Τετάρτη 28 Μαΐου 2014

Αποτύχατε κύριοι γιατί συμπεριφέρεστε με την εθνομηδενιστική πολιτική του 4%, με όλες τις αποσκευές του «εκσυγχρονισμού», της πολυπολιτισμικότητας και των ιδεολογημάτων του 4ου Ράιχ…


 Αυτό που δεν θέλετε να καταλάβετε κύριοι του ΣΥΡΙΖΑ είναι ότι ηττηθήκατε…


Κρυβόσαστε πίσω από τη μεγάλη …κατολίσθηση των ανδρείκελων της κυβερνητικής «συμμορίας» για να κρύψετε τη δική σας ήττα και να την εμφανίσετε σαν νίκη.

Μετά από τόσο χρόνια ανελέητης καταλήστευσης και δολοφονίας του ελληνικού λαού από τους κυβερνητικούς «μαφιόζους» του 4ου Ράιχ, μετά από μια ατέρμονη αλυσίδα κυβερνητικών πραξικοπημάτων, επιστρατεύσεων των απεργιών και στρατιωτικών νόμων, μετά από...

Mα.....παραιτούνται οι πετυχημένοι;

Επειδή κάποιοι κακοπροαίρετοι γλυκαθήκατε από την παραίτηση ....Κουρέλη από τη θέση του προέδρου της Δημοκρατικής Αριστεράς και ζητάτε και την παραίτηση Βενιζέλου, σας ενημερώνω ότι θα μείνετε με την όρεξη.

Έχετε ακούσει ποτέ να παραιτούνται οι πετυχημένοι ηγέτες;

 Ο Βαγγέλης ο Βενιζέλος έλαβε 8% στις Ευρωεκλογές. 

Το αντιλαμβάνεστε; 8%. 

Φ.Σαχινίδης: "Να αναλάβει ξένος διοικητής στην ΤτΕ μέσα από διεθνή διαγωνισμό"

Έτσι σου είπε να πεις το Μεγάλο Αφεντικό της Τράπεζας της ...

Χαμογελάστε στους γύρω σας, και πείτε μια καλημέρα . Σίγουρα θα τους ανεβάσετε τη διάθεση αλλά και τη δική σας . Ο κόσμος έχει ανάγκη από καλοσύνη , ευγένεια , γενναιοδωρία , ευαισθησία . Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά λοιπόν , από ένα χαμόγελο και μια καλή κουβέντα .

Πες μια καλημέρα, δεν θα σου πέσει ο κώλος....

Ένα πράγμα που δεν αντέχω , είναι η αγένεια . Και ιδιαίτερα απο καταστηματάρχες , περιπτεράδες , ταξιτζήδες , και επαγγελματίες τέλος πάντων που σκοπός τους είναι να σε εξυπηρετήσουν . 
Πας να πάρεις τσιγάρα στο περίπτερο , και είναι ο περιπτεράς εκεί , μέσα απο το μικρό παραθυράκι του , με την άσπρη φανέλα του και τη μικροσκοπική τηλεόραση , με κάτι μούτρα μέχρι το πάτωμα και βλέμμα «Δεν μας χέζεις κι εσύ» . 

«Καλημέρα» του λες , σε κοιτάει σαν βόδι . 

Ζητάς τα τσιγάρα σου , στα δίνει , πληρώνεις . 

«Ευχαριστώ πολύ» του λες , συνεχίζει να....

Ποιοι είναι οι τρεις Ελληνες που θα συμμετέχουν στη φετινή συνεδρίαση της λέσχης Μπίλντερμπεργκ [εικόνες]

ΛΕΣΧΗ ΜΠΙΛΟΝΤΕΜΠΕΡΓΚ

Ποιοι είναι οι τρεις Ελληνες που θα συμμετέχουν στη φετινή συνεδρίαση της λέσχης Μπίλντερμπεργκ [εικόνες]
Τρία πρόσωπα από την Ελλάδα περιλαμβάνονται στον κατάλογο των προσκεκλημένων της φετινής ετήσιας συνεδρίασης της Λέσχης Μπίλντερμπεργκ που θα πραγματοποιηθεί από τις 29 Μαΐου έως την 1η Ιουνίου στην Κοπεγχάγη.

Μαζί με διεθνείς προσωπικότητες, αρχηγούς κρατών, κορυφαίους επιχειρηματίες και .....

Χάρτης "σοκ και δέος": Εξω από το Άγιο Όρος θα κάνει έρευνες η Άγκυρα - Οι ιστορικές ευθύνες των Αρχηγών Επιτελείων.



Σοκ προκαλεί ο χάρτης των τουρκικών ερευνών που δημοσιοποίησε στις 16 Μαΐου 2014, η τουρκική Υδρογραφική-Γεωγραφική Διεύθυνση της Διοίκησης Ναυτικών Δυνάμεων (ΔΝΔ)  στο Αιγαίο και την Ανατολική Μεσόγειο για το έτος 2014, στον οποίο αποκαλύπτεται ότι η Αγκυρα σχεδιάζει να προχωρήσει σε έρευνας όχι απλώς εντός της ελληνικής υφαλοκρηπίδας, όχι απλώς δυτικά του 25ου Μεσημβρινού, αλλά φτάνει σχεδόν στα χερσαία εδάφη καθώς το σημείο "4" των ερευνών βρίσκεται λίγα μίλια νοτιότερα από τις ακτές του Αγίου Ορους!
Ο συγκεκριμένος χάρτης σε συνδυασμό με την τουρκική κίνηση "λαβίδας" στις Κυκλάδες προ δύο ημερών με τις ....

ΩΡΑ ΣΑΣ ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΑΕΡΑ ΣΤΑ ΠΑΝΙΑ ΣΑΣ !!!

Eυτυχώς σύμφωνα με τα αποτελέσματα των Ευρωεκλογών σύμφωνα με τις δηλώσεις τους:

- παραιτείται ο Άδωνις από βουλευτής και...

Η ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ ΤΟΥ 18%...Στις προχτεσινές ευρωεκλογές...




Η  ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ  ΤΟΥ  18%

Στις χτεσινές ευρωεκλογές ψήφισε το ~ 60% του εκλογικού σώματος. 
Εξ αυτών, το ~ 30% ψήφισε ΝΔ-ΠΑΣΟΚ, δηλ. τον κυβερνητικό συνασπισμό. 


Αυτό σημαίνει οτι τα ....

Η κοινοπραξία κατασκευής του ΤΑΡ είναι η μόνη παγκοσμίως που δεν θα πληρώσει τέλη διέλευσης στο έδαφος της χώρας από το οποίο θα διέρχεται!

Φαρμάκι" από Μόσχα κατά Α.Σαμαρά για την "ενεργειακή παράδοση" της χώρας στη Δύση.
"Παιχνίδια στη πλάτη" της, υποτίθεμενης, "στρατηγικής συμμάχου", Ρωσίας κάνει η κυβέρνηση, όχι βέβαια για να υπερασπίσει ή να προαγάγει τα εθνικά συμφέροντα και την ελληνική οικονομία, κάτι που θα ήταν απόλυτα θεμιτό, αλλά για να παίξει χωρίς ανταλλάγματα, όπως πάντα, το παιχνίδι που θέλουν να παίξουν σε βάρος της Μόσχας, ΗΠΑ και ΕΕ στο θέμα της Ενέργειας.
Ο ίδιος ο πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς, συνοδευόμενος από....