Κυριακή 3 Νοεμβρίου 2013

Ουκ αν λάβοις παρά του μη έχοντος, διότι εκεί μας έφτασαν.

 Η φοροκαταιγίδα που έρχεται είναι άνευ προηγουμένου. 

Ότι έχει απομείνει στους Έλληνες, φαίνεται να εξανεμίζεται με τους νέους φόρους άμεσους και έμμεσους που οσονούπω καταφθάνουν και θα επιβαρύνουν και άλλο την τσέπη μας και τη μοίρα του λαού. 

Ας δούμε όμως μία-μία τις αλλαγές. Στον αριθμό ούτε λίγο ούτε πολύ 32. Τα δρακόντεια μέτρα έκαναν για άλλη μια φορά την εμφάνισή τους. 

Ο Πλούταρχος έλεγε ότι οι νόμοι του Δράκοντα είχαν γραφτεί με αίμα και όχι με μελάνι, το ίδιο ισχύει και σήμερα…..

1. Νέες αυξήσεις σε τιμολόγια ΔΕΗ και άλλων ΔΕΚΟ. 

2. Αύξηση τιμής εισιτηρίων ΟΣΕ.

3. Αύξηση τιμής εισιτηρίων αστικών συγκοινωνιών.

ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ – ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΜΑΣ.

Αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος, αφού κατάστρεψαν την Ελλάδα, και τους Έλληνες.
-----------------------------
Τις τελευταίες ημέρες οργιάζουν τα σχόλια στα ΜΜΕ περί πολιτικών κομμάτων που έδρασαν και λειτουργούν σαν εγκληματικές οργανώσεις εις βάρος της Ελλάδος. 


Εγκληματικές οργανώσεις δεν είναι μόνον εκείνες που δολοφονούν ανθρώπους, αλλά και εκείνες που καταστρέφουν πατρίδες, και οδηγούν χιλιάδες ανθρώπους στις αυτοκτονίες, οικογένειες σε δράματα, και την πατρίδα στη διεθνή ανυπαρξία, υποτέλεια, ανυποληψία, καταστροφή. 

Από τη μεταπολίτευση και εντεύθεν, ορισμένα πολιτικά ΄κόμματα, σύμφωνα με τα ΜΜΕ, λειτούργησαν σαν Μαφίες, σαν Κόζα Νόστρα, σαν Νονοί του Δον-Κορλεόνε, σαν Καμόρα, σαν τη ταινία «η τιμή των Πρίντζι», και οδήγησαν τη χώρα στη καταστροφή, και τους Έλληνες σε «Άθλιους των Αθηνών», άστεγους, πεινασμένους, και αυτοκτονούντες.

Πληρώνουμε φόρους & χαράτσια για να δίνουν τα χρήματά μας, οι πολιτικοί εγκληματίες σε ξένους τοκογλύφους δανείων, αλλά και σε «επενδυτές» τύπου Σάφα, για να εκσυγχρονίσουν τα ναυπηγεία Σκαραμαγκά, και ναυπηγεία δεν είδαμε.

Βαγγέλη Μεϊμαράκη, γιατί να πιστέψω ότι δεν σε κρατούν δεμένο χειροπόδαρα;

Πέντε δικογραφίες που στέλνουν τον Παπανδρέου ισόβια κρατάς στο συρτάρι σου. Γιατί λοιπόν να μην πιστέψω ότι σε κρατούν στο χέρι; 

Κλικ στην εικόνα

olympia

ΚΟΙΤΑ ΠΟΙΟΣ ΜΙΛΑΕΙ....Σημίτης: Η Ελλάδα θα μπορούσε να αποχωρήσει από το ευρώ μόνο αν είχε την αυτάρκεια των ΗΠΑ και της Κίνας.

Νέα παρέμβαση του πρώην πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ο οποίος με άρθρο του στον τύπο, υποστήριζει ότι στην παρούσα φάση, η συγκυβέρνηση θα πρέπει να στηρίξει την όποια διαπραγμάτευση με την Τρόικα, καταθέτοντας καλά επεξεργασμένες και πειστικές προτάσεις.

