Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Η Χρυσή Αυγή έγινε Ελληνική Αυγή -Κασιδιάρης: Θα είμαι υποψήφιος ακόμα και μέσα από τη φυλακή Πηγή: Η Χρυσή Αυγή έγινε Ελληνική Αυγή -Κασιδιάρης: Θα είμαι υποψήφιος ακόμα και μέσα από τη φυλακή.

Με τη φράση θα ειμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ακόμη και μέσα από τη φυλακή, ο Ηλίας Κασιδιάρης έδωσε τον τόνο της προεκλογικής περιόδου εν όψει των αυτοδιοικητικών εκλογών του προσεχούς Μαΐου.

 Η επίσημη παρουσίαση της υποψηφιότητας του υπόδικου βουλευτής της Χρυσής Αυγής για το δήμο Αθηναίων καθώς επίσης του υποψηφίου περιφερειάρχη Αττικής και των υποψηφίων αντιπεριφερειαρχών Κεντρικού και Βόρειου τομέα Αθηνών και Ανατολικής και Δυτικής Αττικής του κόμματος, πραγματοποιήθηκε σε κεντρικό ξενοδοχείο της πρωτεύουσας.

Όπως ανακοινώθηκε, υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής με τον συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για την Αττική» είναι ο Ηλίας Παναγιώταρος και αντίστοιχα υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων με τον συνδυασμό «Ελληνική Αυγή για την Αθήνα» ο Ηλίας Κασιδιάρης.

«Θα είμαι υποψήφιος δήμαρχος Αθηναίων ακόμη...

Σε οικονομικό αδιέξοδο τα Ταμεία -«Μαύρη τρύπα» 34,8 δισ. ευρώ.

Σε οικονομικό αδιέξοδο έχουν περιέλθει τα Ασφαλιστικά Ταμεία, καθώς εμφανίζουν «μαύρη τρύπα» 34,8 δισ. ευρώ στα οικονομικά τους, σύμφωνα με στοιχεία των εκπροσώπων των εργαζομένων. 

Αν μάλιστα προστεθούν οι βεβαιωμένες οφειλές του κράτους προς τα Ταμεία από το 1993 και οι απώλειες από το «κούρεμα», τότε η οικονομική αιμορραγία του συστήματος, εκτινάσσεται στα 59,8 δισ. ευρώ.

Με βάση τα επικαιροποιημένα στοιχεία .....

Η «ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ» ΧΑΙΡΕΤΙΖΕΙ ΤΗ ΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΠΡΟΣ ΤΟΝ «ΡΕΑΛΙΣΜΟ»

Πολύ καλή εντύπωση στους εκπροσώπους του σκληρού πυρήνα του κατεστημένου, έκανε η δήλωση του συριζαίου Σταθάκη, ότι πάνω από το 90% του ελληνικού χρέους δεν δύναται να διαγραφεί, και παράλληλα πως μόλις το 5% του χρέους θα μπορούσε να χαρακτηριστεί επαχθές. 

Έτσι, ο Αθανάσιος Έλλις (πιο γνωστός ως «φωνή της Αμερικής») θεωρεί ότι «αλλάζει τα δεδομένα του δημόσιου διαλόγου γύρω από τη διαχείριση του χρέους, αλλά και γενικότερα της πολιτικής αντιπαράθεσης». Τι εννοεί ο ποιητής; Ιδού: 

«Η πολιτική ερμηνεία της εξέλιξης μπορεί να είναι ότι, τέσσερις μήνες πριν από τις ευρωεκλογές....

ΓΕΝΝΗΜΕΝΟΙ ΣΚΛΑΒΟΙ...

Δεν γράφω πλέον , παρά ελάχιστα, αλλά είπα σήμερα να αφήσω ένα μικρό σχόλιο για το νέο που άκουσα. Για τους νέους. 

Εκείνους που περιμένουν με αγωνία να βρουν μια δουλειά.

Η λύση δόθηκε. Η κοινωνία του τσάμπα , η τσάμπα κοινωνία τους καλεί στις αγκαλιές της να δουλέψουν ..τσάμπα.

Δεν ξέρω τι είναι πιο φοβερό για ένα νέο άνθρωπο που του έχουν πάρει τα όνειρά του, και του τα ροκανίζουν βίαια, μέχρι ....

ΕΠΕΙΓΟΝ - ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑΣ....

