Σάββατο 18 Ιουλίου 2015

Ποιος είπε ότι είναι άσχημα στην Κόλαση;

Είναι συνηθέστατο να μάς προκύπτει ό,τι περισσότερο απευχόμαστε.

 Ίσως επειδή η διαρκής, τόσο εκδηλούμενη όσο και ανομολόγητη, ψυχολογική ενασχόληση με το απευκταίο δημιουργεί, λένε, αόρατα "κύματα" που έλκουν σαν μαγνήτης το κακό πάνω μας.


Ο κ. Τσίπρας δήλωσε προχθές μετ' επιτάσεως ότι δεν σκοπεύει "να γίνει Παπαδήμος". 

Ως γνωστόν, είναι αδύνατον να αλλάξουμε το βαφτιστικό μας όνομα. 

Εφόσον όμως μάς προκαλεί ψυχικά προβλήματα, είναι.....

ΟΛΑ ΣΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ Πώς μετατρέπουν την Ελλάδα σε αποικία χρέους – 88,5 δισ. δάνειο αλλά ούτε ένα ευρώ στην πραγματική οικονομία.

Η συμφωνία που υπέγραψε η κυβέρνηση με τους δανειστές μετατρέπει την Ελλάδα σε «αποικία χρέους». Μπορεί οι δύο αυτές λέξεις να έχουν γραφτεί αρκετές φορές, αλλά αν δει κανείς που θα πάνε τα 88,5 δισ. ευρώ του δανείου αντιλαμβάνεται πώς αυτός ο τόπος δεν έχει κανένα μέλλον όσο οι πολιτικοί του βάζουν την υπογραφή τους σε μνημόνια αφενός θνησιγενή και αφετέρου όμως ταφόπλακα στην ελληνική κοινωνία.

Ούτε ένα ευρώ από τα 88,5 δισ. των Ευρωπαίων που έχουν το θράσος να μιλούν για.....

ΑΡΧΙΣΕ ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ!!!! Πουλάνε το νησί Στρογγύλη και μικραίνουν… την Ελληνική «ΑΟΖ»!!!

Για το θέμα της Στρογγύλης έχω μιλήσει παλαιότερα και έχω εξηγήσει πόσο σημαντικό είναι το νησί αυτό να έχει οικονομική ζωή.

Τα ιδιωτικά νησιά μπορεί να έχουν ή να μήν έχουν οικονομική ζωή ανάλογα με τη χρήση τους. Το ενδιαφέρον είναι ότι το νησί Στρογγύλη έχει χαρακτηρισθεί σαν αρχαιολογικός χώρος, που δεν είναι σε λειτουργία και δεν έχει συνεπώς οικονομική ζωή. Πουλιώνται τώρα και οι αρχαιoλογικοί χώροι;

Ανεβάζω το θέμα εξαιτίας της φήμης ότι ο Τζόνυ Ντέπ αγόρασε το νησί. H χρήση των Ελληνικών νησιών που .....

Μάρτιν Σουλτς: Η Ελλάδα χρειάζεται Στρατιωτική Κυβέρνηση που θα ελέγχεται από την Ευρώπη...Τι δεν κατάλαβες πάλι ?? ΦΟΥΛ ΟΙ ΠΡΟΘΥΜΟΙ...ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΠΙΑ ...ΟΙ ΕΠΙΟΡΚΟΙ..!!! Η ΠΑΤΡΙΔΑ ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ ΜΟΝΟ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΝ ΟΙ ΕΞΩ.... ΤΩΡΑ 5 ΧΡΟΝΙΑ ΕΥΗΜΕΡΕΙ.....

Την εγκαθίδρυσης μιας Ευρωπαϊκής κυβέρνησης πρότεινε ο πρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, Μάρτιν Σουλτς, σύμφωνα με το γερμανικό περιοδικό Stern.

Πιο συγκεκριμένα, με αφορμή το ελληνικό ζήτημα, το οποίο προκάλεσε οξύτατες διαφωνίες.....

Η ΑΠΑΤΗ ΤΟΥ ΕΥΡΩ,ΤΟ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ

Τα χρέη τα οποία δημιούργησε ¨τρώγοντας¨ τα λεφτά των εργατικών και συνετών ευρωπαίων εταίρων του, οι οποίοι ξαφνικά διαπίστωσαν ότι η Ελλάδα έχει χρέος που δεν ξεπληρώνεται και πρέπει να ...; χάσει την εθνική της κυριαρχία με το ξεπούλημα ολόκληρης της ελληνικής επικράτειας στους ...; ξένους.