Παράλληλα υποστηρίζει ότι τυχόν αποχώρηση της χώρα μας από την ευρωζώνη, θα...
φέρει σοβαρότατες αρνητικές επιδράσεις στη χώρα και τους πολίτες , επικρίνοντας τα πολιτικά κόμματα που υιοθετούν αυτές τις τις απόψεις.

Αναλυτικά το άρθρο του πρώην πρωθυπουργού στην "εφημερίδα των συντακτών " έχει ως εξής :

"Η ανησυχία για τις σχέσεις Ελλάδας Ευρωζώνης αυξάνεται και πάλι. Η νέα ένταση ήταν προβλέψιμη. Η μεν Ελλάδα προχωρεί το πρόγραμμα προσαρμογής της η δε ευρωζώνη δεν είναι ακόμη έτοιμη αν διαμορφώσει τη μελλοντική πολιτική της και να δώσει σαφείς και οριστικές απαντήσεις στο ελληνικό πρόβλημα.

Ήταν φανερό εδώ και καιρό

ΑΝΤΕ ΚΑΙ KΑΛΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΛΛΗΝΕΣ.... !!‏

Άρθρα επί άρθρων τις τελευταίες ώρες που καλούν σε επανάσταση.

 Διακαής ο πόθος όλων να αφυπνιστεί ο κοιμώμενος γίγαντας, ο ήρωας Έλληνας και να βγει στο δρόμο.

Τι τσιτάτα , τι λόγια μεγάλων ανδρών, τι στίχοι επαναστατικοί, έχουν γραφτεί δεν λέγεται. 


Παρ' όλα αυτά ο Έλληνας κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.

Δεν έχει και τόση σημασία ότι οδηγούμαστε όλοι στο γκρεμό, ούτε ότι κάποιοι πήδηξαν ήδη.


Ποιος νοιάζεται για τον διπλανό του που βρέθηκε ξαφνικά στο δρόμο, για τους νεκρούς που μετράμε από αυτοκτονίες ή πολιτικές δολοφονίες.


Ποιος θα ανοίξει το σπίτι του να φιλοξενήσει τον φίλο, το συγγενή, τον άνθρωπο που αδυνατεί πλέον να ζήσει;

Γράψαμε πριν καιρό πως οι άνθρωποι στις ουρές των συσσιτίων είμαστε εμείς,είμαστε οι επόμενοι στον μακρύ κατάλογο των ανέργων, των ανασφάλιστων, των άστεγων, σε μια προσπάθεια αφύπνισης 


Γράψαμε για την Δημοκρατία και το Σύνταγμα που καταλύθηκαν και ...

ΠΡΟ.ΠΟ ...Υπουργός Προστασίας του Πολίτη!!! Ντροπή.


      Γράφει η Θάλεια Χούντα

Τα γεγονότα των τελευταίων ημερών μόνο θλίψη μπορούν να μας φέρουν, αφού νέοι Έλληνες χάνουν την ζωή τους για το τίποτα ή ακόμα χειρότερα σαν εν αγνοία τους ¨πιόνια¨ σε ένα ¨καλοστημένο 
παιχνίδι¨, στο οποίο ακούσια όλοι μπορεί να συμμετέχουμε.

Θυμόμαστε όλοι τον κατακλυσμό των ειδήσεων, μετά την δολοφονία του Παύλου Φύσσα, ότι ο Πρωθυπουργός τρώει με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ότι πίνει καφέ με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη, ότι στηρίζει αμέριστα τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη – στην παρέα πάντα και ο επίσης φίλος τους Υπουργός Δικαιοσύνης, ότι τα κάνει όλα με τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη.

Τις τελευταίες ημέρες ο Υπουργός Προστασίας του Πολίτη που είναι; Έμαθε, ότι δύο ακόμη συνέλληνες έχασαν την ζωή τους και ένας ακόμα δίνει μάχη, για να κρατηθεί; Έμαθε, ότι κάτι φρικιαστικό συνέβη;

Με την ''ευγενική χορηγία'' και της δημοσιογραφίας..

