Παρασκευή 14 Μαρτίου 2014

Σατανάδες, πόσο πολύ λίγο ξέρετε τους Έλληνες!

Σατανάδες, πόσο πολύ λίγο ξέρετε τους Έλληνες!
Ο πόλεμος αγριεύει. Οι φλόγες σηκώνονται ψηλά. Η αμυντική στάση και τα κλάματα γίνονται πλέον εθνοκτόνες στάσεις παθητικής μοιρολατρίας.
Όχι, δεν ωφελούν πια όλα τούτα. 
Ας το καταλάβουμε άπαντες, δεν γίνεται να σώσουμε τμήμα της πατρίδας μας και τμήμα του σπιτιού μας. 
Θα σώσουμε την ολότητα του Ελληνισμού μας ή θα αφανιστούμε ολοσχερώς. 

Η επίθεση που δεχόμαστε έρχεται κατευθείαν από τα βαθύτερα .....

ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ καταγγελία από την Χρυσή Αυγή..-Δεν δέχτηκε να πει αυτό που το υποδείκνυε η ανακρίτρια Κλάπα και τον προφυλάκισαν: “Πες ότι σου έδωσε εντολή ο Λαγός και σε αφήνω ελεύθερο”

Η καταγγελία έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Χ.Α με τον τίτλο..

Σε παροξυσμό η Κλάπα: “Πες ότι σου έδωσε εντολή ο Λαγός και σε αφήνω ελεύθερο”

Διαβάστε το κείμενο όπως έχει αναρτηθεί στο xryshaygh.com...


Ο Συναγωνιστής αρνήθηκε να πει ψέμματα στους διεφθαρμένους δικαστικούς και οδηγήθηκε στην φυλακή!


Ένα δικαστικό έγκλημα συνεχίζει να συντελείται από τον εγκάθετο εισαγγελέα Ντογιάκο και τις ανεκδιήγητες ανακρίτριες Κλάπα - Δημητροπούλου με την ανοχή συλλήβδην του διεφθαρμένου καθεστώτος.


Οι εγκάθετες ανακρίτριες εκβίασαν ....

«Τι Καπιταλισμός και Σιωνισμός, και τι Σοσιαλισμός».Ο λαός λέει, «στο ίδιο καζάνι βράζουν».

Του Αντώνη Ι. Γρυπαίου, Διεθνολόγου

Η Σχολή του Σικάγου είναι μια οικονομική Πανεπιστημιακή σχολή, ενσωματωμένη στο Πανεπιστήμιο του Σικάγου των ΗΠΑ.

Η σχολή αυτή ιδρύθηκε από τον διεθνούς φήμης καθηγητή οικονομικών και κάτοχο βραβείου Νόμπελ οικονομίας Μίλτον Φρίντμαν, ο οποίος απεβίωσε το 2006 σε ηλικία 94 ετών.

Ο Μίλτον Φρίντμαν ήταν ο μεγάλος γκουρού του ιδεολογικού κινήματος υπέρ του αχαλίνωτου Καπιταλισμού, του Καπιταλισμού της καταστροφής, όπως τον ονόμασαν οι λαοί του πλανήτη.

Ήταν ο δημιουργός οικονομικών μεθόδων του νεοφιλελευθερισμού, και ο άνθρωπος που θαύμαζε η κυρία Θάτσερ, και οι Πρόεδροι Reagan και Μπούς. 

Ο δημιουργός της «περίφημης» Σχολής του Σικάγου, ήταν και δημιουργός των «δεξαμενών σκέψης» (Think Tanks), αυτές που συμβούλευαν και συμβουλεύουν όλους τους Προέδρους των ΗΠΑ, και καταστρέφουν τις ΗΠΑ και την ανθρωπότητα με τις ακραίες επεκτατικές ....

50 χρόνια τρόικα!!!


«50 χρόνια τρόικα» είναι ο τίτλος άρθρου της γερμανικής εφημερίδας Handelsblatt, σύμφωνα με την οποία στην περίπτωση της Ελλάδας η επιμήκυνση αποπληρωμής των πιστώσεων θα ξεπεράσει τα 30 χρόνια ενώ πιθανή θεωρείται ακόμη και επιμήκυνση 50 ετών. 


Η εφημερίδα, σημειώνει ότι στην Ευρώπη σήμερα ο πιο μισητός θεσμός είναι η τρόικα.

«Η τρόικα εποπτεύει ...

Πούτιν προς Μπαν Κι Μουν: Το δημοψήφισμα στην Κριμαία είναι νόμιμο..