 Αυτό όμως που δεν γνωρίζει ο μέσος ξεσηκωμένος έλληνας, ο μέσος εξεγερμένος ευρωπαίος των νοτίων κυρίως χωρών της ευρωπαϊκής ένωσης και ο μέσος δυτικό - βόρειο ευρωπαίος, που βρήκε την ευκαιρία να εμπαίξει τον έλληνα και τους πολίτες από τις λεγόμενες PΙIGS χώρες (με υψηλό δημοσιονομικό χρέος) είναι ότι:

1. Το Ευρώ ως νόμισμα δεν είναι αξιόγραφο (δηλ. αποδεικτικό αξίας) αλλά χρεόγραφο (δηλ. αποδεικτικό χρέους) !!! Το Ευρώ στην έκδοσή του.....

"Μέρκελ σταμάτα τον!" - Οργή Γερμανών για Σόιμπλε!

Ο Σόιμπλε με τις δηλώσεις για Grexit θέλει να τορπιλίσει το νέο πακέτο βοήθειας προς στην Ελλάδα, λειτουργεί ως καγκελάριος χωρίς να ακούει κανέναν, η Μέρκελ πρέπει να τον σταματήσει, είναι μερικές από τις οργισμένες αντιδράσεις Γερμανών πολιτικών.


Die Zeit : Ενωμένοι στην οργή κατά του Σόιμπλε

«Το Γερμανικό Σοσιαλδημοκρατικό κόμμα ,οι Πράσινοι και η Αριστερά εμφανίζονται οργισμένοι με τις νέες δηλώσεις περί Grexit του υπουργού 

Οικονομικών, Βόλφγκανγκ Σόιμπλε»γράφει η εφημερίδα Die Zeit.

H γερμανική εφημερίδα σημειώνει ότι .....

Η ΤΡΟΪΚΑ ΞΑΝΑΡΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΓΚΑΘΙΣΤΑΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΩΣ ΤΕΤΡΑΔΑ....ΤΟ ΚΟΥΑΤΡΕΤΟ...!!!


ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ (22/7) ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΚΕΤΟ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΜΕ ΜΕΤΡΑ ΦΩΤΙΑ!

Από την «Κυριακή των Βαΐων» και το βροντερό ΟΧΙ του ελληνικού λαού στο δημοψήφισμα περάσαμε στην «Εβδομάδα των Παθών» της νέας μνημονιακής εποχής , με αφετηρία την ψήφιση του πρώτου νομοσχεδίου με το πακέτο τωνπροαπαιτούμενων μέτρων που αξίωσαν εκβιαστικά οι δανειστές για την «συμφωνία».

Η «Αγία Τριάδα» της τρόικα (ΕΕ, ΕΚΤ, ΔΝΤ) – που σύμφωνα με τις προεκλογικές δεσμεύσεις της κυβέρνησης θα αποτελούσε παρελθόν – ετοιμάζεται για «θριαμβευτικό» comeback ,εγκατάστασης στην Αθήνα .

Μάλιστα , σύμφωνα με ....

Ξεκίνησε η Οικονομική Κατάρρευση – Ως το τέλος του 2015 θα έχει αγγίξει όλον τον πλανήτη! (Βίντεο)

Ξεκίνησε η Οικονομική Κατάρρευση – Ως το τέλος του 2015 θα έχει αγγίξει όλον τον πλανήτη! (Βίντεο)
Φαίνεται ότι η απειλή μιας επικής χρηματοπιστωτικής και οικονομικής καταστροφής δεν είναι μόνο πραγματική, αλλά κινείται ταχύτατα και ολοταχώς μπροστά στα μάτια μας.

Κατά τα τελευταία έξι χρόνια ο Michael Snyder έχει δημοσιεύσει πάνω από χίλιες ερευνητικές εργασίες, άρθρα και εκθέσεις, αναφέροντας με λεπτομέρεια την οικονομική και νομισματική κρίση που σαρώνει τον κόσμο. 

Ενώ ο ίδιος ....

Εκπληκτικό βίντεο: "Σήκω πάνω Ελληνική νεολαία"!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ!

Εκπληκτικό βίντεο: "Σήκω πάνω Ελληνική νεολαία"!!! ΔΙΑΔΩΣΤΕ!
Σηκω επανω ελληνικη νεολαια. Δεν υπαρχει δια σε αλλη πραγματικοτης παρα η ελληνικη πατρις. Μονον εκει θα επανευρης τον εαυτον σου. Μονον μεσα εις τας εθνικας παραδοσεις θα επανευρης τον προορισμον σου. 

Μονον εις τον ελληνικον πολιτσμον θα επανευρης τα ιδανικα σου και τα ονειρα σου. Χωρις αυτα δεν ημπορεις να.....

ΑΥΤΟ είναι το ΒΙΝΤΕΟ που ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ! Δείτε το και τα γιαούρτια...με έξοδα δικά σας.. μιας και θα είναι πάρα πολλά !!

ΑΥΤΟ είναι το ΒΙΝΤΕΟ που ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ! Δείτε το και ρίξτε γιαούρτια...
Πέντε χρόνια αντι-μνημονίου τελείωσαν χτες. 

Και μη ξεχνάτε: 

Φοβού το ελληνικό DNA...

http://cdn1.bbend.net/media/com_news/story/2015/07/17/608154/main/proth-photo.jpgΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΩΝ ΣΕ ΞΕΝΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ, ΜΝΗΜΟΝΙΑ, ΦΤΩΧΕΙΑ, ΑΝΕΡΓΙΑ, ΠΥΡΚΑΓΙΕΣ... Ο,ΤΙ ΚΑΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ. 

ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΝΙΚΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΣΩΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΑΦΑΝΙΣΟΥΝ

Η πατρίδα μας σηκώνει το δικό της σταυρό του μαρτυρίου και ανεβαίνει το Γολγοθά των μνημονίων και της προδοσίας, αφού έτσι διέταξαν τα ξένα συμφέροντα και έτσι... εκτέλεσαν τις διαταγές τους, τα πιόνια της εγχώριας πολιτικής σκηνής, οι κυβερνήσεις της προδοσίας που έριξαν τους Έλληνες στα.....

ΠΟΝΗΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ που βρωμάει για όσους έχουν χρήματα σε στρώματα και σεντούκια...

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiLW17ERH2E_RV0lAenzuMWerkZ9BXHsOaydg0IPNMS-W7m-zTaHKqCU4tDwIewLV87vlCtMx8wMMCzpMofemUArm2ky5XjOsoG7NvW7FKm-RbJAJtFPJrfWsnfb9DijCic3kZAGDC8LLp9/s400/trikoupis_geliografia4.jpgΓΙΑΝΝΗΣ ΠΡΕΒΕΝΙΟΣ

Η είδηση …. πληροφορία από το crashonline.gr

Τα χρήματα που θα μπαίνουν στις Τράπεζες μετά το άνοιγμα των τραπεζικών καταστημάτων από νέες συναλλαγές, είτε με εισροή συναλλάγματος είτε με πωλήσεις περιουσιακών στοιχείων, είτε χρήματα που βρίσκονταν σε θυρίδες, είτε από τα σεντούκια και τα στρώματα των σπιτιών μετά την 20η Ιουλίου, θα θεωρούνται «νέα λεφτά» και δεν θα υπόκεινται σε περιορισμούς ροής κεφαλαίων.

Ο σχολιασμός …

Η άποψη μου είναι ότι αν ισχύει η παραπάνω πληροφορία πιθανόν να είναι μια ακόμα οδηγία των δανειστών για να βάλουν στο χέρι ότι μετρητό υπάρχει στα χέρια των Ελλήνων. Ειδικά ίσως αποσκοπούν στο να ....

Γιατί οι ΗΠΑ μπαίνουν στο παιχνίδι του ελληνικού χρέους;

http://www.crashonline.gr/wp-content/uploads/2015/07/euro-ice-600x275.pngΠηγή: FORTUNE, επιμέλεια: Γιώργος Αναγνώστου

FORTUNE: «Ας βάλουμε το χρέος της Ελλάδας στον πάγο»

Για να σταθούν οι Έλληνες και πάλι στα πόδια τους ίσως χρειάζεται ένα μακροπρόθεσμο πλάνο που θα μπορούσε να περιέχει «ανοχή» για το χρέος.

«Η Ελλάδα ενέδωσε πάρα πολύ σύντομα» γράφει ο Σάιρους Σανάτι, αρθρογράφος του FORTUNE. «Ψηφίζοντας να δεχτεί νέα σκληρά μέτρα λιτότητας την Τετάρτη το βράδυ, και μόνο με την ελπίδα ότι θα μπορούσε να λάβει άλλο ένα πακέτο διάσωσης από τους εταίρους της στην Ευρωζώνη, η ελληνική κυβέρνηση καταδίκασε αναίτια τους ανθρώπους της σε περαιτέρω οικονομική μιζέρια. 


Αν και μερικά από τα μέτρα, που εγκρίθηκαν κατ “εντολή της Γερμανίας και άλλων βασικών μελών της Ευρωζώνης, μπορεί να παράγουν θετικά οικονομικά αποτελέσματα στη συνέχεια, το μεγαλύτερο μέρος από αυτά είναι εξαιρετικά οπισθοδρομικά και θα κάνουν τα πράγματα χειρότερα αποδυναμώνοντας ....