     Σε τί ακριβώς ωφέλησε την ενημέρωση του κόσμου η αναλυτική εξήγηση της διαδρομής της σφαίραςμέσα στο σώμα του άτυχου θύματος;
  
     Μάθαμε κάτι παραπάνω από το ότι η σφαίρα έστριψε γωνία ήπατος και σπλήνας ή πήρε τον περιφερειακό της αορτής, σε σχέση με την υπόθεση της δολοφονικής επίθεσης;

     Η δημοσιοκαφρίλα και ο κανιβαλισμός σε όλο του το μεγαλείο! 


     Και βέβαια η τέχνη του αποπροσανατολισμού.


     Διότι η υπερπληροφόρηση όσο και η παραπληροφόρηση έχουν το ίδιο ακριβώςαποτέλεσμα: την μή πραγματική πληροφόρηση, και την εκτροπή του ενδιαφέροντος από τα πραγματικά γεγονότα!

     Ο δημοσιογράφος που την ''στήνει'' έξω απ' την μονάδα

Ο Κρούγκμαν μάδησε τα «γεράκια» του χρέους......

Δουλεύει ψιλό γαζί τους οικονομολόγους του Χάρβαρντ, Ρογκόφ και Ράινχαρτ. Ξετρύπωσε γράφημα της Τράπεζας της Αγγλίας που αποδεικνύει ότι το υψηλό δημόσιο χρέος δεν βλάπτει την οικονομική ανάπτυξη μιας χώρας
Του Μπάμπη Μιχάλη
Τον μπελά τους έχουν βρει με τον Κρούγκμαν οι γνωστοί οικονομολόγοι του Χάρβαρντ, Κένεθ Ρογκόφ και Κάρμεν Ράινχαρτ, που την περασμένη άνοιξη είχαν «συλληφθεί» από συναδέλφους τους του αμερικανικού Πανεπιστημίου MIT να έχουν κάνει στατιστικές «μαϊμουδιές» προκειμένου να αποδείξουν ότι το υψηλό δημόσιο χρέος βλάπτει σοβαρά την οικονομική ανάπτυξη μιας χώρας.

"H Ιταλία θα φύγει από το ευρώ, εάν η Γερμανία δεν αλλάξει την ευρωπαϊκή πολιτική της".

 Τον κίνδυνο εξόδου της Ιταλίας από το ευρώ εάν η Γερμανία δεν αλλάξει την κατεύθυνση της οικονομικής πολιτικής της Ευρωζώνης, επισημαίνει έκθεση της Mediobanca, αναφέροντας ότι η χώρα έχει εισέλθει σε ένα «αρνητικό σπιράλ παραγωγικότητας» από τότε που συνέδεσε την συναλλαγματική της ισοτιμία με το ενιαίο νόμισμα.
Στο ίδιο μήκος κύματος με το αμερικανικό υπουργείο... Οικονομικών και το ΔΝΤ, η Mediobanca κάνει λόγο για το εμπορικό πλεονέκτημα της Γερμανίας και το κόστος που επωμίσθηκε ο Νότος μετά την κρίση του 2008.

Οπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα Daily Telegraph, η δεύτερη μεγαλύτερη τράπεζα στην Ιταλία επισημαίνει ότι ...

Τι ποινές προβλέπει το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο.

Στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους βρίσκεται το αντιρατσιστικό νομοσχέδιο το οποίο στη συνέχεια θα διαβιβαστεί στη Γενική Γραμματεία της Κυβέρνησης προκειμένου να προωθηθεί προς ψήφιση στη Βουλή. 
Στο νομοσχέδιο υπάρχουν αλλαγές, καθώς έγινε προσπάθεια να συγκεραστούν σχετικές προτάσεις που είχαν καταθέσει τα κόμματα στη Βουλή.   
Τα βασικά σημεία του νομοσχεδίου:  

Ανοίγει αύριο η ηλεκτρονική εφαρμογή για τα τέλη κυκλοφορίας

Τη Δευτέρα αναμένεται να ανοίξει από τη Γενική Γραμματεία Δημοσίων Εσόδων η ηλεκτρονική εφαρμογή για την πληρωμή των τελών κυκλοφορίας του 2014, τα οποία πρέπει να εξοφληθούν μέχρι το τέλος του έτους.
Oπως πέρυσι, δεν θα σταλούν ειδοποιητήρια για τα τέλη κυκλοφορίας, ενώ έχει καταργηθεί και το αυτοκόλητο σήμα.
Ο φορολογούμενος θα πρέπει ....

