματος στη χώρα μας.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι έρχονται αυξήσεις στις εισφορές και περαιτέρω μειώσεις στις...

” Για όσους δεν γνωρίζουν τι θα πει Έλληνας και Ελλάδα… “

     Οι Έλληνες είναι ένα έθνος που κατοικεί κυρίως στα νότια Βαλκάνια και βρίσκονται στον χώροπου σήμερα ονομάζουμε Ελλάδα από τα τέλη της 3ης χιλιετίας π.Χ., καθώς και την Κύπρο στα μέσα της 2ης.

 Η ετυμολογία της λέξεως Έλλην προκαλεί μέχρι σήμερα πάρα πολλές συζητήσεις. 

Η επικρατέστερη άποψη είναι ότι προέρχεται από τους Σελλούς (< θ. σελ- = φωτίζω), το ελληνικό φύλο της Ηπείρου που ήταν οι ιερείς της Δωδώνης, μέρος των οποίων μετανάστευσε στη Φθία (σημερινή Φθιώτιδα), μια περιοχή γύρω από τον Σπερχειό ποταμό και είχε ως ηγέτη του τον μυθικό Αχιλλέα, επικεφαλή των περίφημων Μυρμιδόνων. 

Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία, ο Έλλην, ο οποίος ήταν γιος του

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΩΣΙΜΟ ...!!!!

 Στις 31/12/2009, όταν δηλαδή μας ετοίμαζαν να πάμε από το Καστελόριζο «βουρ» για το ΔΝΤ, το δημόσιο χρέος της Ελλάδας ήταν 298 δισ. ευρώ.

Σήμερα, σύμφωνα με την ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών, το δημόσιο χρέος της χώρας έχει φτάσει τα 309 δισ. ευρώ!

Δηλαδή, μετά από τρεις δανειακές συμβάσεις, μετά από τρία Μνημόνια, μετά από έξι επικαιροποιημένα μνημόνια, μετά ακόμα και από το «κούρεμα» με το οποίο «αποκεφάλισαν» τα πάντα, το χρέος αυξήθηκε!

Είναι προφανές: Μας... «έσωσαν»!*

Έκδοση Διατάγματος εναντίον Ανδρέα Βγενόπουλο για 5.2 δισ. ! ! !

Γιατί κανένα ΜΜΕ στην Ελλάδα δεν μιλάει για το θέμα ; ; ;

Οι κάτοχοι αξιογράφων χαιρετίζουν το πάγωμα περιουσιακών στοιχείων του Βγενόπουλου !

Την έκδοση Ενδιάμεσων Διαταγμάτων εναντίον των κ.κ. Ανδρέα Βγενόπουλο, Ευθύμιο Μπουλούτα, Κυριάκο Μάγειρα και Marfin Investment Group Holdings SA πέτυχε η Ειδική Διαχειρίστρια της Λαϊκής Τράπεζας, Άντρη Αντωνιάδου.

Τα εν λόγω Διατάγματα εκδόθηκαν στο......

Που είστε ρε δημοσιογράφοι της απάτης ; ; ;

Που είναι ο ΑΝΤ ...που είναι το MEGA που είναι ο ALFA ..που ειναι ο ΣΚΑΙ πυ ειναι το STAR που ειναι το ΠΡΩΤΟ ΘΕΜΑ που είναι η Ζούγκλα που είναι το NEWSIT που είναι ο Ενικός που είναι οι κολωφυλαδες σας ,οι δήθεν ανεξάρτητες εφημερίδες σας ;

Που είστε ρε δημοσιογράφοι της απάτης ! ! !

Απο το πρωί μέχρι το βράδυ μας τα έχετε πρήξει με τον Τσοχατζοπουλο και με.....

ΑΝΤΙ ΝΑ ΤΙΜΗΣΕΙ ΤΟ ΟΛΟΚΑΥΤΩΜΑ ΤΗΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗΣ ΑΥΤΟΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΣΕ ΤΟΥΣ ΕΒΡΑΙΟΥΣ....

Και ο Αβραμόπουλος με το γελοίο παραθρησκευτικό και ρατσιστικό εβραίικο σκουφάκι kippah... 

ΕΒΡΑΙΟΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ — Ιερουσαλήμ, Ισραήλ.
ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ -με εβραιικο σκουφάκι kippah

MIDEAST ISRAEL GREECE DIPLOMACYΟ Έλληνας Υπουργός Εξωτερικών Δημήτρης Λ. Αβραμόπουλος (κέντρο) στέκεται προσοχή για ένα λεπτό σιγής, μετά... 

Την κατάθεση στεφάνου στην Αίθουσα των Αναμνήσεων, στο Yad Vashem Memorial Museum, Ολοκαυτώματος (των Εβραίων) στην Ιερουσαλήμ, 29 Μαΐου 2013.

Σσσσσσ,,,,,οι ΤΑΓΟΙ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ...ΔΕΝ ΑΚΟΥΝΕ , ΔΕΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ...ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΜΒΟΥΝ ;;;ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΜΜΕ (ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ)

Σε ένα απέραντο σκηνικό διαφθοράς και σκανδάλων, η Τράπεζα της Ελλάδας απλώς εξασφαλίζει τη νομοτυπία όσων προκλητικά γίνονται... 

Η μέθοδος «στρουμφάκια»

Με τρεις τρόπους οι έλληνες τραπεζίτες διαπλέκονται με τα Μέσα Ενημέρωσης. 
Ο πρώτος είναι ιδιοκτησιακός. 

Χαρακτηριστικότερο είναι το παράδειγμα του Λαυρεντιάδη, που

ΤΟ ΤΡΙΓΩΝΟ ΤΗΣ ΚΛΕΠΤΟΚΡΑΤΙΑΣ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ, ΤΡΑΠΕΖΩΝ ΚΑΙ ΜΜΕ (ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ).

Στην ελληνική τραπεζική πραγματικότητα η γνωστή σειρά «Στρουμφάκια» έχει μεγαλύτερη υπεραξία από οποιαδήποτε επενδυτική δραστηριότητα. Και αν μιλήσουμε και για τα «Ζουζούνια», αξίζουν μια γενναία δανειοδότηση για να πάει μπροστά η Ελλάδα...

Το εκδοτικό συγκρότημα του Τράγκα μπορεί να πάρει δάνεια χωρίς εγγυήσεις -εν αντιθέσει με έναν επιχειρηματία που παλεύει με τα κύματα- και το Mega μπορεί να δανειοδοτηθεί με 100 εκατομμύρια ευρώ, αν και δεν μπορεί να πληρώσει τα προηγούμενα δάνεια, χωρίς να υπάρχει καμιά εγγύηση πως θα το κάνει στο μέλλον. 

Όταν τρώνε δεν μιλάνε

Σε καιρό κρίσης οι τράπεζες δίνουν αφειδώς διαφήμιση που γεμίζει τα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, αν και δεν προσδοκούν καμία αύξηση του κύκλου εργασιών τους από αυτό.

Η ΠΡΑΣΙΝΗ ΠΟΡΝΟΣΤΑΡ ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΚΑΙ ΑΠΕΙΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.....

Σκληρή ανακοίνωση κατά της συμβούλου του Ευάγγελου Βενιζέλου Αφροδίτης Αλ Σάλεχ εξέδωσε χτες,μετά το τέλος της εκπομπής, η δημοσιογράφος της ΕΤ3 Θεοδώρα Αυγέρη...

Η στενή συνεργάτης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ήταν καλεσμένη στην εκπομπή "Γεγονός" την οποία παρουσιάζουν ο Δημήτρης Βενιέρης και η Θεοδώρα Αυγέρη. 

Η δημοσιογράφος καταγγέλλει εκφοβισμό πίσω από τις κάμερες από την Αφροδίτη Αλ Σάλεχχ, που φέρεται να ζήτησε "...να έρθει κάποιος να βάλει την κ. Αυγέρη στη θέση της"!

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Θ. Αυγέρη έχει ως εξής:...

Τι χούντα είναι αυτή; Καταργείται η Ελευθερία του Λόγου!!!!