Στις 22 Ιουλίου η βουλή ψηφίζει για την κατάσχεση των σπιτιών μας. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ.

http://www.iplus.gr/images/George/Happy_family.jpgΣτις 22 Ιουλίου η βουλή επανέρχεται για την τελευταία πράξη του τρίτου Μνημονίου. Είναι η καθοριστική ψηφοφορία για την τροποποίηση του κώδικα πολιτικής δικονομίας που θα πετάξει έξω από τα σπίτια όλους τους οφειλέτες. "Βουβές δίκες" - Δίκες χωρίς μάρτυρες.

 ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΟ. 
Είναι η ελάχιστη αντίδραση. 

 Επανακαθορίζεται το σύνολο των ρυθμίσεων, αλλά και της όλης φιλοσοφίας της διαδικασίας αναγκαστικής εκτέλεσης, με δραματική φαλκίδευση των δικαιωμάτων των οφειλετών των Τραπεζών, ιδίως αναφορικά με τα ζητήματα πλειστηριασμών ακινήτων και την ενίσχυση των προνομίων των Τραπεζών και τον περιορισμό των εν γένει δικαιωμάτων εργαζομένων, δημοσίων υπαλλήλων, ασφαλιστικών οργανισμών, εγχειρόγραφων δανειστών, υπέρ των προνομίων των εμπραγμάτων προνομιούχων, ήτοι των χρηματοπιστωτικών ιδρυμάτων.

 Πρόκειται για ρυθμίσεις που έρχονται σε συνέχεια σειράς βαρύτατα δυσμενών μέτρων κατά της μικρής και μεσαίας τάξης ή της μικρής ιδιοκτησίας. Ο προτεινόμενος επανακαθορισμός της σειράς κατάταξης των δανειστών στον πίνακα γενικών προνομίων και η κατάργηση της ισχύουσας πρόβλεψης για.....

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ «ΜΑΚΡΥ ΧΕΡΙ» ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ;

«Ο κόσμος δεν θα καταστραφεί από τους ανθρώπους που κάνουν το κακό, αλλά από εκείνους που βλέπουν και επιτρέπουν να γίνει το κακό»A.A.

Το ότι η Ελλάδα αποτέλεσε το τραγικό θύμα για παραδειγματισμό όλης της Ευρώπης και σε παγκόσμια προέκταση στην επιβολή μιας μακιαβελικής τοκογλυφικής Νέας Τάξης, δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη για να το κατανοήσει κανείς. 

Δυστυχώς όμως...
πρέπει να καταφύγουμε σε ξένους αναλυτές για να καταλάβουμε καλύτερα το μαύρο παρασκήνιο όλης αυτής της σύγχρονης Ελληνικής τραγωδίας καθώς η Ελληνική πληροφόρηση υστερεί.

Ένας από τους μεγαλύτερους βετεράνους Αυστριακούς Δημοσιογράφους- Οικονομολόγους επί χρόνια πρόεδρος της Investment Bank, ο Manfred Pretitsch, σε μια πρόσφατη καταπληκτική έρευνα παραθέτει τους βασικούς παράγοντες που συνετέλεσαν στην Ελληνική μνημονιακή καταστροφή.

Η στάση των Αρχαίων Ελλήνων έναντι των προδοτών...

Παίρνοντας για βάση το έντονο πολιτειακό αίσθημα των Αρχαίων Ελλήνων και τις ιεροπραξίες τους, καταλαβαίνουμε, γιατί ή προδοσία χαρακτηριζόταν σαν το πιο βαρύ έγκλημα. 

Κι αν εμβαθύνουμε στο γεγονός...
ότι όλοι οι προδότες, μετά την ατιμωτική εκτέλεση τους, δεν επιτρεπόταν να ταφούν, θα καταλάβουμε πόσο μεγάλη, πόσο συντριπτική ήταν η ποινή πού τους επιβαλλόταν.

Με την προδοσία στην αρχαία Ελλάδα προσβαλλόταν, ανίερα κι ανεπανόρθωτα, η βαθύτατη ηθική αντίληψη για την πολιτειακή ευδαιμονία και σταθερότητα. 

Ακόμα κι αν δεν είχε έμπρακτα αποτελέσματα η προδοσία. 

Έφτανε η πρόθεση, η απλή διάθεση. 

Έτσι, ό προδότης δεν είχε θέση ούτε στη ζωή ούτε στο θάνατο.

Δεν τον θεωρούσαν ούτε και τυπικά ούτε «κατ' ανοχήν» άνθρωπο, παρά κάτι σαν απαίσια τερατικό για την ιερή παράδοση κι αφάνταστα επικίνδυνο για τις ομαλές σχέσεις της πολιτείας. 

Κι έπρεπε, φυσικά, όχι μόνο να χαθεί, άλλα κι η εφιαλτική μνήμη του να....