ΜΗΠΩΣ ΕΓΚΡΙΝΟΥΝ ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ; Δεν έχουν καταδικάσει ακόμα οι Κ.Παπούλιας και Α.Σαμαράς τις στυγνές δολοφονίες!

Εικοσιτέσερις ώρες έχουν περάσει από την στυγνή δολοφονία δύο στελεχών του κόμματος Λαϊκός Σύνδεσμος-Χρυσή Αυγή, του Γιώργου Φουντούλη και του Εμμανουήλ Καπελώνη και τον βαρύτατο τραυματισμό του Α.Γέροντα από τρομοκρατες-πράκτορες στην υπηρεσία ποιο ξέρει ποιων και ούτε ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, ούτε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κάρολος Παπούλιας, έχουν προχωρήσει έστω σε μία τυπική δήλωση καταδίκης της ενέργειας!
Πρακτικά από την στιγμή που δεν καταδικάζουν, σημαίνει ότι μπορεί και να εγκρίνουν την σφαγή των παιδιών.
Όταν σε άλλες ήσσονος σημασίας γεγονότα βγαίνουν αμέσως και "καταδικάζουν" αυτή την φορά φαίνεται ότι έκριναν ότι το αίμα των τριών παιδιών που χύθηκε στην λεωφόρο Ηρακλείου δεν είναι ούτε ελληνικό ούτε τους αφορά η υπόθεση.
Δεν είναι πολιτικό το θέμα. Είναι ανθρώπινο.
Ας συλληπηθούν, απλά τις οικογένειες των παλικαριών.
Ας πουν τα τετριμμένα: "Θα τους συλλάβουμε κλπ". Αλλά ας πουν κάτι. Ας δείξουν έστω και με 24 ώρες καθυστέρηση ότι δεν είναι απόλυτα εξαρτημένοι από τους ξένους...

Αυτό είναι το σοφό TEST του ΣΩΚΡΑΤΗ... που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!

Αυτό είναι το σοφό TEST του ΣΩΚΡΑΤΗ... που θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό!
Το σοφό τεστ του Σωκράτη...που πρέπει να το εφαρμόζουμε κι' εμείς... 

Μια μέρα, εκεί που ο αρχαίος Έλληνας φιλόσοφος Σωκράτης έκανε τη βόλτα του στην Ακρόπολη, συνάντησε κάποιον γνωστό του, ο οποίος του ανακοίνωσε ότι έχει να του πει κάτι πολύ σημαντικό που άκουσε για κάποιον από τους μαθητές του.

Ο Σωκράτης του είπε ότι θα ήθελε, πριν του πει τι είχε ακούσει, να κάνουν το τεστ της "τριπλής διύλισης".

"- Τριπλή διύλιση;" ρώτησε με απορία ο γνωστός του....

ΣΤΗΡΙΖΩ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΟΨΥΧΟΥΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ! ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ;;;


























Σκλαβενίτης ο Έλληνας!!! 



Δεν απέλυσε κανέναν! 


Δεν μείωσε μισθούς! 


Άνοιξε κι άλλα υποκαταστήματα! 


Φροντίζει τους εργαζόμενους με την ίδια 

φροντίδα που τους φρόντιζε ο μπάρμπα-Σπύρος 

(να αναπαύεται η ψυχή του)!

Είναι ο πιο φθηνός! 

Το 80% των εμπορευμάτων του είναι Ελληνικά. 




Ο Σκλαβενίτης είπε:



Ποτέ την Κυριακή!!!

ΣΕ ΞΕΡΑΜΕ ΓΙΑ ...ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΕΧΕΙΣ ΓΙΝΕΙ ΠΡΩΤΗ ...ΓΛΩΣΣΑ ....AYTIA ΚΟΨΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΓΛΥΨΙΜΟ ΣΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΓΙΑΤΙ ΚΟΥΡΑΣΕΣ!!

Τα χώνεις στους Υπουργούς της κυβέρνησης και στον Στουρνάρα....

ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ...οτι δεν εχουν κάνει τίποτα 18 μήνες ...αλλά σε κάθε σου πρόταση μας πρήζεις με το πόσο καλός είναι ο Σαμαράς το πόσο δουλεύει και πόσο αγαπάει αυτή τη χώρα...

Μάθε λοιπόν ότι εαν ένα καράβι βουλιάζει φταίει ...

ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΜΑΣ ΟΔΗΓΟΥΝ ΣΕ ΕΜΦΥΛΙΟ-ΞΥΠΝΑ ΚΑΙ ΒΓΕΣ ΑΠΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ-ΔΕΞΙΟ ΜΑΝΤΡΙ...

ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΚΟ ΜΕ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ.. ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΕΧΕΙ ΞΕΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ...

...ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ...



ΚΑΙ ΘΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΠΩΣ ΟΙ ΣΤΟΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΤΗ ΔΕΞΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΧΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΔΙΑΙΡΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕ...ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ ΠΑΓΙΔΑ ΤΟΥΣ..

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΡΟΚΦΕΛΕΡ ΠΡΙΝ ΛΙΓΑ ΧΡΟΝΙΑ....


ΑΡΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΑ...

Σε μια χώρα που βυθίζεται σταθερά εξακολουθεί να κυριαρχεί η σαχλαμάρα...

Στον Τιτανικό η ορχήστρα ανέβηκε στο κατάστρωμα κι έπαιζε μέχρι την τελευταία στιγμή. 
Επαγγελματισμός; 
Γενναιότητα; 

Σε κάθε περίπτωση, αυτό που κατέθεσαν, ήταν ότι αντιμετώπισαν τον (επερχόμενο) θάνατο με αξιοπρέπεια. 

Γνωρίζοντας ότι οι πιθανότητες σωτηρίας και επιβίωσης ήταν ελάχιστες, δεν έτρεξαν σαν τα ποντίκια μπας και να...σωθούν. 

Είτε να μπουν ζούλα σε κάποια βάρκα (αφού αυτοί που προηγούνταν ήταν οι επιβάτες) είτε να πηδήξουν στα παγωμένα νερά.

Επέλεξαν να δεχθούν το θάνατο με αξιοπρέπεια. Να μην ευτελίζουν αυτές τις τελευταίες τους στιγμές.

Στο σκάφος που ακούει στο όνομα Ελλάδα επικρατεί μια ιδιότυπη κατάσταση. 


Έχοντας τρακάρει με το παγόβουνο της χρεωκοπίας, ούτε...

Γράφει αναγνώστρια...

Γράφει αναγνώστρια

Kατέχουν μία θέση εξουσίας (αφορά όλες τις θέσεις εξουσίας).

Όσοι βιαιοπραγούν είναι -ΜΟΝΟΝ- το παρακράτος. 


Παρακράτος = μισθωμένοι δολοφόνοι των προδοτών. (Διόλου περίεργο να χρησιμοποιούν κατά συρροή...
δολοφόνους από τον Κορυδαλλό.) 

Τέτοιους έστειλαν στην πορεία και έκαψαν την μαρφίν, τέτοιοι έκαναν την καταδρομική επιχείρηση στις Σκουριές, τέτοιοι καίνε την Αθήνα σε κάθε πορεία, τέτοιοι δολοφονούν εν ψυχρώ πολίτες για "επαναστατικούς λόγους". 

Ψυχάκηδες είναι, καθόλου πωρωμένοι ιδεολογικά.

Να προσθέσω.. Η ψήφος στην ΧΑ είναι τιμωρητική. 

Η απάντηση είναι στο χέρι μας.....Ας πούμε ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΜΕ.

Κάποτε, οι ιδεολογίες, ίσως, είχαν να παίξουν κάποιο ρόλο.

Σήμερα, δεν υπάρχει ένα κόμμα, απόκομμα ή ομάδα, που να βρίσκεται, με τρόπο αποτελεσματικό και ...
καταλυτικό, δίπλα σε μένα και στο πρόβλημα μου. 

Εξαιρούνται, βέβαια, οι ομάδες που συγκροτούνται από τους καταφρονεμένους και απελπισμένους. Από τους ομοίους μου.