Ο πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντίμιρ Πούτιν κατέστησε σαφές σήμερα ότι το δημοψήφισμα που θα διεξαχθεί την Κυριακή στην Κριμαία είναι σύμφωνο με το διεθνές δίκαιο και τη Χάρτα των Ηνωμένων Εθνών, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον γενικό γραμματέα του Οργανισμού Μπαν Γκι- Μουν.
 
Ο Ρώσος πρόεδρος και ο γενικός γραμματέας συζήτησαν το θέμα του δημοψηφίσματος και ....

Daily Mail: 80.000 Ρώσοι πολεμιστές στα σύνορα με την Ουκρανία ΒΙΝΤΕΟ.

Σε πρωτοφανή συγκέντρωση δυνάμεων της Ρωσίας στα σύνορα με την Ουκρανία αναφέρεται ο βρετανικός Τύπος.
Η βρετανική εφημερίδα Daily Mail επικαλούμενη δηλώσεις του Andriy Parubiy ειδικού γραμματέα του εθνικού συμβουλίου για την Άμυνα της Ουκρανίας αναφέρει πως ούτε το Κίεβο είναι ασφαλές απέναντι στα ρωσικά στρατεύματα. κάτι που επιβεβαίωσε ο διευθυντής της CIA στην κατάθεσή του στο Κογκρέσο.
Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα οι Ρώσοι έχουν.....

Πώς το μαλαισιανό αεροσκάφος, η ''ποταμια''ο Πιστόριους κι ο Ερντογάν σώζουν το ελληνικό πολιτικό σύστημα

Εδώ και μία εβδομάδα, ξαφνικά η Ελλάδα και οι Έλληνες πολίτες ανακάλυψαν τα νέα τους προβλήματα.
 
Όχι, δεν είναι ούτε η οικονομική τους εξαθλίωση ή η γενικότερη παρακμή της χώρας, ούτε η τουρκική απειλή που γιγαντώνεται καθημερινά, ούτε φυσικά ότι έφτασε η Αγκυρα να θεωρεί την ... Μύκονο διεθνή χωρικά ύδατα: Τα νέα φλέγοντα ζητήματα όπως κατάγράφονται από το σύνολο των συστημικών ΜΜΕ ηλεκτρονικών και διαδικτυακών (τα έντυπα ΜΜΕ, απλά δεν υπάρχουν) είναι τα εξής:
 
- Το αεροσκάφος των μαλαισιανών αερογραμμών (όπου το μόνο βέβαιο είναι ότι έχει ... πέσει)
 
- Το έγκλημα πάθους και η δίκη του ...

Ο Σταύρος Θεοδωράκης μουντζώνει τους αγανακτισμένους.

Η περίπτωση του Σταύρου Θεοδωράκη είναι από τις πολύ συνηθισμένες. Ένας μετριότατος και ατάλαντος δημοσιογραφίσκος – κομήτης, ο οποίος εξαργύρωσε και με το παραπάνω την τυφλή υποταγή του στο ελληνικό μιντιακό σύστημα, το ΠΑΣΟΚ και φυσικά τον ΔΟΛ.
Χαρακτηριστική περίπτωση αεριτζή, δήθεν «αριστερόφρωνα», που με τη γνωστή και δοκιμασμένη μέθοδο του γλυψίματος και των δημοσίων σχέσεων...

Το πρώτο βήμα για να βγούμε από το μαντρί είναι να καταλάβουμε ότι μας έχουν κλείσει μέσα.

Από τη γέννησή μας κιόλας μας μαντρώνουν: η περίφημη κοινωνικοποίηση δεν είναι παρά η εκπαίδευσή μας να λειτουργούμε σύμφωνα με τους κανόνες που Αυτοί επέβαλαν, και η μεγάλη μαεστρία είναι να μην τολμούμε καν να τους αμφισβητήσουμε.
Όταν είμαστε μικροί μας εκπαιδεύουν στους ρόλους που πρέπει ν’ αναλάβουμε μεγαλώνοντας, και αυτό το ονομάζουν «παιχνίδι»: τα αγόρια παίζουν με πιστόλια και πόλεμο, αφού αναλώσιμο υλικό προορίζονται να γίνουν στα πεδία των μαχών που στήνουν Αυτοί, ενώ τα κορίτσια περιποιούνται τις κούκλες τους και παίζουν με τα κουζινικά τους, αφού μανάδες και νοικοκυρές πρέπει να γίνουν μεγαλώνοντας, για να γεννήσουν με τη σειρά τους καινούργιους αναλώσιμους και δούλους.
Ή τουλάχιστον αυτό γινόταν μέχρι πρότινος, πριν οι παγκοσμιοποιητές αποφασίσουν να διαστρέψουν τα φύλλα και να κάνουν την ανθρωπότητα ερμαφρόδιτη μέσω ....