Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Μάς προδώσατε, πολίτες της κομματολαγνίας.

Μήπως συνειδητοποιήσατε ότι πάνω στο πανικό πως θα χαθεί η σύνταξη, ο μισθός, ότι η Ελλάδα θα χρεοκοπήσει αν βγει από το ευρώ, ότι θα γίνουμε βλαχοβαλκάνια χώρα αν βγούμε από την Ε.Ε (όπως τόνισε εκείνη την εποχή ο αριστερός Αλαβάνος) ότι σκοτώσατε την Ελλάδα επιλέγοντας Ελπίδα οι μεν και ευρωπαϊκή οικογένεια όλοι μαζί; 

Τι να συζητήσουμε τώρα πια; Είναι όλοι τους μέσα στο Κυνοβούλιο και κερνάνε ο ένας τον άλλον για την μεγάλη τους επιτυχία να... τελειώσουν την χώρα μέσα σε 5 χρόνια. Πασόκοι, Νδκρατες, Καμμένοι, Λεβέντηδες, Συριζαίοι, Ποταμίσιοι, ΔΗΜΑΡιώτες ανοίγουν σαμπάνιες στο εστιατόριο της Βουλής και μετά μπαίνουν στην αίθουσα συνεδριάσεων και κάνουν ότι κονταροχτυπιούνται για το υπό ψήφιση δεύτερο λεπιδοφόρο πολυνομοσχέδιο. 

Καταλάβατε ότι ένας....

Tα «ομόλογα θανάτου» και ποια παγίδα κρύβουν;

db
Tα «ομόλογα θανάτου» και ποια παγίδα κρύβουν;

Συναγερμό στις ελληνικές αρχές προκαλεί η εμφάνιση «death bonds», δηλαδή ομολόγων θανάτου στην ελληνική αγορά, χωρίς άδεια, από εταιρεία με έδρα τα νησιά Cayman.


Τα ομόλογα θανάτου, επισήμως traded life policies, αφορούν σε ασφαλιστήρια συμβόλαια ζωής. Ουσιαστικά κάποιος αγοράζει το δικαίωμα αποζημίωσης με το θάνατο του αρχικού ασφαλισμένου.

Η πρακτική που συνήθως ακολουθείται είναι η εξαγορά των συμβολαίων ζωής ασφαλιζόμενων που βρίσκονται σε ανάγκη ρευστού. Με την πώληση των ασφαλιστηρίων τους, οι τελευταίοι ....

Το μέλλον της αποικίας...

ΕΙΚΟΝΑ---Ελλάδα
Η Ελλάδα, μετά την εν ψυχρώ δολοφονία της από την ΕΚΤ, εναντίον της οποίας έχει κατατεθεί αγωγή, εισέρχεται στην τελική ευθεία – όπου το 2016 προβλέπεται ως το έτος της μεγάλης σφαγής, ενώ το 2017 ως η αφετηρία της ανάπτυξης 
«Κανένας δεν περίμενε ποτέ πως η αριστερά θα δολοφονούταν στην Ελλάδα, με τέτοιο αποτρόπαιο τρόπο, από έναν νεαρό άνδρα. Από έναν μητροκτόνο που θυσίασε στο βωμό των ανίερων φιλοδοξιών του,τους αγώνες εκατομμυρίων ανθρώπων σε ολόκληρη την Ευρώπη, χωρίς κανέναν ηθικό ενδοιασμό. Το έγκλημα αυτό είναι μεγαλύτερο από οτιδήποτε άλλο, ενώ θα συνοδεύει τον ίδιο και την Ελλάδα για πάντα» (πηγή).

Ανάλυση

Το τρίτο μνημόνιο υπογράφηκε από την κυβέρνηση τον Ιούλιο, εγκρίθηκε από τα περισσότερα κόμματα τον Αύγουστο, ψηφίσθηκε από την πλειοψηφία των εκλογέων το Σεπτέμβρη, ενώ νομοθετείται πλέον από τη Βουλή – όσον αφορά τη διαχείριση των κόκκινων δανείων, καθώς επίσης όλες τις υπόλοιπες λεπτομέρειες του.
Έτσι εισέρχεται στην τελική ευθεία η μεταβίβαση της δημόσιας και ιδιωτικής περιουσίας των Ελλήνων, με τη μέθοδο που έχουμε ήδη αναλύσει (άρθρο) – από μία αριστερή κυβέρνηση, αφού προηγουμένως εξοντώθηκαν μεθοδικά όλα τα άλλα πολιτικά κόμματα, έτσι ώστε οι Πολίτες να μην έχουν καμία άλλη επιλογή και καμία ελπίδα.
Στο τελικό στάδιο του μεγάλου πειράματος, της κατάργησης δηλαδή της Δημοκρατίας από το νεοφιλελευθερισμό και την ενωμένη Ευρώπη, η ελληνική αριστερά κατέρριψε το μύθο ....