Δεν υπάρχει....
 μία πολιτική οντότητα ή πολιτικό πρόσωπο, που να θέτει στις πολιτικές του θέσεις, το θέμα της τεχνητής έλλειψης χρήματος και της εξ αυτής υπερχρέωσης των ανθρώπων.

Το κράτος, οι τράπεζες και οι σύμμαχες σε αυτούς εταιρείες οργανώνονται και προετοιμάζονται για την άλωση της ιδιοκτησίας των πολιτών, δηλαδή του προϊόντος μόχθου μιας ζωής, που, σήμερα, μετατράπηκαν σε οφειλέτες.

Και οι άλλοι, οι υποτιθέμενοι "αντίπαλοι", απαντούν με άσφαιρα πυρά, όταν δεν σιωπούν.......

Μυστικές υπηρεσίες και σχέδιο πολιτικής εκτροπής...

Η χώρα μας βρίσκεται αντιμέτωπη με μια οργανωμένη και απόλυτα χορογραφημένη επιχείρηση με στόχο την πολιτική εκτροπή. 

Πρόκειται για μια επιχείρηση στην οποία όπως όλα δείχνουν, η ανάμειξη των μυστικών υπηρεσιών και των ξένων σκοτεινών κέντρων είναι άμεση.

Το είπαμε χθες πρώτοι απ όλους. 


Το επαναλαμβάνουμε και σήμερα πως αυτή η δολοφονία, ανοίγει το δρόμο για επικίνδυνη πολιτική εκτροπή…

Όρθιοι, ωρέ...!!!!

Και πού ξέρεις; Ενίοτε οι κάμποι της σιωπής γιομίζουν από πλήθος μέγα. Και μια σπίθα αρκεί να βάλει φωτιά στους κάμπους. Και στους κάμπους της σιωπής...

Του Μάρκου Μουζάκη

Ναι, σε εμφύλιον κάποιοι θέλουν να μας οδηγήσουν.

Μα τους ξέρουμε τους ένοχους. Κι είναι γνωστές οι αιτίες...

Τα σκιάχτρα του φασισμού μούγκα θέλουν να μας επιβάλλουν, τρόμο θέλουν να σταλάξουν στις ψυχές μας, ώστε να περάσουν όλα. Και η ανεξαρτησία της πατρίδας να παραμείνει όνειρο, μακρινό.

Κι αν επικρατήσει κλίμα εμφύλιου, θα είναι ό,τι πρέπει, για να τα περάσουν.
Να, για να φυσήξει αέρας και να πάρει τη σημαία της πατρίδας, της αντίστασης και να τις ρίξει στο θολό πέλαγος της απραξίας, της λησμονιάς, του φόβου...

Μα θα τα σκιαχτούμε τα σκιάχτρα;

BINTEO.Ακούει κανείς ταγός της Δικαιοσύνης;;;; Αυτή η σαπίλα πρέπει όχι μόνον να φύγει άμεσα, αλλά και να πληρώσει!

 Δείτε μέ προσοχή τό παρακάτω video, ακούστε τά ονόματα καί βγάλτε συμπέρασμα γιά τήν βρώμα καί σαπίλα όλων όσων ασχολήθηκαν καί ασχολούνται μέ τήν πολιτική στήν χώρα μας, όλους όσους ακόμη καί σήμερα διαφεντεύουν τήν χώρα. 

Πολιτικοί, δημοσιογράφοι, εκδότες καί επιχειρηματίες οί οποίοι οδήγησαν τήν χώρα καί τόν λαό στό σημερινό ολοκαύτωμα καί τήν δολοφονία περισοτέρων τών 5.000 συμπολιτών μας. 

Ο Γ. Κουρής τά γνώριζε αλλά δέν μίλησε έως τώρα (τώρα πού τόν στρίμωξαν… μέ τήν προσωρινή φυλάκισή του…). 

Υπήρξε καί συνέταιρος τού Μητσοτάκη…(δέν απάντησε όμως στό σχετικό ερώτημα). 

Ολοι πήραν μέρος στό πάρτι .....

ΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΣ ΑΝΑΛΥΤΗΣ ...;;; BINTEO ΚΑΙ ΟΜΩΣ Η ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΓΛΑΝΙΩΝ ..ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΕΙ!