Πέμπτη 8 Ιανουαρίου 2015

Smaghi (πρώην μέλος ΕΚΤ): Η Ελλάδα χρειάζεται μεγαλύτερη διαγραφή χρέους.

Η Ελλάδα χρειάζεται μεγαλύτερη διαγραφή χρέους ώστε να καταφέρει να ανακάμψει, υποστηρίζει σε άρθρο του στους Financial Times, το πρώην μέλος της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Lorenzo Bini Smaghi.

Όπως αναφέρει ο Smaghi, η οικονομία της Ευρωζώνης δεν μπορεί να ανακάμψει εάν δεν
επιλυθούν πρώτα τα ζητήματα που υπάρχουν στην Ελλάδα. 

Χρειάζεται να γίνει....

Aπό το εξωτερικό αρχίζει να λέγεται η αλήθεια…

555Κουρτ Μπάγιερ ― Αυστριακός οικονομολόγος, ερευνητής του Διεθνούς Ινστιτούτου Οικονομικών Συγκρίσεων της Βιέννης και πρώην εκτελεστικός διευθυντής της Παγκόσμιας Τράπεζας, στην αυστριακή εφημερίδα «Ντερ Στάνταρντ»
«… θα πρέπει κανείς στην Ευρώπη να στρίψει επιτέλους δυναμικά το τιμόνι της οικονομικής πολιτικής, αν θέλει να .....

«Γιατί φοβούνται οι Ευρωπαίοι την ψήφο του λαού;»

Παρά την κινδυνολογία από τον ξένο τύπο υπάρχουν και οι πρώτες φωνές που βλέπουν τα πράγματα διαφορετικά
Μεγάλη μερίδα του ξένου Τύπου, για ευνόητους λόγους, επιμένει να διατηρεί ψηλά τον… πήχη του τρόμου σε ό,τι αφορά την Ελλάδα.
 Ομως, μέσα στο κλίμα προετοιμασίας για την επερχόμενη… Αποκάλυψη, υπάρχουν και φωνές που αντιλαμβάνονται τα πράγματα «διαφορετικά».
 «Αφήστε τους Ελληνες απλώς να ψηφίσουν» έγραφε η ....

Αποκαλύπτουμε το νέο e-mail της τρόικας.

Αποκαλύπτουμε το νέο e-mail της τρόικας
«Χέρι» στον Χαρδουβελη έβαλε η τρόικα, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της kontranews. 
Οι «στραγγισμένοι» πια Έλληνες φορολογούμενοι, μέσω Δημοσίου,  πληρώνουν δισεκατομμύρια για τις εγγυητικές των πλουσίων που εκπίπτουν.
Στο νέο mail τους, οι εκπρόσωποι των δανειστών, απαιτούν από τον υπουργό Οικονομικών, «όταν ......

Πιο Επίκαιρο Από Ποτέ… Σαν Σήμερα στους Δρόμους Κατά της Βαριάς Φορολογίας των Ακινήτων…

Πιο Επίκαιρο Από Ποτέ… Σαν Σήμερα στους Δρόμους Κατά της Βαριάς Φορολογίας των Ακινήτων…
























ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ… 8 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 1895… Συλλαλητήριο διοργανώνεται στο Πεδίο του Άρεως κατά της βαριάς φορολογίας των ακινήτων, που επέβαλε η ......

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΒΟΜΒΑ: « ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΔΟΣΙΑΣ ». ΓΙΑ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΤΙ ΣΥΝΕΒΗ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ!!!

d raix
Ένα τεράστιο ψέμα υιοθετήθηκε και εφαρμόστηκε με κατανυκτική ευλάβεια απ’ όλους ανεξαίρετα τους Έλληνες πρωθυπουργούς και τα μέλη των κυβερνήσεων τους από την 16η Ιανουαρίου 1996 και μετά.
freiheitΗ παραίτηση του Ανδρέα Παπανδρέου από την πρωθυπουργία σήμανε την απαρχή της νέας προδοσίας κατά του Ελληνικού λαού, που αίφνης και χωρίς να ερωτηθεί από κανένα, είδε να χάνει όλα τα δικαιώματά του έναντι της Γερμανίας που είχε αποκτήσει νόμιμα δια της συνθήκης των Παρισίων του 1946 ως αντίβαρο της ναζιστικής βαρβαρότητας την οποία υπέστη την περίοδο του 1940-44.

Ο πολιτικός ή το κόμμα, μηδενός εξαιρουμένου, που ακούστηκε στα τελευταία 14 χρόνια να δηλώνει ότι θα «διεκδικήσει» την αποπληρωμή των Γερμανικών οφειλών, δεν ήταν μόνο, εν γνώση του, ψεύτης αλλά και......

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΑΖΑΚΗΣ: Γιατί η Μέρκελ θέλει την Ελλάδα στο ευρώ;

   «Εγώ, ως η Γερμανίδα καγκελάριος, καθώς και η γερμανική κυβέρνηση, πάντοτε εφαρμόσαμε μια πολιτική που προβλέπει την παραμονή της Ελλάδας στην ευρωζώνη», σημείωσε η Μέρκελ και πρόσθεσε ότι «οι δεσμεύσεις τις οποίες αναλάβαμε», οι δεσμεύσεις που συμφωνήθηκαν «ανάμεσα στην Ελλάδα και την τρόικα, την Ελλάδα και τα κράτη-μέλη της ΕE, τηρήθηκαν και έτυχαν σεβασμού.»

Προς το συμφέρον ποιού κ. Μέρκελ; Σύμφωνα με τα στοιχεία που διατίθενται από το Υπουργείο Οικονομικών, και δημοσίευσε το Der Spiegel (19/8/2013) η Γερμανία έρχεται να εξοικονομήσει συνολικά € 40,9 δισεκατομμύρια σε πληρωμές τόκων κατά τα έτη 2010 έως 2014. 


Ο αριθμός προκύπτει από.....