Πέμπτη 5 Ιουνίου 2014

Ο Ομπάμα παραδέχεται πως η Ρωσία έχει έννομο συμφέρον στην Ουκρανία...

Ανοίγουν στόματα… Ο Ομπάμα παραδέχεται πως η Ρωσία έχει έννομο συμφέρον στην Ουκρανία
Άργησε αλλά το παραδέχθηκε…Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Μπαράκ Ομπάμα, παραδέχθηκε ότι η πολιτική της Ρωσίας σε σχέση με την ουκρανική κρίση, έχει προκύψει από νόμιμα συμφέροντα.
Η δήλωση, που προκάλεσε έκπληξη, έγινε από τον Αμερικανό πρόεδρο στη σύνοδο κορυφής του G7, που πραγματοποιήθηκε στις Βρυξέλλες, όπως αναφέρει το ρωσικό Interfax.
Σύμφωνα με τον Μπαράκ Ομπάμα, τα νόμιμα ρωσικά συμφέροντα στην Ουκρανία, προέρχονται από ....

Αυτή είναι η αλήθεια…βασική σύνταξη ύψους 360€, για το σύνολο των συνταξιοδοτούμενων μετά την 1/1/2018 !!!

Αυτή είναι η αλήθεια…βασική σύνταξη ύψους 360€, για το σύνολο των συνταξιοδοτούμενων μετά την 1/1/2018 !!!
Όλα ξεκίνησαν από αυτό που αναγράφεται στην σελίδα 7 του «ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΜΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΑ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑΤΟΠΙΣΤΩΤΙΚΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΥΝΝΕΝΟΗΣΗΣ» Αυγ. 2010, που υπέγραψαν οι προδότες..10.  Το Κοινοβούλιο ψήφισε μια σημαντική μεταρρύθμιση του....

CIA – Αποκάλυψη: Από τον Ανδρέα Λοβέρδο, στον Αλαβάνο, τον Χριστόπουλο και το δολοφονικο μνημονιο...

CIA – Αποκάλυψη: Από τον Ανδρέα Λοβέρδο, στον Αλαβάνο, τον Χριστόπουλο και το δολοφονικο μνημονιο
Ποιοί τους προωθούν και τους προστατεύουν;
Το απόρρητο τηλεγράφημα που αποκαλύπτει ότι η CIA έκλεισε νευραλγικό τομέα της ΕΥΠ!
Η πρόσφατη αποκάλυψη μεγάλης ενημερωτικής ιστοσελίδας για τον πρώην Υπουργό Ανδρέα Λοβέρδο και την υποστήριξή του στην Scientology, φώτισε μία πτυχή του πολιτικού ρόλου που παίζει αυτή η ακραία οργάνωση. 
Το κέντρο της ΚΕΦΕ που το έκλεισε μεν η Ελληνική Δικαιοσύνη αλλά δεν εξουδετέρωσε τα υπόγεια δίκτυα που είχε στήσει από τις αρχές του ’90. Για αυτά θα σας μιλούμε από εδώ και τώρα.
Αποκαλύπτουμε εδώ έναν επίσης σαηεντολογικό συνδυασμό γεγονότων που σχετίζονται με τον περιβόητο πια Δημήτρη Χριστόπουλο, υποψήφιο Ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ, που συμμετείχε στην επέμβαση για να διαγράψει την Σουλεϊμάν Σαμπιχά (την μαχητική και ακέραια Ρομά που ξεμπρόστιασε σε όλη την Ευρώπη την αλητεία του Τουρκικού Προξενείου) από τη λίστα υποψηφίων του ΣΥΡΙΖΑ για Ευρωβουλή. 
Τα ακόλουθα είναι μόνο ένα τμήμα όσων σταδιακά θα αποκαλύψουμε. Είναι πάρα πολλά για να βγουν μονομιάς.
Ένα απόσπασμα από άρθρο θα μπορούσε να ....

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η άγνωστη επιχείρηση της ΕΥΠ και η εξόντωση κλιμακίου της ΜΙΤ στην Ελλαδα!

