Τρίτη 6 Αυγούστου 2013

Ξένοι «γύπες» πάνω από τα σπίτια!

«Γύπες» πετάνε πάνω από τα σπίτια και τις περιουσίες των Ελλήνων και διεκδικούν αντί πινακίου φακής τους κόπους μιας ζωής. 

Τα distress funds έρχονται στην Ελλάδα και ζητάνε από τις τράπεζες να αγοράσουν «κόκκινα» δάνεια (στεγαστικά και επιχειρηματικά κυρίως) έναντι 10 λεπτών το κάθε ευρώ δανείου. 

Τα distress funds, όπως δείχνει και η ονομασία τους (distress = αγωνία, θλίψη),
είναι ουσιαστικά επενδυτικά κεφάλαια έκτακτης ανάγκης, που επενδύουν στην ανάγκη υπερχρεωμένων κρατών, επιχειρήσεων και νοικοκυριών, με την απειλή κατασχέσεων και πλειστηριασμών.


Η πρόταση των ξένων funds βρίσκει προς στιγμήν αντιστάσεις από τις ελληνικές τράπεζες, που θεωρούν ότι οι προτεινόμενες τιμές είναι εξευτελιστικά χαμηλές.

Ο ΟΡΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ...!!!!

Από το λεξικό:
Ψεύτης: Ουσιαστικό, ψεύτης αρσενικό, ψεύτρα θηλυκό,αυτός που λέει ψέματα, που ψεύδεται.




Η ΠΕΜΠΤΗ ΦΑΛΑΓΓΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΑΡΙΣΤΟ !!! ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ.

undefined
φωτο e-rodios.blogspot.com - 
 Εδώ και αρκετό αυτό το blog το koutsavaki.blogspot.gr αλλά και άλλα blogs καθώς και δημοσιογραφικές ιστοσελίδες πολύ καλά κάνουν και έχουν σε πρώτη γραμμή επικαιρότητας  το Εθνικό θέμα Μετανάστευση-Λαθρομετανάστευση απο την Ασία και την Αφρική προς την Ελλάδα κυρίως Μουσουλμάνων λούμπεν εκ πολιτικοθρησκευτικής πεποίθησης,κυριολεκτικά  σκλάβων χρήσιμων όμως για το πρόγραμμα του 4ου Ρά'ι'χ το οποίο προβλέπει το   ξεπάστρεμα όλου του Ελληνικού πληθυσμού και την  αντικατάσταση του με δουλοπαροικους που θα δουλεύουν με 3 και 5 ευρώ την ημέρα και οι οποίοι δεν πρόκειται να σηκώσουν κεφάλι  ούτε σε 200 χρόνια.

Κανένας επίσημος κρατικός φορέας δεν λέει,δεν γνωρίζει; Ποιός ξέρει; Τον κατά προσέγγιση αριθμό αυτών των λαθρομεταναστών.