Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2015

100 λόγοι για να ψηφίσετε αντιμνημονιακά!

100 λόγοι για να ψηφίσετε αντιμνημονιακά!Εκατό λόγοι για να ψηφίσετε αντιμνημονιακά: για την εθνική κυριαρχία, για τη δημόσια υγεία, για τους άνεργους νέους, για τον κατώτατο μισθό, για… δεκάδες άλλους λόγους!
 Ο εκδότης της εφημερίδας Το ΧΩΝΙ και υποψήφιος με τους Ανεξάρτητους Έλληνες στην Α’ Πειραιά γράφει τους 99 + 1 λόγους που υπάρχουν για να ψηφίσετε αντιμνημονιακά, για να ψηφίσετε ΑΝΕΛ στις 25 Ιανουαρίου.
Εσύ μέχρι ποιο νούμερο θα αντέξεις;……

ΓΝΩΡΙΖΑΤΕ ΟΤΙ: Οι ΕΒΡΑΙΟΙ το θρήσκευμα Έλληνες πολίτες ΔΕΝ φορολογούνται;;

Με νόμο του κράτους απαλλάσσονται της καταβολής κάθε φόρου στο… ελληνικό δημόσιο όλοι οι Εβραϊκής καταγωγής Έλληνες υπήκοοι
και όλες οι Εβραϊκών συμφερόντων γνωστές τεράστιες βιομηχανίες που λειτουργούν στην Ελλάδα και δεν πληρώνουν κανέναν φόρο! 


Με βάση το υπ’ αριθμόν 182 Προεδρικό Διάταγμα (22-3-1978), βάσει του οποίου το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο, όντας Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου(!) έχει (και ασκεί) δικαιώματα, τα οποία μόνο το Κράτος κατέχει. Ειδικότερα, με αυτό το Π.Δ.! 

«Το Κεντρικό Ισραηλιτικό Συμβούλιο (Ελλάδος) (ΚΙΣ) δικαιούται να εισπράττει φόρους, για δική του χρήση, από τους Εβραίους που διαμένουν στην Ελλάδα, αντί του ελληνικού κράτους»! Με απλά λόγια, κανένας......

Ο Βαρουφάκης απαντά στην Σπυράκη: «Η Ελλάδα έχει ήδη πτωχεύσει δύο φορές».

Στο ερώτημα της εκπροσώπου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Μαρίας Σπυράκη, «θα χρεοκοπήσετε την Ελλάδα κ. Βαρουφάκη;», απαντά με ανάρτηση στο προσωπικό του ιστολόγιο ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθηνών, οικονομολόγος Γιάννης Βαρουφάκης, υπενθυμίζοντας ότι η Ελλάδα έχει ήδη πτωχεύσει δύο φορές και γεννά περιοδικά χρεοκοπίες, και κατακρίνοντας την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα ότι «απαιτεί από το πτωχευμένο κράτος που υπηρετεί να δανείζεται από τους πολίτες ώστε να την αποπληρώνει για το λάθος που εκείνη έκανε».

Διαβάστε το κείμενο του Γιάννη Βαρουφάκη:

ΒΙΝΤΕΟ. Μην ξεχνάτε τον «τρελό» … Και τι μας έκανε τόσα χρόνια,αυτός κάνει ότι δεν τα θυμάται.

ΕΣΥ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ....

Το ημερολόγιο του παράφρονα.








Ανθρωποκυνηγητό για τον γκριζομάλλη που συχνάζει σε πλατείες και μιλάει στα παιδιά ....

Ανθρωποκυνηγητό για τον γκριζομάλλη που συχνάζει σε πλατείες και μιλάει στα παιδιά για την οικονομία εξαπολύει η ΕΛΑΣ..

Ευρείας έκτασης αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή των Αθηνών καθώς οι αστυνομικές αρχές αναζητούν τον γκριζομάλλη ο οποίος σύμφωνα με μαρτυρίες περιοίκων τις τελευταίες ημέρες συχνάζει σε πλατείες του κέντρου όπου πλησιάζει παιδιά .....

Πετάνε στη θάλασσα 20 σχολεία για μια …μακέτα!

Θα μπορούσε να είναι ανέκδοτο, αλλά, δυστυχώς, δεν είναι. 

Στην Ελλάδα, με τα 6,3 φτωχοποιημένους πολίτες, με τα μαγκάλια, τα συσσίτια, τη φορολεηλασία και τις αυτοκτονίες, το κράτος θα πληρώσει 90 εκατομμύρια ευρώ σε κάποιους μεγαλοεργολάβους για ένα έργο που ποτέ δεν έγινε και ποτέ δεν θα γίνει. Που παρέμεινε στις …μακέτες!

Πρόκειται για την υποθαλάσσια αρτηρία της Θεσσαλονίκης, ένα έργο που ναυάγησε...
λίγους μήνες μετά την υπογραφή της σύμβασης και την κύρωσή της από τη Βουλή. 

Και το ναυάγιο αυτό καλείται τώρα ....

Ο τρομοκρατικός ρόλος των ΜΜΕ και η σύγχρονη διανόηση...

Του Δημήτρη Α. Γιαννακόπουλου *
      
Το Μέσο είναι μήνυμα και το σημερινό κυρίαρχο μήνυμα από τα παλαιά και νέα ΜΜΕ της Ευρώπης είναι πως οι δυτικές κοινωνίες βρίσκονται υπό την ομηρία φανατικών ισλαμιστών, οι οποίοι είναι έτοιμοι να σκορπίσουν αδιακρίτως τον θάνατο στον Δυτικό Κόσμο – όπως άλλωστε έπραξαν και πράττουν στην Ευρύτερη Μέση Ανατολή, στη κεντρική Ασία, στη Ρωσία, στην Ινδοκίνα, ακόμη και στη Κίνα!

Άλλο όμως Ασία και Αφρική και άλλο Ευρώπη και Β. Αμερική, υπονοούν, αν δεν προδηλώνουν...

Δεν είστε άξιοι να τους απευθύνετε τον λόγο! όχι μόνον σαν κυβερνήτες, ..ούτε ως γονείς!..

Ασ' την μπάλα του παιδιού ρε καραγκιοζόπουλε, πού ό,τι δείς ξένο το αρπάζεις!

     Χούϊ σου 'γινε πιά!
     Τί σου φταίει το καϋμένο το παιδάκι;
     Δε βλέπεις πώς σε κοιτάει;
     Του κοπήκανε τα τσίσα απ' τον φόβο!

     Κι ύστερα τί έχεις να πείς εσύ με τα παιδιά; Τί να καταλάβουν αυτά απ' τις πολιτικές κακουργίες σου;

     Τί να τους πείς;

     Ότι σακάτεψες το μέλλον τους;

     Ότι τα προορίζεις για...

ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΞΕΣ ....

Από τη μια εμπόριο φόβου και από την άλλη εμπόριο ελπίδων. Ετσι εξελίσσεται η fast track προεκλογική περίοδος για τις εκλογές της 25ης Γενάρη.

Εμπόριο φόβου κάνουν η ΝΔ και ο Σαμαράς. Είναι το μόνο που τους έχει απομείνει ως πολιτικό όπλο. 


Ομως, το ίδιο όπλο......

Η Παγίδα του Μαιτρ Πούτιν.

Οι επιθέσεις της Δύσης κατά του Πούτιν συνήθως βασίζονται στο γεγονός ότι ήταν πράκτορας της KGB. Για αυτό το λόγο θεωρείται σκληρός και ανήθικος. Ο Πούτιν έχει κατηγορηθεί για τα πάντα, κανένας όμως δεν τον κατηγόρησε ποτέ για έλλειψη ευφυίας.

Κάθε κατηγορία εναντίον του, δίνει περαιτέρω έμφαση στην ικανότητά του για γρήγορη αναλυτική σκέψη και στo να παίρνει ξεκάθαρες και ισορροπημένες οικονομικές αποφάσεις.

Συχνά τα δυτικά μέσα ενημέρωσης συγκρίνουν αυτήν του την ικανότητα, με αυτή ενός μαιτρ στο σκάκι οποίος παίζει μια δημόσια ταυτόχρονη παρτίδα.

Οι πρόσφατες εξελίξεις στην οικονομία των ΗΠΑ και γενικότερα της Δύσης μας επιτρέπουν να συμπεράνουμε ότι αυτή η πτυχή στην ανάλυση του χαρακτήρα του Πούτιν είναι απολύτως εύστοχη.

Παρά της πάμπολλες αναλύσεις περί οικονομικών επιτυχιών στο στιλ του Fox News και του CNN, σήμερα η Δυτική οικονομία, καθοδηγούμενη από τις ΗΠΑ, έχει πέσει στην παγίδα του Πούτιν και κανένας στην Δύση δεν μπορεί να βρει......

Το email της τρόϊκας θα είναι το πρόγραμμα της ΝΔ;

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Real News οι 17 αξιώσεις της Τρόικας που σακατεύουν τη ζωή έχουν ως εξής:

Το ρεπορτάζ είναι ανατριχιαστικό και αποκαλυπτικό της ανεπάρκειας της κυβερνητικής ηγεσίας.

Με βάση αυτές τις εκτιμήσεις η τρόικα ζητά:

*Αύξηση όλων των υπερμειωμένων συντελεστών ΦΠΑ από το 6,5% που είναι σήμερα (αφορά τουριστικές υπηρεσίες, φάρμακα, εκδόσεις και θέατρα)

*Κατάργηση της έκπτωσης φόρου στο ΦΠΑ που ισχύει για τα νησιά.

*Επιβολή φόρου πολυτελείας στην περιουσία, χωρίς να διευκρινίζεται αν πρόκειται για κινητή και ακίνητη, ούτε και το όριο πάνω από το οποίο θα επιβληθεί.

*Κατάργηση των 100 δόσεων για τις ληξιπρόθεσμες οφειλές προς το Δημόσιο και τα ασφαλιστικά ταμεία και επιβολή εισοδηματικών και περιουσιακών κριτηρίων για την υπαγωγή των οφειλετών στις ευνοϊκές διατάξεις του νόμου.

*Άύξηση του φόρου σε αλκοολούχα ποτά και προϊόντα καπνού.

*Κατάργηση όλων των φοροαπαλλαγών.

*Επιβολή κατάσχεσης ποσοστού άνω του 25% για μισθούς και συντάξεις....

Δεν μας φοβίζει η αποτυχία της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά η ελεγχόμενη από το σύστημα επιτυχία της!

Όπως όλα δείχνουν, ο ΣΥΡΙΖΑ θα είναι πρώτο κόμμα και εκεί που έχει επικεντρωθεί πλέον το ενδιαφέρον, είναι αν θα έχει αυτοδυναμία. 

Η στροφή μάλιστα των συστημικών ΜΜΕ υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ, μαρτυρά ότι μάλλον, στις  κρυφές δημοσκοπήσεις, αγγίζει ήδη την αυτοδυναμία. 

Όμως ταυτόχρονα, όλοι προεξοφλούν ότι η μελλοντική κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ, θα συναντήσει τη σφοδρή αντίδραση της τρόϊκας και πιθανότατα θα οδηγηθεί σε αποτυχία. 

Είναι όμως έτσι;

Στην αντίθετη περίπτωση, δηλαδή σε μια ενδεχόμενη, έστω και μικρή,
επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ και ανακούφιση του ελληνικού λαού, είναι μαθηματικά βέβαιο ότι θα φουντώσει το αριστερό κίνημα στην Ευρώπη και όχι μόνο,  με αντίστοιχη υποχώρηση του εθνικιστικού κινήματος, που αναπτύσσεται αυτή τη στιγμή. 

Τι προτιμά άραγε η διεθνής οικονομική ελίτ μεταξύ των δύο;......

Ψυχάρης: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα φτάσει σε ποσοστά άλλων εποχών του ΠΑΣΟΚ.

Δεν είναι μόνο το εντυπωσιακό πρωτοσέλιδο του “Βήματος της Κυριακής”, που δείχνει τη μεγάλη στροφή του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Λαμπράκη και το… φλερτ με την Αριστερά.

Ο ίδιος ο εκδότης Σταύρος Ψυχάρης υπογράφει άρθρο στην πρώτη σελίδα της εφημερίδας,
με τίτλο “Εδώ σε θέλω κάβουρα”, αναφερόμενος στις ιστορικές ευκαιρίες που είχε στο παρελθόν η Αριστερά να κυβερνήσει και να αλλάξει την Ελλάδα, φτάνοντας μέχρι τις μέρες μας και τον Αλέξη Τσίπρα.

Μεταξύ άλλων, ο Σταύρος Ψυχάρης τονίζει στο κύριο άρθρο του.....

Ανοιχτό το δημοψήφισμα εάν η διαπραγμάτευση με τους δανειστές δεν πάει καλά.

Ανοιχτό το ενδεχόμενο δημοψηφίσματος σε περίπτωση που οι διαπραγματεύσεις μιας κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ με τους δανειστές δεν πάνε καλά άφησε ο Ν. Ξυδάκης, υποψήφιος βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στη Β’ Αθηνών.

Στο ερώτημα «τι θα κάνετε στην περίπτωση που η διαπραγμάτευση με τους δανειστές δεν πάει καλά», ο κ. Ξυδάκης
με δηλώσεις του στο Real Fm απάντησε: «Θα τεθεί στην κρίση του ελληνικού λαού».

Στην επισήμανση αν εννοεί δημοψήφισμα ο υποψήφιος με τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε ότι υπάρχουν πολλοί τρόποι να τεθεί.

«Το δημοψήφισμα είναι ένας από αυτούς, είναι μία κορυφαία δημοκρατική διαδικασία που την εφαρμόζουν όλες οι χώρες της Ευρωπαϊκής Ένωσης για ζητήματα πολύ μικρότερης σημασίας από αυτό.

Στην Ελλάδα έγινε ......

Θα πρέπει να μάθουν οι δημοσιογράφοι ότι άλλο πράγμα είναι οι εκλογές και άλλο το δημοψήφισμα.

Η δημοσιογράφος του RealFM κ. Κάτια Μακρή, σχολιάζοντας σήμερα συνέντευξη του υποψηφίου του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκου Ξυδάκη, ο οποίος είπε ότι ενδέχεται ο ΣΥΡΙΖΑ να κάνει δημοψήφισμα αν υπάρξουν δυσκολίες, ταύτισε τις εκλογές με το δημοψήφισμα και αναρωτήθηκε «αν δεν είναι οι βουλευτικές εκλογές δημοψήφισμα, τότε τι είναι; Καθώς και ότι δεν υπάρχει ανάγκη να κάνουμε μετά τις εκλογές και δημοψήφισμα».

Δυστυχώς, αυτή η αντίληψη που διακατέχει.....