"Φτάνει πια, καιρός να ξεσηκωθούμε για να μας ακούσουν"

Μήνυμα αντίστασης και κινητοποίησης και ενάντια στην εξοντωτική λιτότητα στέλνει, με εγκύκλιό του, ο μητροπολίτης Μεσογαίας και Λαυρεωτικής Νικόλαος.  
 

«Αν δεν ξυπνήσουμε, τελειώσαμε. Δεν θα υπάρχει συνέχεια», αναφέρει μεταξύ άλλων, ενώ αναφερόμενος αυτοκριτικά στην πορεία και τη στάση της Εκκλησίας υποστηρίζει πως ή ταύτισή της με το κράτος και ο τρόπος που χειρίστηκε σειρά θεμάτων δημιούργησε ένα χάσμα με τον λαό που πρέπει να κλείσει.

   «Με κανέναν τρόπο δεν θα δεχθούμε,...

Νέες ταυτότητες με κόστος 10 ευρώ! Όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε...

Οι σημερινές ταυτότητες μπορούν εύκολα να παραποιηθούν και στη συνέχεια να χρησιμοποιηθούν για την έκδοση διαβατηρίων από κυκλώματα πλαστογράφων.
Ζήτημα χρόνου είναι να αλλάξουν οι ταυτότητες και ήδη έχει συγκροτηθεί επιτροπή που επεξεργάζεται προτάσεις για την αντικατάσταση των υφιστάμενων ταυτοτήτων με νέα δελτία, τα οποία θα είναι δύσκολο να παραχαραχτούν. Την

«Βόμβα» Ντομπρόβσκις: Αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο για νέα Μνημόνια....

Γρίφους που αναζητούν λύσεις, άφησε ο αντιπρόεδρος της Κομισιόν, Βάλντις Ντομπρόβσκις καθώς σε συνέντευξή τους στο πρακτορείο ΜΝΙ αφήνει ανοικτό το ...

ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ...

Ζήτω η ..ανεξάρτητη δικαιοσύνη - Φυλάκιση 6 μηνών για τον καστανά, 12 μήνες για τον Παπακωνσταντίνου (Τι δεν κατάλαβες;;;)

Ο ηλικιωμένος καστανάς της πλατείας Αριστοτέλους, ο οποίος πριν απο λίγες ημέρες εκτιμήθηκε ως άκρως επικίνδυνος κακοποιός πράγμα που κινητοποίησε δύναμη 13 αστυνομικών για την σύλληψή του, καταδικάσθηκε σήμερα απο δικαστήριο της συμπρωτευουσας σε 6μηνη φυλάκιση ως ένοχος για το αδίκημα της λειτουργίας "επιχείρησης" χωρίς άδεια.

Αν αναλογιστεί κανείς ότι τον περασμένο Μάρτιο ο γνωστός για την "πολιτική" του διαδρομή και δράση τέως υπουργός της "διάσωσης" Παπακωνσταντίνου, αθωώθηκε για την κατηγορία της "απιστίας" και έπεσε στα...

Ποια είναι η ‘δύναμη’ των 14 αεροδρομίων που παραχωρεί η Ελλάδα.

kerkyra
Κωστής Χριστοδούλου news247.gr
Η πρώτη μεγάλη ιδιωτικοποίηση του ΤΑΙΠΕΔ είναι γεγονός. To NEWS 247 παρουσιάζει το «πρόσωπο» των αεροδρομίων που παραχωρούνται. Όσα πρέπει να ξέρετε. Η υπογραφή της σύμβασης παραχώρησης 14 περιφερειακών αεροδρομίων στην κοινοπραξία της οποίας ηγείται η γερμανική Fraport είναι από το πρωί της Δευτέρας γεγονός. 
Με αφορμή την εξέλιξη αυτή το NEWS 247 παρουσιάζει την δυναμική, την ιστορία και την σημερινή κατάσταση στην οποία βρίσκονται τα συγκεκριμένα αεροδρόμια.
1. «Μακεδονία» – Θεσσαλονίκη.Το τρίτο μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας (πίσω από Αθήνα και Ηράκλειο) συμπληρώνει φέτος 85 χρόνια ζωής. Οι κτηριακές του εγκαταστάσεις στην Μίκρα ξεπερνούν τα 21.000 τμ. Και αυτό τον καιρό πραγματοποιείται επέκταση του διαδρόμου ώστε να μπορεί να φιλοξενήσει και μεγαλύτερα αεροσκάφη.
Το 2014 ήταν η χρονιά του. 