Γράφει ο Θάνος

Εχει παντελώς εξεφτελιστεί το πολιτικό σύστημα εδώ και χρόνια αλλά με κάθε νέα νομοθετική πράξη απλά η ξεφτίλα επιβεβαιώνεται και αναπαράγεται…

Εχουν κατατεθεί 3, 4, 5 κανένας δεν ξέρει πόσα, αντιρατσιστικά νομοσχέδια….

Τα κόμματα τρέχουν να προλάβουν την εντολή της Νέας Τάξης, που μας έρχεται, όπως όλες τελευταία, μέσω Ε.Ε. για αυστηρότερη νομοθεσία απέναντι σε ρατσιστικά εγκλήματα…

ΔΙΑΔΗΛΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΜΠΛΟΚΕΣ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΗΣ DEUTSCHE BANK ΚΑΙ ΕΚΤ! ΠΗΡΑΝ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΚΡΙΣΗΣ. Τ'ΑΚΟΥΣ ΣΑΜΑΡΑ;

H ΚΡΙΣΗ ΧΡΕΟΥΣ ΑΓΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΑ

Η Γερμανία αρχίζει να νιώθει το βρόγχο της κρίσης και των διαδηλώσεων μέσα στο σπίτι της.


Όπως αναφέρει το emea.gr xιλιάδες διαδηλωτές του αντικαπιταλιστικού κινήματος Blockupy απέκλεισαν τα γραφεία της ΕΚΤ, αλλά και της Deutsche Bank στη Φρανκφούρτη, ώστε να διαμαρτυρηθούν για τη διαχείριση της κρίσης χρέους της Ευρώπης, ενώ υπήρξαν και συμπλοκές μεταξύ διαδηλωτών και αστυνομίας.


Οι διοργανωτές επέλεξαν την ΕΚΤ καθώς....

Ε . ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΙ ΞΥΠΝΑΤΕ ....!!!

Τζανάκης Μιχάλης

Η «κλεψύδρα» της χώρας τελειώνει, λεβέντες!!! 


Η κοινωνική αφασία αποτυπώνεται πλέον στον τρόπο που αποδέχεται το κοινωνικό σύνολο το σαδισμό της αποδόμησης, όχι της κοινωνίας, αλλά της
ίδιας της ζωής. 


Αν σ’ αυτό το τοπίο περιμένει ο Έλληνας ελπίδα απ’ τον …Λοβέρδο και τη …Διαμαντοπούλου(!!!), ζήτω που καήκαμε. 

Αν αποδέχεται πλέον ο Ελληνοραγιάς τους υβριστές του ως

Πούτιν προς ΗΠΑ: "Ισλαμιστές μισθοφόροι εσείς; Ταγματα εθελοντών Ορθοδόξων εμείς!"

Εθελοντικά ένοπλα σώματα ορθόδοξων Ρώσων και Ουκρανών οργανώνονται για Συρία! Μια σαφής προειδοποίηση Πούτιν για ΝΑΤΟ και Τουρκία!
Εθελοντικά ένοπλα σώματα ορθόδοξων Ουκραών και Ρώσων ετοιμάζονται για την Συρία σε περίπτωση που υπάρξει επέμβαση του ΝΑΤΟ και εισβολή της Τουρκίας στην χώρα.

Πρόκειται για μια κίνηση που έχει ως στόχο αφ'ενός μεν να μην εμπλακούν απευθείας ρωσικές ένοπλες δυνάμεις στην σύγκρουση και αυτή κλιμακωθεί ανεξέλεγκτα και αφετέρου να αποτραπεί να πέσει η Συρία στα χέρια των ισλαμιστών. Στην Μόσχα όλα τα think tanks θεωρούν ότι ο

Η Οικονομική Σχολή του Σικάγο-οι θεωρίες του Μίλτον Φρίντμαν καί το Πειραματικό Εργαστήριο Ελλάδα.

Μόνο μία κρίση-είτε είναι, είτε απλώς εκλαμβάνεται ως πραγματική-οδηγεί σε πραγματικές αλλαγές. Όταν ξεσπάει μια κρίση, οι δράσεις που αναπτύσσονται εξαρτώνται από τις περιρρέουσες ιδέες. 
undefined
Πιστεύω ότι αυτή πρέπει να είναι η βασική λειτουργία μας: να αναπτύσσουμε εναλλακτικές πολιτικές που θα αντικαταστήσουν τις υπάρχουσες, να τις διατηρούμε ζωντανές και διαθέσιμες έως ότου το πολιτικά αδύνατον καταστεί πολιτικά αναπόφευκτο.

 (Μίλτον Φρίντμαν «Καπιταλισμός και ελευθερία» University of Chicago press 1962)

 Τη δεκαετία του 1950, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Σικάγου, δεν θεωρούταν μόνο ως μια πανεπιστημιακή σχολή, αλλά ως μια σχολή σκέψης.


 Ο σκοπός δεν ήταν μόνο η διδασκαλία των φοιτητών, αλλά η ισχυροποίηση της σχολής ώστε οι ιδέες της να πολεμήσουν τις ιδέες του οικονομολόγου

"ΠΑΙΖΟΥΝ" ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ Πρόωρες εκλογές με πρόσχημα την "σταθερότητα" της χώρας;

Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες από το πρωθυπουργικό περιβάλλον, ο Αντώνης Σαμαράς εμφανίζεται να εξετάζει σοβαρά το σενάριο πρόωρης προσφυγής στις κάλπες, με πρόσχημα την σταθερότητα και την πιο αποτελεσματική λειτουργία της κυβέρνησης.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Παραπολιτικά», δύο πιθανές ημερομηνίες για τη διεξαγωγή εκλογών είναι η 27η Οκτωβρίου και η 3η Νοεμβρίου και ο πρωθυπουργός «το σκέφτεται σοβαρά» όπως αναφέρει στην εφημερίδα άνθρωπος που συνομιλεί με τον πρωθυπουργό. Μάλιστα ο κ. Σαμαράς θα επιχειρήσει να

ΝΕΟΣ "ΕΥΦΥΗΣ" ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΕ Παράγεις τροφή; Είσαι παράνομος.

Εποχή των σχεδιασμών μιας παγκόσμιας δικτατορίας της αγοράς: Ο ρόλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης αποκαλύπτεται καθημερινά. 
 
Μια νέα πρόταση νόμου της Ευρωπαϊκής Επιτροπής θεωρεί παράνομη την “καλλιέργεια, την αναπαραγωγή ή την εμπορία” σπόρων κηπευτικών που δεν έχουν “αξιολογηθεί, εγκριθεί και γίνει αποδεκτοί” από μια νέα ευρωπαϊκή γραφειοκρατία το λεγόμενο “Ευρωπαϊκό Οργανισμό Φυτικών Ποικιλιών”. 
 
Το σχέδιο νόμου με την ονομασία “Plant Reproductive Material Law”, επιτρέπει στην κυβέρνηση να αποφασίζει αυτή ....

ΜΟΣΧΑ: ΚΙΝΗΤΟΠΟΙΕΙ ΔΥΝΑΜΕΙΣ Η επίλεκτη ρωσική μονάδα «φάντασμα» Zaslon της SVR αναπτύσσεται στη Συρία.

Αθόρυβες αλλά μεθοδικές είναι πολεμικές προετοιμασίες των  ρωσικών ενόπλων δυνάμεων στα νότια της χώρας  με στόχο την προετοιμασία τους για πολεμική εμπλοκή στη Συρία, σε περίπτωση πρώτα επιχειρήσουν κάτι ανάλογο οι δυτικές δυνάμεις.
Σύμφωνα με πληροφορίες στις 17 Μαΐου ο Ρώσος πρόεδρος Vladimir Putin  είχε διατάξει τις ένοπλες δυνάμεις της χώρας του να ανεβάσουν το επίπεδο ετοιμότητάς τους από αυτό των «τοπικών συγκρούσεων» σε αυτό της «περιφερειακής σύγκρουσης» και να είναι πλήρως έτοιμες ώστε να μεταπέσουν αμέσως στο επίπεδο της «πλήρους πολεμικής σύγκρουσης».

ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΙΣ ΗΠΑ - "ΠΕΦΤΕΙ" Ο ΕΡΝΤΟΓΑΝ; Άγρια επεισόδια τη νύχτα στην Τουρκία - Τέσσερις νεκροί, εκατοντάδες τραυματίες! (vid).

Τέσσερις νεκροί και εκατοντάδες (τουλάχιστον 400) τραυματίες  είναι ο θλιβερός απολογισμός σε αιματηρά επεισόδια που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Τουρκία, κυρίως στους δρόμους της Κωνσταντινούπολης, αλλά και σε άλλες πόλεις.
Εν μέσω απαγόρευσης, από την κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν, της μετάδοσης ειδήσεων σχετικών με τα επεισόδια ή της προβολής εικόνων από τους τηλεοπτικούς σταθμούς, η τουρκική αστυνομία έπνιξε στο αίμα τις ογκώδεις διαδηλώσεις χιλιάδων ανθρώπων, που ακολούθησαν τη βίαιη απομάκρυνση διαδηλωτών από το Πάρκο Γκεζί, στην περίφημη πλατεία Ταξίμ της Κωνσταντινούπολης.

ΑΡΓΗΣΑΜΕ ΕΛΛΗΝΕΣ - Η ΕΛΛΑΔΑ ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ - ΤΡΑΓΙΚΕΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ (video)


undefined
Η Ελλάδα βρίσκεται πλέον ΕΠΙΣΗΜΑ ΥΠΟ ΚΑΤΟΧΗ!!!

ΟΙ ΗΠΑ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ!!!

Το Κατοχικό σχέδιο προβλέπει!!!





1] Δημιουργία ομάδας επιτροπείας,που θα περιλαμβάνει,την ομάδα εποπτείας,το συντονιστικό όργανο που θα βρίσκεται πάνω από τον πρωθυπουργό.

2] Την υψηλή εποπτεία του ελέγχου εξουσίας,θα έχει ένα ...υπερεθνικό όργανο στις Βρυξελλες,πλαισιωμένο από 120 τεχνοκράτες, [σύν 80 που βρίσκονται ήδη στην Ελλάδα,]

Κάποτε έκαιγαν βιβλία, τώρα καίνε τα μυαλά...!!!

undefined

  «Εκεί όπου καίνε βιβλία, μία μέρα θα καίνε και ανθρώπους» είχε πει ο Χάινριχ Χάινε, μα κανείς δεν τον άκουσε. Κάποτε έκαιγαν βιβλία, τώρα καίνε τα μυαλά. Δεν χρειάζονται πια οι πυρές, αρκούν οι εξορκιστές των «οκτώ».

Απεταξάμην την απεργία; Απεταξάμην.
Απεταξάμην τη «βία»; Απεταξάμην.
Απεταξάμην τη δραχμή; Απεταξάμην.

ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΑ ΕΓΓΡΑΦΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΣΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ 500 ευρώ για να πάνε... Γερμανία.

Εμείς ΓΙΑΤΙ δεν μπορούμε; 
Μήπως ΔΕΝ θέλουμε; 

undefined
H Ιταλία όχι μόνο φέρεται να χορήγησε με ταξιδιωτικά έγγραφα τους λαθρομετανάστες από τη Βόρεια Αφρική, αλλά να τους έδωσε και 500 ευρώ ώστε να εγκαταλείψουν τη χώρα και να κατευθυνθούν προς τη Γερμανία....

Χειρότεροι κι από σχολική παράσταση δημοτικού σχολείου. Αθλιότεροι κι από την ίδια την παρακμή. Φτηνότεροι κι από τα πίτουρα. Τόσο άχρηστοι που δε μπορούν να διαχειριστούν έστω και μία προσπάθεια αποπροσανατολισμού....

kartesios270513
Την 1η/11/2012 το Ελεγκτικό Συνέδριο, δηλαδή το ανώτατο δικαστήριο της χώρας, έκρινε αντισυνταγματικές τρεις βασικές διατάξεις του συνταξιοδοτικού νομοσχεδίου το οποίο περιλαμβανόταν στο γνωστό και ως «Μνημόνιο 3».