Η Ελλάδα ενδεχομένως να βρίσκεται αντιμέτωπη με μια πρωτοφανή και καλοστημένη προβοκάτσια, προκειμένου να πατήσουν άλλοι πόδι στο Φαρμακονήσι και στην ευρύτερη περιοχή, με εργαλείο... το πολύτιμο για την τουρκική διπλωματία "παιχνίδι" γύρω από την 
έρευνα και τη διάσωση...

του Κ. ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΥ 

Οι μέρες λοιπόν είναι πολύ σκοτεινές, και στην κυβέρνηση του τόπου, δε βρίσκονται πολιτικοί που διαπρέπεουν για τον εθνισμό τους, αλλα βολικά κουτάβια απόλυτα χειραγωγούμενα, εμείς θα τολμήσουμε γι ακόμη μια φορά να πούμε τα πράγματα με τ όνομά τους.

Ξέρουμε ότι οι επαγγελματίες «ανθρωπιστές» του μισθολόγιου θα μαςεπιτεθούν… θα βρίσουν… θα εξοργιστούν… και βεβαίως κάποιοι αφελείς θα τσιμπήσουν από τις άναρθρες κραυγές τους...

Επίορκοι ταγοί ανοίγουν τα στόματά τους για τους Τουρκομπένηδες...Δικαστικός 25 χρόνια έβλεπα πολιτικούς να αθωώνουν απατεώνες - ΒΙΝΤΕΟ. ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΧΑΡΑΚΙΡΙ ΟΛΟΙ ΣΑΣ !!!

Δηλώσεις φωτιά και αποκαλύψεις για τους πολιτικούς έκανε ο αντιεισαγγελέας Εφετών.....Β. Φλωρίδης (αδελφός του Πασόκου υπουργού) ....αποδίδοντας ουσιαστικά ευθύνες σε όλους εκείνους που κυβέρνησαν τη χώρα για το ότι αθωώνονταν απατεώνες.

ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΠΛΕΟΝ ΚΥΡΙΟΙ.... ΚΑΘΕΥΔΕΤΕ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ Η ΔΙΚΗ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚ ΤΩΝ ΟΥΚ ΑΝΕΥ... 

«Δεν επιτρέπεται να υποχωρήσει η πίεση στην Ελλάδα» δηλώνουν κύκλοι της κυβέρνησης Μέρκελ

- Μετά τη βόμβα Ρεν πως η συζήτηση για αναδιάρθρωση του χρέους θα γίνει το καλοκαίρι έρχονται και τα... μαντάτα από τη Γερμανία .

- «Δεν επιτρέπεται να υποχωρήσει η πίεση στην Ελλάδα» δηλώνουν κύκλοι της κυβέρνησης Μέρκελ.

 
- Süddeutsche Zeitung: Μετά τις εντυπωσιακές αλλαγές του 2012, τελευταία δεν έχουν γίνει πολλά .


- Χθες, ο Σόιμπλε έδωσε εύσημα στην Ελλάδα για τα όσα έχει κάνει 
Αυτό θα πει μαστίγιο και καρότο. 


Ή σκωτσέζικο ντους αν προτιμάται. 

Από τη μια τα καλά λόγια του Βόλφγκανγκ Σόιπλε για τα όσα έχει κάνει η Ελλάδα και η παραδοχή πως εκείνος δε θα ήθελε να έχει εφαρμόσει ανάλογο πρόγραμμα στη Γερμανία, από την άλλη κύκλοι της γερμανικής κυβέρνησης που κόβουν κάθε ελπίδα...

Χωρίς οδό διαφυγής και με την πλάτη στον τοίχο θα τους τσακίσουμε τα πρέκια.

                                                     ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΑΡΧΑΪΣΤΙ..
 Αυτό που έχουμε απέναντι μας έχει αρχίσει να παίρνει σχήμα και μορφή και είναι πολύ άσχημο. 

Όσο τα πράγματα προχωρούν όλο και περισσότεροι καταλαβαίνουν ότι δεν μπορούν να ζήσουν μαζί του, δεν μπορούν να ανεχθούν την παρουσία του. 

Αυτό το αίσθημα δεν υπήρχε από την αρχή αυτής της ιστορίας. 

Στην αρχή, όπως θα θυμάσαι, οι εκδοχές και οι απόψεις για το τι συμβαίνει, για το τι πρόκειται να συμβεί, ήταν πολλές στους πολλούς καλούς ανθρώπους. 

Πολλοί, τότε αλλά και σχετικά πρόσφατα, έλεγαν πως...
η ζωή μαζί με το…..

20 εκ. Ευρώ στα λαμόγια και τους εκβιαστές για να απειλουν όσους μιλούσαν.