Σπάσε το Matrix – Πες ΝΑΙ στην Ελευθερία... “15 σημάδια που φανερώνουν την σκλαβιά μας''

Ελεύθερος Πολιορκημένος
– ΦΟΡΟΛΟΓΙΑ
Πληρώνεις φόρους σε κυβερνήσεις και ανθρώπους που θα ήθελες να τους δεις στη φυλακή . Αυτός είναι ίσως ο μεγαλύτερος δείκτης που που υποδηλώνει την σκλαβιά μας στο MATRIX . Η παραδοσιακή έννοια της λέξης δουλεία, φέρνει στο νου μου εικόνες ανθρώπων με δεσμά να αναγκάζονται να δουλέψουν σε φυτείες για τους πλούσιους ιδιοκτήτες φυτειών . 
Η σύγχρονη εκδοχή της δουλείας σου αποφέρει μικρο εισόδημα μεν , όμως συνυπάρχει με την φορολογία και μέρος του εισοδήματος σου αρπάζεται στην κυριολεξία απο τους .....

Δωδέκατη και φαρμακερή η περικοπή στις συντάξεις, μιλάμε πλέον για συντάξεις των 300 ευρώ....

Στο CNBC: «Μύθος ότι οι Έλληνες ζούσαν πέρα από τις δυνατότητές τους» 
Στο CNBC: «Μύθος ότι οι Έλληνες ζούσαν πέρα από τις δυνατότητές τους»


Τον ισχυρισμό ότι οι Έλληνες ζούσαν πέρα από τις δυνατότητές τους, απέρριψε η Ζωή Κωνσταντοπούλου σε συνέντευξη που παραχώρησε στο ειδησεογραφικό δίκτυο CNBC, στο πλαίσιο της επίσκεψής της στο Λονδίνο, όπου μίλησε για το δημόσιο χρέος και τα ανθρώπινα δικαιώματα σε επίσημη εκδήλωση του Πανεπιστημίου LSE.

«Αυτός ο μύθος, ότι οι Έλληνες ζούσαν πέρα ​​από τις δυνατότητές τους, έχει διαψευσθεί μέσα από τη δουλειά που κάναμε στο Κοινοβούλιο. 
Συστήσαμε μια Επιτροπή για να διερευνήσει πώς ακριβώς δημιουργήθηκε το χρέος, την Επιτροπή Αλήθειας Δημοσίου Χρέους, η οπόια εξέδωσε μια Έκθεση τον περασμένο Ιούνιο, που αποδεικνύει ότι οι δημόσιες δαπάνες στην Ελλάδα, ήταν σε όλα τα επίπεδα χαμηλότερες από τον ευρωπαϊκό μέσο όρο, με εξαίρεση τις ....

Όσο πιο υψηλό είναι το διαχρονικό επίπεδο εισοδήματος τόσο υψηλότερος είναι ο βαθμός δημιουργίας νέων επιχειρήσεων.

crisis
Οι Ελληνικές κυβερνήσεις επικαλούνται συνεχώς την ανάπτυξη ως αποτέλεσμα της θυσίας (οικονομικής και όχι μόνο) που υφίσταται ο Ελληνικός λαός.
Δεν αποσαφηνίζουν όμως σε τι ακριβώς συνίσταται η ανάπτυξη την οποία επικαλούνται. Αναφέρονται σε προσέλκυση ξένων επενδύσεων υπονοώντας τις επενδύσεις στην πραγματική οικονομία και όχι στην χρηματιστηριακή. Φυσικά δεν γίνεται αναφορά στη δημιουργία νέων επιχειρήσεων από Ελληνες επιχειρηματίες.
Ως εκ τούτου, η επίκληση στην ανάπτυξη μπορεί να θεωρηθεί ότι άπτεται περισσότερο της επικοινωνίας και όχι της οικονομίας κι αυτό γιατί δεν...