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Η άγνωστη επιχείρηση της ΕΥΠ και η εξόντωση κλιμακίου της ΜΙΤ στην Ελλαδα!
ΤΟΥ ΠΕΤΡΟΥ ΚΑΣΙΜΑΤΗ
> Μιας και πριν λίγες ημέρες είναι  που κηδεύτηκε ο θαρραλέος ναύαρχος Λεωνίδας Βασιλικόπουλος -ηγετική φυσιογνωμία του Πολεμικού Ναυτικού στην κρίση του ’87 , αρχηγός ΓΕΝ και θυελλώδης αρχηγός των μυστικών μας υπηρεσιών , αξίζει να «φωτίσουμε» μια σκοτεινή υπόθεση που κατάφερε ο ίδιος να ξεμπλοκάρει, να κάνει επιτήδειους ελιγμούς και να γλυτώσει την πατρίδα απο μια στημένη προβοκάτσια…
> Ο Βασιλικόπουλος ως αρχηγός της ΕΥΠ είχε μία αξιόπιστη πληροφορία για το στήσιμο μιας προβοκάτσιας απο τις Τουρκικές μυστικές υπηρεσίες που είχαν ....

Ανοίγουν στόματα – «Προς κατάρρευση του νομισματικού συστήματος»

Ανοίγουν στόματα – «Προς κατάρρευση του νομισματικού συστήματος»
«θάνατος του χρήματος» ονομάζεται το πολυσυζητημένο βιβλίο του Author Rickards.Ο γνωστός οικονομολόγος αναλύει την πορεία προς την διάλυση του δολαρίου και τις καταστροφικές συνέπειες που μας περιμένουν.
 Ωστόσο, τα γεγονότα εκτυλίσσονται πιο σύντομα από ότι τα είχε υπολογίσει. Βρισκόμαστε μπροστά σε μια ολοένα και αυξανόμενη παγκόσμια κρίση ρευστότητας η οποία σηματοδοτείται από διόλου τυχαία γεγονότα.
Από τη μια πλευρά οι ανησυχίες της .....

ΤΑ ΚΟΥΤΣΟΥΡΑ.....ΤΩΝ “ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΤΖΑΚΙΩΝ” ΕΠΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ....ΑΞΙΖΕΙ !

— Η φράση “πολιτικά τζάκια” εκστομίζεται συχνά στην ελλαδική πραγματικότητα. 

Αναφέρεται στις εν δυνάμει όλες εκείνες τις οικογένειες που καθόρισαν τις συντεταγμένες της πολιτικής ζωής. 

Υπάρχουν κάποιοι απόγονοι παλαιοτέρων “πολιτικών τζακιών” με ηχηρά ονόματα, όπως Ζαίμης, Δεληγιάννης, Δαβάκης, Δραγούμης. Υπάρχουν όμως στην…πολιτική πιάτσα και απανθρακώματα-απόγονοι “πολιτικών τζακιών”, αλλά και ισχυρών οικογενειών της πολιτικής, των τελευταίων 50 χρόνων. 

Τα ονόματα πασίγνωστα, κυριαρχούν στο πολιτικό προσκήνιο, χωρίς να σημαίνει ότι διαθέτουν και έρμα σοβαρότητας και ευθύνης, γιατί για ικανότητες λόγος δεν γίνεται.
  — Το “τζάκι” με την έννοια της πολιτικής εξουσίας υπήρχε πάντα. Η λέξη “τζάκι” περιγράφει άλλωστε δύο αιώνες.....

Εμείς είμαστε η πατρίδα, τη γη μας και τα υπάρχοντα μας θέλουν, κι εμάς γενοκτονημένους ! Διάλεξε λοιπόν το δρόμο..

Δεν είσαι μόνος, είμαστε οι πιο πολλοί στην ίδια θέση! 

Άλλοι ορίσανε τους κανόνες του πιο βρώμικου «παιχνιδιού», που παίχτηκε ποτέ στην ιστορία! 

Χρόνια σκάβανε το λάκκο μας ,για να μας ρίξουν μέσα, αλλά σύντομα θα δείξει.....

Οδυσσέας Ανδρούτσος (δολοφονήθηκε στις 5 Ιουνίου 1825)

Οδυσσέας Ανδρούτσος (δολοφονήθηκε στις 5 Ιουνίου 1825)

Επιφανής αγωνιστής της Επανάστασης του 1821, γιος του οπλαρχηγού Ανδρέα Ανδρούτσου. Ο Οδυσσέας γεννήθηκε το 1788 στις Λιβανάτες. 

΄Ηταν γιος του αρματωλού διάσημου κλέφτη Ανδρέα Ανδρούτσου.


Στα τέσσερά του χρόνια έμεινε ορφανός από πατέρα. Η μητέρα του αναγκάστηκε να παντρευτεί για δεύτερη φορά. Από το γάμο της αυτό, απόκτησε άλλους τέσσερις γιους και μία κόρη.

Τη γυναίκα του την έλεγαν Ελένη.