Παρακολουθούσαν και “χτυπούσαν”. 

Πληρωμένοι εκβιαστές στην υπηρεσία των καθαρμάτων που λήστεψαν και υποδούλωσαν την Ελλάδα.

Από ηχηρά ονόματα μέχρι απίστευτους τύπους της λουμπεν παραδημοσιογραφίας, διπλοθεσίτες κρατικοδίαιτους που έκαναν παιχνιδάκια με μαϊμού ιστοσελίδες και διακινούσαν… μαύρο χρήμα από τις “επιστροφές”.

Η δικογραφία που δημιουργείται είναι ξεχωριστή και διαθέτει όλα τα καλά. 


Ακόμα και την “αρθρογραφία” των καθαρμάτων που έρχεται η ώρα να πληρώσουν. 

Θεσμικά.

olympia

Να θυμαστε οτι αυτοι ΠΡΕΠΕΙ να τελειωσουν και δεν υπαρχει πλεον για αυτους ευχερεια ..δευτερης ευκαριας !!!...

Ο πρωτος μη "αλιτήριος" που θιχθηκε ηταν ο γνωστος προεδρευων εκεινην την στιγμη Μαρκογιαννακης 
(αν δεν κανω λαθος τωρα πρεπει να βρισκεται στο κομμα της πολαν/νουδου του 8-10%  επιστρεφοντας απο το κομμα της κορης του Μητσοτακουλα...) 

(( αληθεια εγινε καποια διερευνηση για την ανακοινωθεισα "αυτοκτονια" του δημοσιογραφου στην Αγγλια που αποκαλυψε τα Μαρκογιανεικα μυστικα...))

σχετικα δε με την εξαπολυθησα εκφραση των "αλιτηριων" και εξ αιτιας της ..."σφιξης" του Μαρκογιαννακη επεβαλε και ποινη 1.600 ευρω στην τολμηρη συναδελφο του που εκστομισε αυτην την αληθινη-ρετσινια Χρυσαυγιτισσα Ζαρουλια !!!! 

...ξεχνωντας και ξεπερνωντας αβροχι αποσι τις μοιριαδες των αισχρων προσωπικων αντιδικειων και λεξεων που ειπωθηκαν απο αλλους "συναδελφους" του μεσα στην Βοολη της ΕΛΛΑΣ 
(που την νομιζουν ..."τσιφλικι" τους αυτα τα δυο αισχρα, καταπτυστα, εμετικα, αντισυνταγματικα, αποκκοματα του αλλωτινου κραταιου δικομματισμου ......

H κινέζικη πιστωτική φούσκα άρχισε να καταρρέει. Τι θα συμβεί μετά;

Του SON OFEON

Γνωρίζετε ότι τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα σε όλο τον κόσμο προειδοποιούν ότι θα μπορούσαμε να δούμε μία "τεράστια χρεωκοπία" σε ένα πολύ σημαντικό επενδυτικό προίον υψηλής απόδοσης 
στην Κίνα στις 31 Ιανουαρίου;

Mας είπαν ότι αυτό θα μπορούσε να οδηγήσει σε μια διαδοχική κατάρρευση του σκιώδους τραπεζικού συστήματος στην Κίνα , που θα μπορούσε να οδηγήσει δυνητικά "τα επιτόκια στα ύψη" και σε "μια απότομη βουτιά στην πιστωτική επέκταση".

Με άλλα λόγια, θα μπορούσε να είναι μία στιγμή τύπου " Lehman Brothers " για την Ασία.


Με δεδομένο ότι το παγκόσμιο χρηματοπιστωτικό σύστημα είναι σήμερα πιο διασυνδεδεμένο από ποτέ πριν , αυτό θα ήταν πολύ άσχημη είδηση για τις Ηνωμένες Πολιτείες.

Από την κατάρρευση .....

Το μεγαλύτερο έγκλημα!

20140125-122044.jpg
Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012 και ώρα 9η νυκτερινή ολοκληρώθηκε το μεγαλύτερο έγκλημα σε βάρος του Ελληνικού λαού.

Δεν είχαν περάσει καλά – καλά τέσσερις μήνες από την βραδιά εκείνη στις Κάννες όπου άκαιρα και χωρίς καμία προετοιμασία ο ΓΑΠ έθεσε στους Ευρωπαίους εταίρους μας (ο θεός να τους κάνει) το θέμα του δημοψηφίσματος για τη νέα δανειακή σύμβαση. 
Ο τότε πρόεδρος της Γαλλίας Νικολά Σαρκοζί σε αυτή την συνάντηση έβρισε σκαιότατα τον γιό του Αντρέα λέγοντάς του, σωστά, ότι το δημοψήφισμα αυτό ισοδυναμεί με .....

«ΧΑΡΑ» ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ..

20140125-135013.jpg
Γράφει ο Νίκος Χειλαδάκης
Άλλο πoυ δεν ήθελαν οι Τούρκοι να έχουν ένα υπουργό Εξωτερικών της Ελλάδας όπως ο… αξιότιμος κ Ευάγγελος Βενιζέλος. 
Όπως αναφέρει σύσσωμος σχεδόν όλος ο τουρκικός τύπος, (25/1), ο κ Βενιζέλος σε δηλώσεις του από την Αθήνα ανέφερε ότι η Τουρκία έχει τα λιγότερα προβλήματα από όλους τους γείτονες της με την Ελλάδα. 
Δηλαδή η Ελλάδα είναι για την Τουρκία μα μεγάλη «ανακούφιση» στα προβλήματα που έχει συσσωρεύσει η επεκτατική νεοοθωμανική πολιτική των Τούρκων με όλες τις γειτονικές χώρες όπως, Συρία, Ιράκ, Ιράν, Ισραήλ, Αρμενία, Ρωσία, Βουλγαρία, Αίγυπτος και δεν…

ΒΙΝΤΕΟ. Γ. Λεκάκης: Διεθνής απατεώνας η Γερμανία..

«Οι Γερμανοί έκλεψαν 8500 κινητά αρχαία αντικείμενα μετά την Κατοχή. 

Τα μουσεία της Γερμανίας ζουν από τα εισιτήρια που πληρώνει ο κόσμος για να δουν τα αρχαία ελληνικά τα οποία έχουν κλέψει και πρέπει να μας αποδώσει τα χρήματα» τονίζει ο δημοσιογράφος-συγγραφέας Γιώργος Λεκάκης.

Μιλώντας στην εκπομπή της Βεργίνα Τηλεόραση «Απαντήσεις» με τον Δημήτρη Συρμάτση για το νέο του βιβλίο «ΝΑΖΙ: Οι βάρβαροι του 20ου αιώνα» ο κ. Λεκάκης χαρακτηρίζει τη Γερμανία ως τον «διεθνή μπαταχτσή», τον «δεν πληρώνω της Ιστορίας» και «διεθνή απατεώνα».

Παράλληλα ο συγγραφέας τονίζει .....

Πορεία προς ρήξη με το ευρωιερατείο.



Geroun-Renn
του Σταύρου Λυγερού

Με δεδομένη τη θέση του ΣΥΡΙΖΑ για την εκλογή Προέ­δρου Δημοκρατίας το απώτατο όριο ζωής της κυβέρνησης Σα­μαρά είναι ο Μάρτιος του 2015. 
Το πιθανό­τερο όμως είναι ότι θα τελειώσει εντός του 2014. 

Κι αυτό επειδή εξαντλούνται οι οικονομικές, κοινωνικές και πολιτικές προϋποθέσεις που θα επέτρε­παν να συνεχιστεί για δεκατέσσερις ακόμα μήνες η εφαρμοζόμενη πολιτική της μονο­διάστατης λιτότητας.

Το κλίμα αισιοδοξίας που καλλιεργήθηκε για την οικονομία στα τέλη του 2013 εξα­τμίζεται. 
Η κυβέρνηση μπορεί να υπερηφανεύεται....

Γιώργος Ανεμογιάννης ο πυρπολητής..

                                              Άγαλμα του Γιώργου Ανεμογιάννη στους Παξούς
Ο Γιώργος Ανεμογιάννης, γνωστός και ως Γιώργης από τούς Παξούς - ήρωας και μάρτυρας της Ελληνικής επανάστασης του 1821, ήταν ένας από τους πρώτους πυρπολητές του ελληνικού στόλου.

Γεννήθηκε το 1798 στο νησί των Παξών, το οποίο όπως και τα υπόλοιπα Ιόνια Νησιά, ξέφυγε από την Οθωμανική κατοχή. Αυτό δεν τον εμπόδισε, όπως και χιλιάδες άλλους κάτοικους των Ιονίων Νήσων να λάβει μέρος στον πόλεμο της Ανεξαρτησίας εναντίον των Οθωμανών.

Η Επανάσταση τον βρήκε ναύτη στο εμπορικό πλοίο «Οι Σύμμαχοι» από τις Σπέτσες, που ιδιοκτήτρια του ήταν η Μπουμπουλίνα Λασκαρίνα, με πλοίαρχο τον Νικόλα Ορλώφ.