Εστειλε τη χώρα στην εθνική κατάθλιψη και στο άδοξο τέλος.

Σήμερα ευρίσκεται στη θέση να βγάζει στο σφυρί τα σπίτια των Ελλήνων, να ξεπουλάει τα αεροδρόμια και να κυνηγάει καστανάδες.

tsipras paul mason
Μιλώντας στον Πολ Μέισον για το ντοκιμαντέρ #ThisIsACoup, ο Αλέξης Τσίπρας είπε πως, αν έφευγε τη νύχτα της συμφωνίας, θα γινόταν ήρωας για μια βραδιά, οπότε προτίμησε να γίνει προδότης για πάντα.

Ο Αλέξης Τσίπρας είπε ακόμα πως η καρδιά του έλεγε «όχι» αλλά του την έχουν πέσει και πιο....

Θέλετε να παραιτηθώ και να γίνει υπουργός Εθνικής Άμυνας ο Φίλης; - ΒΙΝΤΕΟ

Καμμένος: Θέλετε να παραιτηθώ και να γίνει υπουργός Εθνικής Άμυνας ο Φίλης; - ΒΙΝΤΕΟ
«Θέλετε να ρίξουμε την κυβέρνηση και να σας έρθει αύριο ο κ. Φίλης υπουργός Άμυνας;» είπε ο πρόεδρος των Ανεξαρτήτων Ελλήνων και υπουργός Εθνικής Άμυνας, 
Πάνος Καμμένος, στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου «στον ενικό», απαντώντας στον πρόεδρο της Ένωσης Απόστρατων Αξιωματικών της Πολεμικής Αεροπορίας, Κωνσταντίνο Ιατρίδη.

Καμμένος: Γιατί ψήφισα το μνημόνιο..

 Στα viral της Τρίτης ο Καμμένος στον #enikos και ο πυροβολισμός στα πόδια

Για τους ανόητους, δάσκαλος δεν είναι η λογική αλλά η συμφορά...

Photo
Μας χτυπάει την πόρτα κάποιος. Του ανοίγουμε και μας λέει πως είναι γιος του θεού. Τον βάζουμε στο σπίτι σας, τον ταΐζουμε και τον κοιμίζουμε στο καλύτερο δωμάτιο. Την άλλη μέρα φεύγει και λίγο αργότερα διαπιστώνουμε έντρομοι πως μας έκλεψε λεφτά και κοσμήματα. Ποιος φταίει γι αυτό; Ο θεός;
«Στην Ελλάδα είσαι ό,τι δηλώσεις» έλεγε ο Τσαρούχης. Μια φράση που όλοι έχουμε δανειστεί στον γραπτό ή στον προφορικό μας λόγο. Και μάλιστα άπειρες φορές επειδή οι απατεώνες στη χώρα μας περισσεύουν. Από τον κομπογιαννίτη που παριστάνει το γιατρό μέχρι τον πολιτικό που παριστάνει τον αριστερό.
Ας βάλουμε και εδώ το ίδιο ερώτημα: Αν πέσουμε θύματα τους ποιος φταίει; Η ιατρική επιστήμη; Η αριστερά; Ο συγκεκριμένοι απατεώνες που ως απατεώνες τη δουλειά τους έκαναν; Ή μήπως η δική μας αφέλεια που είναι αποτέλεσμα....

Το Σύμφωνο Επιβίωσης του Ελληνικού Λαού θα τολμήσουν να το φέρουν ποτέ στην ελληνική Βουλή προς ψήφιση;


Δύο σοβαρά γεγονότα της περασμένης εβδομάδας θα σημαδέψουν το τέλος της Ελληνικής οικογένειας.
Το ένα από αυτά είναι η κατάθεση στη Βουλή του συμφώνου συμβίωσης το οποίο εξισώνει τα ετερόφυλα ζευγάρια με τα ομόφυλα.

Τι συνεπάγεται η ψήφιση του συμφώνου συμβίωσης; 

Δικαίωμα ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης, σύνταξη χηρείας και ίσως αναγνώριση οικογενειακού επιδόματος.
Η παρά φύση ερωτική συνύπαρξη ανάγεται σε καθιερωμένο θεσμό από την ελληνική πολιτεία.
Πριν όμως πάρει απόφαση για το συγκεκριμένο θέμα η κυβέρνηση έκανε....