Ο Οδυσσέας ήταν ένας από τους πιο ένδοξους αρχηγούς του ’21.
Φυσιογνωμία πολυσύνθετη και ισχυρή. Γενναίος με ασυναγώνιστο στρατιωτικό πνεύμα και ....

Η Γεωστρατηγική αξία της Ελλάδος....

Η γεωπολιτική αξία της Ελλάδος είναι ο δεύτερος και κύριος ουσιαστικά θεμέλιος λίθος που καθορίζει σε συνδυασμό με την γεωοικονομία την αξία σε γεωστρατηγικό επίπεδο μιας χώρας. 
Αυτός ο συνδυασμός είναι εκείνος, που δείχνει τελικά αν μια χώρα μπορεί να επηρρεάσει στο παγκόσμιο στερέωμα, αλλά και αν μπορεί να έχει μια ικανή αντίσταση σε κάθε είδους προκλήσεις και προσπάθειες ενάντια στην ακεραιότητα της σε κάθε επίπεδο. 
Πολλοί θεωρούν οτι διατηρώντας μια ουδετερότητα σε συνδιασμό με καλές σχέσεις σε γεωοικονομικό επίπεδο με τις άλλες χώρες, είναι ικανό να διατηρήσει μια σταθερή αξία της χώρας σε γεωστρατηγικό επίπεδο...

Για όσους πιστεύουν ότι οι Εθνικές εκλογές θα δώσουν πέρας στην κατοχή της πατρίδος μας και ότι θα ανακτήσουμε την Εθνική μας Ανεξαρτησία....ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Οι ΗΠΑ στηρίζουν μια συνεργασία Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ θέτοντας έναν όρο…

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – Οι ΗΠΑ στηρίζουν μια συνεργασία Νέας Δημοκρατίας – ΣΥΡΙΖΑ θέτοντας έναν όρο…
Τους τελευταίους μήνες, όσο και αν προσπαθούν να το διαψεύσουν, αποτελεί κοινό μυστικό πως Νέα Δημοκρατία και ΣΥΡΙΖΑ επεξεργάζονται το ενδεχόμενο συνεργασίας ανάλογα και με τα αποτελέσματα των επικείμενων Εθνικών Εκλογών. Άλλωστε τα κουκιά δεν τους βγαίνουν για ατομική κυβέρνηση.
Το κάθε κόμμα βέβαια αναπτύσσει τη δική ...

Καπετάν Άγρας: ο Μακεδονομάχος που σκοτώθηκε ύπουλα και ''μπαμπέσικα''

Καπετάν Άγρας: ο Μακεδονομάχος που σκοτώθηκε ύπουλα από τους Βουλγάρους
Αρχές 20ου αιώνα. Η οθωμανική αυτοκρατορία καταρρέει . Νέοι Εθνικοί άνεμοι πνέουν στα Βαλκάνια.
Η Ελληνική ήττα στον Ελληνοτουρκικό πόλεμου του 1897 όχι μόνο αναβάλει την απελευθέρωση της Μακεδονίας αλλά προσφέρει και περιθώρια δράσης στους Βουλγάρους.

Υπό την κατοχή των πολυεθνικών και του ''περιούσιου'' χρήματος των ασύδοτων αγορών....General Electric: Έντονο ενδιαφέρον για κυπριακή ΑΟΖ

General Electric: Έντονο ενδιαφέρον για κυπριακή ΑΟΖ
Από κοντά παρακολουθεί τις εξελίξεις στην κυπριακή ΑΟΖ η General Electric σύμφωνα με τον CEO της General Electric για την Νοτιοανατολική Ευρώπη, Gaetano Massara. Ο εκπρόσωπος της GE στην περιοχή, χαρακτήρισε πολύ σημαντική την αγορά υδρογονανθράκων στην περιοχή για την εταιρεία.
«Πάμε στην Κύπρο πολύ συχνά και παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις στην ανατολική Μεσόγειο», ανέφερε χαρακτηριστικά σε συνέντευξη στο Capital.
Εργαζόμαστε στενά με την Noble Energy και την Total, συμπλήρωσε, και θα συνεργαστούμε ασφαλώς και με ....

Για να μην μας λένε πλέον πειραματόζωο μας λένε ''μαθητή-μοντέλο στις μεταρρυθμίσεις''...