Έμεινε στην ιστορία αναλαμβάνοντας εθελοντικά μια δύσκολη κι επικίνδυνη επιχείρηση ενάντια στον τουρκικό στόλο, που ....

Όλοι μαζί σε γενική πολιτική απεργία ...

Πότε θα κάνουμε την κοινή λογική "σημαία";

Γιατί μας εξαθλιώνουν και μας ζητάνε πιο πολλούς φόρους;Μα γιατί θέλουν να μη μπορούμε να τους πληρώσουμε ,ώστε τράπεζες και εφορίες να μας πάρουν τις περιουσίες,αφού στόχος τους είναι να πάρουν την Ελλάδα,να την τεμαχίσουν και να την ξεπουλήσουν στα κοράκια-τύπου Σόρος-ως ειδικές οικονοικές ζώνες!

Ιδιωτικοποιούν όχι μόνο το νερό και το ρεύμα,την υγεία,την παιδεία,αλλά διαλύουν τα κράτη ,για να έρθουν ως "σωτήρες"και να μας καταστήσουν δουλοπάροικους!

Τόσο δύσκολο είναι να καταλάβουμε ότι όλο το πολιτικό πρωσωπικό ,τα "παράσιτα"που χρόνια ΕΜΕΙΣ τρέφουμε,τα ελέγχουν,τα εκβιάζουν-΄για παλιές αμαρτίες-και τα....

Προσοχή: Kάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν θέμα στο Φαρμακονήσι !

Το θέμα στο Φαρμακονήσι είναι σοβαρό και ύποπτο …Δεν μας τα λένε καλά κάποιοι που τους έπιασε ο πόνος από τα ζεστά σπίτια τους !

Ο Υπουργός Ναυτιλίας Βαρβιτσιώτης το επισημαίνει αν και από ότι φαίνεται κάποιοι ανθρωπιστές
εγκαλούν την Ελλάδα όχι τυχαία και όχι μόνο για τα δήθεν ανθρωπιστικά τους αισθήματα !

Να αναφέρουμε οτι εκτός των Δυνάμεων του Λιμενικού Σώματος οι Ένοπλες δυνάμεις έστειλαν για την διάσωση των λαθρομεταναστών δύο Ελικόπτερα Souper Puma ,κανονιοφόρο του Πολεμικού Ναυτικού αλλά και μια φρεγάτα που ......

BLACKROCK Πού βρήκε τα 15 τρισεκατομμύρια δολάρια με τα οποία ελέγχει περισσότερες μετοχές, ομόλογα και παράγωγα από όλα τα hedge funds της υφηλίου μαζί;

Πως είναι δυνατόν μια εταιρεία που δεν παράγει τίποτα, και που ιδρύθηκε σχετικά πρόσφατα (το 1998), να είναι ο βασικός μέτοχος του διεθνούς καπιταλισμού; 

Ο λόγος περί της Blackrock η οποία, όντως, έχει τις περισσότερες μετοχές στις μεγαλύτερες τράπεζες του κόσμου (π.χ. Citigroup, Bank of America, JP Morgan Chase), στα μεγαθήρια του τομέα ενέργειας (π.χ. Exxon Mobil και Shell), στην Apple, την McDonald’s, την Nestlé; 

Πού βρήκε τα 15 τρισεκατομμύρια δολάρια με τα οποία ελέγχει περισσότερες μετοχές, ομόλογα και παράγωγα από όλα τα hedge funds της υφηλίου μαζί;

Κατ’ αρχάς, να ξεκαθαρίσουμε κάτι: Η Blackrock διαφέρει από την JP Morgan, την Deutsche Bank ήτην Goldman Sachs. 


Όταν μια τράπεζα, όπως οι προαναφερόμενες, στοιχηματίζουν σε ένα παράγωγο, σε κάποιο ομόλογο ή σε μια μετοχή, αναλαμβάνουν ένα ρίσκο. 


Αν το στοίχημα δεν τους «κάτσει» τότε αναγκάζονται να καταγράψουν την απώλεια στα λογιστικά τους βιβλία. 

Αν ίσχυε κάτι τέτοιο με την Blackrock τότε η καλή εταιρεία θα αποτελούσε δυναμίτη στα θεμέλια του καπιταλιστικού συστήματος. Δεν ισχύει όμως.

Η «μαγκιά» του επιχειρηματικού μοντέλου της Blackrock είναι ότι δεν τις ανήκουν ....