Για να μην μας πουν πειραματόζωο μας λένε μαθητή-μοντέλο στις μεταρρυθμίσεις
«Der Tagesspiegel»: «Η Ελλάδα είναι μαθητής- μοντέλο στις μεταρρυθμίσεις» .
«Οικονομολόγοι επαινούν τις μεταρρυθμίσεις της Αθήνας», είναι ο τίτλος και «η Ελλάδα ως μαθητής- πρότυπο» ο υπέρτιτλος δημοσιεύματος της γερμανικής εφημερίδας «Der Tagesspiegel», το οποίο αναφέρεται σε εκτιμήσεις εμπειρογνωμόνων για την πορεία της ελληνικής οικονομίας. 
Σύμφωνα με το δημοσίευμα, μελέτη της τράπεζας Berenberg και του Lisbon Council αποδεικνύει ότι η Ελλάδα είναι ....

«Θρηνούν» τα αφεντικά για την παραίτηση-αποπομπή της ποντικομαμής....Θεοχάρη …Σιγά μη δεν έχουν έτοιμο το διάδοχο!

«Θρηνούν» τα αφεντικά για την παραίτηση-αποπομπή Θεοχάρη …Σιγά μη δεν έχουν έτοιμο το διάδοχο!
Βαθιά ανήσυχη εμφανίστηκε η Κομισιόν μετά την αποχώρηση του Χάρη Θεοχάρη από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων. Λογικό! Τέτοιο άριστο υπάλληλο σπάνια βρίσκεις…
Η ανακοίνωση της Ευρωπαϊκής Επιτροπής
«Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έλαβε υπόψη της την παραίτηση του γενικού γραμματέα δημοσίων εσόδων της Ελλάδος, Χάρη Θεοχάρη. 
Από τον ορισμό του γ.γ. δημοσίων εσόδων τον Φεβρουάριο 2013, ως επικεφαλής μιας ημιαυτόνομης διοίκησης, εντός του υπουργείου οικονομικών, ο κ. Θεοχάρης διαδραμάτισε ρόλο .....

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ Ν.Τ.Π. & ΣΑΜΑΡΑΣ- Ανασχηματισμός & άλλα τινά...

ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΗ Ν.Τ.Π. & ΣΑΜΑΡΑΣ- Ανασχηματισμός & άλλα τινά
Η υπουργοποίηση-όπως λέγεται και γράφεται από τα ΜΜΕ- με τον ανασχηματισμό και άλλων Σιωνιστών Πασόκων κλεφτών & προδοτών υπηρετών της Σιωνιστικής Νέας Τάξης Πραγμάτων, σημαίνει ότι ο Σαμαράς ΔΕΝ έλαβε το μήνυμα του Ελληνικού Λαού που του έστειλε κατά τις πρόσφατες Ευρωεκλογές. Ο ανασχηματισμός των Σαμαρο-Βενιζέλων έγινε πολιτικό θέατρο!!
Μετά από τα τελευταία εκλογικά αποτελέσματα, οι κυβερνώντες έχασαν «την έξωθεν καλήν μαρτυρίαν» όπως λέει η Εκκλησία!!! Ο Σαμαράς έκανε τη Ν.Δ. και τη κυβέρνηση φωλεά πασόκων Σιωνιστών υπηρετών των Κοσμοκρατόρων ηγετών της Ν.Τ.Π. Αυτό σημαίνει ότι ....

Τέλος ο Χάρης Θεοχάρης από τη Γ.Γ. Δημοσίων Εσόδων, μετά τις συνεχόμενες... γκέλες

Την παραίτηση από τα καθήκοντα του Γενικού Γραμματέα Δημοσίων Εσόδων φέρεται να έχει ζητήσει από χθες το απόγευμα ο υπουργός Οικονομικών Ι. Στουρνάρας από τον κ. Χάρη Θεοχάρη! Σύμφωνα με πληροφορίες, ο υπουργός μετέφερε στον κ. Θεοχάρη την επιθυμία του πρωθυπουργού Αντ. Σαμαρά να υποβάλει την παραίτησή του από το «τιμόνι» της ΓΓΔΕ.

Από τον Γιώργο Παλαιτσάκη
Προφανής αιτία των εξελίξεων αυτών είναι η έντονη δυσαρέσκεια του Μεγάρου Μαξίμου για ενέργειες του Γενικού Γραμματέα Δημοσίου Εσόδων που προκάλεσαν μεγάλο πολιτικό κόστος στα 2 συγκυβερνώντα κόμματα! 
Συγκεκριμένα, το πρωθυπουργικό περιβάλλον καταλογίζει στον κ. Θεοχάρη λανθασμένους χειρισμούς με την έκδοση διαφόρων εγκυκλίων που δημιούργησαν αρνητικό κλίμα για την κυβέρνηση. 
Ταυτόχρονα, ένας μεγάλος αριθμός κυβερνητικών βουλευτών έχουν επικρίνει τον ....